Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
jee

htr93
köszönöm😄 kár már lejártak a pontjaimXD

az egyik Drizzt do urden akar lenni a sötét elf trilogy bukbólXD a ásik pedig tíarel arkangyal, a diablo 2bõl😄

Thanks 😊

the world is mine

LSL
PS Topsecret 😉 amúgy télleg jó a hangulata a képnek.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

az köd lenne <#idiota>

the world is mine

Looooser
a felhõ és a horizont bejövõs, a víz kicsit furcsa, de ez személyes vélemény

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nagyon bealt a forum megint sehol egy rajz 😊

the world is mine

LSL
Hazsnáld ezt

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

htr93
jaigennem tölthetek fel képetXD pedig 2-t rajzoltamXD

htr93

Drizzt'do urden, valamint

tyrael arkangyal 2.próbálkozás

senki nem szuletik tokeletesnek probalkozni kell aztan ha ossze raktal valamit es ugy gondolod jo feldobod 😊 nekem is van csomo trash munkam

the world is mine

bardocz
Autóból max egy Ladát tudnék összerakni,és az is gagyi lenne,most meg csak ilyen épületrajzaim vannak még rajzóráról.Azt meg fölösleges lenne ide berakni,kb ugyan az,mint a lentebb lévõ pár kocka,csak ki van dekorálva.
Aquir
akkor gyerünk😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akkor lássuk😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

akkor hajra 😊

the world is mine

Kovács legény
akkor használd😊

www.czekoart.hu

bardocz
Tudom mi az,hogy mûködik,és meg is tudom csinálni.Csak ez tegnap este már nem jutott eszembe😄
Kovács legény
perspektívának nézz utána és nem lesz soha többet gondod.

www.czekoart.hu

bardocz
Kiszinezni nem fogom,mert akkor teljesen elrontanám :-) A hátulját harmadszorra sikerült ilyenre,az valahogy nekem nem áll össze:S
Jo lesz ez foleg elsore kicsit vedd nagyobra hatul az ajto utan mert a hatso resz tul kicsi, kerekeket is nagyobithatod a kuloknel lehet arnyek kiszinezed jol fog kinezni.

the world is mine

bardocz
Source

Elõször csinálok ilyet,hogy egy autót meg is akarok rendesen rajzolni,és nem csak valami ultragagyi.Igaz ennek is úgy elkúrtam a seggét,ahogy nem illik,de mindegy...
[amúgy rajzra verset kell rajzolni,és mivel egy verset sem tdnék megrajzolni,így lett ez...
Eleg komoly aki csinalja habar kar hogy ezekhez mindig valami lassu zene van.
Igazabol nem tudnam megmondani pontosan one mert elkezdek valamit itt peldaul tudtam hogy tetovalt not szeretnek ehhez rengeteg tetovalast neztem utanna rajottem hogy ne is ember legyen akkor valtottam borszint aztan macska szemeket nezegettem. De ugy kb 6-8 orat mondanek ra.
Amugy ha nincs rajztablad de szeretnel alkotni, akkor keress rajzokat vagy csinalhatsz is fotokbol stb. Es magnetic lasso-val korbe jelolgeted a reszeket es kitoltod aztan teszel ra arnyekot stb fenyeket nagyon jo dolgokat lehet vele csinalni kepregeny stilusban vagy pop art.

the world is mine

theone91
<#wow2><#eljen>

Mennyi munkaóra van benne?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jaja jo kis rajz nekem spec nagyon bejonek a ceruza rajzok foleg amik ilyen kidolgozottak <#eljen>

the world is mine

htr93
azért nézi a Bal kezét..éppen azon gondolkodik hogy miért nagyobb mint a bal.

Köszönöm😄😄^^

PJack
ez nagyon jó 😮O<#eljen><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Egy ujabb kep akkor tollem is

the world is mine

a jobb karja mintha kicsit erõs lenne. amúgy bejövõs. <#eljen>
htr93
másolt kép, az eredetirõl van a logóm isXD

htr93

Tyrael akar lenni

koszi es koszi <#smile> Jaja tudom en is hogy nagyon gaz <#vigyor> majd valamit kitalalok amit ra tudok tenni a kepekre csak nem akartam oket minden nelkul feltolteni, nehogy mashol szembe talakozak veluk 😊

the world is mine

theone91
Szép! Nagyon is. 5*

Szerintem tervezz egy logót, amit elhelyezel, valamely alsó sarokban. Ez a szöveg eléggé összképrombóló.

Aquir
tecc 😊 <#eljen>

sima olaj
Kozbe elkeztem ugykodni egy viz alatti kepen meg nincs kesz de fogjuk ra

the world is mine

Az lenne a kérdésem h ezt mivel festetted a corel painteren belül, Artist's Oil vagy sima Oil?

amugy van meg a wacom bamboo az sem rossz annyira es sokkal olcsobb, nagyon jo munkakat lattam vele. En is ugy vettem meg a intuost hogy valaki foltette hogy kiprobalta de nem jott be neki szoval egyszer vagy ketszer hasznalta szerencsem volt.
Azzal jol elvoltam mire oda kerult mert mindig tok aranytalanra sikeredett 😄 az APU 😊

the world is mine

Aquir
hisz ezt mondtam xD

theone91
Nyárra tervezem én is a vásárlását, amint lesz valami diákmeló. Amúgy az elsõ képen, a bal oldalt az APU-ra sikerült ráismernem... 😉

kossz 😊

the world is mine

hungary27
ez paintos nem google ban látam 1szer
Véletlen sem. Ilyen szürkeárnyalatos, tehát fekete fehér szürke színek.

Looooser
szines leyen, vagy azt majd te szeretnéd eldönteni a tetoválóval?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ok, a téma a köv. lenne: egy egészalakos japán gésa, kimonóban. Felette egy faág amelyrõl 47 virágszirmot fúj le a szél. A kinézete tradicionális legyen, mint a régi festményeken, nem ilyen modern manga/anime. Nem szexis lányt akarok, hanem a szépséget és az elmúlást kell hogy tükrözze a rajz.

Aquir
jóak😊

Meg egy kis matrix igerem tobb nem lesz 😊

the world is mine

Aquir
ja akkor az az ott a bal oldalon😊

matrix hetveget tartottam ez az a jelenet mikor betamadjak a hangart vagy mi az, nagyon megfogott az egesz.
Es One eleg draga az igaz en ebayen vettem ajalom neked is ugy ha keresgelsz talalhatsz kb 60 ezer korul mashol ahogy neztem otthoni boltokat marmint magyarorszagon 100 ezer folott volt.
De a tobbi tablet a kozelebe sem erhet nagyon erzekeny az egesz meg azt is erzekeli hogy dontod a tollat, volt masfele tabletem de eg es fold a kulonbseg.

the world is mine

theone91
Eléggé borsos ára van, nem?

Lazarus
zsír, mi ez? A terminátor emberek vs robotok jelenetére emlékeztet ^^