15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10717 bizony ez egy minőségi kép. csak ne ragadj le itt. mert sokan képesek évekig ugyanazt rajzolgatni. -
#10716 nekem tetszik :) -
nandes #10715 Sziasztok, még új vagyok a témában nem is nagyon voltam még itt de szeretném bemutatni egyik rajzom... azért ezt rakom fel mert ezt érzem a legjobbnak de a mestereket megkérem mondják meg mi a rossz a munkámban illet mi jó.. előre köszönöm ;)
-
#10714 jah rakjad ki aláírásba az nem zavarja a kutyát sem. vagy a profilodba. -
#10713 pedig igyekszem rontani:P -
#10712 Ne ronts a helyzeten! :D -
#10711 2 havonta betévedek ide lényegtelen -
#10710 Tedd ki aláírásba, ha annyira promózni akarsz...
(...mint én. :D) -
Midas #10709 ez reklam ki fognak tenni erte a forumrol raadasul nem is valami igenyes oldal. -
#10708 bocs hogy a saját honlapom nevét kiírom de ha téged ennyire zavar nem írom sorry -
#10707 egyszer elég volt. tényleg ne reklámozz már -
#10706 dady nagyon klassz :)
Rajzok világa -
dady83 #10705 Köszi, Charlize Theronról. -
Flamingofiu #10704 Fasza,nagyon élethű.Kiről készült? -
dady83 #10703 Mai napon befejezett rajzom:
Jöhetnek a vélemények. -
#10702 Egy picit :) képet leszedtem látom zavar :P -
#10701 ez nem reklám egy picit? -
#10700 Sziasztok kellemes ünnepeket és lassan Boldog új évet mindenkinekRajzok világa -
#10699 nem csak ő van vele így sztem én egy Genius EasyPen i405-öt kaptam hajnali 4 ig rajzolgttam vel.... szivatásból megkaptam mellé Boris Vallejo: A fantázia-művészet technikája c könyvet.... szív fájdítás.... -
#10698 Az jó! :)
Egy gyors kérdés: A dobozán rajta van, valami olyasmi, hogy "Warranty only in America"? Az annó kölcsön kapott, első generációs Bamboo dobozán rajta volt, ami szívás.
Felteszem egyszerűbben a kérdést: Normális a garancia? -
bonebeni #10697 nagyon korrekt kis cucc a Bamboo Pen. Örülök hogy itt rábeszéltek. Barátnőmet le se lehetett lőni mellőle:D nagyon örült neki:) -
#10696 Na. Megrendeltem én is a Bamboo Pen-t a Lux-éknál... Csak január 10-11 fele kaphatom kézhez, de inkább bemegyek érte. -
#10695 Nájszos, akartam mondani hogy árnyékolás sokat dobna rajta, de mivel tűzmadárról van szó... :) -
#10694 szép főnix :)
-
#10693 Újra én... -
#10692 az állkapocs csont kicsit széles lett az archoz nézve, meg a száj mintha kicsit ferde lenne.
de am jó
----
megkaptam a tabletom IÁIÁÓÓÓÓÓ
szóval most kezdődik a gyakorlás :) -
dady83 #10691
Sajnos a kép minősége elég gáz lett, sajnos scannelni nem tudtam, mert A3-as a rajz mérete és csak A4-est tudok bemásolni.
A részletek miatt majd valahol megpróbálom bescannelni. -
#10690 madár tetszik :) -
#10689 Már unom. Ezerszer leírtam, azért: #10684
:D:DAS:D:DSASD:D -
#10688 1
2
Kellemes ünnepeket. -
#10687 boldog karácsonyt:) -
Midas #10686 Boldog Karacsonyt :) -
#10685 így van:) -
dady83 #10684 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Midas #10683 Sokszor vasaroltam mar netrol de eddig minden oke volt nem kell tolle annyira parazni :) -
bonebeni #10682 ja és nagyon korrektek voltak, amikor megrendeltem ki volt írva a weboldalukra, hogy már elvielg az aznap délig beérkezett rendelések érkeznek meg garantáltan karácsony előtt. Én meg délután rendeltem jóval a határidő után, aztán írtam nekik levelet, hogy van e esély rá hogy megérkezzen még, és vűlaszoltak hogy kérésem még fel tudták dolgozni tehát megjön karácsony előtt, és lám meg is jött:)..Úgyhogy első rendelésem volt így internetről, de itt kellemesen csalódtam:) -
bonebeni #10681 na egy félórája megjött a Bamboo Pen-em:) A Luxmédtől rendeltem amit itt linkeltem nekem úgyhogy nagyon szépen köszönöm, hogy rábeszéltetek meg stb:) Kipróbáltam nagyon durván szokatlan, de úgyis a barátnőm fogja használni mivel neki vettem úgyhogy majd megszokja:D -
#10680 van benned fantázia, egyébként nagyon ott van -
Okaokas #10679 http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAkcEgVR Így is szar de nem annyira.... -
#10678 beteg :D de nemrosz