15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Looooser
    tényleg ha rajzolok egy puncit premier plánba, akkor azt 18+ os ként kell belinkelnem?:D:D:D:D
  • Looooser
    (+16) Csak a kép és az anatómia védelmében nézd meg a képet a kidudorodó idomot vénusz dombnak hívják :D mikor láttál utoljára puncit közelrő?
  • Okaokas
    Amit szeretnél.......ha pöcsöslányt szeretnél gépzsíros fasszal akkor az!!!!!!!
  • JackMeadow
    ppöcsöslány vmitől dagad igy a tangesz? tán nem a burjánzó fanszőe?
  • hen-tes
    Ezek hogy készülnek?
  • SMGBAS
    Mai rajz (asszem olyan 6 fele lett kész) csak, hogy ne legyen ez is off

Közben PSW-ben megírták már csak nem akartam mégegy offot, azért köszi. (:
  • mikusmate
    Fugees - Ready or not
  • SMGBAS
    Off
    Valaki nem tudja az előadót és a címet? (eredetinek)
  • LSL
    én még a kontúrt sem tudtam befejezni. Hiro Nakamuranak talán sikerülne
  • bardocz
    Absztrakt rajzok születtek...:D
  • Midas
    embere valogatja de erdemes bemelegiteni.
  • bardocz
    A 30sec-es rajzolós dolognál eleinte csak húzogassam a vonalakat, és satírozzak mindent, mint pár videóban, vagy ha megy, akkor kezdjem rögtön pontosabban? Vagy ez hülye kérdés?:D
  • LSL
    Ha így nézzük nekem is pen-es van, csak nincs belőle touch változat. Persze. Jó rajzolásra. Ha az belefér vedd azt. Wacom, tehát rossz nem lehet. Gyorsan meg lehet szokni a használatát is.
  • bonebeni
    Köszönöm szépen a segítséget, akkor valószínű a Bamboo-t fogom megvenni barátnőmnek. Azért nem olyan alap dolgokra akarja használni, elég jól tud rajzolni és így kezdetnek biztos jó lesz neki a Bamboo. Láttam már Genius Easy Pen-nel is rajzot és az is szép volt. Mondjuk ez tehetségtől is függ, sőt ha még ezekszerint a Geniustól a Bamboo jobb akkor biztos hogy még szebb rajzokat is lehet vele csinálni. Meg olvastam LSL kommentjében is hogy a wacom megbízható:) Inkább tényleg kiadok több pénzt érte, minthogy később baj legyen a Gebiussal vagy akár más márkával. Barátnőmnek is biztosan jobban fog tetszeni, ha egy komolyabb paddal tud rajzolgatni:) Szóval mégegyszer köszönöm!
  • theone91
    Jaj. Lehet használni egyszerre a két funkciót. Félreinformálódtam... :D

De akkor is elég a Pen... :D:D
  • theone91
    Pen & Touch-ra szerintem nincs is szükséged. Határozottan elég a sima Pen.

Gondolom nem akarsz újjal böngészgetni neten, képek közt, stb... Ha a két funkciót (rajzolás-tapizás) egyszerre lehetne használni, akkor még látnám értelmét (zoom a PS-ben, például), de így hasztalan. Amúgy ezen kívül ugyan az a két tablet.
  • bonebeni
    Hát köszönöm válaszod:) A pénztárcám talán még a sima Bamboo Pen-t engedné meg. Néztem már azt a tapintás érzékelőset de sajnos az drágább mint a Bamboo Pen:S . A pixmánián néztem a Bamboot ott 13.500 kb. Eddig ott találtam azt legolcsóbban. Az még jó volna akkor rajzolgatáshoz meg stb?
  • Okaokas
    De azért nyelnéd a gépzsírost!!!!!!!!!!!
  • LSL
    Wacomot mindenképpen, én csak rosszat hallottam eddig minden másik termékről. Nekem egy előző generációs bamboom van. De csodákat ezektől sem lehet várni. Ugyanis analóg mozgást digitalizál, tehát ha húzol egy vonalat hasonló képet kapsz, mintha egérrel húzod. Viszont a nyomásérzékenysége miatt digitális színezésre kiválóan alkalmas. A tábla mérete meg majdnem mind1 (úgyis a tárcád dönti el) mert a rajzprogramban majd ránagyítasz a képre, és akkor már a részleteken dolgozhatsz. Ezekkel a táblákkal speed painteket szoktak csinálni (keress rá, youtubeon vagy deviantart.com-on) Arra nagyon jó. Én inkább bescennelem a kézzel rajzoltakat, és utána javítom gépen. (#10519- ezt teljesen a bambooval színeztem)

Szóval inkább megéri befektetni egy jobb márkába. Most az új bamboo-ban van toll és tapintás érzékelő is. Azt már megéri megvenni. Olcsóbb rajzpadok csak a sarokba hajítva végzik sajnos. Szóval beszéld meg a hölggyel, hogy érdemes-e ennyit költeni, ha később nem is tudja kihasználni.
  • Midas
    bamboot vedd meg vannak profik kozott is akik hasznaljak, a tobbivel mindig gond van pl ha gyorsabban rajzolsz atugranak reszeket etc.
  • theone91
    Rühellem amikor az ostobák beírják SG-re, hogy részegek. Kamu.
  • bonebeni
    Üdv mindenkinek. Remélem nem nagy gáz hogy ide írok ilyen kérdéssel, de mivel itt vannak ilyen művészlelkek gondolom tudnátok segíteni. Az lenne a téma, hogy barátnőmnek készülök most karácsonyra rajzpadot venni és igazából nem tudom, hogy milyet lenne jó. Olvasgattam mindenfele de ahány ember annyi vélemény. Olvastam, hogy a Wacom termékek az ilye nrajzolásra vannak specializálódva, a Trustról nem olvastam jókat, és van még a Genius. Igazából ő is ilyen művészlélek, rajzol, fest stb és hát elég ügyesen. Igazság szerint nem nagy árban gondolkozom, olyan 10-15 körül. Ilyen árban lehet olyan táblákat kapni amivel elég szép rajzogat lehet csinálgatni? Amit kinéztem először az a Genius Easy Pen i405, láttam egy srácot aki elég ügyesen rajzolgatott vele. Az árban jó volna, viszont olvastam hogy a Wacom termékei ugye jobbak, és abból aztán néztem a Bamboo Pen-t. Drágább kicsivel de az jobban megérné mint mondjuk egy Genius? Megköszönném ha tudnátok segíteni, és akinek esetleg ilyen olcsóbb táblája van(ha van itt olyan:) ) annak megnéznék esetleg egy két művét, hogy mégis milyeneket lehet csinálni. Rajz témában végülis nem kezdő a barátnőm, de igazából drágább táblát már nem tudnék megvenni. Elnézést ha zavartam a kérdésemmel, cska igazából olyanokat szeretnék megkrédezni akik értenek is az ilyen dolgokhoz:)
  • Aquir
    lol
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QENFWEtvAwICAg9KFgVR kicsit becsicsentettem XD This is puruttya!!!!!!!444négy
  • Kovács legény
    a fej lehetne nagyobb(bár akkor nem tűnne ekkora benga izomállatnak)
    és az áll alá kéne sötét még
    amúgy jó
  • Narxis
    Van itt olyan profi rajzoló aki megrajzolná azt amit álmodtam? Én max csak vázlatrajzot tudok csinálni.
  • sztoncsi
    Fúúú ez tetszik!
  • SMGBAS
    Mai
  • SMGBAS
    En se szoktam de amikor be lett linkelve 3x a PS utan akkor lattam a neveben.
  • theone91
    Általában nem izgat a képfájl neve, így nem nézegetem őket.
  • SMGBAS
    A kep neveben is benne van, hogy kicsoda szal nem volt nehez kitalalni
  • theone91
    Tetszik, ütős, de ez miben minősül rajznak? Inkább Photoshop...
  • mypetsblog
    Sziasztok!
    Nem illik bele teljesen topikba, de kérlek ne haragudjatok meg rám :)
    Ha admin úgy érzi kérem törölje a kommentemet.

Szóval nem nagy dolog...
    Innen kis magyarorszagról neveztem egy "nagy" deviantart.com Contestre.
    (Wacom Dreams Contest)
    Lehet h sokatoknak nem is fog tetszeni, talán nem is olyan jó, és mivel számitogépes grafika talán nem is áll majd közel a szívetekhez, de ha van kedvetek, és időtök lessetek rá kérlek, ezzel is segítve nekem egy picit :)

Előre és köszi, és a kritikáknak is nagyon örülök ha itt vagy devianton megosztjatok velem.
    Innen éritek el:
    http://brokrek.deviantart.com/art/Space-Escape-145768117

Szép napot mindenkinek! :)
    És köszönöm.
  • theone91
    Mi van vele?
  • SMGBAS
    "http://kephost.com/images/51Kate_Beckinsale.kics.jpg"
  • Looooser
    :D köszi :) am a kép 80%-ban egyenes vonalakból van.... csak az 1-2 helyen használtam a festékes vödröt, vagy az ollót :D
  • hen-tes
    Én annak örülnék, ha egy zombit rajzolhatnék le élőben. :D
  • dady83
    Igen, Ő az!:)
    Örülnék neki, ha élőben rajzolhatnám le...:D
  • theone91
    Hát engem rendkívül emlékeztet egy Kate Beckinsale-re, így minden bizonnyal képről ment. :)
  • Aquir
    Mert ez csak a fényre vonatkozik. Ha egy tárgy fekete, akkor a tárgy Színe az fekete, mert a fény így verődik vissza róla.