Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Speed painting tutorial rekreáció.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
the world is mine
the world is mine

the world is mine
the world is mine
the world is mine
itt van meg egy ize majd megmondjatok mi <#idiota>#idiota>

the world is mine

the world is mine

the world is mine
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Nem kell rögtön lehurrogni mert válaszoltam egy kérdésre. ^^
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
ktomi22: Nekem is ilyen van. start, programok, pen tablat, pen tablet ismertetése. Itt vannak a beállítások. neked a tip feel beállítást kell balra húzni. Nekem 2.on van. És így nem kell annyira rányomni de még így is érzi ha csak kicsit nyomom rá. Az ablak bal felsõ sarkában pedig van 2 fül, tablet-nél pedig a tábla tetjén lévõ gombokat állíthatod be. Ajánlom a keystroke-ot, vagyis billentyûkombinációt. így a leggyakrabban használt 4 dolgot is el tudod intézni a táblával. pl visszavonás, brush, stb. A tollnál is lehet játszani a gombokkal. Pl én az alsóra az ALT gombot állítottam, így Photoshopban rögtön színt is tudok venni a képrõl, nem kell a billentyûhöz nyúlni.
Próbálgasd, játssz a beállításokkal nézz meg pár videót youtubeon, ott is foglalkoznak ezzel.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
the world is mine
the world is mine
mégvalami... elég hamar kopok a muanyag cerka vége.. 😞..
Elõször én is megijedtem hogy összekarcolom az egészet, aztán láttam hogy semmi baja, tehát nem kell aggódni. 😊
Csak furi a felülete, ennyi az egész.
Mondjuk az elõzõ tabletem Trust volt, az annyira csúszott hogy már idegesítõ volt. (azt anno úgy vettem hogy a legolcsóbb ami volt, csak hogy kipróbáljam)
Tehát nincs baj a tableteddel, ez ilyen. 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
kérdésem az lenne hogy (más padot nem probaltam meg) szal be van allitva erzekenyseg is.. és ha eros vonalat akarok akkor ra kell nagyon nyomni.... és nem csuszik rajta a toll... olyan erzesem van mintha megkarcolna... (nem kéne ennek csuszni szinte rajta?.... nyomaserzekeny.. és ugy ra kell nyomnom hogy aszthiszem már karcol... és így nem olyan rajzolni vele mint pl ceruzaval papirra.. ez így természetes? vagy enyémmel van baj...?? pls akinek van ilyenje vagy tudja az írjon.. thx..
www.czekoart.hu
3dolog nem tetszik annyira viszont
-a szem nagyon szép, de a környezete már nem annyira, nem megy ez a ködös téma a szemhez
-alsó szempillák konkrétan nem szépek
-és végül az aláírásodat rosszabb hejre nem is rakhattad volna😊
-vannak még kissebb hibák de azok nem vészesek
összeségében szép nagyon a rajz Grat!
www.czekoart.hu
Csak így tovább!
the world is mine