Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Az a srác aki folyton kutyát rajzolt? Vagy nem is kutya inkább majom, kutyámajom. Én sajnáltam 😊
PJack
😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

alregem 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Bulykin
ja, már elég uncsi

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sweech
stfu már.

PJack
jaj, még visszasírjuk Cr3ativ3-ot :|

theone91
<#nevetes2>

mondjuk te egy kicsit sztem antipatikusabbakat szólsz be mint én...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nan76
jólvan legyen magának igaza feneséges henceg<#worship><#worship>Mindenki fityfasz csak te vagy a gigamenõ.Élj vele boldogan!<#taps><#lama>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

dede

theone91
Gyagyi vagy...

... Fityfasz, nemde Jack?

PJack
nekem csak a színei nem tetszenek, amúgy jó. amugy összességében nekem se jön be, sry.

"Ki nem fejti ki a véleményét soha csak odalöki,hogy ez szar..ez gagyi??Nem tudod?Segítek:Jack Meadow.más néven Ambrosia." ez kvára nem állja meg a helyét

theone91
Nem. Az a baj, hogy te sem bírod a kritikád, pedig mindig ez az ellenérved... Saját magadra lõsz az ilyen kommentekkel...

Kovács legény
Észrevételek:
a láncszemek valóban nem érnek össze, hívjuk mûvészi szabadságnak
az íve ha egy kibaneház aranyláncról van szó akkor ok
a bárány hogy gránát ez is mûvészi szabadság
az alak kidolgozása a környezethez képest elég gyenge
ami a legjobban zavar, hogy a fények össze-vissza vannak, alap helyzetben úgy gondolom, hogy jobb felülrõl jön, de ezt következetesen végig kéne vinni az egész képen az utolsó láncszemig, és ezzel együtt kiemelném az alakot kicsit a háttérbõl, hogy térbekerüljön.
a behajtott lába gázos, a térd háttrébb van a bokánál, ha külön megnézed csak azt a lábat, olyan mintha hátulról lenne.

www.czekoart.hu

nan76
ja és még valami:9313-as hosszászólásod.Akkor ne csodálkozz te nagyon ügyes ha osztanak..icipicit gondolkozz már el magadon!!!!!na csá

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
na megint kezded b+??Hát ki a rák szokott fikázni orrba szájba mindenkit te iq majom???Ki nem fejti ki a véleményét soha csak odalöki,hogy ez szar..ez gagyi??Nem tudod?Segítek:Jack Meadow.más néven Ambrosia.És folyton te vagy felháborodva ha valakinek nem jön be a képed.Te voltál az is aki nem tudta elviselni,hogy a ratyibbnál-ratyibb képei nem nyertek a psw-n.És még te hírdeted,hogy:...."A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van" (H. T. Loutrec)"..annyira vicces és szánalmas vagy!...kiváncsi vagyok most miket fogsz erre írni!!B+

Aquir
nem is hanem aki õket bírálja (te) xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LSL
A két "csak úgy van jól, ahogy én gondolom" emberke egymásra talált. Imádom, amikor fekete-fehér-igen-nem emberek belelendülnek és egymásnak bizonyítják, hogy a másik hülye 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

teljesen félreértesz,mert hiperérzékeny vagy.mondjuk a linkhez képest tényleg jó a goblinsrrici.jó éjt!nincs harag?

Üdvözlet!

hagyd azt

bardocz
Nem rossz szerintem,csak a láncszemek így szétesnének,és a nyaklánc szemei meg lebegnek,azok sem érnek össze.
basszus ez nem komoly ugye!...hány éves vagy?

Üdvözlet!

egy goblinstrici

az egyiks zerkesztõnek készült ide:

ok!amugy ki ez a tag,?érdekelne a story is
egy Rob Zombie boríton tudnám elképzelni.de azok azért erõsebbek grafikailag

Üdvözlet!

Aquir
az építõ kritikához nem tartozik mondjuk a #9323 hozzá 😊 Ha meg nem tudsz építõ kritikát írni mert fáradt vagy, akkor minek mondod el a véleményed? 😊 (nyilván ha késõbb írnál rá valamit) Ha meg minden képre, ami nem tetszik, arra alapból nem írsz építõ kritikát, az meg érdekes (szerintem)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem a kötelesség szót használnám.
Az ember alkot valamit ami nyilván tetszik neki, kiváncsi lennék arra h más mit gondol, ne teccen de azzal semire nem megyek ha csak azt irod meg. midnegy semmi értelme...

ne legyél ilyen érzékeny,ha alkotsz akkor kötelességed elfogadni a más véleményét-mégha te nem is gondolod azt(saját péda)Azért nem részleteztem,mert összességében nekem nem tetszik
bocsánatot nem a véleményemért kértem,hanem ha esetleg megbántódnál--ez be is igazolodott.
én is rengeteg kritikát kaptam a suliba és most is,ha...
továbbra is selejtek tartom
hidd el ha jot küldesz,akkor megdicsérik(em)

Üdvözlet!

"véleményedért" meg ne kérjél bocsánatot, vagy ugy gondolod vagy nem. Sztem senki nem fog besértõdni egy vadidegen kitudjakiház emberre

AZ a baj h ide hányod azt h randa meg h izélestelen anélkül h megmagyaráznád h mért nem találod jónak az egy kalap szart sem ér szerintem, arra jó csak h nõjön a hszek száma, nem lehet komolyan venni. Arról nem beszélve h a "nekem személy szerint nem teccik" meg a "nagyon csúnya izléstelen" között mintha lenne egy kis különbség. biztos
h csak én spilázom túl de a már sokat emlegetet PSW topikban sem történik véleményezés csak "hû de kurva ugyivagy nyelvem a segedben" - típusu hszek. Nan is bazmeg beirja h lánc meg birka necces aztán lófasz

nem fejtem ki,csak nem tetszik nekem személy szerint.boccs,nem megsértõdni!

Üdvözlet!

ízlésteleeeeen? No erre nem számítottam, lenél szives kifejteni kívácsi vagyok!!!

Bulykin
<#wilting>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nagyon csúnya izléstelen kép!

Üdvözlet!

Aquir
hé ne engem mondjál hanem egy profibbat xD

nan76
nem nem pofára..csak egyszerûen nem tettszik a kép.Ha hiszed ha nem!(ha pofára osztályoztam volna akkor -10 pontot adok neki)

SMGBAS
pff... Pofára pontozás? Bezzeg ha nem Jack teszi be a képet akkor nem ezt mondtad volna, az tuti. Most õszintén, ha pl Aquir (õ volt legfelül azért vele példázok) teszi be akkor is csak egy kettest toltál volna rá? Nemhiszem...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Aquir
ki mondta, hogy a realisztikusság itt a cél? 😊

nan76
mert természetellenesen hajlik..meg olyan furi a báránynál.A háttér torzítás 1 pont<#eljen>meg a szinek is 1 pont<#eljen>

hen-tes
Fotó? Itt bukott el a dolog végérvényesen.
Lánc: hol ilyen egy lánc már.. Ez egy lánc!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bárány, hagyomány h kézigránát 😛 mér vices a lánc? téglafal fotó, kifejtenéd azt a 2 pontot

nan76
az az izé gondolom egy juh akar lenni de akkor miért olyan mint egy kézigránát??..a lánc meg tényleg vicces...a téglafal is saját?Összeségében adnék rá 2 pontot a 10-bõl

hen-tes
A lánc vicces..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

na lehet osztani apjuk

Looooser
bocs csak sz*r a billenytûzetem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Igen, az az A6-os Bamboo, aminek szintén jó a minósége, viszont az egy gazdaságos, otthoni felhasználás céljára gyártott erõsen butított tablet. Az Intous-t inkább stúdiókban használják (minõségre Cintiq, ám egy monitor+Intous kombóval olcsóbban ki lehet jönni). Amúgy a tabletek felbontásfüggetlenek, minden felbontáson gond nélkül mennek.

Looooser
ugyan ottrajzfelületre 216,5 x 135,3 mm majdnem ugyan akkora csak ez A6os 22 990 - 32 220 Ft között biztos melehet btyköli hogy agyobb felbontásúképere is múkodjon

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Hát asszem veszek kettõt. Ti is kértek? xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
Én az Intous árát is sokallom (Százezer az A5-ös... 😮), akármely méretben nézzük. Jó persze tényleg minõségi, sõt a legeslegjobb a kategóriájában, de ennyiért maradok a sztenderd papír+ceruza felállásban.