Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi; wacom intuos 3 a merete 6*8 as ami szerintem rajzolni legjobb.

the world is mine

theone91
Nagyon bejövõs! Milyen tableted van amúgy?

nah ja a corel nem photshop az olaj festek meg nem fenykepezo gep <#banplz>

the world is mine

Aquir
nemrossz. csak kicsit életlen a kép xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

corel painter

the world is mine

theone91
A sajtos puffancsos durca... 😮

nan76
Angelina Jolie nem gyenge...ráadásúl fejjel lefelé<#worship><#ijedt>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
LoL... Úgy emlékeztem, hogy a humorosban láttam. Bocs. 😄

Aquir
lol ezt én linkeltem 100 hsz-szel ezelõtt xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Aquir
xD

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Aquir

theone91
Bejövõs!

Looooser
jah nem is rossz ötlet...

Samurai84: Írd le a témát, mi csinálunk pár rajzot, a te döntésed hozza majd meg a gyõztest...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kovács legény
nah lehetne ez akár az elsõ rajzverseny itt😊

www.czekoart.hu

Hali.
Ha van közöttetek olyan, aki szeret és tud is rajzolni, és esetleg vállalná nekem egy rajz elkészítését - természetesen nem ingyen - az írjon: [email protected]

Röviden: a rajz késõbb egy tetoválás lesz, ennek tükrében készül el.
Szürkeárnyalatos, tehát nem színes rajz.
A téma adott (elmondom mire gondoltam), a többit rád bízom.

Kovács legény
tetszik!<#eljen>
de azért két dolgo lenne😊
-Az elsõ lámpának nincs mélysége,nincs üveg hatása, kéne kis sötét még bele
-A szélvédõk nagyon merevek, a hátsót leszámítva.

www.czekoart.hu

PJack
szép munka<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Aquir
nekem teetszik <#vigyor>

Misi az ezredes
Unalmas volt a szakmai óra! Hát lerajzoltam ami a mûhelyben állt. Vélemények?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

theone91
Én általában, unalmas perceimben szoktam karaktereket "kigondolni", és amint papír és ceruza jut a kezembe, akkor azt lerajzolom. De sokszor elkezdek céltalanul firkálgatni, és általában jobb lesz az eredmény ilyenkor.

Kovács legény
Alakul, de két dolognak nézz jól utána:
- anatómia (pl a csaj válla a hátára került, miközben a csuklyás és a mellizommal csatlakoznia kéne, a csontokról már nem is beszélve😊
- testarány (szinte minden testrésznél vannak gikszerek) a testaránynál arra is figyelni kell, hogy milyen korosztályú és fajú embert rajzolsz.

Ezeket neten is megtalálod.

www.czekoart.hu

nan76
figyi..szerintem nem nagy dolog leûlni egy üres rajzlap elé egy ceruzával és egy radírral,és elkezdeni firkálgatni...aztán ha valamit "meglátsz a firkálmányban" akkor elövenni egy másik lapot és már arra gondolva azt lerajzolni....aztán esetleg picit satírozgatni...árnyékolni...maszatolni....és hopp a végén csak kijön valami.Aztán azt félrerakni de ami jó azt beilleszteni a kövi rajzba...én legalábbis mindig így csináltam/om.az elején még a kockás újságból rajzoltam Placid és Múzót...😊(jah és a szájat a mai napig úgy rajzolom ahogy a Robotzsarú c. képregénybõl nyúltam😊😊)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Stigmata
Ja, és fénykép az eredeti rajzról, ugyanis a sznekkerem halott...

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Stigmata
Kb két hete készült

A férfi lábát igen levágták mielõtt valaki belekötne. 😄
Egyébként kb 3dik ember rajzom teljesen fejbõl, próbáltam egyedi arcot csinálni nekik. 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

theone91
Hihetõbb lenne, a link .jpg-re végzõdne...

Looooser
1 tõlem nem rabolsz
2 ezeknek miért nem csináltak már fórumot?
3 tanulj meg linkelni hogy ne lehssen észrevenni....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Van egy tippem hogy nemsokár lesz egy sárga tábla a neved mellett.

Sziasztok

Én rajzoltam ezt. légyszi mondjatok véleményt

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01

Looooser
ha nem vgyprokzére rajzolásbansúgok titkot ha kisebb képet akars A/4-esrerjzolni, akkor fogj egy a/5-ös lapot, rakd az A/4-e közepbe, rajzold körbe és rajzolj a négyzetbeés az se lesszbaj ha kimész a kiskockából... ha akarod mellékelek útmutaót, persze minden itt most csaka jószándékomból van írva... de ha belémkötsz....

Lazarus
dráma
Há nemigaz. Bejössz, beraksz 1 képet, a többiek elmondják róla a véleményüket, erre te: tudom a hibákat. Utána meg el kezdesz oltani mindenkit szinte mindenért. SZóval, légyszíves hagyd abba, ha nem tetszik ne gyere be, ennyi. Kössz.

sweech
a farkad is jennára vered, azért mert fan vagy?

PepsiMax
ha nem tetszik hogy Jenna fan vagyok akkor kussoljál,nekem se tetszik a szarságaid.Fõleg az aláírásaid....mégse kötök bele.

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

theone91
Az utolsó sort nem akartam, aszhittem már kitöröltem...

theone91
Kiváncsi lennék, hogy tudna-e önerõbõl kitalálni, majd lerajzolni karaktereket. Nem a Donald Kacsa Magazin legújabb számából kicopyzni "artwork"-öket...

"Dzsennna Fan"!... Jöhet erre a kommentre is a flém. Nagyon hidegen hagy, és nem is folytatom innen a vitát, nam akarom, hogy ez a topik is a PSW-topik sorsára jusson.

F*szparaszt és Popsibuksi...

theone91
Neked is szép napot...
Keresd már meg azt a kommentet, mikor lelámáztalak...

macleod2005
De vannak okos emberek, és célszerû hallgati rájuk. A rajzolásnál meg pláne. Velem is sokszor elõfordult, hogy amire azt hittem hogy mestermû lett, azt fikázták mint az állat. Csak én nem pofáztam vissza, hanem megnéztem hogy mi az amit elk*rtam szerintük és megpróbáltam javítani.
Jahm igen, olyan viszont nincs hogy nem értek hozzá... Rajzolásnál nem érteni kell hanem próbálni. Majd ha el jutsz oda (ha elakarsz), hogy saját kútfõbõl rajzolsz embert, amint éppen valami mozgást végez, az még keményebb lesz, és ott már nem fogod meglátni a hibákat, és még sz*rabb lesz hallgatni a kritikákat.

Ezzel összességébe azt akarom mondani, hogy itt az emberek többsége nem azért kritizál, hogy téged ba**ogasson, hanem hogy észrevedd a hibáidat, és a következõ rajzon már ne kövesd el õket...

PepsiMax
köcce,próbálkozom!

nan76
..viszont a rajzaid nem annyira rosszak,egy kis fejlõdés még rád fér(probálgass mást is rajzolni, alakítsd ki a saját stílusod)de szerintem egész jók!csak így tovább!!!

PepsiMax
jah...hát az a gáz hogy ahoz se értek :S
Tehát tökmind1 az egész 😊

SMGBAS
Photoshop-pal

PepsiMax
azt se tudom mi az a PS-pal 😄
amúgy meg mindenki kezdõként jön fórumozni,és nincs okos ember a világon.......csak nagyképüek,önfejüek,bunkó tapló tírpákok,és parancsolgató faxok

nan76
<#nevetes1>

SMGBAS
Mekkora mákod van, hogy nem alkotsz PS-pal. Ha õt bunkónak találod akkor mi lenne ott...

PepsiMax
talán mert utálom az oylan nyomorékokat akik lefáradnak más szavain.....mintha õ okosabb lenne,benne is csörgedezik a hülyeség,csak nem meri beismerni.....fogadok hogy a modik seggét nyalja ha valami rosszat csinál 😄

PepsiMax
figyi...az õ.....de mint mondtam senki se oylan jó......ha középre rajzolok akkor szarul mérem ki a dolgoakt.....én így vagyok ezzel

SMGBAS
Áh értem.

#9506 azok a sárga szarok a név mellõl eltûnnek egyszer?