Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
ki ez? Sarah Michelle Gellar???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquir
teccik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

LSL
Nem az igazi, inkább próbáld meg úgy mintha a füstbõl öltene formát a koponya.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

SMGBAS
#9813 ?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

LSL
Ez akart lenni, csak nem fejezted be, plusz az alján nem sikerült a perspektíva.

Speed painting tutorial rekreáció.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jano
<#eljen><#eljen><#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Judit
itt is bocs, télleg nem volt szándékos...

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Aquir
,,,,

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

....

the world is mine

Judit
Te kérted, hogy mondjuk el mi van a képen 😊

okk nem postolok tobbe 😛 azt raktok be ami nektek jo

the world is mine

Aquir
nem, mert ez GIF az meg jpg =)

Judit
ráesik a logódból 😄

Aquir
a fenyõn nincs hósapka, nade itt!

Judit
igen a fenyõk közt...látom már 😄 az eget meg körfûrészek szelik szét 😊

kapjatok a hegyi uton meno koboldal egyutt 😄

the world is mine

Aquir
ott fut fel a hegyre az út 😛 taramm

Judit
varázsló és kobold 😛

Judit
😄DD

nem kommentelem ezekt a hozza szolasokat 😛 ez pont olyan mint a varazslos beszolasod volt 😄

the world is mine

Judit
Most nem tudom, hogy a fakivágás ellen vagy mellett szólsz?! 😊))

nah lol nem is posztolok en nektek ide tobbet 😄

the world is mine

Judit
az ott alul fenyõfa 😊

Aquir
hegytetõ-makett körfûrészgyárban

az inkabb ho lenne de valami olyasmi 😊
itt van meg egy ize majd megmondjatok mi <#idiota>

the world is mine

Aquir
nem rossz, az ott egy kalapos izé aki felhõkön bokrok között van? 😊

Es meg egy 😊)

the world is mine

nah most rakaptam a speed paintre en is

the world is mine

köszönöm szépen a választ

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

LSL
Kopik az hidd el... nem hurrogás akart lenni, csak megállapítás. Sry ha más jött le

Stigmata
A gombokat átálítottam ízlésemnek megfelelõen, de az érzékenységét nem állítottam át, mert nekem így kényelmes. A hegye se kopik hamar ahogy ktomi22 említette tehát ennyi. 😊
Nem kell rögtön lehurrogni mert válaszoltam egy kérdésre. ^^

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

LSL
Nem, nem ilyen, csak úgy látszik nem is érdekeltek a beállításai...

ktomi22: Nekem is ilyen van. start, programok, pen tablat, pen tablet ismertetése. Itt vannak a beállítások. neked a tip feel beállítást kell balra húzni. Nekem 2.on van. És így nem kell annyira rányomni de még így is érzi ha csak kicsit nyomom rá. Az ablak bal felsõ sarkában pedig van 2 fül, tablet-nél pedig a tábla tetjén lévõ gombokat állíthatod be. Ajánlom a keystroke-ot, vagyis billentyûkombinációt. így a leggyakrabban használt 4 dolgot is el tudod intézni a táblával. pl visszavonás, brush, stb. A tollnál is lehet játszani a gombokkal. Pl én az alsóra az ALT gombot állítottam, így Photoshopban rögtön színt is tudok venni a képrõl, nem kell a billentyûhöz nyúlni.
Próbálgasd, játssz a beállításokkal nézz meg pár videót youtubeon, ott is foglalkoznak ezzel.

samsung123
ja igen, a padom ceruzájának benyomható a hegye, ami azt jelenti hogy nyomásérzéken is? vagy ez általános? mert a én csak rádugtam a gépre és rajzoltam egybõl, és nem volt nyomásérzékeny, de a softverét még nem néztem meg tüzetesebben(ezt bepótolom)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
huh lett egy pár komment😊, köszönöm mindenkinek a kritákat(pozitiv negatívat). tényleg elsõ próbálkozásom volt paddal(meg photoshobban is ilyen téren) ilyenl a pddal rajzoltam, de a/5-ös

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

akor ugy latszik bambookhoz csak egyet adnak...

the world is mine

Judit
Nem kaptunk hozzá, nekem is csak az az egy van. Mondjuk nekem nem kopik túl gyorsan 😊))

venni is lehet nagyon olcson, amugy tenyleg furcsa nekem is adtak vele vagy 4-5 hegyet.

the world is mine

theone91
Nem adtak több hegyet hozzá? A Genius ex-tabletemhez, annó adtak. De mintha olvastam volna valami olyasmit egy külföldi blogon, hogy lehet igényelni hegyeket a Wacomtól. De nem biztos.

thx.. megnyugodtam.. viszont így hozzá kell szokni mert ez így nem olyan mint papíron ..

mégvalami... elég hamar kopok a muanyag cerka vége.. 😞..

Stigmata
Nekem is ugyanilyen tabletem van, és nem kell félni, ez ilyen alapból. 😊
Elõször én is megijedtem hogy összekarcolom az egészet, aztán láttam hogy semmi baja, tehát nem kell aggódni. 😊
Csak furi a felülete, ennyi az egész.
Mondjuk az elõzõ tabletem Trust volt, az annyira csúszott hogy már idegesítõ volt. (azt anno úgy vettem hogy a legolcsóbb ami volt, csak hogy kipróbáljam)

Tehát nincs baj a tableteddel, ez ilyen. 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

ize... azt akarom kerdezni hogy van wacom bamboo medium om (a6wide)
kérdésem az lenne hogy (más padot nem probaltam meg) szal be van allitva erzekenyseg is.. és ha eros vonalat akarok akkor ra kell nagyon nyomni.... és nem csuszik rajta a toll... olyan erzesem van mintha megkarcolna... (nem kéne ennek csuszni szinte rajta?.... nyomaserzekeny.. és ugy ra kell nyomnom hogy aszthiszem már karcol... és így nem olyan rajzolni vele mint pl ceruzaval papirra.. ez így természetes? vagy enyémmel van baj...?? pls akinek van ilyenje vagy tudja az írjon.. thx..

Kovács legény
a szem feletti foltot meg nehogy kitöröld, én még egy párat bele is raknék, az aquarelles hatás miatt.

www.czekoart.hu

Kovács legény
Noh szép munka, fõleg ,hogy elsõ nekifutás paddal, a "halvány fos szín" kimondottan tetszik, fasza aquarelles hatása van a képnek.
3dolog nem tetszik annyira viszont
-a szem nagyon szép, de a környezete már nem annyira, nem megy ez a ködös téma a szemhez
-alsó szempillák konkrétan nem szépek
-és végül az aláírásodat rosszabb hejre nem is rakhattad volna😊
-vannak még kissebb hibák de azok nem vészesek
összeségében szép nagyon a rajz Grat!

www.czekoart.hu

SMGBAS

Zocsi
Szerintem krvajó hogy benne van az a kis szín. De amúgy használd a sponge tool-t ilyen esetben. Állítsd desaturate-ra és akkor színtelenít frankón. 😉
Csak így tovább!

theone91
Tetszik! Milyen tabletet kenegetsz? 😄

nekem tetszik az alairas tenyleg lehetett volna sokmindenben jobb szinesebb kidolgozottab de csak funbol keszult. a srac meg irta hogy a legalapabb tabletet hasznalja amikben altalaban nincs nyomas erzekenyseg szoval erdemes elolvasni a commenteket.

the world is mine

Aquir
azt mondta A HALVÁNY FOS SZÍN, nem a SZÜRKE meg a HÓFEHÉR amiket mondasz

SMGBAS
Mert olyan sok fehérbõrû (értsd.: hófehér) ember szaladgál az utcán szürke szemekkel...