15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10957 :-D -
#10956 hát nem érzem szükségét, lehet hogy csak kávét kellett volna innom, meg nem hiszem hogy Genius tabletekhez lehet szerezni -
#10955 -
Midas #10954 ezert kell venni hozza egy tartot a dragabakhoz adnak is akkor nem kavar be -
#10953 Óvatosan a Tablet használattal, függőséget okoz.... békésen irogattam a marketing házim, közben msn-eztem meg szörföltem a neten, alkalmazást akartam váltani a gépen.... és nagyon néztem a monitort szugeráltam a kurzort, de az nem mozdult, lenéztem az asztalra, mert azt hittem hogy beszart a tablet.... hát akkor esett le hogy nem is használtam tabletot, de a marketing házim össze firkáltam elég rendesen.... szal óvatosan -
#10952 ok -
#10951 tudom, neki is szólt a válasz :) csak a te hsz-edre nyomtam -
#10950 Félreértés elkerülése végett, ezek sanyigeri rajzai, csak most regisztrált, és még nem rakhat be képet. -
#10949 a jobb fült nm tértem miért ábrázoltad, a fül hátra fele álll és mivel van fordíva a fej csak az egyik fülnek kellene látszódnia, amúgy jó -
#10948 Akkor elnézést. Nem nagyon figyelem milyen új szabályokat hoznak a spemmerek ellen. -
sanyigeri #10947 kösz.
az első képen meg gondolom sokan azt gondolják hogy a testének oldala ott van a mellénél. de nem.. csak nem sikerült kihozni.. szóval az a fehér rész még az oldala amit nem sikerült megcsinálnom:S -
#10946 csak annyit, hogy karakteresebben kicsit túlzóbban kéne rajzolnod ezeket, próbáld megtalálni a lényeget és akár csak pár vonallal felrakni a figurát, és ha ez megy akkor lehet elkezdeni pepecselni a részletekkel
pl ott a sárkány, azon kívül hogy pár rész esetlen, a fő gond az, hogy nincs karaktere az ívek nem szépekés nem állnak össze
rajzold elsőként vázlatba le a hátának és a hasának az ívét és hozzá a szárnyat, és legyen sokkal kecsesebb.
első képnél úgyszint nincs meg a fő karakter és a kontraszt,a testét meg nem is értem igazából, hogy, hogy áll
-
sanyigeri #10945 igen új reg.. és 30 napig nem enged url-t.. :S -
#10944 ha újreg akkor tudtommal egy darabig nem tud képetlökni -
#10943 ott van a mehet gomb mellett balra kettővel, 'kép beszúrása' gomb. Bejön egy kis ablak, és ott nyomsz ctrl+v-t. Tényleg nem akkora nehézség. De ha ez nem tetszik, még midig megcsinálhatod így: [IMG]http://képed linkje [/IMG]
-
sanyigeri #10942 AHoj! Új vok a fórumon véleményket, tippeket, stb. kérnék:P thx
http://kephost.hu/image-3290_4B62E86C.jpg
http://kephost.hu/image-702D_4B62E86C.jpg
http://kephost.hu/image-DF87_4B62E86C.jpg -
#10941 Szerintem hagyd is, úgy is szar kocsi. -
#10940 szép szerintem nem kénje félbe hagynod. -
#10939 A 2 hete félbehagyott rajzom:
-
#10938 jaja, ahogy az egeret sem figyeli az ember:D -
#10937 arany húsom javasolt egy scanner beszerzése, a skiccet vidd be gépbe és utána mehet a PS vagy a Gimp (kinek mi) és hidd el ha csak rajzolsz skicc nélkül nem a tabletet fogod nézni, hanem a monitort -
netmester #10936 pont avval van a gondom hogy a rajzfelülfet széle megeggyezik a képernyő szélével, mertmivel én nemvagyok profi rajzoló nem nagyon tudok mihez viszonyítani és egy nagyobb rajzot darabokba bevinni elég nehézkess lenne, és türelmem sincs annyi sajnos.
meg nehéz lenne megszokni hogy a rajfelület jobban lecsökkenen a probramok menűje miatt -
#10935 koncepciónak nem rossz, bár érdekes párosítás a koponya és a sárkány, de nem rossz -
#10934 Papirra vetettem az elképzelésem milyen tetoválást szeretnék, vélemény?
-
#10933 az, nemsokára kész az új. már megtekinthető a fórumban. olyan world3d szinvonalú. talán jobb. -
#10932 Nekem volt nagyobb tabletem is, de abszolút nem használtam ki. Próbáld ki valakinél, ha van rá lehetőséged. -
JackMeadow #10931 úristen még ilyen kaotikus honlapot kedvesm sincs mélyeben belenézni -
#10930 Tudom nem reklámból. mondjuk nem is reklám mert csak tag vagyok az oldalon semmi közöm hozzá ezen kívül,
de várok (unk) minden tehetséget a www.mindentbele.hu -ra.
2D/3D, Rajz, festmény, vektor, akvarelltől kezdve minden. ami létezik
AKI NEM AKAR NE JÖJJÖN
tényleg csak ajánlásból mondom nem akarok ez miatt gondot. és mivel nonprofit az oldal nem is igen húzhat ebből senki sem hasznot. egy kis közösség. jófejek az emberek. -
#10929 Alkoholos filc -
#10928 nekem is A6-os, és ez nem számít, mert a tablet rajz felülete a monitorod, és ha nagyítasz a képen amit szerkesztesz, akkor bele tudsz hatolni a részlet ábrázolásba, az A5-ös méret már felesleges hidd el, mint az A4-es, bizonyítás képpen told a kurzort a képernyőd oldalához nézd meg hogy az asztalon hol az egered, húzd át a kurzort a kép másik oldalára nézd meg mennyit mozgattad el az egeret max 10 centi ami meg a tablet rajz területének szélessége -
netmester #10927 igen de megnéztem eredeti oldalán ahol az A6-os méretű 15000
az A6-os nekem kicsi, akár a tenyeremre is rajzlhatnék aztán rányomhatnám a lapra hátha megfoja a tinta az ki is van nyomtatva egyből :D -
#10926 altalában a tebletek olyan 18cm*20cm-sek -
#10925 voidot én is akartam csak nem volt raktáron :(
am szén rajz? -
netmester #10924 kérdésem lenne hogy páran rendeltetek pár hónappal ezelött wacom bamboot
kérdésem hogy mekkora méretű? -
#10923 nekem c4yús c type white van:P -
#10922 Floppyt is akarok majd még. + 2*3*3-mat + void cube-ot is. Ma kaptam egy nagyon öreg kockát kb. 25 éves lehet. Elég durván szorul és a matricák pillanatragasztóval lettek visszaragasztva aminek én úgy örültem amikor próbáltam letisztítani, hogy csak na -.-"
Ismét off ellen (szkennelve):
Ez kb. 10-15 perc volt, mondjuk látszik is rajta xD
(ugyan az csak nagyban) -
Okaokas #10921 Tetováló gép lenne...:D -
#10920 hát nekem studiósból a 3x3x3-mas 5x5x5 ösöm van és most jött meg a karácsonyi ajeszom hongkongból : megaminx, mirrors, floppy cube, és egy 3x3x5 ös... (cirka 3800 pénzé az összes) -
#10919 nemrossz, az aláírás valóban zavaró ott
a szájában mivan? -
#10918 Nagyon szuper lett!