15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10757 B.Ú.É.K. -
Cyberdevil #10756 Még mindig kicsit off, bocsi... Én most kezdtem az egyetemet, lassan vége az első félévnek, lehet h kicsit elhamarkodott, de nekem nagyon nem jött be a mostani szakom. Mérnök informatikára járok, de nem h megszerettem vagy hasonló, inkább már-már utálom. :S Kedvem lenne elmenni vmi rajzos szakra és azt csinálni életem végéig mert azt szeretem, legyen rajz, fotózás, weblapszerkesztés, animáció, bármi csak legyen benne vmi rajz/fotó. Csak sajnos, amin nem tudok átlépni, a megélhetés. Ahogy mondták többen is, nagyon nagyon szerencsésnek kell lenni. Na meg nem mindenki lehet Da vinci h mindenhez ért, és netán meg is él belőle a mai világban. :D -
#10755 hát :D:D most, hogy mindenki elment nyugodtan beszélhetünk a papírgombáról :D -
#10754 Begombáztál? :D -
#10753 egy nagyon "izgalmas" előadás ihlette :)
-
#10752 Nagyrésze kártyákról és haver újságjaiból van, de van amit neten találtam. Lerajzolom A4-es lapra azt lefényképezem és PS-ban átrajzolom (tablet hiány... -.-") utána ha tetszik úgy is akkor kiszínezem. -
#10751 Ezeket másolgatod valahonnan? -
#10750 Próbálkozgatok de elég béna karakterek szoktak létrejönni. Van pár ami tetszik is de azok sose jutnak el eddig a szintig, hogy színes is legyen és egyebek. -
#10749 Ezek tök jók, de valami egyedit is csinálhatnál, ugyanezen stílussal. -
#10748 Egy
Kettő
-
#10747 Én is szeretnék grafikusi szakirányban tovább menni, tervezőgrafikus szakon például... Lassan el kell döntenem, konkrétan a sulikat is. -
Cyberdevil #10746 Ezt sajnálattal hallom... Én magam is nézelődtem vmi Képi ábrázolás vagy grafikus szak után,de sajna a mai világban a megélhetés fontos. :S Pedig vmi rajzos-fotós szak keverve ínyemre lenne, vagy még az animáció, azzal elég szépen lehet keresni. -
dady83 #10745 Tudja valaki, hogy honnan tudok beszerezni dörzsceruzát?
...ha jól tudom préselt papírból van, ami henger alakú. -
Midas #10744 Tobbre haladsz ha keresel egy ceget akik reklamokkal foglalkoznak. -
#10743 Hát sajnos igen ezért marad nekem is csak hobbi és mellékkereset ez.
De próbálkozom azért.
Itthon egyszerűen nem akarnak az emberek költeni egy kortárs nem annyira ismert ember képére. -
#10742 Szerintem igen. De az internet korában (és persze idegen nyelvi ismeretekkel) könnyű külföldre dolgozni, de ugye az már jórészt digitális grafika... Azért ehhez kell egy csipetnyi szerencse is. -
Cyberdevil #10741 Kicsit off, de ez érdekelne. Éhező művész? Ennyire rosszul megy a művészek sorsa Magyarországon? -
Okaokas #10740 http://imagerz.com/QENCXUtvAwIDXl9FGAVR Ez tényleg csak egy gyors unaloműző volt...aztán egy kis PS csak azért mert muszáj volt.......5X10-es lett csak -
#10739 volna :) -
#10738 Van itt valakinek mondanivalója? :o -
Okaokas #10737 Hát igen nem pont a háttérre gondoltam........hanem minden rajzodon elhanyagoltad a hajat.....kicsit több időt fordítanál rá iszonyat szép rajzok lennének :D -
#10736 nem a háttérre gondolt szerintem, ezeken a képeken nem is hiányzik a háttér
erre képre meg az eddigiek ugyan úgy igazak
-
fecskee #10735 köszönöm szépen:)
folyamatosan fejlődök..de olyan mint pl.háttér nem nagyon érdekel..
mindig más az ami megfog..és mindig máshogy valósítom meg..[IMG][/IMG] -
Okaokas #10734 Kurva jól rajzolsz csak nem fejezed be............... -
#10733 egyenlőre a sorozat gyilkos fog darabolni mielőtt szét szórná a darabjaidat az erdőben :D -
dady83 #10732 Köszönöm az észrevételt.Igen már sokan mondják, hogy nem használom eléggé a sötétebb színeket, hogy bátrabban kezeljem a tónusokat.
Maszatolással pedig óvatosabban fogok bánni, hogy ne legyen az a nyálas hatása, remélem összejön.
Legközelebbi rajzomnál bevetem ezeket a dolgokat, aztán majd kiderül milyen lesz.:)
Egyébként nekem is nagy favorit Charlize.... gyönyörű nő. -
#10731 Nem egyenlőre hanem egyelőre de ez nem a képhez tartozik:)
amúgy sosem késő, hogy éhező művész legyél:)
Ennél a képnél a testtel szemmel láthatóan semmit nem foglalkoztál amit sajnálok
a fej mögötti árnyéknak meg nem ilyennek kéne lennie
a jobb szemnél a simli alatti fény vastag, kicsit össze kéne dolgozni a másik két tónussal vagy az egész arcon igy elkülöníteni a tónusokat.
a szembogárba meg mehetne egy kis fény
-
#10730 ez kép még jobb :) -
#10729 én csak szeretnék így rajzolni :( -
fecskee #10728 szeretek rajzolni kiskorom ota..grafikus szeretem vna lenni de..egyenlőre nem jött őssze..
-
#10727 szerintem ez volt az alap koncepció hogy nagyobb foltokból leegyszerűsítve rakja össze a képet ezért is mondtam Warholt
de majd a művész nyilatkozik mit is akart:D -
Okaokas #10726 Nagyon zsír csak a haját nagyon hanyagoltad.......... -
#10725 jójaz elképzelés csak vidd végig
Andy Warhol képeit nézd át és rájössz mire gondolok -
fecskee #10724 sziasztok
[IMG][/IMG] -
#10723 Még kezdő. Naná, hogy nem fog fotorealisztikus képeket futószalagon gyártani. -
Okaokas #10722 Van benne valami...... -
#10721 Lehet, hogy neki nem tetszik a fotó szerű rajz. Ha mindenki "továbblépne" akkor nem lennének rajzfilmek. -
#10720 Charlize nagy szerelmem úgy hogy 10pontról indul az osztályzás
de több hiba is van a képen
-sötét-világos kontraszt hiányzik
-nagyon nyálasra lett maszatolva a bőr
-a rendezői jobb szem mélyen ül és nem fordul
-a haj túl szálas
ezeke pár mozdulattal javíthatóak
Charlizet egyből felismertem úgyhogy jója kép vagyis jó lesz:)
JA és a csattok helyét tüntesd el;)
-
#10719 Állkapocs durván el lett túlozva
kicsit lehetne kontrasztosabb sötétet és fényeket még bele
amúgy jó! -
Okaokas #10718 Nemrossz csak mindenki ilyen mesefigurákat rajzol...........Próbálj meg valami fotórol rajzolni!!!!!