Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
lehet venni baba törlõkendõt, passzolom a márkát.
Frankón lepucolja a kezet aztán egy ronggyal szárara törlöm.
www.czekoart.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Érdemes össze dörzsölni kézzel(ha nem zsíros a kezed csak akkor) vagy egy zsepivel. Ezzel is vigyázni kell ne legyen túl nyálas massza. Eldörzsölöd visszaradírozol ahol kell és finoman rámész még. Aztán jöhetnek a nagyon sötétek.
www.czekoart.hu
Egyik barátomnak rajzoltam: )
Ha nemjelenik meg katt!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
www.czekoart.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Radír: monopol, mûvészellátókban lehet kapni, gyurma szerû nem kopik, sokáig lehet használni.
Lap: hogy ne gyûrödjön egy lap feltalálták a mappát,de vehetsz vázlatfüzetet vagy leglább egy sima füzetet.
És félreértettél, nem baszogatni akarlak, azt rajzolsz amit akarsz, nekem a minõséggel van gondom.
www.czekoart.hu
:3
Am. tudom hogy nem füzetbe kéne...de én ezt elakarom tenni magamnak...úgy hogy ne gyûrödjön össze meg ilyenek 😊
:3
[/img]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
végre vki aki kicsit a szürrealizmus felé megy.<#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
fõleg, hogy minek rakod be akkor ide véleményezésre, ha nem akarsz kritikákat hallani amibõl tanulhatsz és fejlõdhetsz.
www.czekoart.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Azt rajzolsz amit csak akarsz, de azt ne fél perc alatt dobd össze, jobban is kilehet dolgozni ezeket, és a környezet is hiányzik a rajzokról. Vagy a vonalak lennének? Állatkertben játszódik a történet?😊
www.czekoart.hu
Engem nem zavar a vonal 😄
Az hogy lányos az egy dolog...én a kedvenc szereplõimet rajzolom le az adott rajzfilmbõl 😊
Ami engem nem zavar, az viszont annál inkább, hogy kegyetlen igénytelen, hogy vonalas füzetbe rajzolsz
www.czekoart.hu