Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
nekem a fülpiszka csíkozott, a sminkkészletes szivacsos pálcát szoktam inkább használni, meg zsepi és leginkább a kezem

www.czekoart.hu

LSL
nem hangzik hülyeségnek. De sztem maradok a rajztábla, zspi/fülpiszka dolognál, még jobban néz ki, mint amit annó kezzel maszatoltam.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Kovács legény
nekem van egy tuti módszerem a kézre
lehet venni baba törlõkendõt, passzolom a márkát.
Frankón lepucolja a kezet aztán egy ronggyal szárara törlöm.

www.czekoart.hu

LSL
A kéz mindig zsíros, és újlenyomatokat hagy a rajzon, inkább zsepivel. Én újabban fültisztító pálcikát használok a kis részekhez.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Kovács legény
nah máris jobb😊 a másik észrevétel, hogy nagyon szálkás a tónusozásod, így nincs meg a fém hatása a kocsinak, inkább mintha fából lenne.
Érdemes össze dörzsölni kézzel(ha nem zsíros a kezed csak akkor) vagy egy zsepivel. Ezzel is vigyázni kell ne legyen túl nyálas massza. Eldörzsölöd visszaradírozol ahol kell és finoman rámész még. Aztán jöhetnek a nagyon sötétek.

www.czekoart.hu

csgery
Mivel gyökér internetem miatt semmi értelmes képfeltöltõre nemtudtam képet rakni, így marad egy májvipes kép^^
Egyik barátomnak rajzoltam: )

Ha nemjelenik meg katt!
Misi az ezredes
:/ biztos (kontraszton tudtam javítani de mivel nem vagyok rajzmûvész nem fogok olyan rajzokat készíteni mint más ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Kovács legény
nemtom hogy a scannelés fotózás miatt van e, de a kontrasztok hiányoznak nekem. Kellene bele még egy dupla ilyen sötét a nagyon árnyékos részekre és pár csúcsfény, hogy még jobban térbe kerüljön. Mert így majdhogynem 3-4 tónusból áll

www.czekoart.hu

Misi az ezredes
thx ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

nan76
jóóóó..legalábbis nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Misi az ezredes
( Vélemény? )

Attila889
én nem neked mondtam a baszogatást 😊
Csak azok akik buzinak néznek meg ilyenek....... :S

Kovács legény
Ceruza: 70-80Ft darabja veszel mindbõl 3h-8b-ig, nem nagy tétel
Radír: monopol, mûvészellátókban lehet kapni, gyurma szerû nem kopik, sokáig lehet használni.
Lap: hogy ne gyûrödjön egy lap feltalálták a mappát,de vehetsz vázlatfüzetet vagy leglább egy sima füzetet.

És félreértettél, nem baszogatni akarlak, azt rajzolsz amit akarsz, nekem a minõséggel van gondom.

www.czekoart.hu

Attila889
értem,köcce a tippeket 😊

DJ RX7
így majd minimálisat kell radírozni.

:3

DJ RX7
erre valók a különbözõ keménységû ceruzák. fogsz egy H-s töltõceruzát és azzal megrajzolod a formákat, majd jobban kirajzolod a formákat egy puhább ceruzával és utána pedig tónusozod.

Attila889
de ha még sok hibát vétek akkor mivel javítsam ki?Egy profi radír meg elég drága...jó ide a tescos is 😄 XD
Am. tudom hogy nem füzetbe kéne...de én ezt elakarom tenni magamnak...úgy hogy ne gyûrödjön össze meg ilyenek 😊

DJ RX7
ha már szeretsz rajzolni akkor legalább annyit tegyél meg, hogy egy normális rajzlapra rajzolsz, nem pedig füzetbe, mert oda általában a betûket szokás írni. veszel különbözõ keménységû ceruzákat nem pedig egy félével rajzolsz mint oviban. és a radírozást hanyagold egy picit, fõleg nem ilyen zöld takonnyal. szerintem.

Attila889
am. igénytelen ide vagy oda,vagy gyerekes vagy akármi de én akkor is megmutatom a rajzomat!!
[/img]

Attila889
örülök hogy végre valaki eggyet ért akkor velem 😄

Aquir
nem érted félre

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Attila889
kössz hogy legalább te eggyüttérzel velem,de lehet félreértettem a hozzászólsáodat 😊

Aquir
egyetértek! ;|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Attila889
jah és nem fél perc alatt dobtam össze.Nekem 2-3 óra egy rajz

Attila889
ott az AL-omba benne van hogy mennyi között vagyok...és sztem nem szánalmas.Mindenkinek megvan a maga ízlése és a maga kis kedvenc dolga,azt se tagadom le hogy versenyszerüen íjászkodom,ez is szánalmas akkor?Az szánalmas hogy kiközösitetek egy embert ilyenekért mert õ így érzi magát boldogan!!!!!!!BOCS HOGY BETETTEM A KÉPEIMET IDE!!!!!

nan76
nem, a macskám😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Kovács legény
macskafogó ihlette?😊

www.czekoart.hu

theone91
Nagyon komoly a logód! Tetszik!

PJack
háhh, ez nagyon jó 😄
végre vki aki kicsit a szürrealizmus felé megy.<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nan76

Ez szánalmas boccs,de hány éves vagy!persze nem akarom elvenni a kedved,ez csak vélemény,meglepõdtem

Üdvözlet!

Részemrõl nagyon nem kedvelem a hiperreált!Szerintem nem ez a mûvészet feladata!Már ot van a fotó!Réi idõkben(reneszánsz,barok...máshogy volt ez....Inkább a személyes látásmód híve vk www.Zsil-works.deviantart.com favokban nézzetek körül-üdv

Üdvözlet!

theone91
Hasonlították már a Carmegeddon borítójához is... 😄

cenobite
Na, nem jött össze a kép:

gamertag: kenobita

cenobite
Tudtam, hogy valahonnan ismerõs... 😊

Amúgy jó kis rajz lett...!

gamertag: kenobita

Lazarus
Szerintem az arc is jó, fõleg a szeme
PJack
az arc maga elég fura, de a színek nagyon jól ellettek találva.(Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

barnie1990
Grat hozzá!

Zene nélkül mit érek én?

theone91
Pár napja készítettem. Kratos, a God of War-ból.

Kovács legény
olyan nincs, hogy csak ennyit tudok és nekem ez bõven elég
fõleg, hogy minek rakod be akkor ide véleményezésre, ha nem akarsz kritikákat hallani amibõl tanulhatsz és fejlõdhetsz.

www.czekoart.hu

Attila889
nem igazán van háttér...és lehet hogy jobban kilehetne doglozni de én csak ennyit tudok és ez nekem bõven elég

theone91
Offoljatok nyugodtan...

sweech
szerintem itt pont nem kíváncsi senki a poénjaidra, de ki tudja 😊

Pepsi Twist
börtönben 😄 vagy skizofrén a gyerek és a másik énje (amivel rajzol) az valamiféle börtönben ragadt és ez magyarázatot adhat a lányos rajzaira...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kovács legény
Pedig jó lenne ha zavarna, ha megtisztelnéd saját magad, a munkád azzal, hogy normális lapra rajzolsz.
Azt rajzolsz amit csak akarsz, de azt ne fél perc alatt dobd össze, jobban is kilehet dolgozni ezeket, és a környezet is hiányzik a rajzokról. Vagy a vonalak lennének? Állatkertben játszódik a történet?😊

www.czekoart.hu

Attila889
hát istenem....ez van :S
Engem nem zavar a vonal 😄
Az hogy lányos az egy dolog...én a kedvenc szereplõimet rajzolom le az adott rajzfilmbõl 😊

Kovács legény
Cizelláltabban fogalmazva lányos a rajz, legalábbis a téma.
Ami engem nem zavar, az viszont annál inkább, hogy kegyetlen igénytelen, hogy vonalas füzetbe rajzolsz

www.czekoart.hu

Attila889
miért te talán igen?Nem ismered a neveket?Vagy mivan vled?Azért emrt én iyleneket rajzolok attól még nem vok meleg...........látom te is értelmi fogyatékos vagy és mindenkit csak buzinak nézel.....

Attila889
biztos? 😊
Legalább te komolyan gondoltad? 😄