15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10277 Közben lett egy ilyen is rajzolva (DA link) -
#10276 A zöld árnyalatával van gondod vagy alapból a zölddel? -
#10275 na ígymánsokkal jobb, bár nekem ez a zöld nem tecc annyira:) -
#10274 rendben, akkor valaki megspórolt nekem egy csomó sáv szélességet :P -
#10273 Azmilyenaz? -
#10272 Közben lett egy ilyen csinálva (még a válasz előtt, csak most tudtam felrakni) -
#10271 én a negatív formákat venném sötétre inkább,
nem rossz ez így csak kicsit lehetne kevésbé szögletes, valami folyósabbra gondolok mintha olajfolt lenne
rajzold át még egy párszor mire le nem egyszerűsödik anyira hogy tökéletes lesz -
#10270 Valami ötlet a betűkre? (akár ezen a képen vagy másfajta típussal, de a szöveg (szeka) és a szívforma kötött) -
#10269 Köszi, de katptam linket privátban (: -
#10268 azta nagypn jól kidolgoztad -
#10267 aha pár évig -
#10266 yeah adolf bácsi, nagyon üt, szerintem jól meg van rajzolva -
#10265 most meghalt a gépem de ha megjavítottam akkor csinálj vmi FTP-t aztán add meg a nevet jelszót és feldobom rá -
Okaokas #10264 http://imagerz.com/QEQQXktvAwIBUV0fQAVR -
#10263 Miért nem megy át????
-
#10262 -
-
#10260 Valahogy átküldhetnéd :D -
#10259 (bár nemis annyira) off:
ábrázoló geometriát tanul valaki? -
epi27 #10258 én tükörbe szoktam, az még jobb :) -
#10257 egy tipp nézd meg fejjel lefelé kb 2-3 méterről, rengeteghibát meglehet így találni rajzokon, fel sem tűnő aprókat is -
#10256 meg van könyv... 121 mega PDF-ben még nem olvastamvégig -
#10255 Na lesz jobbagyféltekes rajzolás nálunk is. 4 nap=35000 Ft... -
Okaokas #10254 Tudom hogy elbasztam a mellét, kicsit nagyítottam is rajta hogy azért csak már........XD Na szóval a mellét a végére hagytam és akkor már egy pár üveg sört elpusztítottam és akkor nem vettem észre az ilyen hibákat de majd orvosolom!lehet befejezem a hátteret ceruzával mert így nagyon gagyin néz ki. -
Gabo #10253 Jó kép!
Viszont szerintem is bajos a melle. Pontosabban az árnyalása.
Ha megnézed, szerintem benned is felmerül a kérdés, honnan kap annyi fényt alulról? És a test többi része miért nem kap ugyan abból az irányból megvilágítást?
Tónusait nézve közel ugyan olyan világos az a bőrfelület, mint a háta vagy a karja.
Fotózásban ha azt szeretné elérni a fotós, hogy a modell leváljon a háttérről, akkor a főfény mellett a modell háta mögé elhelyez egy ellenfényt. A főfény okozta árnyékok lesznek a meghatározóak, az ellenfény pedig létrehoz egy halványabb, világos kontúrt. Itt is valami hasonló megoldást lett volna érdemes keresni, ha a test vonalait szeretnéd kihangsúlyozni. -
ktomi22 #10252 a te rajzod jobban bejön mind eredeti (bár lehet azért mert a grafitrajzok számomra szebbek mint a színes ilyenolyan amolyan) :).. melle nem stillem csak a rajzodon nekem..de amugy.. nekem igen teccik... örülnék ha lenne időm rá hogy annyit gyakoroljak hogy így tudjak..
téll.. erről eflmerült egy kérdés.. ti mennyit rajzolgattatok, amire ennyire tudtaotk? (valakinek hamarabb megmegy a fejlődés :))
-
Okaokas #10251 http://imagerz.com/QEQQW0tvAwIBUFNPQgVR itt az eredeti! Pár dolgot itt is lehagytam vagy leegyszerűsítettem! -
#10250 jáúlett
fotót is muti meg:) -
#10249 fuck yea! ez is jó lett :p -
Okaokas #10248 http://imagerz.com/QEQQWktvAwIBUFxPFwVR
A háttér photoshop mert nem volt kedvem annyit satírozni(Akárhogy próbálom nem birom kirakni a képet :S) -
Okaokas #10247 -
#10246 firefox ->linkification -
#10245 Linkre ottvan az "url beszúrása". Ha meg beszúrod akkor [img] ide a link [/img] közé bemásolod a direkt linket amit kiad feltöltés után -
Okaokas #10244 nemtudom hogy kell, vagy nem működik :s -
Okaokas #10243 -
#10242 *be
Amúgy nagyon jó lett! -
#10241 Miért nem szúrod, vagy linkeled ba a képet? -
Okaokas #10240 http://imagerz.com/QEQTDUtvAwIBU1hMFwVR -
ktomi22 #10239 köszönöm a választ :) -
Gabo #10238 Sajnos hasonló színvonalú magyar anyag nem járt nálam. A Vilppu könyveket meg ahogy mondtam "keresgélni" kell. Már nem tudom, hogy honnan vadásztam le annak idején, de általában a fájl megosztókon meg lehet találni őket.