Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Portrék tényleg nem jönnek be, mondtam miért viszont egy adott emberkét lerajzolni egy olyan pózban amiben nem láttad vagy nincs kép róla az már más, azzal nincs gondom (:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Sose akartam fényképszerû rajzokat csinálni mert valahogy mindig arra jutottam, hogy ha valaki portrét rajzol az nem jó semmire. Elõ a fényképgép és hopp meg is van. Viszont a kitalált karaktereket sokkal jobban szeretem mert olyat nem lehetne rajzolás nélkül semmivel se összehozni
(Sory ha kicsit érthetetlen vagyok de 39 óra fentlét után kemény 3-mat aludtam és most meg itt ébredezek xD)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Rajzaidat elnézve mondjuk nem sok értelme lenne elmenned. 😊
A riportban elmondják a lényeget, végül is ennyi az egész (legalábbis könnyûnek hangzik 😊), Neked pedig már van akkora gyakorlatod, illetve annyira jó képességed, és a rajzeszközök technikáival is tisztában vagy, hogy szerintem nem igazán van hova fejlõdnöd.
Esetleg vedd meg a könyvet, ha nagyon kíváncsi vagy, max eladod utána.
Én egyébként egy másik, kicsivel olcsóbb tanfolyamon voltam, de a filmbõl ítélve a felépítés tökugyanez.
David Levy was born in 1973 in Montpellier France. (Innen)
Nagyon utálom, ha valaki hülyének néz! Többször is elnézést kér a videóban az akcentusáért. De ha továbbra is kötözködni akarsz, akkor kérlek privátban tedd! Bár részemrõl letudtam a dolgot...
Ez a naplós dolog nagyon tetszett. Jól jött volna néhány éve, akkor nem tart eddig, hogy eljussak a mostani szintre 😊 Bár nekem is a másolós téma megy még csak. Fejbõl rajzolás általában egy nagy kupac skatchet eredményez... És mikor már jónak találom 2 nappal késõbb belejavítok. Egyszer rég találkoztam egy kecskeméti animátorral egy rendezvényen, (nevére már sajnos nem emlékszem) gyerekek álltak elõtte sorba, és 5 percenként gyártotta fejbõl a Vizipókokat, atomantit, Tini ninjákat. Õ is egy olyan pont volt az életemben, hogy egyszer én is így akarok tudni 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A stressz sajnos nagyon jó blokkoló 😊, a tanfolyamon volt is róla szó. Nekem is, meg gondolom mindenkinek akkor megy jól, amikor belefeledkezik, és észre sem veszi, hogy 2-3 órája dolgozik egy rajzon. Amint jön az idegesség - akármi miatt -, már gáz lesz a rajz élménye, és a végeredmény sem lesz perfekt.
De hogy egyedi ötleteid legyenek,legyen egyéniséged na azzal nem lehet mit kezdeni, az vagy az emberrel születik, vagy nem
www.czekoart.hu
Természetesen az évek rutinját nem tanulja meg a 4 nap alatt, ellenben egy olyan módszert kap, aminek az alkalmazásával jócskán lerövidítheti a tanulás idejét.
Külön téma a fejbõl való rajzolás, természetesen teljesen más, mint a másolás. Sõt, az is lehet, hogy az adott illetõnek nincs affinitása, képzelõereje a kútfõbõl rajzoláshoz.
És mint írtam, ha el tudod képzelni magad elött amit leakarsz rajzolni, akkor is másolsz csak az agyadból😊
www.czekoart.hu
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes elmenni a tanfolyamra, vagy elég a videóban leírt feladatokat elvégezni?
www.czekoart.hu
Mindenki úgy kezdi, hogy másol, sok gyakorlással ezt tökélyre lehet fejleszteni, és még több gyakorlással képessé lehet válni arra, hogy önnálóan fejbõl rajzolj.
Ahogy a riportban is van, csak megkönnyítik ezzel a tanfolyammal az elsõ lépéseket, feloldottan gondolkodás nélkül tudsz ezután leülni a lap elé.
Az önnáló rajzoláshoz amúgy a hatalmas rutin mellett kiváló képzelõerõ kell. Sajnos nekem is az a nagy problémám, hogy szinte fotoszinten másolom le a látottakat, de modell nélkül már görcsölök, ezért is kezdtem el tanulmányozni az Agykontrollt is.
www.czekoart.hu
Még az utolsó napon sem nagyon hittem, de mûködik a dolog. Tényleg óriási a fejlõdés, pedig baromi egyszerû a módszer. Én világ életemben vonalrajzokat csináltam, amivel itt-ott (pl. suliban) volt sikerem, de sosem tudtam normális árnyékolást, rendes arányokat, meg semmi komolyabb rajzot, egyedül a másolás ment, az viszont egész jól.
A tanfolyam végén csodálkoztam is rendesen az önportrémon, mert a 2 éves unokaöcsém is felismert rajta. 😊
Volt egy rajzos csaj is a tanfolyamon, látszott rajta a képzés, olyan "rajzosan" rajzolt. 😊 Örültem neki, mert gondoltam, hogy így aztán biztosan látjuk majd, hogy mit ér a tanfolyam, illetve ér-e valamit olyan embernél, aki egyébként klasszikus módon már képezve van.
Na, õ fotóminõséget produkált az önportrénál, és nála is óriási különbség volt az elsõ, és utolsó rajza között.
A tanár szerint pedig 50-100 rajz gyakorlással mindenki képes a fotórealisztikus képre, tehát a saját továbbképzés is rengeteget számít. Ja, és természetesen a rajzidõre is lehet gyúrni a gyakorlással.
Addig, amíg egy látványt, fotót kell "lemásolni" remekül mûködik. De ha bárki azt a feladatot kapná, hogy egy a fotón látható embert más pózban, más fényviszonyok mellett rajzoljon le, esetleg egy kitalált jelenetet készítsen el, akkor a lufi csunyán kidurran.
De ez csak a saját privát véleményem.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bátyámat nagyon érdekli, mert szeretne rajzolni, de nehezen szánja rá magát, hamar feladja, stb... Amúgy ez a négy-öt nap, 35 ezerbe fáj.
Itt a riport:
Ha nem menne...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mi a véleményetek errõl? Esetleg valaki volt ezen a tanfolyon?
Ha lesz idõm kipróbálom itthon, kiváncsiságból, bár úgygondolom, hogy féligmeddig most is így rajzolok.
www.czekoart.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
the world is mine
the world is mine
the world is mine
#9859 Ha felismerhetõ akkor a profizmusodból nekem is csöppen pár csepp xD
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék