15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#11037 willendorfi vénusz 2010?:D -
JackMeadow #11036 -
n3whous3 #11035 Nálam fordítva :D Megcsinálom és "fúdekirály" másnap már látom a hibáit. -
#11034 Igen, csak pont fordítva :] -
#11033 ismerős valakinek az a jelenség amikor rajzoltok és csúnyának tűnik? aztán amikor másnap felkeltek és megnézitek, valahogy sokkal szebbnek tűnik... sok meló után már minden vonalat ferdén lát az ember.:D -
#11032 Arcképek -
#11031 A digitális tábla csak azért könnyíti meg a helyzetem mert előbb vázolok utána addig szórakozom amíg a megfelelő formát vonalat nem kapom. És a végtelen sok radírozás nem látszik. -
n3whous3 #11030 tök jó rajz -
#11029 Nekem nagyon tetszik,én néha szabadkézzel rajzolgatok,főleg hajókat vagy repülőket.Festményem sajnos csak olyan van amit temperával csináltam papírra,és az valahogy kifakult.(később rájöttem hogy akrillal érdemes festeni farostra mert az nem fakul ki)Egy ilyen autót szabadkézi rajzzal elég nehéz így megcsinálni,könnyebbé teszi a rajzolást a digitális tábla? -
#11028 Majdnem 100%-ban kész a CAR belteret kell kidolgozni ami már nagyon finom hangolós rész. + a kilincset nem árnyékoltam, de amúgy hogy tetszik emberek?
-
Okaokas #11027 http://imagerz.com/QENBXUtvAwIMAA4bRwVR -
#11026 Oh bocs most láttam h nem is nekem írtad... :D Figyelmetlen voltam.. már kezdett leragadni a szemem. -
n3whous3 #11025 Kösz, jah, a kontrasztot mindig elbaszom, de legközelebb már odafigyelek.
gépi rajzok, de nem használok effekteket (a másodiknál egy kis emboss volt a feliraton), csak színpaletta és ecsetek oszt cső -
#11024 Nissan Silvia S14 :) -
#11023 s15 nemtom miért írtam 60at -
#11022 ez nem egy silvia s60 amúgy? -
#11021 Digitális rajztáblával készítem, teljesen alap nélkül. Igaz a márka nagy rajongója vagyok így azért tudom, hogy is kell kinéznie. Tónusok a legvégén lesznek kiemelve már amennyire megköveteli a dolog. Ugyanis amíg nincs teljesen kész változtatok stb.. Addig nem tartom előnyösnek a FIX dolgokat. -
#11020 Jók lettek,talán kicsit a tónusokat lehetne még mélyíteni szerintem.Számítógépes programmal van vagy szabadkézi festmények? -
#11019 Mára ennyit, majd nap közben nekilátok a maradéknak.
-
#11018 Kézzel maszatolom ki :D -
n3whous3 #11017 Fasza lesz az eredmény tuti. Az árnyékolást kézzel "kevered" ki, vagy valami effekthalmazt dobsz és elkened, stb? -
#11016 Nem, de a deviantart túl jó ahhoz, hogy mást használj helyette.
Alakul az árnyékolást a beömlős részt hangsúlyoznám ki ott már elértem a kellő fényhatást.
-
Nodler #11015 Valaki nem ismer egy deviantart-hoz hasonló honlapot, ami csak magyar? -
Midas #11014 szep -
#11013 Kerékjárat hiba és visszapillantó hiba javítva. Kezdem árnyékolni este. :)
-
#11012 bf-el én is sokat játszottam:D -
#11011 :) bf1942ből ismerem de nagyon szép löveg. -
#11010 na wespe miatt plusz egy pont:) -
#11009 Okés sok sikert. :) Igaz nekem ezzel még rengeteg munkám lesz, árnyékolás, kicsit jobb térhatás megszerkesztése, és elöl a hűtő berajzolása. Ami elég nagy kihívás sehogy sem tetszik :D -
#11008 uhh akkor bizoyn nagyon ügyes vagy... le a kalappal. majd a hétvégén énis rajzolok valami ezen felbuzdulva. -
#11007 Nem, kézügyesség, először csináltam egy sablont mármint csak úgy megrajzoltam szemre az éleket és óráról órára élesítettem a vonalakat. Ezért telt 3 napba az elkészülése. -
#11006 de inkább ezt nézzétek: http://www.wmelone.com/mindentbele/galeria.php?idegen=1489 -
#11005 ez már jó :) -
#11004 szar a link fr!R!eebase -
#11003 akkor bizony jó úton járok mert most is van a gépem minimum 30 3ds max projekt. vna ott beltér, busz, fantázia, pohár, tank (úgynézki összejön)
elég sokat maxozok és kb félévente jön össze valami.
itt az összes képem NEM REKLÁM csak a képeim. akit nem érdekel ne menjen rá Xd -
#11002 fotóról csinálod vagy hogy? énis akarok egy ilyet. -
#11001 -
n3whous3 #11000 (második kérésre készült egy ismerősről, szóval ne a Batmanben szereplő Jokert akarjátok kinézni belőle :D bár gondolom leesik mindenkinek) -
n3whous3 #10999 Én is belépek akkor ide, postolni a rajzaimat.
Utóbbi 2 nap termése, még kicsit sok idő kivitelezni ezeket, mert nem nagyon szoktam hozzá a progihoz, amit használok (sumopaint), meg nincs padem, szóval egérrel rajzolok :D
-
Nodler #10998 Van e olyan szak, ami kreatív rajzolással foglalkozik (most nem kancsók lemásolására, és nem is műszaki rajzokra gondolok, hanem teljesen önálló, komplett karakterek vagy tájak rajzolására), és azzal lehet e annyit keresni, mint ha pl programozónak mennék?