Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egy köszönöm.

www.czekoart.hu
LINK
www.czekoart.hu
vagy valamilyen e-bookot..
megköszönném
Plussz szeretném megtartani h Mindent kézzel rajzoltam ezen (csak a scan által keltett hibákat, papír koszosságán javítottam PS-sel)
Megköszönném ha tudnátok vmi ötletet adni, h mivel kéne pl a nem fekete, és nemis szõke hajat érzékeltetni, mert úgy tûnik a grafit nem jött be... Esetleg éppen kifogyóban lévõ filccel? vagy nemtom :S
carpe diem
szeretem ezt a képregény stílust, csak az a baj, h az eredeti rajzok jobban néznek ki, mert jobb a grafit, de bescannelve ilyen lesz, amatõrebbnek néz ki
carpe diem
Ez a rajz A2 méret és kb 10 óra volt, talán több, nem tudom ,mert nem esténként rajzolok össze vissza pár órákat.
www.czekoart.hu
Neked mennyi idõ egy arc, háttér nélkül? Vagy pl. a #9940-es rajz en bloc?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
É is fotószerûen akarok rajzolni😄D
www.czekoart.hu
5H-tól 8B-ig vegyél mindenbõl egyet és próbálgasd
És ha nem tudsz már sötétíteni a rajzon akkor fújd le hajlakkal és már lehet is. (de radírozni már nem igen tudsz)
www.czekoart.hu
A portrérajzolás engem sem elégít ki, mellékes jövedelmet jelent ennyi, még csak nem is élvezem amikor ezeket rajzolom, de ha a saját képemen dolgozom ,nem kell görcsölnöm ha egy tökéletes szemet kell megrajzolnom.
Egy jó példa Picasso, megtanult mindent amit csak lehetett, tökéletesen festett,rajzolt és csak ezután vált igazi mûvésszé a kubizmusban.
Alapok nélkül szart sem ért volna.
www.czekoart.hu
remélem nem csináltam most semmi rosszat.
ide nagy mûvészlelkek teszik fel a rajzaikat.
verseiket, festmények, kritikák, papírmasé, 3dmodellezés, minden ami mûvészet.
ha véleményt akarok, talán nekem is ide kellett volna felraknom ezt a rajzomat.
Aludtál?? xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
lehet hogy azt mondjátok hogy igen de talán akkor sem, és ti nem tudjátok de én igen, és nem mondom el, mert felesleges, pedig elszeretném. de lesznek mások akik majd csöndben maradnak mint ti, de a szemükbe nézek és tudom hogy értik.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Az engem is érdekelne, hogy az a szénhenger mennyibe kerülne kb. Van egy de az már csak olyan 4-5 centi hosszú és eléggé nem áll kézre.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
the world is mine
ti szereztetek már be rajzcuccost?
jah leugrok majd csak nem akarom hogy hülyének nézzenek amikor azt sem tudom mit akarok még venni.
a videó angol ezért nem vágtam annyira. mire jó a H-s ceruza? pl 9-1 H és HB és B1-9 es ceruza pakk mennyibe kerülhet?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ezt nézd meg. De ha van idõd végignézheted az egészet, van benne pár jó tipp.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A legfõbb kérdésem tehát: Létezik valami rohadt sötét nagyon speckós kurvafekete ceruza?
van az a szürke, viszonylag drága ceruzaféleség amiben nincsen fa, csak a szélén egy vékony réteg, valami mûanyag és az egész belseje valami szén féleség. vagy nemaz? olyan ceruza való a nagyon mély fekete rajzolásához? mi a neve? ne nézzenek már hülyének mikor megveszem...
még egy kérdés. imádom a fekete fehér rajzokat, ezekben fogok utazni méég sokááig, és gen tényleg volt olyan rész ahova nem szántam semmi fényt. de annyira feketét hogy rajzoljak..festeni nem fogok bele. a filctollak sem teccõsek ráadásul azt is nehéz lehet egybeolvasztani a grafittal.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
végülis, elméletileg az illetõ egy szobában van, van egy sötéteb csík a közepén ami a szoba végét, falának alsó részét jelentené, kb, és a fal vonalait is más irányba rajzoltam. próbáltam több sötétet és világosat, de inkább sötétet belevinni de nem tudtam. kéne valami rajz cucc mostmár😄
#9911 Nagyon egyárnyalatú. Ha csak egy fajta ceruzád van akkor szerintem megpróbálhatnád csíkokkal árnyékolni.
DRJFT?😄D