Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
tetszik, a haj meg a a szárny fõleg 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zocsi
Császtok!
Olvastam, hogy korábban volt itt téma az ujj, illetve a radír használata, mint eszköz egy ceruzás v. bármilyen más technikájú (pl. szén, pit, pasztell) rajz elkészítése esetén. Itt egy friss saját példa. Amúgy hülyeség amit a tanárok nyomatnak, tiszta dedó szint hogy ne maszatolj. Én el se tudnám képzelni az életet maszat nélkül, mondjuk ez stílus kérdése. Van aki szeret sterilen rajzolni, én imádom ha mocskos lesz, mert további részleteket lehet belevinni különféle technikákkal. Meg valahogy megvan bennem az érzés, hogy a kép magától fejlõdik, nyilván odafigyeléssel persze.
Szóval csak ügyesen!

nan76
hogyha a gömb(?)akkora mint a tenyered akkor az egész rajz....hmmm..hááát GRAT!!!!<#worship>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Mennyi ideig keszult amugy?

the world is mine

Looooser
köszi

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Igen jo lett 😊 <#eljen>

the world is mine

Looooser
jah igen és sry a kép minõségért

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
új rajzom ismételten falra 😊

htr93
egyébként, lassan itt az év vége, és az évi rajz termést haza lehet majd hozni, feltöltöm õket majd.

htr93
Jehejj köszönöm, istenes vagy😄😄😄<#worship><#worship><#worship><#worship><#vigyor3>

Lazarus
Elég viharvert szegény 😄
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
valaki segítene? link kéne , egy kép, egy papagájt rajzolok rajzórára és a szárnya belsõ részéhez keresek képet, hogy megtudjam hogy néz kiXD de nemtalálok!!XDXD

belapeter
Húú,ti aztán tuttok rajzolni 😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Sikerult befejeznem a kepet sajnos nem sikerult kihozni belole amit akartam, most enyire futotta <#zavart2>

the world is mine

Amugy ez amolyan vegyes felvagott jo reszt festve van de van benne photshop is pl a fenyek a hk-rol es a kod is de remelem ezt elnezitek 😊

the world is mine

Nah egy ujabb kis kep meg nincs kesz par finomitas hatra van de mar kozel az alagut vege remelem 😄

the world is mine

Subakka
tiszta élethû!! nagyon szép munka! <#eljen>

&#3232;_&#3232;

Pm ment.

the world is mine

Kovács legény
könyvesboltba be, végignézed az összaset és amelyik szimpatikus megveszed😊
Nekem is van egy csomó fajta, mindegyikbõl lehet valamit tanulni, ha anatómiáról van szó akkor Barcsay Jenõ mûvészeti anatómia

www.czekoart.hu

Kovács legény
Köszönöm😊

www.czekoart.hu

Aquir
igenjó

Nah egy ujabb kep a forrast betettem a ps-topicba ha erdekel valakit azt is en csinaltam persze 😊

the world is mine

htr93
ajánlana valaki egy Rajzos könyvet? megpróbálnám letölteni vagy valami..gye lehet neten..😄

htr93
egyébként az egészet 1 rotlingal csináltam.

htr93
<#wilting><#guluszem1><#taps><#nyes>

Jeeee nagyon pro rajz😄😄 rád hallgatok!XD akkor mewgmondom a tanárnak...csak vicceltem.

theone91
Áh de jó! 😄

jo nagyon <#eljen>

the world is mine

Kovács legény
Köszönöm.

Nem tudom, sok gyakorlás talán😊
Amúgy rétegesen építkezem, elnagyoltan kemény ceruzával aztán szép lassan finomítom dolgozom ki egyre sötétebbel és a végén újra kemény ceruzával óvatosan összedolgozom.
Nah nem tudom mennyit tudtam ezzel segíteni, de én így csinálom😊

www.czekoart.hu

macselek
Nagyon szép. A bundáját hogyan csinálod úgy, hogy bundának is néz ki?😊

<#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
És egy kép mert már rég raktam be:

www.czekoart.hu

Kovács legény
A képekbõl kiindulva arra következtetek, hogy nincs különbözõ keménységû ceruzád, minden ugyan olyan tónusban van a képen, és ez a legnagyonn hibája a képnek.
A #9608 hátterét érdemes lenne összemosni a fehéret vissza radírozni és a sötét részkre újra rámenni, az összefogná, mert így vibrál az egész.
A #9607-nél nem mosnám össze a hátteret, ebbõl a képbõl a sötétek hiányoznak.

www.czekoart.hu

Kovács legény
A tanárnak üzenném, hogy egy FASZ és menjen el inkább utcát söpörni.

Én majdnem annyit rajzolok radírral, kézzel, zsebkendõvel mint ceruzával.

www.czekoart.hu

Kovács legény
NEM!
Azt használsz egy mû elkészítésénél amit csak akarsz, ha a farkaddal akarsz festeni akkor azzal teszed, a lényeg, hogy úgy csináld ahogy neked jól esik.

www.czekoart.hu

Azt jol teszed ha csinalsz vazlatot, ha berogzodik az nem baj ha meg sokat rajzolsz akkor meg mar majd aranyosan is rajzolsz majd beall az is idovel. Amugy neztem pl van egy ket profi is akik mielott elkezdenek dolgozni bemelegitenek 😊) Egyeneseket iveket rajzolnak hogy raaljon a kezuk a melora.

the world is mine

htr93
igen vázlatot szoktam firkálni én is bár arányokkal nem szórakozok csak egy halvány vázlatot rajzolok és ha nem találom el akk elõlrõl kezdem.

DJ RX7
nekem is ezt mondta a tanárom. ne hallgass rá. :C

:3

Amugy az ujj nem rossz otlet habar en papirzsebkendot hasznalok altalaban vagy vatat 😊 Probald ki eleg durva dolgokat lehet vele muvelni.

the world is mine

Eleg sok konyv van rajzolasrol hogyan kezd el, arcot hogyan lehet stb.
Ezek azert jok hogy megtanuld a lepeseket az aranyokat, Mert az pl nem jo hogy elindulsz egyik sarokbol es haladsz a masik fele rajzolva mindent. Eloszor erdemes eldonteni mit hova akarsz aztan en mikor karaktert rajzolok akkor az szinte egy palcika ember eloszor bealitva a pozba amit akarok es azon indulok el aztan igy aranyos lesz az egesz. De mondom rengeteg konyv van technikakkal mindennel.

the world is mine

macselek
Én ilyenrõl még nem is hallottam, biztos van aki így gondolja, de neked azzal nem kell foglalkoznod😛

htr93
<#idiota>

htr93
bár nekem segfejparaszt tanáraim voltak és aztmondta az egyik hogy ne radírozunk bele így fehér részt rajzolva, és ez megmaradt bennem sajnos. á nincs mentorom rajzból, csak zenébõl. rajztanrt akarok, aki ismeri ezt a mûvészeti ágatXD

Egy csomó kép készült úgy h ujjal festették, szal sztem nem megalázó. 😛

de<#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Loál János
Miért, mi az a mûvészet?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

htr93
nem a mûvészet megalázása az ujj használata?..:S

macselek
Próbáld meg az ujjaddal összemosni a hátteret! Monopól radírral meg ki tudnád szedni a világos részeket.

htr93
még gyakorolni kell:S de azért akarok nehezeket rajzolni hogy fejlõdjek, de senki sem magyaráz technikákrõl, meg arról hogy pl mit kezdjek a háttérrelXD valami képzés nem ártana.

htr93