15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
dady83 #10837 ...na tehát.
Mivel problémáim voltak a sötétebb tónusokkal, így elhatároztam, hogy kísérletezek egyet.Nehéz volt, mert nem ismertem azokat az eszközöket, amikkel elérhetem a megfelelő hatást, de úgy látom, hogy még jó pár rajzolás után fogom kiismerni a műveletet.Legközelebb már okosabb leszek.
26 óra munka és a 2 1/2H-s -tól egészen a 8B, majd a szénrudakig tettem a kísérletezést.
-
#10836 Ez a kép nagyon jó! Nincs esetleg valami galériád? -
#10835 Azért gondolom, hogy ő mondta helytelenül, mert mi is megkaptuk anno ezt a feladatot a egyetmn... ;)
@Kovács legény: Köszi szépen! :) A tiéd is jóféle! (Y)
-
#10834 Ha már minden más szar legalább az legyen jó:D -
#10833 A haja tetszik :) -
#10832 Na rakok be én is képt, sajnos a többiről még ennél is szarabb lett a fotó, ugyhogy azokat hanyagolom:/
-
#10831 Ha nem vetület a rossz, hanem amit ő mondott, akkor igazad van. Nem tudom esetleg ő szerkesztette e hozzá a nézeteket, mert akkor meg a fagyi visszanyal :) -
#10830 egy banán ut eszembe róla, a másik sokkal de sokkal jobb! -
#10829 Rajzod jó grat -
#10828 Nonicks ábrája monge-féle vetületben van. Azaz az x12 tengely a vízszintes. Tehát a alsó ábra a felülnézet, a felső az elől. Minden tengely az előzőre merőleges képet mutatja - mintha vetítenéd. Ezért a függőleges neve x23. A 3. képsíkon oldalról nézed - rendezői jobbról, tehát a test bal oldalát látod. (ábrároló geometria, alapok)
Amúgy megnéztem, szerintem tömör testből nem lehet kihozni azt, amit szeretnétek, szóval...
@hen-tes: "vegyes..." ;) -
#10827 Ennek nem az elöl és oldalnézete az Y, már ahogy elsőre látom, de a rajzod jó :) -
#10826 elmosott.. fizethetne már valaki egy vip sms-t :D -
#10825 Az lemosott részek is grafitból vannak? -
#10824 A kockát leszarom, de a rajzod (Y)!! -
#10823 Szevasztok, rég jártam erre, BÚÉK mindenkinek!
Jók a rajzok skacok, gratula hozzájuk!
Érdekesség képen megoldottam nektek azt az ábris rejtvényt, amit nonicks tett közzé a #10628-as hsz-ben. Nem akarom ugyan lespoilerezni a dolgot, de aki megvonja magától a megoldás örömét, az itt megtalálja a helyes megoldást: csonkolt kocka megfejtése.
Amúgy meg itt egy rajzom, csak úgy poénból. Úgyis olyan kevés a környezet tanulmány/tájkép errefelé... :) -
#10822 Annyit tudok mondani, hogy leülsz magad elé rakod a képet és megpróbálod a fő vonalakat arányosan megrajzolni, van úgy hogy nekem sem sikerül, majd ha stimmelnek, ahol kell erősen meghúzod, aztán jöhet az árnyékolás, majd még egy ellenőrzés, hogy nagyjából minden a helyén. A lényeg, hogy nem kell tökéletesnek lennie a rajzodnak. Általánosban rajzoltam utoljára fogalmam sincs a szakszavakról, szóval bocsi ha csak így mondtam el.
@Egy Porsche lesz mégiscsak az új rajz, majd később a 458. -
#10821 van valami szisztémája, vagy tutorial amit esetleg megosztanál velünk? jó kis technikák vannak rá tudom. én is szeretnék ilyen autókat rajzolni :) -
#10820 :) Szuper, a legújabb 458-as Ferrari is készülőben van. Holnap estig elkészül, remélhetőleg. -
#10819 megkaptam már láthatod :) -
#10818 Köszi mindenkinek, ma is lehet rámjön az ihlet:) -
#10817 Nájz! -
#10816 Azta egyre több jól rajzoló ember jár erre. Gallardo007 a mustang nagyon klassz lett -
Okaokas #10815 Nem is csodálom hogy a barátok közt-től még a papír is meghajlik.... annyira szar az a sorozat:S -
#10814 10810+10811 köszi:) -
#10813 Barátok közt alatt ez sikeredett: A hátsó kerék furának hat, mert meghajlott a papír, de élőben jó.
-
#10812 Magyar tutor -
#10811 :O Odab*sz, izomautók <3 -
#10810 tetszik, szép a kontraszt -
#10809 Üdv, egy mai firkantásom, ha már van rajz topik is:
-
#10808 tess :) -
Hajnalcat #10807 de -
#10806 Itt egy jó kis tutorial a Photoshop-hoz.
Angol, remélem ez nem okoz gondot. -
#10805 Szerintem PS tökéletesen megteszi, én is azzal szoktam a rajzaimat "gépiesíteni". -
Hajnalcat #10804 Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan módszert, amivel a kézzel rajzolt rajzot számítógépes minőségűre lehet átalakítani? Milyen program kell hozzá? És esetleg pici leírást is hozzá, hogyan kell pl. egy adott részt nagyon gyorsan kiszínezni gépen. Köszönöm. -
Nodler #10803 Halljátok e...
Úgy vettem észre hogy amikor próbálok vonalakat húzni, ha lassan teszem (mert van amikor így akarom), nagyon nem simák a vonalak (biztos mert remeg a kezem, vagy nem tudom). A kérdésem az, hogy gyakorlással ezt meg lehet e szüntetni?
Remélem meg értitek mire gondolok...
-
Presidentzola #10802 lehet már mutattam őket...
-
Presidentzola #10801 ezek pedig az első fotorealisztikus kísérleteim...
-
#10800 Ezeket már láttuk, nem? :o -
Presidentzola #10799
-
Presidentzola #10798 bocs
megpróbálom újra