15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • nonicks
    willendorfi vénusz 2010?:D
  • JackMeadow
  • n3whous3
    Nálam fordítva :D Megcsinálom és "fúdekirály" másnap már látom a hibáit.
  • Lazarus
    Igen, csak pont fordítva :]
  • tenkenorman
    ismerős valakinek az a jelenség amikor rajzoltok és csúnyának tűnik? aztán amikor másnap felkeltek és megnézitek, valahogy sokkal szebbnek tűnik... sok meló után már minden vonalat ferdén lát az ember.:D
  • Gallardo007
    Arcképek
  • Misi az ezredes
    A digitális tábla csak azért könnyíti meg a helyzetem mert előbb vázolok utána addig szórakozom amíg a megfelelő formát vonalat nem kapom. És a végtelen sok radírozás nem látszik.
  • n3whous3
    tök jó rajz
  • Willenbrock
    Nekem nagyon tetszik,én néha szabadkézzel rajzolgatok,főleg hajókat vagy repülőket.Festményem sajnos csak olyan van amit temperával csináltam papírra,és az valahogy kifakult.(később rájöttem hogy akrillal érdemes festeni farostra mert az nem fakul ki)Egy ilyen autót szabadkézi rajzzal elég nehéz így megcsinálni,könnyebbé teszi a rajzolást a digitális tábla?
  • Misi az ezredes
    Majdnem 100%-ban kész a CAR belteret kell kidolgozni ami már nagyon finom hangolós rész. + a kilincset nem árnyékoltam, de amúgy hogy tetszik emberek?

• Okaokas
    http://imagerz.com/QENBXUtvAwIMAA4bRwVR
  • Misi az ezredes
    Oh bocs most láttam h nem is nekem írtad... :D Figyelmetlen voltam.. már kezdett leragadni a szemem.
  • n3whous3
    Kösz, jah, a kontrasztot mindig elbaszom, de legközelebb már odafigyelek.

gépi rajzok, de nem használok effekteket (a másodiknál egy kis emboss volt a feliraton), csak színpaletta és ecsetek oszt cső
  • Misi az ezredes
    Nissan Silvia S14 :)
  • tenkenorman
    s15 nemtom miért írtam 60at
  • tenkenorman
    ez nem egy silvia s60 amúgy?
  • Misi az ezredes
    Digitális rajztáblával készítem, teljesen alap nélkül. Igaz a márka nagy rajongója vagyok így azért tudom, hogy is kell kinéznie. Tónusok a legvégén lesznek kiemelve már amennyire megköveteli a dolog. Ugyanis amíg nincs teljesen kész változtatok stb.. Addig nem tartom előnyösnek a FIX dolgokat.
  • Willenbrock
    Jók lettek,talán kicsit a tónusokat lehetne még mélyíteni szerintem.Számítógépes programmal van vagy szabadkézi festmények?
  • Misi az ezredes
    Mára ennyit, majd nap közben nekilátok a maradéknak.

• Misi az ezredes
    Kézzel maszatolom ki :D
  • n3whous3
    Fasza lesz az eredmény tuti. Az árnyékolást kézzel "kevered" ki, vagy valami effekthalmazt dobsz és elkened, stb?
  • Misi az ezredes
    Nem, de a deviantart túl jó ahhoz, hogy mást használj helyette.

Alakul az árnyékolást a beömlős részt hangsúlyoznám ki ott már elértem a kellő fényhatást.
  • Nodler
    Valaki nem ismer egy deviantart-hoz hasonló honlapot, ami csak magyar?
  • Midas
    szep
  • Misi az ezredes
    Kerékjárat hiba és visszapillantó hiba javítva. Kezdem árnyékolni este. :)

• Kovács legény
    bf-el én is sokat játszottam:D
  • tenkenorman
    :) bf1942ből ismerem de nagyon szép löveg.
  • Kovács legény
    na wespe miatt plusz egy pont:)
  • Misi az ezredes
    Okés sok sikert. :) Igaz nekem ezzel még rengeteg munkám lesz, árnyékolás, kicsit jobb térhatás megszerkesztése, és elöl a hűtő berajzolása. Ami elég nagy kihívás sehogy sem tetszik :D
  • tenkenorman
    uhh akkor bizoyn nagyon ügyes vagy... le a kalappal. majd a hétvégén énis rajzolok valami ezen felbuzdulva.
  • Misi az ezredes
    Nem, kézügyesség, először csináltam egy sablont mármint csak úgy megrajzoltam szemre az éleket és óráról órára élesítettem a vonalakat. Ezért telt 3 napba az elkészülése.
  • tenkenorman
    de inkább ezt nézzétek: http://www.wmelone.com/mindentbele/galeria.php?idegen=1489
  • tenkenorman
    ez már jó :)
  • Kovács legény
    szar a link fr!R!eebase
  • tenkenorman
    akkor bizony jó úton járok mert most is van a gépem minimum 30 3ds max projekt. vna ott beltér, busz, fantázia, pohár, tank (úgynézki összejön)
    elég sokat maxozok és kb félévente jön össze valami.
    itt az összes képem NEM REKLÁM csak a képeim. akit nem érdekel ne menjen rá Xd
  • tenkenorman
    fotóról csinálod vagy hogy? énis akarok egy ilyet.
  • Misi az ezredes
  • n3whous3
    (második kérésre készült egy ismerősről, szóval ne a Batmanben szereplő Jokert akarjátok kinézni belőle :D bár gondolom leesik mindenkinek)
  • n3whous3
    Én is belépek akkor ide, postolni a rajzaimat.

Utóbbi 2 nap termése, még kicsit sok idő kivitelezni ezeket, mert nem nagyon szoktam hozzá a progihoz, amit használok (sumopaint), meg nincs padem, szóval egérrel rajzolok :D

• Nodler
    Van e olyan szak, ami kreatív rajzolással foglalkozik (most nem kancsók lemásolására, és nem is műszaki rajzokra gondolok, hanem teljesen önálló, komplett karakterek vagy tájak rajzolására), és azzal lehet e annyit keresni, mint ha pl programozónak mennék?