15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Brinn
    Csak meg lett... Amit a google kidobott egy ázsiai oldal és nem működött a letöltés, de az amerikai oldalon fenn van.

Még egyszer sorry az offért.
  • Brinn
    Sziasztok!

Van egy Intouso4 PTK440 rajzpadom, de nem találok hozzá drivert. Esetleg van ilyen valakinek és tudja honnan lehet megszerezni vagy elküldené emailben?

Sry, ha off, de nem találtam másik topicot :/
  • Tempest
    ató
  • Tempest

• lightjack
    Tetoválásnak szerintem baromi jóh:D
  • Subakka
    talán így már jobb =/ bocsi
  • Subakka

vizsgaidőszakok kedvenc ideiglenes háziállata a SzarokRája :)
  • lightjack
    Az a baj hogy a kép nem adja hűen vissza az árnyakat meg a fényeket ezért tűnik kicsit túl kontrasztosnak. A valóságban kicsit enyhébb, de lehet igazad van még egy kicsit enyhíteni kellene rajta. Am meg köcc:D
  • MANOWAR
    Mar vartam a vegeredmenyt :) jo lett.
    Egy kicsit ugy tunik a vegen a fenyleseket elsieted szvsz(tul kemeny).

• lightjack
    Nah végre kész:
  • nan76
    király
  • Aquir
    impozáns :)
  • lightjack
    Na megint hellboy:
  • SMGBAS
  • Dynamic
    A körsablonra gondolsz?
  • SMGBAS
    Van egy eszköz ami egy műanyag lap és különböző méretű lyukak vannak belevágva (gondolom kör rajzolásához használják).
    No, annak mi a neve? :D
  • onesniper
    A játék amit én készítek stratégiai, tehát az épületekről egységekről kártyaszerű képek kellenének. Az oldal megjelenéséhez, még nekem nincsen semmilyen képi elemem, tehát az egész megjelenéshez kellenének képek... :)

Egyébként lesz egy "hős rendszer" is, ahol a hősöket és a megszerezhető tárgyakat is meg lehetne rajzolni.

• EoD
    Sziasztok.

Nah akkor próbáljunk szerencsét itt is ;)
    Egy pár kép aztán el is mondom mit is szeretnék erre felé ...

concept1

concept2

concept3

concept4

Nos mint látszik ez is egy készülő játék. A játék alapötlete 2009 -ben fogalmazódott meg konkrétan, de kb 2011 ben kezdett végleges alakot ölteni. Mint látszik van már pár kép, de ezek sajna nem fedezik a játék képarzenálját. Elsősorban olyan embereket keresek akik szívesen részt vennének a projektben, természetesen a csapat tagjaként nem pedig külső bedolgozóként. Licens jogokat természetesen egyik képre sem kérek, így amennyiben valakinek el tudjátok adni az elkészült képeket az természetesen megoldható. Remélem lesz akinek az érdeklődését felkeltettem. Mail : [email protected]
  • GLaDOS99
    Milyen témájú az a játék? :)
  • onesniper
    Helló!
    Egy online stratégiai játékot készítek. Szeretnék jó grafikákat is hozzá. :)
    Ha esetleg valakinek lenne kedve rajzolgatni (hát sok mindent lehetne átvezető képeket, épületekről, egységekről képeket...). Mivel nem pénzes játék és egyébként is csak ráfizetéses lesz nekem, ezért pénzt azt nem tudnék adni rajzokért sem. De megjeleníteném a rajzoló nevét az oldalon. :)

• merdo
  • Tempest
    thenksz
  • theone91
    Jepp. :)
  • Malakai
    Bamboo? :)
  • theone91
    Csak egy quickie volt, semmi komoly. Még ki sem akartam színezni, aztán mégis... :)

• lightjack
    Vannak közöttük nagyon jók! Tetszik a stílus:)

Emberek hol vannak a jobbnál jobb munkák??? Mutassátok mit alkottatok az elmúlt időkben! KÉPEKET!
  • Tempest
    RED 5
  • Aquir
    fast work:)
  • SMGBAS
  • georgesmatyas
    NICE!
  • georgesmatyas
    Volt egy magyar csávó, az meg mechanikus írógéppel tudott kbszott jókat csinálni.
  • Desiderata #15113
    Őrá vélelenségből bukkantam
  • vixo
  • Dark Messiah
    bocsánat a fennakadásért, de nem úgy működött ahogy szerettem volna
  • Dark Messiah
    jó bocsi....máshol már akasztás járna [img]http://kephost.hu/image-43F9_4F3DB490.jpg[/img][/url]]ezért
  • Dark Messiah
    Mivel elsőre sose jön össze így itt van még [img]http://kephost.hu/image-43F9_4F3DB490.jpg[/img][/url]]egyszer
    [img]http://kephost.hu/image-43F9_4F3DB490.jpg[/img][/url]]egyszer
  • Dark Messiah
    Hali!
    Már rég jártam itt,úgy hogy gondoltam:
  • shapefromhell
    akit érdekel itt találja rajzaimat, pólóimat:) Shapefromhell
  • shapefromhell
    sziasztok!
  • GLaDOS99
    De aranyos :D Nagyon jó :D