Egyptian Prophecy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is kösz!
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Már elléggé sokáig eljutottam de most elakadtam ott ahol az utolsó varázslatot megkapom, nem tudna valaki segíteni?
eggyáltalán játsuik még vele valaki?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Na mindegy, én bízok az ízlésedben, ezért kihagyom. Rajta kívül is van még mivel játszani hálisten 😊
Ha valaki itt bóklászna és keresi, könnyen odatalál hozzá.
Én arra használom ezeket (mivel ezek többnyire egy kupacban hemzsegnek), hogy ezek alapján keresek kalandjátékot.
Magam részéröl nem pártolom de nem is itélem el a végigjátszásból "puskázókat", ha valaki használja, a privát játékélményt csorbitja vele, de ezzel mindenki tisztában van.
Azért nem ártana ezt a játékot a Syberia II. helyett inkább az elödjeihez hasonlitgatni, ha már annyira "hasonlitgatós" kedvetekben vagytok, de a legjobb lenne a játékot magát méricskélni, de ez persze szubjektiv magánvélemény. 😊
Mindenesetre elég szépen megnött a telepitéskor felpumpálandó adatmennyiség (1.3 vagy 1.9 G😎.
Itt van róla még egy sor hasznos adat, illetve egy végigjátszásféle is elérhetö innét:
<< Egyptian Prophecy ismertetö a Gameboomers-röl >>

Majd jövõ hétvégén kipróbálom ezt is ;-p
Mivel én már végignyomtam, asszem holnap leszedem én is.
Zaki ha már kipróbáltad, mondhatnál róla pár szót.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Végülis akkor mit kell majd csinálnunk?\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"