8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4317 na most vajh jáccódik e vki vagy sem? most teszek még egy próbát mer több mint 12 órája próbáltam már! ha rúgás a vége akkor bocsi ha meg nem akkor csocsi mer mentem coholni! -
alicenorbie #4316 ne nyújtogasd a nyelved mer kiszárad! :) -
#4315 nem is feltételeztem :DDD :PP -
alicenorbie #4314 nem is szeressünk a kis szürke égérkéket! :)
na ez nem nyalás volt! :))) -
#4313 Tényleg érdekes ember vagyok :D -
alicenorbie #4312 de hallottál már a gonoszról a csúf kopasz hókuszpókról? szegény hókuszpók mindig mellé fog aztán persze mérgesen morog! -
alicenorbie #4311 maj tolom nap közben ha chefike lineagezik vagy éjjel ha nem!
akkor lépek kajálni meg tévézni! szombaton vannak a kedvenc műsoraim! bár inkább csak voltak de azér még akad! -
alicenorbie #4310 lehet nem is fél 8kor szoktál jönni hanem fél 7kor? vagy csak ma jöttél előbb? nem tom na de mindegy akkor nem veszek fel most küldiket! bocsi mégeccer! -
alicenorbie #4309 opsz! bocsi hugi! -
alicenorbie #4308 na gyors egy kis coh mer hugi mingyár jön jáccani de addig fel tok venni talán pár missiont! -
alicenorbie #4307 nem! az a rész nem sértő volt hanem bunkó de ezt írtam már én is vagy 3szor! és mivel csak neked szólt ezér csak számodra mer tutommal több csaj nem ír ide! egyébként nem érdekel a mondtaban használt szavak esztétikai értéke és ilyesmi! csak a szöveg eszemi tartalmát nézem szal nyugottan kifejtheted milyen az az "ilyen ember" velem szemben nem kell burkoltan bunkózni mer nem veszem fel!
igen szent chef mer megvolt a 3. csodája is csak az nem publikus! :)
de a végén azér hangosan felkacagtam! persze inkább kínomban! komolyan mondom te még mindig nem érted amit leírtam! mongyuk nem tom mer pont a lényegre nem reagáltál csak a körítésre ami aztán tök lényegtelen számomra de hát másoknál a tartalmat elnyomja ezt már megszoktam de annyira hogy arra egyáltalán semmi reakció hát...! "inkább nem pofázok bele ilyen emberek fórum dolgaiba"! na erről beszélek! te szűz mári szent józsef fenn az égben mibe kéne bele szólni??? abba hogy nem tok képet csinálni? érdekes ember vagy! mer hogy szeretnék berakni képet abba nem kell beleszólni mer te is ezt akartad abba meg hogy nem tok abba hogy lehetne beleszólni? ez olyan hogy tessék hülye gyerek itt egy ásó nyírd le vele a füvet!
egyébként nem szokásom feltételezni alaptalanul semmit de ez a vita eléggé alátámasztja amit írtam! a legjellemzőbb mozzanat az egész kavarodásból: -szeretnék képet csinálni de nem tok! -hát ha nem akarsz képet csinálni...
szerinted nem fájadalmasan vicces reakció? főleg így sokadszorra!
egyébként is vitatkozni jó mer csomó dolgot fejleszt! éjjenek a disputa versenyek!
ja és egy félreértés a végére! az értelmes és az értetlen nem egymás ellentettyei! értetlen az a gyerek akire 10szer rászólsz hogy ne basztassa a méheket mer megcsípik utána meg a doki is megböki egy kis kálcium bejuttatása végett! nem ismerlek nem mondom hogy nem vagy értelmes! sőt nem is gondolom! -
#4306 Ja igen
Kössszi Máté (chef) hogy raktál be képeket!!! :** -
#4305 Hmm. Lol spec elöször mégmorcosabb lettem aztán kifejezetten mosolyogtam ahogy iyg az ösze reakciódat elolvastam :)
engem se lehtfelidegesiteni ezt a többeik is tudják.
jelentem kifejzetten értelmes embervagyok....persze ezt nem kell magadtol tudnod tehát nyugodtan feltételezheted hogynem.
Mondjuk az a
"na látom szilvikém hülyébb már te sem leszel! de hát mit várhat az ember egy nőtől! te szerencsétlen nőstény ne csak írj hanem olvass"
rész kifejezetten sértő volt és azthiszem már nem csak felém.
Én legalább nem vágtam hozzád ieneket.
Na de tényleg, azt mondtad nem igazán érdekel a reakciom ugyhogy mindegy.
"szent chef" <----muahaha
de mondjuk maradok annál amegoldásnál hogy mindakettőnket megkimélem a vitától és inkább nem pofázok bele ilyen emberek fórum dolgaiba.
Na megint egy történet ami utolag jot nevetek.
na csáóó Alicenorbie
-
alicenorbie #4304 gondolom épp nem jáccik senki de nem lépek be mer még véletlenül sem szeretnék kirúgni senkit sem! addig nézek tvt és maj visszajövök biztonágos időben! :) -
alicenorbie #4303 ez persze csak egy baromság mert közben leginkább jókat röhögtem! :))) de szeretek tényekkel dobálózni! főleg ha az én igazamat bizonyítják! :) ettől függetkenül szánalmasnak tűnő próbálkozás de hát istenem ha unatkozom én télleg unatkozom! :) azt is tom hogy bunkó voltam! szokásom azon esetekben ha sokszor kell elmagyaráznom vmit és minden igyekezetem ellenére sem értik meg az egyértelműt! ezen esetben hogy szeretnék de nem tok normális képeket csinálni! rossz hír hogy ezen a szokásomon nem áll szándékomban változtatni mert kimondottan élvezem a dolgot! :) ez van! :) ja és ez még csak nem is magyarázkodás akart lenni! mért is lenne mikor csak tényeket írtam!
részemről a téma lezárva! a továbbiakban a reakciók sem éredkelnek ha csak nem szolgálnak újdonsággal de télleg nem írom le többször amit már jó párszor leírtam! tessék visszaolvasni mert inkább coholok vagy a szent chefike által belinkelt weboldalon fellelhető infókat tanulmányozom esetleg a hero plannerben merülök el! -
alicenorbie #4302 nem néztem bele csak azt láttam hogy sok üres sor van de úgy látom mégse amiatt! na 8! a lényeg a lényeg! -
alicenorbie #4301 a sorok kicsit elcsúsztak mer notepadba vágtam be az idézeteket és be volt kapcsolva a hosszú sorok törése de ettől még érthető! ha kell betolom rendesen is! :))) -
alicenorbie #4300 akkor egy kis direkt bunkóság a végére poénból hogy hű maraggyak önmagamhoz: ezek után nem is akarok felrakni képeket! :)
Gyemi Szilvi 2004. nov. 04. 16:17 (részlet)
Énisszivesebben néznék ide vissza és gakraban is ha azonal frankó action képek fogadnának itt.
olyanér lettem itt lebaszva aminek eddig tök az ellenkezőjét mondtam! gratulálok!
És teis érezd leba**va magad.
ezt egy poénra írtad ami abból láccik hogy smile van a végén! tod egy kettőspont és néhány jobbról záró kerek zárójel! ezt
csak a tisztázás végett mer a vitához nem sok köze van! te télleg azt hitted hogy magamnak akarok ide képeket belinkelni?!
Hát baszod ne amiatt tedfel képet hogy te nézegesd, énse magam miatttettem fel anno, hanem hogy lássa azaki erre téved,
estleg még megis tetszik neki a játék.
alicenorbie 2004. nov. 04. 01:09 (részlet)
minek nézgessek róla képeket itt is amikor napi 10 órában azt látom? bebebeee :)))
épp abban a hozzászólásomban írtam amire ez a válasz érkezett hogy csinálok csak segíccsetek! és mintha ezt is látnám: "hát
én tennék fel szívesen képeket"! hát igen elég érdekes válasz! hogy mit értett félre azt nem találtam meg! talán mert nincs
is olyan?!
Leszaromakkor marad unalmas sivár afórum, ne RAKJ fel képeket....
alicenorbie 2004. nov. 04. 01:09 (részlet)
egyébként azt is írtam hogy ha vki megmondja hogy mér ilyen a kép és hogy tok normálisat csinálni akkor csinálok mer van mir
ől!
ennyit a történeti átekintésről amiben látható hogy hányszor leírtam hogy nem tok rendes képet csinálni pedig szeretnék és
hogy nézzétek meg a galériámban meg segíccsetek és akkor csinálok! erre kapok egy olyan választ hogy vigyem fel a grafikát
amiről még csak szó sem esett! ja és persze ami magában lehetetlen ha az ember harc közben akar képet készíteni már pedig
akkor akar!
Gyemi Szilvi 2004. nov. 03. 19:04
Ja és tök mindegy mien géped adig felviszed a grafikát amennyire tudod és megnyomod a printscreengombot...nekem se volt jo g
épem, de az albumomban megnézhetitek hogy nem letoan roszsa minőségea képeknek!!!
alicenorbie 2004. nov. 03. 18:37
chef csinájj má serpnek képet mer a végén még bekattan azt vissza se jön dec 2-án úgy megharagszik! :) nem mondom el még
eccer hogy én nem tok! :)
alicenorbie 2004. nov. 01. 19:00
és igen én is képeket akarok de sajátot csak nem tok! :(((
alicenorbie 2004. okt. 31. 22:01
hát én tennék fel szívesen képeket mer volt pár dolog amiről kira képeket lehetett volna csinálni! pl eochiat sem láttátok
sajnos! de tod hogy nem tok normális képet csinálni! lásd a galériám! nem tom mér van ez! ha vki megmongya mér szar és hogy
nem lesz az akkor csinálok én de így semmi értelme!
alicenorbie 2004. okt. 27. 10:05
hé mér nem jelenik meg? mindegy! ott a sg galériában! nem tuggyátok mér lett ilyen szar? és itt mér nem láccik? -
alicenorbie #4299 kissé unatkoztam és kigyűjtöttem pár idézetet az eddigi hozzászólásokból! csak hogy tényekkel is alátámasszam amit írtam és lássék hogy nem hülyeségeket beszélek!
pár magyarázatot is fűztem hozzá ha a kikapkodott idézetek miatt nem lenne egyértelmű az összefüggés!
a következő hozzászólás blokkonként lentről felfelé olvasandó ugyanis az idézetek így vannak sorrendben a fórumban! a blokkokat üres sorral választottam el egymástól! -
alicenorbie #4298 látom válasz az nincs! el hiszem hogy nem teccik a stílusom nem is csodálkozom rajta sokan vannak ezzel így! nem mint ha érdekelne mert nem akarok megfelelni senkinek! de tuttommal eddig senkivel nem voltam bunkó egy incuri pincurit sem! viszont ez ekkora fokú értetlenséget már télleg nem tolerálom mert szertek írni amnit az láccik is :) de nem lájkolom ugyanazt elmagyarázni 3-4szer egymás után!
szertem a logikát és ezért próbáltam logikusan elmondani! az alapján érvelni! és így számomra teljes mértékben meglepő hogy vki még ezek után sem érti miről beszélek ezért gondoltam hogy el sem olvasta amit írok!
na léptem tunamit nézni! -
alicenorbie #4297 de ha akarod neked is elmagyarázhatom még egyszer az egészet! bár körülbelül 5ödszörre tenném! de ha vki 4edszerre sem képes megérteni az 5ödszörre sem fogja! -
alicenorbie #4296 nem kaleb hanem kurvára igazam van! hányszor írtam le hogy meg lehet nézni a galériámban a képet? te meg nézted? mer ilyen hülyeségekre nem vok kíváncsi hogy rakjam fel a felbontást csata közben mer elég nagy hülyeség ez magában is de nem is azzal van a baj hanem egyáltalán a kép nem olyan amilyen játék közben!
te megnézted a galériám? ha nem akkor szerintem ne szójj bele! -
alicenorbie #4295 na tessék megpróbáltam még kéccer a linkelést is de nálam nem jelenik meg kép! simán rákattintottam a képre és bemásoltam a vágólapról a címet! na mer ugye ez is egy probléma volt amit írtam is de mivel senki nem mondott rá semmit ezér ezt sem tuttam megcsinálni nem ám hogy a képet! persze gondolom te ezt sem láttad/olvastad! -
Kaleb222 #4294 alice, te egy fasz vagy -
alicenorbie #4293 -
alicenorbie #4292 -
alicenorbie #4291 hú most visszolvastam és mégsem volt túl nagy a lebaszás mer te télleg kurva idegesítő vagy! :)
na aszem megvan az első konfliktus hogy szépen fejezzem ki magam bár én inkább hülyeségnek nevezném a hölgy részéről mer hogy vki ilyen értetlen legyen az nem minden napi! :) -
alicenorbie #4290 chefikém drága mikor is jár le az 1 hónapos befizetés? csak mer mindenképp jóval előbb el akarom küldeni a részem nehogy úgy járjunk hogy nincs időben pénz és reaktiválni kell az accod azt maj egy idő után mi is úgy járunk mint kaleb és cseszhettyük!
remélem nem akarod mostanában még abbahagyni de ha ez lenne a helyzet akkor lécci időben szójj mer szerintem akkor átvenném az accod! csak úy eszembe jutott és gondoltam leírom! -
alicenorbie #4289 kicsit már coh elvonási tüneteim vannak szal szójj ha mész csicsikálni! :) bár a fene se tuggya mer otthon éjjel aluttam és nem sokat mer korán reggel keltem szal lehet ma annyira álmos leszek hogy képtelen leszek jáccani! na meg hozzájárul az is hogy rokonyokat végig jártam és mindegyiknél annyit kellett zabálni hogy egy hely is sok lett volna de 4 placén tömtek tele! :)
na maj meglátom most fekszem rá egyet 19:30ig! onnantól meg tunami amit megnézek azt ha nem jáccódol meg jó a guardian meg maganál vok akkor coh ezerel! -
alicenorbie #4288 na szal haza értem otthonról amit láttyátok! :))) szegény lányt nagyon lebasztam így utólag elolvasva! :)
faszák a képek cinimini sefike! az uccsón mi akar lenni az a nagy izé? csak nem egy rikti űrhajó?
csak nem rossz már megin a guardian? :) én már kezdek hozzá szokni! :) -
alicenorbie #4287 na látom szilvikém hülyébb már te sem leszel! de hát mit várhat az ember egy nőtől! te szerencsétlen nőstény ne csak írj hanem olvass is és akkor nincs mér lebasznod! engem nehéz felidegesíteni de az ostobaságot nem szokásom tolerálni!
NÉZD MEG A KÉPET A GALÉRIÁMBAN!!!!!
most már érted hogy miről beszélek édes? ha még most sem akkor csak sajnálni tudlak!
én azt hiszem azt mondtam hogy szívesen raknék fel képeket DE NÉZD MEG A GALÉRIÁM!!! szal teljesen mellé beszéltél! utoljára még eccer elmondom mer lehet még mindig nem esett le! ne csak írj olvass is mer k idegesítő hogy hiába beszélek neked szarsz arra amit mondok csak lököd a dumád aminek semmi értelme és ezt te is tudhatnád ha megnéznéd mit válaszoltam! és még eccer utoljára: OLVASD EL ELŐBB AMIRE VÁLASZOLSZ ÉS NÉZD MEG AZT A ROHATT GALÉRIÁT!!! -
chefshift #4286 de szeretem a Guardian szervert , megint csak ez rattyi. Kitalálta ki, hogy itt legyünk ? :D -
Kaleb222 #4285 -
chefshift #4284 !!! EKSÖN !!!
-
Kaleb222 #4283 láma. ;) -
Nexushun #4282 Az egy teve? -
#4281 Most morcos lettem pedignem igazán szoktam :)
váá nesze nesze.....inkább ez volt az uccsó ien mogorva hozzászolásom. -
#4280 Leszaromakkor marad unalmas sivár afórum, ne RAKJ fel képeket....úgypanaszkodsz mintha nálunk nem lettek volna ezek a problémák.
Hát baszod ne amiatt tedfel képet hogy te nézegesd, énse magam miatttettem fel anno, hanem hogy lássa azaki erre téved, estleg még megis tetszik neki a játék.
És teis érezd leba**va magad.
Énisszivesebben néznék ide vissza és gakraban is ha azonal frankó action képek fogadnának itt.
nesze 2 szinnel több van a fórumon. -
alicenorbie #4279 a legjobb amikor teljesen függőlegesen feltelózol ameddig csak tucc és utána lehet szabadesni! nem kell repülés ez is olyan! :) gondolom lehet hover közben is telózni mert mér ne lehetne ugye akkor meg nem is esel! na jó ki az a hülye aki erre felrak egy egész poolt! bár nekem még mindig csak 3 poolom van meg! 4. helyre nem tom mit rakjak! a többi szar! ugye van a teleport! lesz a finess meg a leadership! vannak még jók nem mondom de nem egy kontrollernek! -
alicenorbie #4278 nem is nagyon jáccottam szinlépés után csak telózgattam missionokat felvenni pár badget meg csak úgy mer fun! meg csak 1 órakor kezdtem el jáccani szal csak 1 szintet léptem de maj bele húzok! most uccse megy az idő a kontaktokkal meg a szintlépésekkel! sec perc alatt megvan és már lehet is menni missönre!