Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
the world is mine
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

the world is mine
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
valami folyékony csokis cuccnak a reklámarca azza a folyékony csokis cuccal és még jópár xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Samurai84: Írd le a témát, mi csinálunk pár rajzot, a te döntésed hozza majd meg a gyõztest...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ha van közöttetek olyan, aki szeret és tud is rajzolni, és esetleg vállalná nekem egy rajz elkészítését - természetesen nem ingyen - az írjon: [email protected]
Röviden: a rajz késõbb egy tetoválás lesz, ennek tükrében készül el.
Szürkeárnyalatos, tehát nem színes rajz.
A téma adott (elmondom mire gondoltam), a többit rád bízom.
de azért két dolgo lenne😊
-Az elsõ lámpának nincs mélysége,nincs üveg hatása, kéne kis sötét még bele
-A szélvédõk nagyon merevek, a hátsót leszámítva.
www.czekoart.hu

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
- anatómia (pl a csaj válla a hátára került, miközben a csuklyás és a mellizommal csatlakoznia kéne, a csontokról már nem is beszélve😊
- testarány (szinte minden testrésznél vannak gikszerek) a testaránynál arra is figyelni kell, hogy milyen korosztályú és fajú embert rajzolsz.
Ezeket neten is megtalálod.
www.czekoart.hu
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
A férfi lábát igen levágták mielõtt valaki belekötne. 😄
Egyébként kb 3dik ember rajzom teljesen fejbõl, próbáltam egyedi arcot csinálni nekik. 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
2 ezeknek miért nem csináltak már fórumot?
3 tanulj meg linkelni hogy ne lehssen észrevenni....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Én rajzoltam ezt. légyszi mondjatok véleményt
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
"Dzsennna Fan"!... Jöhet erre a kommentre is a flém. Nagyon hidegen hagy, és nem is folytatom innen a vitát, nam akarom, hogy ez a topik is a PSW-topik sorsára jusson.
F*szparaszt és Popsibuksi...
Jahm igen, olyan viszont nincs hogy nem értek hozzá... Rajzolásnál nem érteni kell hanem próbálni. Majd ha el jutsz oda (ha elakarsz), hogy saját kútfõbõl rajzolsz embert, amint éppen valami mozgást végez, az még keményebb lesz, és ott már nem fogod meglátni a hibákat, és még sz*rabb lesz hallgatni a kritikákat.
Ezzel összességébe azt akarom mondani, hogy itt az emberek többsége nem azért kritizál, hogy téged ba**ogasson, hanem hogy észrevedd a hibáidat, és a következõ rajzon már ne kövesd el õket...
Tehát tökmind1 az egész 😊
amúgy meg mindenki kezdõként jön fórumozni,és nincs okos ember a világon.......csak nagyképüek,önfejüek,bunkó tapló tírpákok,és parancsolgató faxok