15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • tenkenorman
    bizony ez egy minőségi kép. csak ne ragadj le itt. mert sokan képesek évekig ugyanazt rajzolgatni.
  • ildimano
    nekem tetszik :)
  • nandes
    Sziasztok, még új vagyok a témában nem is nagyon voltam még itt de szeretném bemutatni egyik rajzom... azért ezt rakom fel mert ezt érzem a legjobbnak de a mestereket megkérem mondják meg mi a rossz a munkámban illet mi jó.. előre köszönöm ;)
  • tenkenorman
    jah rakjad ki aláírásba az nem zavarja a kutyát sem. vagy a profilodba.
  • ildimano
    pedig igyekszem rontani:P
  • theone91
    Ne ronts a helyzeten! :D
  • ildimano
    2 havonta betévedek ide lényegtelen
  • theone91
    Tedd ki aláírásba, ha annyira promózni akarsz...

(...mint én. :D)
  • Midas
    ez reklam ki fognak tenni erte a forumrol raadasul nem is valami igenyes oldal.
  • ildimano
    bocs hogy a saját honlapom nevét kiírom de ha téged ennyire zavar nem írom sorry
  • tenkenorman
    egyszer elég volt. tényleg ne reklámozz már
  • ildimano
    dady nagyon klassz :)

Rajzok világa
  • dady83
    Köszi, Charlize Theronról.
  • Flamingofiu
    Fasza,nagyon élethű.Kiről készült?
  • dady83
    Mai napon befejezett rajzom:

Jöhetnek a vélemények.
  • ildimano
    Egy picit :) képet leszedtem látom zavar :P
  • tenkenorman
    ez nem reklám egy picit?
  • ildimano
    Sziasztok kellemes ünnepeket és lassan Boldog új évet mindenkinekRajzok világa
  • Looooser
    nem csak ő van vele így sztem én egy Genius EasyPen i405-öt kaptam hajnali 4 ig rajzolgttam vel.... szivatásból megkaptam mellé Boris Vallejo: A fantázia-művészet technikája c könyvet.... szív fájdítás....
  • theone91
    Az jó! :)

Egy gyors kérdés: A dobozán rajta van, valami olyasmi, hogy "Warranty only in America"? Az annó kölcsön kapott, első generációs Bamboo dobozán rajta volt, ami szívás.

Felteszem egyszerűbben a kérdést: Normális a garancia?
  • bonebeni
    nagyon korrekt kis cucc a Bamboo Pen. Örülök hogy itt rábeszéltek. Barátnőmet le se lehetett lőni mellőle:D nagyon örült neki:)
  • theone91
    Na. Megrendeltem én is a Bamboo Pen-t a Lux-éknál... Csak január 10-11 fele kaphatom kézhez, de inkább bemegyek érte.
  • Lazarus
    Nájszos, akartam mondani hogy árnyékolás sokat dobna rajta, de mivel tűzmadárról van szó... :)
  • Looooser
    szép főnix :)
  • SMGBAS
    Újra én...
  • Looooser
    az állkapocs csont kicsit széles lett az archoz nézve, meg a száj mintha kicsit ferde lenne.
    de am jó
    ----
    megkaptam a tabletom IÁIÁÓÓÓÓÓ
    szóval most kezdődik a gyakorlás :)
  • dady83

Sajnos a kép minősége elég gáz lett, sajnos scannelni nem tudtam, mert A3-as a rajz mérete és csak A4-est tudok bemásolni.
    A részletek miatt majd valahol megpróbálom bescannelni.
  • Aquir
    madár tetszik :)
  • theone91
    Már unom. Ezerszer leírtam, azért: #10684

:D:DAS:D:DSASD:D
  • SMGBAS
    1

2

Kellemes ünnepeket.
  • tenkenorman
    boldog karácsonyt:)
  • Midas
    Boldog Karacsonyt :)
  • Aquir
    így van:)
  • dady83
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Midas
    Sokszor vasaroltam mar netrol de eddig minden oke volt nem kell tolle annyira parazni :)
  • bonebeni
    ja és nagyon korrektek voltak, amikor megrendeltem ki volt írva a weboldalukra, hogy már elvielg az aznap délig beérkezett rendelések érkeznek meg garantáltan karácsony előtt. Én meg délután rendeltem jóval a határidő után, aztán írtam nekik levelet, hogy van e esély rá hogy megérkezzen még, és vűlaszoltak hogy kérésem még fel tudták dolgozni tehát megjön karácsony előtt, és lám meg is jött:)..Úgyhogy első rendelésem volt így internetről, de itt kellemesen csalódtam:)
  • bonebeni
    na egy félórája megjött a Bamboo Pen-em:) A Luxmédtől rendeltem amit itt linkeltem nekem úgyhogy nagyon szépen köszönöm, hogy rábeszéltetek meg stb:) Kipróbáltam nagyon durván szokatlan, de úgyis a barátnőm fogja használni mivel neki vettem úgyhogy majd megszokja:D
  • pzoli00
    van benned fantázia, egyébként nagyon ott van
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAkcEgVR Így is szar de nem annyira....
  • Subakka
    beteg :D de nemrosz