15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • ildimano
    B.Ú.É.K.
  • Cyberdevil
    Még mindig kicsit off, bocsi... Én most kezdtem az egyetemet, lassan vége az első félévnek, lehet h kicsit elhamarkodott, de nekem nagyon nem jött be a mostani szakom. Mérnök informatikára járok, de nem h megszerettem vagy hasonló, inkább már-már utálom. :S Kedvem lenne elmenni vmi rajzos szakra és azt csinálni életem végéig mert azt szeretem, legyen rajz, fotózás, weblapszerkesztés, animáció, bármi csak legyen benne vmi rajz/fotó. Csak sajnos, amin nem tudok átlépni, a megélhetés. Ahogy mondták többen is, nagyon nagyon szerencsésnek kell lenni. Na meg nem mindenki lehet Da vinci h mindenhez ért, és netán meg is él belőle a mai világban. :D
  • Subakka
    hát :D:D most, hogy mindenki elment nyugodtan beszélhetünk a papírgombáról :D
  • theone91
    Begombáztál? :D
  • Subakka
    egy nagyon "izgalmas" előadás ihlette :)
  • SMGBAS
    Nagyrésze kártyákról és haver újságjaiból van, de van amit neten találtam. Lerajzolom A4-es lapra azt lefényképezem és PS-ban átrajzolom (tablet hiány... -.-") utána ha tetszik úgy is akkor kiszínezem.
  • theone91
    Ezeket másolgatod valahonnan?
  • SMGBAS
    Próbálkozgatok de elég béna karakterek szoktak létrejönni. Van pár ami tetszik is de azok sose jutnak el eddig a szintig, hogy színes is legyen és egyebek.
  • theone91
    Ezek tök jók, de valami egyedit is csinálhatnál, ugyanezen stílussal.
  • SMGBAS
    Egy

Kettő

• theone91
    Én is szeretnék grafikusi szakirányban tovább menni, tervezőgrafikus szakon például... Lassan el kell döntenem, konkrétan a sulikat is.
  • Cyberdevil
    Ezt sajnálattal hallom... Én magam is nézelődtem vmi Képi ábrázolás vagy grafikus szak után,de sajna a mai világban a megélhetés fontos. :S Pedig vmi rajzos-fotós szak keverve ínyemre lenne, vagy még az animáció, azzal elég szépen lehet keresni.
  • dady83
    Tudja valaki, hogy honnan tudok beszerezni dörzsceruzát?
    ...ha jól tudom préselt papírból van, ami henger alakú.
  • Midas
    Tobbre haladsz ha keresel egy ceget akik reklamokkal foglalkoznak.
  • Kovács legény
    Hát sajnos igen ezért marad nekem is csak hobbi és mellékkereset ez.
    De próbálkozom azért.
    Itthon egyszerűen nem akarnak az emberek költeni egy kortárs nem annyira ismert ember képére.
  • theone91
    Szerintem igen. De az internet korában (és persze idegen nyelvi ismeretekkel) könnyű külföldre dolgozni, de ugye az már jórészt digitális grafika... Azért ehhez kell egy csipetnyi szerencse is.
  • Cyberdevil
    Kicsit off, de ez érdekelne. Éhező művész? Ennyire rosszul megy a művészek sorsa Magyarországon?
  • Okaokas
    http://imagerz.com/QENCXUtvAwIDXl9FGAVR Ez tényleg csak egy gyors unaloműző volt...aztán egy kis PS csak azért mert muszáj volt.......5X10-es lett csak
  • ildimano
    volna :)
  • hen-tes
    Van itt valakinek mondanivalója? :o
  • Okaokas
    Hát igen nem pont a háttérre gondoltam........hanem minden rajzodon elhanyagoltad a hajat.....kicsit több időt fordítanál rá iszonyat szép rajzok lennének :D
  • Kovács legény
    nem a háttérre gondolt szerintem, ezeken a képeken nem is hiányzik a háttér

erre képre meg az eddigiek ugyan úgy igazak
  • fecskee
    köszönöm szépen:)
    folyamatosan fejlődök..de olyan mint pl.háttér nem nagyon érdekel..
    mindig más az ami megfog..és mindig máshogy valósítom meg..[IMG][/IMG]
  • Okaokas
    Kurva jól rajzolsz csak nem fejezed be...............
  • nonicks
    egyenlőre a sorozat gyilkos fog darabolni mielőtt szét szórná a darabjaidat az erdőben :D
  • dady83
    Köszönöm az észrevételt.Igen már sokan mondják, hogy nem használom eléggé a sötétebb színeket, hogy bátrabban kezeljem a tónusokat.
    Maszatolással pedig óvatosabban fogok bánni, hogy ne legyen az a nyálas hatása, remélem összejön.
    Legközelebbi rajzomnál bevetem ezeket a dolgokat, aztán majd kiderül milyen lesz.:)
    Egyébként nekem is nagy favorit Charlize.... gyönyörű nő.
  • Kovács legény
    Nem egyenlőre hanem egyelőre de ez nem a képhez tartozik:)
    amúgy sosem késő, hogy éhező művész legyél:)
    Ennél a képnél a testtel szemmel láthatóan semmit nem foglalkoztál amit sajnálok
    a fej mögötti árnyéknak meg nem ilyennek kéne lennie
    a jobb szemnél a simli alatti fény vastag, kicsit össze kéne dolgozni a másik két tónussal vagy az egész arcon igy elkülöníteni a tónusokat.
    a szembogárba meg mehetne egy kis fény

• ildimano
    ez kép még jobb :)
  • ildimano
    én csak szeretnék így rajzolni :(
  • fecskee
    szeretek rajzolni kiskorom ota..grafikus szeretem vna lenni de..egyenlőre nem jött őssze..
  • Kovács legény
    szerintem ez volt az alap koncepció hogy nagyobb foltokból leegyszerűsítve rakja össze a képet ezért is mondtam Warholt
    de majd a művész nyilatkozik mit is akart:D
  • Okaokas
    Nagyon zsír csak a haját nagyon hanyagoltad..........
  • Kovács legény
    jójaz elképzelés csak vidd végig
    Andy Warhol képeit nézd át és rájössz mire gondolok
  • fecskee
    sziasztok
    [IMG][/IMG]
  • theone91
    Még kezdő. Naná, hogy nem fog fotorealisztikus képeket futószalagon gyártani.
  • Okaokas
    Van benne valami......
  • SMGBAS
    Lehet, hogy neki nem tetszik a fotó szerű rajz. Ha mindenki "továbblépne" akkor nem lennének rajzfilmek.
  • Kovács legény
    Charlize nagy szerelmem úgy hogy 10pontról indul az osztályzás
    de több hiba is van a képen
    -sötét-világos kontraszt hiányzik
    -nagyon nyálasra lett maszatolva a bőr
    -a rendezői jobb szem mélyen ül és nem fordul
    -a haj túl szálas
    ezeke pár mozdulattal javíthatóak
    Charlizet egyből felismertem úgyhogy jója kép vagyis jó lesz:)
    JA és a csattok helyét tüntesd el;)
  • Kovács legény
    Állkapocs durván el lett túlozva
    kicsit lehetne kontrasztosabb sötétet és fényeket még bele
    amúgy jó!
  • Okaokas
    Nemrossz csak mindenki ilyen mesefigurákat rajzol...........Próbálj meg valami fotórol rajzolni!!!!!