15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10677 Nekem bejön :D -
#10676 igen én... egyből felvették de a manusz úgy mormogott mint aki alszik. majdenm beszóltam neki hogy beszélj értelmesen mert nem hallom te állat. -
#10675 én is szeretnék ilyen "agyamentségeket" rajzolni hírtelen felindulásból... -
#10674 agyamentségem a mai napra. véleményt kérek. ne kíméljetek -
#10673 am te h hívtad fel őket? mert én akárhányszor hívom őket sose veszik fel akármelyik számot hívom -
#10672 egy próbát megér... most miért fizessek érte sokat. várni tudok eddig is megvoltam tablet nélkül -
Okaokas #10671 http://imagerz.com/QENFUUtvAwIDVFlOFgVR "Törékeny szerelem" a címe:D Csak kicsit szarrá photoshoppoltam XD -
#10670 nah ja :D én mondjuk inkább boltba veszem, igaz 5000-el drágább de vhogy kibírom :) -
#10669 most hívtam őket aztmondták péntenken jön, és hogy kedd de legkésőbb szerdán kiküldik. remélem hogy így tesznek.
egy picit több az 5-7 napnál de ez van. nézzük el nekik -
#10668 köszönöm :) -
#10667 már írták a hét elején hogy a héten megjön nekik az importőrtől és azonnal útjának indítják az árut. csütörtök van és még nem értesítettek hogy jönne. mindjárt felhívom őket... ha megkapom írok. -
#10666 Láttam te a topsales-től rendelted, az érdekelne, hogy megbízható? nem volt vele semmi probléma? Mmint a rendeléssel, fizetéssel stb. -
#10665 zsepivel kend el kicsit !!!de ne vidd túlzásba!!! -
#10664 mi a válasz a feladatra? -
tomi555 #10663 De mire kell, mik a követelmények? -
#10662 egyik se :D -
#10661 és melyik lett a jó?
-
#10660 nincs m.o. -
#10659 ez nem házi...:D de ennyi az egész:D és ebből kell kitalálni -
#10658 igazából, az lenne a legkönnyebb ha leírnád a pontos feladatot, amit kaptatok, és úgy jobban tudnánk segíteni... ez nem gáz, én az unoka öcsém rajz házijait szoktam megrajzolni :D -
#10657 attól függ, mit rajzolsz -
Gabo #10656 Trustot ne!
Csak wacom. A támogatottságával és megbízhatóságával sem lesz semmi bajod. -
Nodler #10655 Váh, valaki segítsen!
Elkezdtem arcokat rajzolni, és az árnyékolásokkal komoly gondjaim vannak.
Elvileg sok kis vonalakat kéne húzgálnom egymás mellé, és akármennyire is jóra sikerül néha megcsinálnom, annyira látszik hogy az csak sok kis vonalka egymás mellett...
Mások hogyan tudják olyan egybemosottnak feltüntetni maszatolás nélkül? Vagy ez idővel javulni fog? -
#10654 építs erre vállalkozást :D -
#10653 Erre gondoltam én is csak nem tudtam hogyan ábrázolni és ezért meg egy modellprogit nem szedtem volna le xD
Viszont. Suliban matekon megmutattam tanárnak és mondtam neki, hogy ábrázoljon úgy egy kockát, hogy elöl és oldalnézetben is egy Y legyen tajta. (más kikötésem nem volt szal a fordított Y-os is jó) Fogadtam vele, hogy nem tud 4 megoldást (ha tud akkor félévig minden órára megtanulok egy általa kijelölt anyagot ha meg nem akkor beír egy 5-öst xD) rá és belement. Jah meg, hogy az osztály is belekeveredjen, hogy mindenkinek lehet egy tippje amit lerajzol egy lapra ráírja a nevét és kiviszi, tanár meg sorszámozza és ha nem tudja a 4 megoldást rá a tanár, akkor megnézi a lapokat és akié jó és hamarabb kész lett egy megoldással az is kapjon ötöst. Mivel nem jött rá így kaptam egy ötöst és a másik 3 (ezt az utolsót nem tudta senki) is és összedobtak nekem 2145 Ft-ot az ötösért xD -
Midas #10652 tok mind1 de ugyanugy felismerik az osszes ilyesfele cuccot. -
#10651 szóval a Wacom a legmegbízhatóbb :D op rendszer függő? azaz szereti a Vistát vagy tök mind1 mivel használom? -
#10650 csak wacomot vegyél -
#10649 szerintetek ez megéri az árát vagy jobb az a Wacom amit lejjebb mutattatok?
hxttp://www.edigital.hu/Digitalizalo_tabla/Trust_TB-6300_digitalizalo_tabla_-p35591.html -
#10648 itt a pont! -
tomi555 #10647 Mind a 2 képen ugyan az a test van, csak más nézetből. Az 1. kicsit alulról nézve a 2. kicsit felülről, csak hogy jobban lehessen látni.
Amúgy szabad tudni miért kell? AutoCAD versenyeken szoktak ilyen feladatok lenni, ezeket mindig is szerettem:D -
#10646 és valszeg itt a 2.kép a helyes..de majd ma eldőlni látszik.. -
#10645 de nincs benne egy Y :D hanem a lapok úgy állnak hogy Y -t alkossanak :D :D szóval (tévesen mondtam nem kocka) hanem úgy néz ki mintha egy négyzetben egy Y lenne(elől és oldal nézetben is) és nem rá van festve vagy bele van rakva..hanem a lapok olyat alkotnak és akkor nagy valószínűséggel úgy nézhet ki mintha egy kocka lenne csak Y lapokkal :D )tudom elég érhetetlen) -
#10644 -
#10643 vótmá :) -
#10642 Szerintem így
-
#10641 és ha görbülnének a lapok? :) (ez csak 1-ik oldal)
-
#10640 fordított Y ez lett volna
téglatestnek rajzoltam hogy jól lehessen látni
piros: csatlakozási pontok
a testben levő 4 vonal középen találkozik
-
netmester #10639 szerintem be lehetne rajzolni azt a 2 kitörölt vonalat, hátha úgy menne :D -
#10638 ez volt a másik amire gondoltam