Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Kötelít xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Aquir
Pokémon xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS
Nem.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

ez egy Protoceratops?

SMGBAS

Nemnagy cucc csak nagy a pangás...
Itt meg pár vázlatféleség, természetesen matekórai xD
egy
kettõ

Kovács legény
megérte😊

én is sokat másoltam, és a saját képeimhez 10000helyrõl "lopom" össze az ötleteket

www.czekoart.hu

SMGBAS
Nem az, hogy másolta mert van nekem is olyan, hogy veszettül megtetszik egy kép és azt egy az egyben lelesem. Csak tudtam, hogy láttam már valahol és 4 nap keresgélés után megtaláltam egy DVD-n xD

theone91
Ja. Értem.

Plagizál. Nambaj az, csak ne ennyire. 😊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Pardon me?

SMGBAS

SMGBAS

LSL
elment priviben

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Aquir
ez ki? nem a vinland saga-ból van ugye?

SMGBAS
Valaki nem menne át tablettel a kedvemért ezen, hogy valami ilyesmi stílusa legyen? Nem mostani rajz, de nagyon tetszik ez a stílus (orkké) és szívesen megnézném úgy. (:

RATCUSTOM
hol lehet venni ilyen filceket és mennyiért?
elõre is kössz!

David2
hát mivel tegnap este még csak a makett volt kész, s ma helyeztem bele a környezetébe. A lapszéle igazándiból csak próbálkozások voltak😊

#9387: bme építészkara

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

hungary27
nekem ezek tetszenek(Y)
SMGBAS
Ok.

Anaid
Nekem tetszik, csak szomorú.
Nekem az jutott róla eszembe, hogy a makett a biztos pont, körülötte bizonytalan, szomorú minden.
Nem vagyok szakkritikus, bocs.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

melyik egyetemre?

Üdvözlet!

Kovács legény
A maga stílusában jó, de a kép alján lévõ maszatolás stílusidegen

www.czekoart.hu

cenobite
jó lett!

gamertag: kenobita

SMGBAS
Na tegnap megint semmi jó nem volt matekon: lapon
PS után:

DJ RX7
<#eljen>

:3

SMGBAS
Értem

Aquir
tetszik ez a spenótzöld xD

David2
makettet kellett tervezni természetes környezetbe, s grafikusan próbáltam prezentálni😊

amúgy egy kilátó, csak a környezet ment félre egy kicsit

SMGBAS
Mit ábrázol?

David2
nah most volt idõm végre leülni akvarellezni, hát vegyes érzelmek keringenek bennem😊. Nem tudom, h bemerjem-e vinni az egyetemre, így inkább berakom ide

Stigmata
A nagyrésze tablet, de néha bemondta az unalmast (elég régi meg használt szegény), úgyhogy néhol egér 😄

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

theone91
Tablet, vagy egér?

Stigmata
Köszi a tanácsot, mindenképp megfogadom 😄

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Lazarus
Egy tanács: döntsd el honnan jön a fény és próbáld meg mindenhol a fényhez mérten árnyékolni. Ha a muksó háta mögül akkor a lila csajszi és az oszlop is vessen árnyékot végig a földön, nem kell hogy szuperkidolgozott legyen, csak odapacsmagolsz egy kis feketét érzékeltetve a teret 😊
Stigmata
A filctollazás után megpróbálkoztam valami mással, mégpedig festéssel (ditigális) ^^
Életem elsõ "komolyabb" festménye. ^^' Vonalak nélkül még sosem próbáltam dolgozni. A háttérrõl tudom hogy nem a legkidolgozottabb, legközelebb több idõt fordítok rá. 😊
Képet stb-t nem használtam, a fejembõl ment. 😊

Nem szúrom be, ide katt. 😊

vixo
nem volt engedélyezve a tartalom,most már be van állítva,elvileg most jónak kell lennie. ^^

Kovács legény
"Ezt az albumot csak a tulajdonosa tekintheti meg, miután bejelentkezett az oldalon."

www.czekoart.hu

vixo
Köszi az észrevételeket és tanácsot,hát már eléggé rég rajzoltam most próbálkozom újra.
Ha esetleg még érdekel vkit itt van pár régebbi rajzom: Rajzaim
Szívesen fogadok ezekhez is észrevételeket! THX! ^_^

Kovács legény
Anatómia:
hibás az egész
Kidolgozás:
Kusza az egész

sry de ez van😊
ha kedveled azt a stílust akkor tanulmányozd a régi képregényeidet és másolj belõlük sokat, csak így tudod megtanulni, hogy késõbb magadtól tudd az anatómiát, a rövidüléseket és ennek a stílusnak a kidolgozását.
Kevesebb folttal sokkal hatásosabb képet lehet készíteni, nem kell túlspilázni. A lényeg, hogy gyakorold sokat és jó lesz😊

www.czekoart.hu

vixo
hát igen,így tényleg egyben van az egész,ha nem én rajzoltam volna én sem tudnám elkülöníteni,majd késõbb adok talán színt neki,úgy már kicsit jobb lex sztem,köszi!

nan76
a fej az jó,nekem a többi testrésze eléggé kuszának tûnik.Olyan egybe van az egész..szvsz..de annyira nem rossz!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

vixo
Mai termés ^^

vélemény?

Stigmata
Fényképrõl dolgoztam.
A kontrasztra pedig megintcsak azt tudom mondani hogy elég kicsi a színválasztékom. 😞 De nem adom fel, legközelebb akkor még erõsebben árnyékolok 😄

nekem is az volt elõször furi a koponyan nem igazan van 3d hatása, vagy olyan furan néhol igen néhol nem

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kovács legény
az igazat megvalva nincs térhatása a képnek, vagyis össze-vissza van
fényképrõl dolgoztál vagy otthon kiraktad a koponyát az asztalra?

www.czekoart.hu

SMGBAS
A fogak nemnagyon jönnek be + lehetne kicsivel kontrasztosabb. (nekem így olyan mintha kiszívta volna a Nap)

Stigmata
Köszi 😊 Jaja, 10%-os szürkétõl 100%-ig (fekete). 😊

theone91
Jóféle! Különbötõ erõséggû filcek? Vagyhogy? 😄

Stigmata
Sziasztok!

Ismét elõvettem a filctollakat, és árnyékolás gyakorlás gyanánt alkottam egy koponyát 😊 Érdekes volt, sokmindent tanultam közben, kritikát szeretnék ^^
(a képminõség nem a legszebb, ugyanis nem fér bele a szkennerembe, úgyhogy lefényképeztem.)

nem láttam,de igy mint kutyamajom-jó ötlet(ahogy képzelem)

Üdvözlet!