Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Bedobok egy képet (nem is olyan új) a közösbe is, hogy azért pörögjön picit a topic is! ^^

Zocsi
"inkább szemezek egy sima a5-el" - javítva...

cenobite
Nekem sima Intuos A/6 van. Tökéletes!

gamertag: kenobita

Lazarus
Nekem legkisebb van, nincs összehasonlítási alapom, de én elégedett vagyok ezzel is. Ha pontosabban akarok rajzolni max rázoomolok a képre 😊
Zocsi
Wacom-ból mekkorát érdemes venni? Kezdetben az Intous 3 a6 wide-on gondolkoztam, de egyre inkább szemezek a sima a6-al. Érdemes rááldozni még azt a ~25K-t azért a némileg nagyobb aktív felületért?
Mik a tapasztalataitok, úgy hallottam van itt pár ember, aki tablet-tel tolja!? 😊

Enosh Chan
Hello!
Vegre talaltam egy ilyen forumot is 😊

Be is szurom ket rajzomat, tobbi meg csak tervben 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Misi az ezredes
áh most ha visszaveszik akkor visszaveszik és veszek helyette gyorsba mást és majd késõbb szerválok egy 20-30 gb-os vinyót és arra felteszem akkor elvileg majd nem szabad hogy akadjon :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

cenobite
Nekem nem akad a rajzpad semmivel.

Misi az ezredes
az direkt van a rajzpadomnál hogy feltelepítem és a legtöbb game nem indul el WINT telepítettem miatta újra és kiderült h a rajzpadom szoftvere ha fent van a gépen nem mennek a játékok! Ezek után inkább vidikari mint rajzpad :|

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

cenobite
Jeee! Valamit alkotok.

Misi az ezredes
Miért van az hogy a rajzpad feltelepített szoftverei tönkreteszik bizonyos játékaim? :/

zsebpiszok meg popocici?😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
Attól még elmodtam mi a bajai, de a problémákat leszámítva jó érzéssel tölt el, mert emlékeztet a régi kedven rajzfilmekre😊
Volt egy másik rajzfilm aminek nem jut eszembe a címe:/
Volt bvenne egy beszélõ teknõs vagy milyen ûrhajó na na valaki?

www.czekoart.hu

Misi az ezredes
Jah meg van mit akartam írni xD nem fail hanem fain 😊 van különbség 😊

Semmi gond szõr, végülis csak egy firkálmány, tényleg nem egy nagy szám, sokkal jobbak is voltak de csak ez az egy volt beszkennelve. Béke.

Misi az ezredes
Oh bocs ez megragadt bennem nem ezt akartam írni omg áh totál égés számomra sajnálom... Fail = Bukás inkább ezt írnám 😊

beautiful

komolyan sajnálom

sweech
fail=tetszik? fail :|

Misi az ezredes
1.: nem az7ért írtam hogy lol mert csúnya hanem hogy ilyen nagy!
2.: a FAIL-t meg azért mert tetszik 😊

jól van, tudjuk, te vagy a nagymester...

nem kicsi de altatónak jó volt : )

Aquir
jó nagy lehet!😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Misi az ezredes
lol? FAIL

Tudom mikor rajzoltam? több mnt 20 évvel ezelõtt. Mindig
úgy aludtam el, hogy a baloldalamra fordulva firkálgattam az ágyban aztán egyszer csak elájultam : ) Amúgy ez ûrállomásakar lenni a firkálmány, 8 darab A4-es van aztán összeragasztottam õket.
Ilyen darabokból áll össze:

PJack
mikrobi 😄DDD
de am tényleg kiskoromban énis nagyon szerettem azt 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kovács legény
alakul😊

www.czekoart.hu

😊

ám bocsánat, hogy belepiszkáltam.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
2 problémát fedeztem fel, talán többet nem is lehet😊
A rövidülések nem jók, érdemes segédvonalakat használni rajzolásnál, így nem lehet eldönteni mi van közelebb mi merre fordul.
A másik a háttér, hiányzik nekem az Ûr.
Amúgy szép, régi scifi rajzfilmeket idéz, a grafikáját Mikrobihoz tudnám hasonlítani és azt szerettem😊 a színek élénkebbek talán.

www.czekoart.hu

Aquir
a jövõ!!4

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lazarus
Egy kép! 😄
Misi az ezredes
Ez mi?

cenobite
Én a Wacom-ra szavazok (nekem egy Intuos van és szuper)

Misi az ezredes
Vigyázz mert a digitális tábla és a rajz tábla nem egyezik meg!

Digitális tábla = Képet jelenít meg a felületén
Rajztábla = Nem jelenít meg képet a felületen csak a tollat érzékeli legtöbbnél nyomásérzéken...

EZT OTT AJÁNLJÁK

ÉN MEG EZT MERT JÓ 😊 (nekem is ilyen van)

kérdezd meg itt , sokuknak van

DJ RX7
sziasztok! szeretnék digitális rajztáblát vásárolni. ez lenne az elsõ, szóval kezdõ cucc lenne. milyet tudnátok ajánlani 30-35eFt környékén?
elõre is köszi!

:3

Misi az ezredes
Elsõ rajzpados képem bár elég furcsa még hogy nem a lapot hanem a monitort kell néznem 😊 de mit is várok tegnap kaptam 😄

Misi az ezredes
Igen Genius válaszolt! Az csak egy roszul felhelyezett védõ fólia! Elvileg a szélének le kellet volna lógnia köszi a helpet mostmár nagyban kockulok a padon majd nyomatom a képeket 😊

cenobite
Szedd le, ez csak egy védõfólia.

Kovács legény
a képeket látva arra tudok gondolni, hogy simán egy védõfólia mint a mobilok kijelzõjén amit le kell szedni, csak ha leszeded akkor meg karcolódik

www.czekoart.hu

Misi az ezredes
AZ a lap amin van a hólyagos fólia az ilyen félig áttetszõ cucc ami mögött cseréni lehet 3 lapot xP Vista és Mac meik mit tud alapján nah a lényeg hogy végülis lehet le szedhetném azt a fóliát róla de nem tudom írtam kérdést a geniusnak is de még semmi válasz.

Misi az ezredes

Lazarus
Simán lehet selejtes is
Misi az ezredes
Hát nem éppen úgy van feltéve rá mintha direkt le kéne szedni!

macselek
Leszedhetõ? Ha le tudod szedni akkor szedd mer így használhatatlan.

Aquir
hát így dombornyomottan elég furcsán néz ki

Misi az ezredes
Vagy ezt a fóliát el kell távolítani?

Misi az ezredes
Nah megjött a rajzpad kérdezném én hogy van egy ilyen müanyag lap legfelül alá lehet tenni ilyen lapokat wista mac vagy xp -t de az a müanyag buborékos esetleg valaki megmondaná hogy tudom eltüntetni azokat? az calami fólia és mindig oda keletkeznek esetleg azt le szabad szedni róla vagy le lehet?

Misi az ezredes
Eh megrendeltem hétfõn a rajzpadot tegnap már kaptam az e-mailt hogy ma hív a futár mikor jön bazd és nem jön hát nem igaz azt hittem <#violent><#violent><#violent>