Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez nem semmi 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
" I used to be an adventurer like you... than a took an arrow in the knee " <#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck>
Köszönöm szépen GLaDOS99, nagyon jó érzés újra rajzolni és az még jobb,ha pozitív visszajelzéseket is kap az ember. 😊
A mai rajzom:

A mai rajzom:

Vixo, nagyon jók a rajzaid 😄 Fõleg a Dead Space-es <#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor4>#vigyor4><#awink>#awink><#vigyor3>#vigyor3>
Rég látogattam ezt a fórumot,visszanézve nem semmi alkotások születtek közben.
Jó pár év nem rajzolás után ismét firkálgatok 😊
Íme hosszú kihagyás után az elsõ:

Jó pár év nem rajzolás után ismét firkálgatok 😊
Íme hosszú kihagyás után az elsõ:

Igen eszmeletlen jok a munkai ha jol tudom anno rengeteg mozi filmnek o keszitette a poszteret. Deven is van egy ficko aki fest es az o stilusaban dolgozik.
the world is mine
Némelyik még talán a régi galaktika magazin borítóján is volt.
Jó lett az indiánlány! 😊
Jó lett az indiánlány! 😊
\"Nothing happens unless first a dream…”
kicsit olyan borris vallejo-s beütésû de tök jók, a Lány puskával tetszik 😊 olyan egyszerû és mégis részletes 😊
ಠ_ಠ
Sokat nézegettem ezeket : Frank Frazetta.
sziasztok! egy kérdéssel fordulok hozzátok, aki tud segíteni kérem irjon!!😊 Felkértek hogy tervezzek motorosok részére pólót, amire felraktam egy harley davidson logót is. Ha ezt a mintát feltötltöm a netre az "bûn"? én személy szerint nem árulnám, csak felraknám a portfoliómba. büntethetnek érte? köszi elõre is😊

Igen, skodabuzi vagyok! 😊 Nagyon jól néz ki a rapid! De a többi is fasza. Ment is pár "fav"! 😉
Az utóbbi tetszik akkor te ilyen "skoda buzi" vagy?Bár nem látszik mindegyik. >csak neked<
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a topikot, gondoltam megosztom néhány rajzomat itt. Leginkább autókat szoktam kreálni. Véleményezni ér! 😊

Régóta olvasgatom a topikot, gondoltam megosztom néhány rajzomat itt. Leginkább autókat szoktam kreálni. Véleményezni ér! 😊

Nagyon jó a kép <3 Grat 😊
Tetszik a stílusod, a jó múltkorában belinkelted a freedom képedet jó 10 percet is elvett az életembõl mire végig mentem a részleteken 😊 <#eljen>#eljen>
A js antisocials is bejövõs, grat hozzá!
Tempest képéhez nincs mit hozzá fûzni, profi lett. A bõr az arányok és fõleg a fej ami számomra bejövõs. 😊 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
szenesembertõl azért megnéztem volna még egy-két képet 😊
A js antisocials is bejövõs, grat hozzá!
Tempest képéhez nincs mit hozzá fûzni, profi lett. A bõr az arányok és fõleg a fej ami számomra bejövõs. 😊 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
szenesembertõl azért megnéztem volna még egy-két képet 😊
zseniális
Lightjack: Nagggyon jóóó *-* Csak így tovább... <3
na ez sokmindent közvetít, nagyon jó! 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mind a 2 nagyon jó 😄 Csak így tovább 😄
Jó lesz 😄
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Az egész így fog kinézni, csak kipróbáltam hogy hogy nézni ke a következõ fázist rárakva vagyis a színesceruzát. Szóval csak a fej van még kidolgozva a többi rész is ilyen lesz de azt a végén majd egyszerre.
Vigyázok, vigyázok😊
Vigyázok, vigyázok😊
Ok Ok 😄
Lightjack: A fej kidolgozottsága kimondottan tetszik nincs túlzásba semmi.😊<#eljen>#eljen> (vigyázz a ravasz mögötti vörös résszel <#wink>#wink>)
Lightjack: A fej kidolgozottsága kimondottan tetszik nincs túlzásba semmi.😊<#eljen>#eljen> (vigyázz a ravasz mögötti vörös résszel <#wink>#wink>)
Nem-nem!
A csajokat azért rajzoltam oda hogy feldobja a képet😛
Mert egy magába a kamion kicsit unalmas lett volna!
Héttér is kell😄
A csajokat azért rajzoltam oda hogy feldobja a képet😛
Mert egy magába a kamion kicsit unalmas lett volna!
Héttér is kell😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Nekem kicsit úgy jön le az egész, hogy a tököd tele van már a kamionnal és a csajokkal elvicceled az egészet... 😄 (am egyetértek, sry)
o_O Jófélék 😊