Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
lol

Pain is inevitable. Suffering is optional.

www.Zsil-works.deviantart.com

Üdvözlet!

nézzd meg a szemedet a tükörben,és tanulmányozd!Igy semmiképp nem jó!

Üdvözlet!

Amse

köszi Lazarus

Lazarus
iaro.3dmax.hu
Amse
köcsög picasa. holnap megcsinálom

theone91
Nyepp.

Amse

Amse
látom...

theone91
Nemjó a kép.

Amse
szemecske tollal unalmamban

theone91
Igen, sajna (vagy nem, mivel gyorsképnek szántam).

macselek
Sztem tök jó, csak elég elmosódott.

Aquir
aham ok, csak olyan mintha a fekete redõ alatt nagy mélyedés lenne

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Az a szemhéj.

Aquir
a szemöldök lecsúszott hozzá nem? 😊 szenes tekintet😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Szemecske... 😊

képet!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MrSpock
Köszi a véleményt és az instrukciót.Az egész képet sötétebbre vettem,és ahol kellett korrigáltam picit,amit tanácsoltatok.Így azért már másképpen hat az egész:-)

Go Jeff Go!!!!

Ez is jónak tünik!Én a Budai rajziskola ,Mûvészeti szakközépiskolát végeztem,ez nappali,de biztos van tanfolyam is.Ezzel csak az a problémám hogy a tanfolyamokra gyakran csak felületes,nem odafigyelõ oktatók jellemzõek,persze nem mindenhol,és én nem nagyon tanfolyamoztam,hanem jártam az Eventus-ba(Eger)utána Budai-ergo nappali szakokon végeztem grafika szak.Korvin rajzszakkörröl csak hallottam,jókat www.corvinrajziskola.hu ,nézzd át de asszem már ez is konkrét sulivá alakult"de....vagy www.budairajziskola.hu vagy tudok egy srácot,aki most indított rajziskolát,õ most végzett festõ szakon.Osztálytársam volt-országos versenyt nyert ,ahol összes MO-i müv.szaközép indult(török páltól-pécsig)Õ igazábol egyetemre készít fel és nem is olyan olcsó.ehhez megnézném pár rajzodat üdv:Zsil

Üdvözlet!

+ahogy most nézem ez a probléma egy vonalmódositással orvosolható,ne legyen ennyire nagy szögben a vonal"remélem érted melyik...még ha igy is tünt kis korekció kell néha,h ne legyen félreérthetõ...a kép hangulata nagyon jó!!!!

Üdvözlet!

az orr és a felsõ ajak közti rész igen nem stimmel,reméljük nem ilyen a modell-ez igy kicsit neander tál"nem megsértõdni!amugy grat jó a kép!

Üdvözlet!

macselek
Nem, tök jól funkcionál, annyi hogy világosabb valamivel.

igyekszem mutatni egy rendes felvételt róla, mert sok köze nincs hozzá 😊

-nagyon rossz képet csinál a telefon, fõleg sznek tekintetében.-

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Kovács legény
festészetben nem vagyok annyira otthon de a saját véleményem:
kompozico: balra burul a kép így a tekintet nem tudja bejárni az egész képet
színek: a zöld elég nyers még fõleg a lombkoronán, viszont a messze lévõ dolgokat szépen elvitted a kék irányába
és még az árnyékok hiányoznak de nagyon fõleg az útról.

És hozzátenném, hogy bénán festek ugyhogy nem mérvadó a véleményem😊

www.czekoart.hu

Loál János
Vés. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kovács legény
azzal karcolsz?😄

www.czekoart.hu

macselek
Nekem van 5h-s is.

Klegény:

http://www.imageserve.info/img_store/2009/01/20/c/c531c4450489845f3a6c870ebb240b83.jpg

-telefonnal fotóztam csak az volt azért lett nagyon gyenge és nagyon homályos.-

vélemény?

(olaj-vászon-40*40)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

MrSpock
Hmm..mindig tanul az ember..hajlakkot használtam régen,de utánna már nem sötétítettem:-) Köszi,hát igen aki ért hozzá!:-)
Én speciel csak magam szórakoztatására rajzolgattam,soha nem tanultam,suliban vagy bárhol. Technikai analfabéta vagyok:-)

Go Jeff Go!!!!

Kovács legény
Naná hogy kellene!!!!😊

Nemtom szoktad e fixálni a rajzot, erre a legolcsóbb hajlakk megfelel. És ha már nem tudod sötétíteni akkor hajlakk után menni fog

www.czekoart.hu

Kovács legény
Az iskoláról annyit tudok, hogy voltam ott versenyen
alapítványi iskola, fizetõs, a kirakott rajzok alapján nem volt rossz.
Szerintem hívj fel többet, és ahol nincs aktmodell azzal ne is foglalkozzál.

www.czekoart.hu

MrSpock
Köszi,azthiszem veszek én is pár B-s cerkát.4B-s volt csak max ami itthon volt,ezért nemlett anyira sötét mint kellett volna.Azthiszem még ezt fogom megtenni,Akkor mégjobban átjönnek a részletek.
Hmm..lehet megint kellene rajzolgatnom?!!:-)

Go Jeff Go!!!!

pl ez érdekesnek tûnik. Tud valaki errõl vmit?
Errõl tudnál mondani/linkelni valami kis infót? google nem dob semmit.
Kovács legény
3Htól 8Big mindet de a leggyakoribb az a 3h h b 2b 5b és a nagyon sötét részekhez a legvégén 8b

ha nem leszek lusta szar akkor rakok be új képeket holnap

www.czekoart.hu

MrSpock
Úgy jólehet,hisz egymásnak tudtok segíteni:-)Vagyis látjátok hogy esetleg mi a hiba,és lehet korrigálni.Néha én is elméretezem a dolgokat:-)Ezt is 2.nekifutásra hoztam össze elkezdtema szemmel,(hihetetlenül gyönyörõek)annyira belemélyedtem és részletesen nagyra csináltam,mert szuper volt a kép,és tökéletesre akartam,hogy az arc épp talán ráfért volna.Mondtam ácsi,látszik hogy rajzlapot sem láttál csak fejetlenül bele!Aztén kompromisszumot kellett a részletesség,és a méret között. Mondjuk a 2 nem zárná ki egymást,csak akkor mindent aprólékosan kellene,azt meg írtó nehéz nagyban.Mert a szem arc okés,de mondjuk egy hajnál mint itt,hogy viszonylag sok a sötétebb rész,és nagy a felület.
Az meg nekem hülyén hat,hogy az arc részei tûéles a többi meg elnagyolt,így a 2közöttit választottam.A2-es méretben csináltam a képet.2méterrõl már eléggé meggyõzõ:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Picit finomítotam rajta..a képen nézve nemvolt ennyire szembetûnõ,lehet itt a pici "ködös"hangulat miatt látszott.
Egyébként szeretném kérdezni,hogy ha grafittal rajzolsz,akkor milyen cerkákat használsz ?H-?B-ig?

Go Jeff Go!!!!

Kovács legény
hát jah ez már csak ilyen, én is úgy bele szoktam mélyülni, hogy nem veszem észre azt sem, ha egy centis elcsúszás van. Szerencsémre asszonnyal rajzolok közösen felváltva rajzolgatunk.

www.czekoart.hu

MrSpock
Köszi,mindjárt megnézem magán a rajzon és picit módosítom,van mikor én sem veszek észre dolgokat csak esteleg késõbb,vagy másnap ha ránézek,ugye mert annyira benned van sokszor amikor rajzolod,hogynem látsz:-) De köszi a jó véleményt,alapból azért nem ennynire ködös,picit élesebb.

Go Jeff Go!!!!

Kovács legény
a hangulata nekem így tetszik, kicsit ködös kicsit kopott kicsit retró, nagyon jó<#eljen>
egyedül a szembogárral van gondom, túl kerek és a bal oldali mintha nagyobb is lenne a kelleténél, vagy csak kis árnyék hiányzik belõle fentre. Így nem érzem térben

www.czekoart.hu

MrSpock
Ohh bocsi a beszúrást elcsesztem:-( Mindig gondban vagyok az ilyen képfeltõltõknél. Meg mobillal készült a fotó,szal nem az igazi:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Sziasztok! Több mint 1 év után (látszik is)ismét rajzoltam.
Furcsa volt az elején ,ismét ceruzát venni a kezembe.De megakartam lepni a "modellt",és sikerült is:-)
[/url][/img]

Go Jeff Go!!!!

korvin rajzkör pl,ez tanfolyam jelleggel.

Üdvözlet!

Kovács legény
azért egy normális akt modellt nem mindenki tud beszerezni
és nem árt ha van egy mester aki osztja az észt.
De tény hogy egyedül is sokat lehet fejlõdni, és rakd be nyugodtan ide a rajzaidat majd osztjuk az észt😊

www.czekoart.hu

theone91
Ezernyi remek tutorial van. Igaz nam olyan mintha profitól tanulná az ember, de legalább ingyen van, és még kimozdulni sem kell.

Kovács legény
google talált vagy 100at én nem ismerek egyet sem

www.czekoart.hu

üdv,
tud vki BP-en nyílt rajzkörrõl/workshopról?
leginkább figurarajzolás érdekelne, de bármi más is
köszi,
Kovács legény
nem kell tudnia;D

www.czekoart.hu

LSL
Akkor csíkozott nekem, ha túl erõsen nyomtam, és túl sokáig használtam, mert akkor már mûanyagot karistoltam. Megnézem a sminkkészletet, de lehet bnõ nem fog örülni neki 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD