15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#15184 Valaki tudja esetleg hogy minek nevezik az ilyen képeket?
KÉP
Ezeket a képeket használják posterek elkészítésére, jó minőségűek, élesek és nagyok, csak az a baj hogy kb star warson kívül más filmnél nem találok ilyet. Hellboynál kerstem de ott egy sincs, pedig ezekről nagyon könnyű rajzolni a nagy felbontása miatt. Vagy esetleg tudtok mondani egy keresőszót amit beguglizva ilyen féle "stúdió" képeket vagy miket dob ki? -
#15183 na végülis találtam hasonlót:) hátha érdekel valakit.
http://www.theartofgrindesign.com/home.html -
#15182 Most hogy látom az eredeti képet, pár dolgot még lehetne jócskán mélyíteni. Pl a haján felül a forgójánál, ott jóval sötétebb a dolog, és a szeme környékén (szempillák, szem írisze meg a közepe). Ha ezeket még rárakod, akkor még jobb portrét tudsz csinálni, élethűbbet. De nehogy most ezt javítsd ki, jó ez így, tedd el és majd később megnézed honnan hova jutottál:) -
#15181 Köszi, utánanézek! Pont ezen tanakodtam, hogy a 8B-s cerkával, ami nekem van, nem lehet olyan igazi mély feketét. -
#15180 Igazából a ruha anyagában vannak ilyen flinc-flancok, amiket nem akartam már belerajzolni, azért is lett egy kicsit ilyen egyszerű. Azért még majd javítok rajta. :) -
#15179 Most találtam egy igencsak jóféle ceruzafajtát, talán a létező legjobbat, de Magyarországon nem kapható. A neve STEADTLER Mars Lumograph, ez az egyetlen ceruzafajta, aminek a 8B-s tónusa már szinte teljesen feketét produkál (legalábbis ezt ovlastam, és videókan is ezt láttam. Ha kell ebayről lehet rendelni, nem is annyira drága, egy 6os szett 2000Ft körül van. A rajzon már erősebbek a tónusok, még mindig lehetsz bátrabb! -
#15178 HumiAriból kis kedv csináló a festéshez :D
-
#15177 akkor csak annyi a kérés hogy hajrá, még bátrabban, a ruha anyaga össze folyik, ha egy anyag fekete akkor annak is vannak tónusai, használd hozzá a HB-B-3B-5B kombót, jobban ellehet különíteni velük a részleteket -
#15176 Hali!
Múltkori tónusszegény rajzom után megpróbáltam kicsit bátrabban használni a grafitot. Ja és most inkább lefotóztam a szkennelés helyett! :) -
#15175 Neha meg-meg kerdezik milyen tipusu ceruzaval kell vagy lehet rajzolni.
Az alabbi videoban megkapjak ra a valaszt, az eppen hasznalt ceruza tipusat a bal felso sarokban mutatja, remelem segit. :)
-
#15174 Ezek lehet rézkarcok, vagy hasonló technika. -
#15173 valami szürrealista ábrázolás.....
engem meg az érdekelne, hogy
ez meg ez mibe tartozik, -
#15172 off:
az ilyen rajzstílusnak van valamilyen gyűjtőneve?
példa 1
példa 2 -
#15171 Drawing LvL: over 900000... I mean ASIAN -
#15170 Gyonyoru rajzok:
megtobb... . -
#15169 Cerka rajz (nem az enyem :)
-
#15168 Ok, megpróbálom kicsit bátrabban használni a különböző tónusokat! ;)
theone91: Legközelebb szkennelés helyett akkor megpróbálkozok a fotózással, hátha azzal jobb lesz. -
#15167 Én azt ajánlom, hogy az ilyen képeket inkább jól derített fénynél fotózzuk be (igen, fényképezővel). Az olcsóbb szkennerek főként szövegleolvasásra vannak, ezért alacsony a dinamika-átfogásuk, ami a grafit beolvasásának a gyilkosa. A grafit (főleg ha halványabbat erősen nyomjuk a papírra) fényes lesz, ami még pluszban vissza is veri a leolvasáshoz szükséges fényt. De nyilván ilyen képeknél legalább 3-4 különböző grafitot kell használni, az gyengébbtől az erősebbig... :) -
#15166 Első portrérajznak igen csak jóféle, a tónusokat én is hiányolom, bár általában tényleg tompít rajta a digitalizálás. De pl a szempillájánál meg az ajkak találkozásánál, az orrlyukaknál mindig sötétebb tónusok jelennek meg, szóval ott nyugodtan lehetsz bátrabb, csak javít rajta! -
#15165 Szia!
Igen, valóban lehetne egy kicsit kontrasztosabb. Bár a szkennelés egy kicsit "tompított" rajta. Meg azért még óvatos vagyok az árnyékolással / csúcsfényekkel is.
Amúgy köszi a véleményt! ;) -
#15164 kicsit talán lehetne kontrasztosabb, erőteljesebb???? én nem tudom nem értek hozzá. amúgy gyönyörű! -
#15163 Köszi szépen! :) -
#15162 laikusként nem mondok kritikát, csak annyit hogy grat :) -
#15161 Sziasztok!
Ez az első portré rajzom. Minden építőjellegű kritikát szívesen fogadok! :)
-
Midas #15160 nagyon jo lett grat :) -
#15159 mutatós darab, grat :)
---
Mano:
tudom és elnézést kérek mindenkitől az OFF ért, az a baj ezekkel a konvertálókkal hogyx oké hogy végig fut meg meg is csinálja, de mindegyik csak üres oldalakat ad, :S -
GLaDOS99 #15158 Nagyszerű! ^^^ Grat! ::) -
#15157 Nah kész!
-
#15156 Oh elfeljtettem a pdf lapokat EZZEL a progival osszefuzheted, hogy egy legyen belole. -
#15155 Bar nem a topic idealjahoz tartozik de most mar mindegy :)
Igy hirtelen nincs sok mas otletem ra csak meg ez:
Photoshop-ban lemented PDF-be (hogy minel kisebb legyen a minosegnel lehet tovabb cseszegetni), majd azt konvertalod at. -
#15154 " Step 1: Select up to 5 files (25Mb max) of supported formats and click 'Upload Files'. " pl ezért, a file meg 62 mb és mivel scannelt oldalak így nem akarja át alakítani egyik se :S:S:S
-
#15153 Esetleg valami konvertalo progi vagy online konvertalo? :)
15150: not bad, not bad -
#15152 működő .PRC , .EPUB , .FB2 formátumban nincs meg valakinek Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolás c könyve? PDF-nem jó :S -
Midas #15151 woot nagyon jo :) csak igy tovabb -
#15150 Jelenleg itt tartok:
-
#15149 Ha retinás kijelzője lenne elő is rendelnék egy ilyet :) -
#15148 nah,rég jártam erre,tegnapi firkálmányom:
-
#15147 Sajnos csak concept... -
Sketcher -
#15145 Válaszd ki az oprendszert és a terméket (Intous 4).