Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.Zsil-works.deviantart.com
Üdvözlet!
Üdvözlet!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Go Jeff Go!!!!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
-nagyon rossz képet csinál a telefon, fõleg sznek tekintetében.-
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
kompozico: balra burul a kép így a tekintet nem tudja bejárni az egész képet
színek: a zöld elég nyers még fõleg a lombkoronán, viszont a messze lévõ dolgokat szépen elvitted a kék irányába
és még az árnyékok hiányoznak de nagyon fõleg az útról.
És hozzátenném, hogy bénán festek ugyhogy nem mérvadó a véleményem😊
www.czekoart.hu
http://www.imageserve.info/img_store/2009/01/20/c/c531c4450489845f3a6c870ebb240b83.jpg
-telefonnal fotóztam csak az volt azért lett nagyon gyenge és nagyon homályos.-
vélemény?
(olaj-vászon-40*40)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Én speciel csak magam szórakoztatására rajzolgattam,soha nem tanultam,suliban vagy bárhol. Technikai analfabéta vagyok:-)
Go Jeff Go!!!!
Nemtom szoktad e fixálni a rajzot, erre a legolcsóbb hajlakk megfelel. És ha már nem tudod sötétíteni akkor hajlakk után menni fog
www.czekoart.hu
alapítványi iskola, fizetõs, a kirakott rajzok alapján nem volt rossz.
Szerintem hívj fel többet, és ahol nincs aktmodell azzal ne is foglalkozzál.
www.czekoart.hu
Hmm..lehet megint kellene rajzolgatnom?!!:-)
Go Jeff Go!!!!
ha nem leszek lusta szar akkor rakok be új képeket holnap
www.czekoart.hu
Az meg nekem hülyén hat,hogy az arc részei tûéles a többi meg elnagyolt,így a 2közöttit választottam.A2-es méretben csináltam a képet.2méterrõl már eléggé meggyõzõ:-)
Go Jeff Go!!!!
Egyébként szeretném kérdezni,hogy ha grafittal rajzolsz,akkor milyen cerkákat használsz ?H-?B-ig?
Go Jeff Go!!!!
www.czekoart.hu
Go Jeff Go!!!!
egyedül a szembogárral van gondom, túl kerek és a bal oldali mintha nagyobb is lenne a kelleténél, vagy csak kis árnyék hiányzik belõle fentre. Így nem érzem térben
www.czekoart.hu
Go Jeff Go!!!!
Furcsa volt az elején ,ismét ceruzát venni a kezembe.De megakartam lepni a "modellt",és sikerült is:-)
[/url][/img]
Go Jeff Go!!!!
Üdvözlet!
és nem árt ha van egy mester aki osztja az észt.
De tény hogy egyedül is sokat lehet fejlõdni, és rakd be nyugodtan ide a rajzaidat majd osztjuk az észt😊
www.czekoart.hu
tud vki BP-en nyílt rajzkörrõl/workshopról?
leginkább figurarajzolás érdekelne, de bármi más is
köszi,
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD