15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • SMGBAS
    Közben lett egy ilyen is rajzolva (DA link)
  • SMGBAS
    A zöld árnyalatával van gondod vagy alapból a zölddel?
  • Kovács legény
    na ígymánsokkal jobb, bár nekem ez a zöld nem tecc annyira:)
  • Looooser
    rendben, akkor valaki megspórolt nekem egy csomó sáv szélességet :P
  • Zocsi
    Azmilyenaz?
  • SMGBAS
    Közben lett egy ilyen csinálva (még a válasz előtt, csak most tudtam felrakni)
  • Kovács legény
    én a negatív formákat venném sötétre inkább,
    nem rossz ez így csak kicsit lehetne kevésbé szögletes, valami folyósabbra gondolok mintha olajfolt lenne
    rajzold át még egy párszor mire le nem egyszerűsödik anyira hogy tökéletes lesz
  • SMGBAS
    Valami ötlet a betűkre? (akár ezen a képen vagy másfajta típussal, de a szöveg (szeka) és a szívforma kötött)
  • SMGBAS
    Köszi, de katptam linket privátban (:
  • LSL
    azta nagypn jól kidolgoztad
  • Kovács legény
    aha pár évig
  • Looooser
    yeah adolf bácsi, nagyon üt, szerintem jól meg van rajzolva
  • Looooser
    most meghalt a gépem de ha megjavítottam akkor csinálj vmi FTP-t aztán add meg a nevet jelszót és feldobom rá
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QEQQXktvAwIBUV0fQAVR
  • morcosqtya
    Miért nem megy át????
  • morcosqtya
  • morcosqtya

• SMGBAS
    Valahogy átküldhetnéd :D
  • tigeroo
    (bár nemis annyira) off:

ábrázoló geometriát tanul valaki?
  • epi27
    én tükörbe szoktam, az még jobb :)
  • Looooser
    egy tipp nézd meg fejjel lefelé kb 2-3 méterről, rengeteghibát meglehet így találni rajzokon, fel sem tűnő aprókat is
  • Looooser
    meg van könyv... 121 mega PDF-ben még nem olvastamvégig
  • SMGBAS
    Na lesz jobbagyféltekes rajzolás nálunk is. 4 nap=35000 Ft...
  • Okaokas
    Tudom hogy elbasztam a mellét, kicsit nagyítottam is rajta hogy azért csak már........XD Na szóval a mellét a végére hagytam és akkor már egy pár üveg sört elpusztítottam és akkor nem vettem észre az ilyen hibákat de majd orvosolom!lehet befejezem a hátteret ceruzával mert így nagyon gagyin néz ki.
  • Gabo
    Jó kép!
    Viszont szerintem is bajos a melle. Pontosabban az árnyalása.
    Ha megnézed, szerintem benned is felmerül a kérdés, honnan kap annyi fényt alulról? És a test többi része miért nem kap ugyan abból az irányból megvilágítást?
    Tónusait nézve közel ugyan olyan világos az a bőrfelület, mint a háta vagy a karja.

Fotózásban ha azt szeretné elérni a fotós, hogy a modell leváljon a háttérről, akkor a főfény mellett a modell háta mögé elhelyez egy ellenfényt. A főfény okozta árnyékok lesznek a meghatározóak, az ellenfény pedig létrehoz egy halványabb, világos kontúrt. Itt is valami hasonló megoldást lett volna érdemes keresni, ha a test vonalait szeretnéd kihangsúlyozni.
  • ktomi22
    a te rajzod jobban bejön mind eredeti (bár lehet azért mert a grafitrajzok számomra szebbek mint a színes ilyenolyan amolyan) :).. melle nem stillem csak a rajzodon nekem..de amugy.. nekem igen teccik... örülnék ha lenne időm rá hogy annyit gyakoroljak hogy így tudjak..
    téll.. erről eflmerült egy kérdés.. ti mennyit rajzolgattatok, amire ennyire tudtaotk? (valakinek hamarabb megmegy a fejlődés :))
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QEQQW0tvAwIBUFNPQgVR itt az eredeti! Pár dolgot itt is lehagytam vagy leegyszerűsítettem!
  • Kovács legény
    jáúlett
    fotót is muti meg:)
  • Aquir
    fuck yea! ez is jó lett :p
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QEQQWktvAwIBUFxPFwVR
    A háttér photoshop mert nem volt kedvem annyit satírozni(Akárhogy próbálom nem birom kirakni a képet :S)
  • Okaokas
  • Aquir
    firefox ->linkification
  • SMGBAS
    Linkre ottvan az "url beszúrása". Ha meg beszúrod akkor [img] ide a link [/img] közé bemásolod a direkt linket amit kiad feltöltés után
  • Okaokas
    nemtudom hogy kell, vagy nem működik :s
  • Okaokas
  • theone91
    *be

Amúgy nagyon jó lett!
  • theone91
    Miért nem szúrod, vagy linkeled ba a képet?
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QEQTDUtvAwIBU1hMFwVR
  • ktomi22
    köszönöm a választ :)
  • Gabo
    Sajnos hasonló színvonalú magyar anyag nem járt nálam. A Vilppu könyveket meg ahogy mondtam "keresgélni" kell. Már nem tudom, hogy honnan vadásztam le annak idején, de általában a fájl megosztókon meg lehet találni őket.