Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyik Drizzt do urden akar lenni a sötét elf trilogy bukbólXD a ásik pedig tíarel arkangyal, a diablo 2bõl😄
the world is mine
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
the world is mine
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

the world is mine
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
the world is mine
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
the world is mine
the world is mine
Igazabol nem tudnam megmondani pontosan one mert elkezdek valamit itt peldaul tudtam hogy tetovalt not szeretnek ehhez rengeteg tetovalast neztem utanna rajottem hogy ne is ember legyen akkor valtottam borszint aztan macska szemeket nezegettem. De ugy kb 6-8 orat mondanek ra.
Amugy ha nincs rajztablad de szeretnel alkotni, akkor keress rajzokat vagy csinalhatsz is fotokbol stb. Es magnetic lasso-val korbe jelolgeted a reszeket es kitoltod aztan teszel ra arnyekot stb fenyeket nagyon jo dolgokat lehet vele csinalni kepregeny stilusban vagy pop art.
the world is mine
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
the world is mine

the world is mine
the world is mine
Szerintem tervezz egy logót, amit elhelyezel, valamely alsó sarokban. Ez a szöveg eléggé összképrombóló.
Kozbe elkeztem ugykodni egy viz alatti kepen meg nincs kesz de fogjuk ra
the world is mine
Azzal jol elvoltam mire oda kerult mert mindig tok aranytalanra sikeredett 😄 az APU 😊
the world is mine
the world is mine
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

the world is mine
Es One eleg draga az igaz en ebayen vettem ajalom neked is ugy ha keresgelsz talalhatsz kb 60 ezer korul mashol ahogy neztem otthoni boltokat marmint magyarorszagon 100 ezer folott volt.
De a tobbi tablet a kozelebe sem erhet nagyon erzekeny az egesz meg azt is erzekeli hogy dontod a tollat, volt masfele tabletem de eg es fold a kulonbseg.
the world is mine