Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olvastam, hogy korábban volt itt téma az ujj, illetve a radír használata, mint eszköz egy ceruzás v. bármilyen más technikájú (pl. szén, pit, pasztell) rajz elkészítése esetén. Itt egy friss saját példa. Amúgy hülyeség amit a tanárok nyomatnak, tiszta dedó szint hogy ne maszatolj. Én el se tudnám képzelni az életet maszat nélkül, mondjuk ez stílus kérdése. Van aki szeret sterilen rajzolni, én imádom ha mocskos lesz, mert további részleteket lehet belevinni különféle technikákkal. Meg valahogy megvan bennem az érzés, hogy a kép magától fejlõdik, nyilván odafigyeléssel persze.
Szóval csak ügyesen!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
the world is mine
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
the world is mine
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

the world is mine
the world is mine

the world is mine
the world is mine
Nekem is van egy csomó fajta, mindegyikbõl lehet valamit tanulni, ha anatómiáról van szó akkor Barcsay Jenõ mûvészeti anatómia
www.czekoart.hu

the world is mine
Jeeee nagyon pro rajz😄😄 rád hallgatok!XD akkor mewgmondom a tanárnak...csak vicceltem.
the world is mine
Nem tudom, sok gyakorlás talán😊
Amúgy rétegesen építkezem, elnagyoltan kemény ceruzával aztán szép lassan finomítom dolgozom ki egyre sötétebbel és a végén újra kemény ceruzával óvatosan összedolgozom.
Nah nem tudom mennyit tudtam ezzel segíteni, de én így csinálom😊
www.czekoart.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A #9608 hátterét érdemes lenne összemosni a fehéret vissza radírozni és a sötét részkre újra rámenni, az összefogná, mert így vibrál az egész.
A #9607-nél nem mosnám össze a hátteret, ebbõl a képbõl a sötétek hiányoznak.
www.czekoart.hu
Én majdnem annyit rajzolok radírral, kézzel, zsebkendõvel mint ceruzával.
www.czekoart.hu
Azt használsz egy mû elkészítésénél amit csak akarsz, ha a farkaddal akarsz festeni akkor azzal teszed, a lényeg, hogy úgy csináld ahogy neked jól esik.
www.czekoart.hu
the world is mine
the world is mine
Ezek azert jok hogy megtanuld a lepeseket az aranyokat, Mert az pl nem jo hogy elindulsz egyik sarokbol es haladsz a masik fele rajzolva mindent. Eloszor erdemes eldonteni mit hova akarsz aztan en mikor karaktert rajzolok akkor az szinte egy palcika ember eloszor bealitva a pozba amit akarok es azon indulok el aztan igy aranyos lesz az egesz. De mondom rengeteg konyv van technikakkal mindennel.
the world is mine
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.