Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
ezt most miért kellet? én se értem miért nehezebb középre rajzolni, mint a bal alsó sarokba

PJack
bazz, 5 éves hugom tud középre rajzolni, ne mond már hogy az olyan nagy kunszt<#zavart2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PepsiMax
Baltoból Jenna.......

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

PepsiMax
nah mert te azt hiszed értelmesebb faj vagy........

PepsiMax
miért te profi vagy?Senki se lehet oylan tökéletes mint te......te nagy szószátyár.......menjél inkbáb fórumozgassál és ne mást olotgass és lámázz mert te is egy kurva nagy lmáa vagy,csak elvagy szálva magadtól........te is sok oltást kaptál a fórumon meg iylenek szóval kussolj be és inkább hozzám se szólj,köcce.Senki se oylan tapló mint te......hogy lehurrog engem,hanem normálisan közli a dolgokat nem oylan faszparaszt és popsibuksi mint te!!

Lazarus
Pepsi Twist öccse, mama2 unokatestvére
SMGBAS
Ez amúgy ki, vagy mi?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
"...mert eggyelõre még nem vagyok oylan pro hogy középre tudjak rajzolni"

<#wilting><#kerdes>

PepsiMax
jah igen...én is tudom a hibákat 😞
Azét vittem a lap bal sarkára mert eggyelõre még nem vagyok oylan pro hogy középre tudjak rajzolni.......am. még a szeme is hibás.....mert a bal-t vihettem volna a közepe fele is 😄

PJack
oké<#eljen>hajrá 😊

Looooser
egérrel csináltam jobb kézzl (bal kezes vagyok), majd ha megjön tablet és a toll akkor még dolgozgatok rajta ^^ kösz a bíztatást

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

PJack
sztem túlságosan le van nyomva az egész feje szegénynek. mintha eltört volna a nyaka 😄
jah amúgy kicsit lehet erõteljesebb színeket alkalmazni szvsz, meg kicsit jobban kidolgozni
amúgy jó

Looooser
nah megint egy kis karikatúra, most ps-el nem a legjobb 😊
1:

2:

3(avagy a végleges ^^):

noh nnyi, tudom hogy szarok de ez van....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kovács legény
-piros pont a sima lapért
-de miért csúsztattad le a lap bal alsó sarkába?
-a bal fül kicsi, mivel az van közelebb még nagyobbnak is kéne lennie a másiknál. A jobb fül meg miért lóg ki?
-a háttér nincs vízszintben, olyan mintha domb lenne mögötte. Azt a narancssárga részt meg nem értem.

www.czekoart.hu

PepsiMax
errõl mi a véleményetek?
[/img]

theone91
Az jó.

[/url][/img]
SMGBAS
Ok
Amúgy meg lehet, hogy a tablet nem jön be vagy tökömtudja és fölösen nem akarok pénzt kidobni rá...
#9487 Most mondhatám azt, hogy meglepõdtem, de mivel SG-rõl van szó így inkább mégse xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
Csatlakozom PJack-hez, de én inkább azt ajánlom, inkább hogy szerezz be egy tabletetet, és ne használj annyi Ctrl+C, Ctrl+V-t... Pen-toolal pedig túl merevek lesznek a karakterek...

Aquir
van képregény topik, oda kéne inkább 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PJack
sry nekem ezek túl sablonosak és nem jönnek be. 😞
rajzolj egyedibb figurákat és ne digitálisan szvsz.

theone91
De itt az egész lényegében photoshop (pen-tool)...

SMGBAS

theone91
Hát eléggé szemet szúr, hogy ez egy karikatúra...

Looooser
ti nem szoktatok firkálni unalom ûzésbõl????? én is tudom hogy néki egy koponya, de ezen a hülye is látja hogy csak frika.... ha máshonnan nem akkor a szemöldk csontról....

Aquir
ez nyilvánvalóvá is vált eddig 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS
Hjaj xD. Az egyiket úgy értettem, hogy nekem furcsa, hogy nincs a szemüregnek olyan gömbölyû része oldalt. A másikat meg úgy, hogy az egész rajz ekkor vagy megrajzolta egy full koponyát (:

Aquir
akarodmondani "szélét" 😊

SMGBAS
Az alját meg a képre értettem. Mármint, hogy csak annyi látszik belõle vagy alapból csak a tetejét rajzolta meg

SMGBAS
Pont azt mondtam

Aquir
a szemüregnek... van

SMGBAS
Nekem kicsit fura, hogy a szemüreg szélén nem "gömbölyû" a csont. Amúgy van alja is? (:

Looooser
mire nem jó egy unalmas tanóra....

SMGBAS
Az elsõ ilyen bemutatkozóféleségnek készült. Majd még alakul az egész azis lehet, hogy megunom...
Bodog születésnapot (:

Kovács legény
Köszönöm😊

www.czekoart.hu

theone91
HBD!

Aquir
Boldog Születésnapot 😊

theone91
A második tetszik, az elsõ kicsit gyengébb. <#eljen>

SMGBAS

Akkor már énis comicozok... (:

LSL
lál XD

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Zerénd
<#taps>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Lazarus
rofl 😄
<#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

plas

Régen rajzoltam már, ma volt egy szabad órám és ezt hoztam össze 😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Kovács legény
Igen, a bal szem és a szája elcsúszott

www.czekoart.hu

SMGBAS
Amúgy ennek két változata van?

ha a bal szemet és szemöldököt jobbra csúsztatnád kicsit, akkor jó lenne. persze én nem értek hozzá,csak zavaró😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SMGBAS

Ahol görbe vagy valami, az az eredetin is olyan szal nem bénaság miatt. (:

Uccsóra, és még1x bocsi