15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Nodler #10997 Namármost lenne egy olyan kérdésem,
Nagyon szeretek rajzolni, és nagyon is veszem a gyakorlását, minden nap szánok rá két három órát, de inkább csak hobbiként csinálom. Lassan el kéne döntenem hova menjek egyetemre vagy főiskolára, és meg kell hogy mondjam, nem vagyok különösen jó semmilyen tantárgyból sem,(szinte totál 4-es az átlagom) nem is nagyon szeretem csinálni őket. -
joskagyerek #10996 Rajzverseny indul a ... oldalon!
Hirdetés elkerülése végett PRIVÁT-ban írom le az oldal címét!
Akit érdekel az írjon rám!
Off-ot nem kérek! -
#10995 Arra írta, de nyugodt szívvel nézek végig a rajzaimon, hogy igaz erre is. -
#10994 ez inkább a fotózásra igaz. -
#10993 Hagy idézzem neked Haki92 aláírását: "Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)"
Nagyon találó, és el kellett gondolkodnom hol is vagyok még a profitól ez alapján :) -
#10992 Már eljutottam idáig, hát nem olyan könnyű igényes munkát csinálni....
-
#10991 akkor mákod volt, képt lökj majd be kiváncsi vagyok
ha idén készen lesza műtermem lehet én is beszerzek egyet, bár lehet inkább megépítem magamnak. -
#10990 klassz már csak azért is, mert 200SX :D -
#10989 Na megjött a rajzpad, már el is kezdtem egy rajzot, még kicsit vázlatos de elejét igyekeztem szépíteni, Vélemény? :)
-
#10988 Köszi! Tesz-vesz-en találtunk egyet, kőkemény 20k-ért! Ami röhej, mert a sokkal kisebbek 60-70k körül mocorognak. -
#10987 google beírod és kidob egy csomót, szerintem érdemes a gyártó cégek helyi képviseletét felhívni mert sokszor nem szaroznak kiskereskedőkkel csak irodaházakkal cégekkel
elég drágák ahogy elnéztem 50Któl indul
nekem van egy iskolás rajzasztalom (ne kérdezze senki honnan:D) na de azt sem használom -
#10986 google-ba 2-3 szó de tesssék egy egész nagy márka név -
Nodler #10985 Nem tudna valaki linkelni egy honlapot ami tele van női és férfi divatképekkel? -
#10984 "A pályázaton 3-18 éves korú gyermekek vehetnek részt"...
Ez a topik látogatóinak jónagy részét kizárja, azthiszem. -
#10983 Medvesajt rajzpályázat, Sony PSP is nyerhető! -
#10982 Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet vásárolni ilyen dönthető rajzasztalt? Olyan érdekelne, amin van szögmérő, vonalzó, stb... Mert amit találtam neten, az ez a fajta:
Viszont ezen nincs se' vonalzó, se' egyéb. Aki tud valami lelőhelyet, annak a válaszát megköszönném.
Valami ilyesmi érdekelne:
-
#10981 -
#10980 Brutál, de jó a cucc! -
Midas #10979 tenyleg 5 perces :D -
#10978 Na hétfőn vagy kedden megjön a rajzpadom, ;P -
#10977 Koponya... -
#10976 nekem tetszik :) -
#10975 Gyorsban nyomtam egy 5 perceset. :) Most értem haza Pécsről. Hát katasztrófák az utak... Kivéve Pesten.
-
#10974 háh, ez tetszik, jó lett
sárkány feje nekem kicsit erős a testéhez képest, de amúgy jó. -
#10973 A sárkány azért "lebeg" ,azért nincs elég lába mert a valóságban ott sincs.Csak a képzeletében ,lehet hogy halványabb is lesz.Majd ha 1x befejezem. -
#10972 Most így néz ki Gyerkőc meg a sárkány V
volt ilyen is a fejtémája : részlet -
#10971 -
#10970 érdekes kép az eredeti.... -
#10969 hát még vitatkozhatunk pár hszt a lényeg továbbra is egy nektek a Wacom jött be és a Genius a szar, nekem meg pont fordítva -
#10968 akkor jó, most már tudom, h nem csak az enyém volt **** -
#10967 Nem csak nálad fordult elő. -
#10966 Innen az ötlet. -
#10965 Lehet én fogtam ki pont egy Sza**t... De nekem elég volt annyi tapasztalat belőle. -
#10964 joh most átolvastam az enyém és a link után egy vessző lemaradt megmég sokhelyről de ott fontos hogy legyen :D -
#10963 a kisrác nekem kicsit modern a sárkányhoz de am nem rossz... sárkányokkal szemben elfogult vagyok :D -
#10962 Genius EasyPen405i-m van, unoka öcsémnek ez a fajta wacom-ja és ezerszel masszívabbnak pontosabbnak és ergonomikusabbnak éreztem az enyémet a wacom nekem kicsit silánynak tűnik, -személyes vélemény-
a szoftverről meg annyit hogy internet világa, és a genius oldaláról leszedhető :)(nem kötekvés) -
#10961 Gyerek meg a sárkány
Ez csak 1 vázlat,talán majd befejezem.Bár a sárkány lehetne meseszerűbb
a gyerkőc zsebre dugott kezével is bajok vannak :)
Amúgy tabletben Wacom lehet a nyerő mindenhol azt dicsérik ,sőt csak az számít.Ha most kéne venni azt vennék .Ennek ellenére nekem nem az van
,de ezzel sincs semmi baj és amíg nem hal be addig ez marad(És nem akar) :) A márkája amúgy:Acecat Flair árban ennél lejjebb nincs szerintem semmi. -
#10960 És az a baj, hogy a Wacom-ot csak a Genius közelíti meg.
Ezért mondom sokszor: Tablet = Wacom. Minden árkategóriában... -
#10959 Nekem genius nem tudom milyen tabletem volt régen, pocsék minőség és 3 hónapnyi szívás volt vele az élet, 1 hétig használtam mert szoftver hibás volt volt tol tartócska hozzá. De szerény véleményem az. Inkább + 5-10 ezer FT és veszek Wacom rajzpadot mint Geniust még1-szer. INkább adjatok a minőségre és arra, hogy a világon elismert márka-e... -
Midas #10958 ez vegul is attol fugg mennyit dolgozol vele, meg mondjuk nekem wacom van