8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    Reggel és kora délelött senki nem CoHol ugyhogy szabada pálya én meg tolom egy picit.

u.i.: a dohányzás rossssszzz
  • alicenorbie
    na megyek dohányzom egyet! nem szívtam már péntek óta! mongyuk előtte meg egy hónapja mer nem veszek cigit de most anyám vett szal el kell fogynia! :)
    jön vki reggel vagy kora délelőtt jáccani? azér kérdem mer most még szintet kell lépnem de akkor utána nem állok neki a tfnek mer nem tudnám befejezni!
  • alicenorbie
    nem baj! látom mozgásban is! :)))
  • Serphen

• Serphen
    NEM NINCS ÚJ!NEM IS LESZ DEC-IG!
  • chefshift
    hazaertem! mentem Coholni
  • alicenorbie
    hát akkor lépek alunni mer máshoz fáratt vok! de hát ki is kell magam alunni mer este gémelni kell! :)
  • alicenorbie
    elég durvára sikerült! randomba elég jókat rakott össze de volt pár olyan randa is hogy na mondom ennél kihívás rondábbat csinálni de azér megpróbálom! úgy érzem sikerült! :)))
  • alicenorbie
    PUMPUMKLI=PUMUKLI :)
  • alicenorbie
    ja láttad PUMPUMKLIt? :))) a guardianon van! elég jó lett mi?! :)))))
  • alicenorbie
    most vagyok már 3adszorra 12es szintű teljesen ugyanazzal a karakterrel! :)))
  • alicenorbie
    nem kell nekem harcolnom! ahhoz ott a többi embör! :) viszont van láthatatlanság és tp és azt írja ez elég a 8 oszlop eléréséhez! maj szépen mindenkit a helyére tpzek és ennyi! a végén meg csak a 3 guardot kell kinyírni a mission comletehez amik azt írja 15ös szintűek ami szintén nem lehet gond! de hát majd meglátjuk!
  • alicenorbie

katt a kékre!
  • Viperácska
    muhahahah, Hollows trial sux ! :D
    ha a játék néha szaggat, akkor a hollows trialban nem fog menni nekem, mikor az utolsó küldetést kell majd nyomnod , mert az zabálja az fps-t. Hollows trialt kb 18adik szinten lehet esetleg megcsinálni, de az 1 NAGY SZAR :D
  • Viperácska
    heh, ez most én voltam
  • alicenorbie
    na most nem marattam le semmiről és elég jól haladok!
    megvan a 2 missionos badge! helyben vagyok a 3 story arch missionokhoz is! az nem badge csak suvenir de azok is kellenek! addig max 14es szintű lehetek! amíg nem csináltam meg őket nem lépek szintet! utána fel 16ra és 1 napot csak positron tfjére meg a hollowos trialra fogok szánni de ha kell többet is akár! mindenképp megcsinálom! bár a hollowos trialt ráérek később is megcsinálni mer az 12+ szintes tehát elvileg nincs max de jobb a békesség!
  • alicenorbie
    suliba meg maj én járok? :)))
  • Viperácska
    gl & hf = good luck and have fun = sok szerencsét és jó játékot :)
  • alicenorbie
    jöttem hogy nézek egy filmet a gépen de hát ha nem mentél vissza akkor coh!
  • alicenorbie
    nem tom mi az a gl meg a hf de kössz! :) neked meg pk és dv! :)
  • alicenorbie
    volt egy elég durva magyar dokumentum film az mtvn! mármint nem a music hanem a magyar tvn! drogosokról! ott tolták a higítót a kamera előtt! baszki hogy bekészültek! meg heroinistk voltak benne még! arról beszéltek honnan szednek pénzt meg miket csinálnak! elég húzós volt de sajna csak a végét láttam!
  • Viperácska
    Most kivételesen én akartam nyomulni, mind1 megyek Diabloózni akkor, gl and hf :)
  • alicenorbie
    csak nem ősziszünet van?
  • alicenorbie
    úgy láccik tévettem! bocsi! akkor még nézem a beverly hilszi zsarut! :)
  • alicenorbie
    chefike szerintem te elfelejtettél írni hogy befejezted de ha tévedek akkor bocsi mer most megpróbálok belépni! :)
  • alicenorbie
    http://www.cityofheroes.com/media/costume_contest.html
    ezt meg kell néznetek! :))) mennyi idióta! kurva jót röhögtem! :))) hősről egy kép mellette meg a gazdi beöltözve a hősnek! :))) iszonyat durva! :)))))
  • alicenorbie
    elég lenne nekem a +256 ram ahhoz hogy ne akadjon meg ne pöcsöjjön?
    mer annyit még rászánok cohra de vidiókártyára már nem futná!
    egyébként pont emiatt kezdtem megin újra! ugye az elhagyott missionokat és tfeket már csak exelve tom megcsinálni! na de próbáltam positron tfjét újra és olyan hosszú hogy lehetetlen hogy addig ne faggyak ki legalább 1szer! ami exelve ugye a végét jelenti! ez is egy nagy baromság de ez van!
  • alicenorbie
    tom hogy a disorient animja de csesszék meg a bugjukat! aszittem má megin vmi olyan mint a vhaz plague! akkó debugojják de gyorsan mer idegesít! másokon is láttam már és nem értettem! há akkor ezér! köszi!
    jó legyen nem csalás de attól még nem értem volna vele semmit ugyanis a perez parki erdőben lévő ösvényeket azon sem látom és ott kellett keresgélni! a többi meg nem nagyon érdekel! úgyis to milyen szörnyet hol találok bolt még nem kell de abból nem lesz nehéz megjegyezni 2 darabot hogy hol van! egyébként meg annyira hiányos az egész hogy csak na! csak az eleje van meg rendesen! a yellow line trainos helyeket meg a hozzájuk tartozó csíkos kapus helyeket már úgyis úgy ismerem mint a tenyeremet! pl boomtownban ugye kell clockworköket gyilkolászni! iszonyat nehezen találtam megfelelő szintűeket meg egyáltalán és a térképen meg nincs semmi jelölés! nekem az olyan hogy csaltam mer belenyúltam a gém struktúrájába! ha ilyen térképet akartak volna belerakják alapban de nem rakták!
  • alicenorbie
    no no no! bagi nacsát néztem! maj szójj ha végeztél és akkor neki állok az éjszakai műszaknak! :)
  • chefshift
    huh de rég néztem meg mi folyik itt ... majd később elolvasom. Ali megyek Coholni ha játszottál akkor most kiturlak. Ha esetleg tf vagy vaami nagyobb megmozdulásba vagy akkor írj.
  • Viperácska
    hehe, csak bug... ha nem múlik el, 1ébként meg dissorient.
    A térkép meg nem számít csalásnak...
  • alicenorbie
    vmi buborékok meg körök vannak a fejem körül és nem múlnak el! mi az és hogy tom elmulasztani???
  • alicenorbie
    megin újra kezdtem! 1 gémelésből felnyomtam 9 és fél szintet!
  • alicenorbie
    megvan az a térkép de nem csalok! a másodiknak meg a felét nem értettem! :)
  • Viperácska
    hah, a Positron Tf a legszarabb. Alacsony szintű, alig van képességed, és vahzik ellen kell nyomulni, amik rengeteget sebeznek, és nincs ellene védelem, mert a FF nem véd ... Ráadásul nagyon hosszú és rohadt unalmas. A többi TF jó, kivéve a Numinát. Az nagyon lol mission. Jurrassicot 5 percig tudtam tartani úgy, hogy Unit meg 1 másik blastert 1 dobbantással megölte, nem volt rez, és visszamentek a hospitalba :D Mi addig az archvillainnal jól megvoltunk.
  • Viperácska
    Ali itt ezen a címen van ingame térkép a CoHhoz, kötelező...

http://www.vidiotmaps.com/coh/all_ingame.zip

rajta van PP járatai, az origin shoppok, a badgek, meg hogy melyik zónában milyen mobok vannak.
    Ezzel nem kell fél órát rohangálnod eszetlenül :)

a zippelt fileban benne van, hogy a Cohon belül pontosan hova kell másolnod a filekat.

gl & hf
  • alicenorbie
    go to coh! just szólok if vki jáccana véletlenül!
  • alicenorbie
    most keztük a mission 9et és 10 mission van! hát ezt nem hiszem el! már rég kész lennénk ha úgy mehetünk ahogy kezdtük! 8an kezdtük 2 scrapperrel és 2 blasterrel és már tök hamar csak 6an marattunk 1 scrapperrel és 1 blasterrel! vagyis elvesztettük a dmg dealerek felét! most nekem is pás! márpedig az a healer aki volt az szart sem ér! alig gyógyított többet mint én pedig ő def én meg controller vok! szal nem fogja egyedül bírni! kb annyi az egész tfnek mindnekinek! rohatt coh is egyre többet omlik össze! vaszleg ramhiány miatt! 10et még ki is tok fizetni ramra de az édes kevés mer videokártya is kéne az meg már drága! bár lehet már akkor sem akadna és vidiókártya csak a jobb grafhoz kéne! na maj megnézem kicsit jobban a graf beállításokat meg az optimlis configot!
  • alicenorbie
    baszki ezt nem hiszem el! aszem több mint 5 órája csinájjuk már positron tfjét! majnem tele van már a csík ami azt jelenti lassan vége! erre forcibly! most baszakodhatok megin jó pár órát! ráadásul lvl 17 vok már szal exezni kell! az min 3 lvl! tehát lvl 13 leszek maximum! huginak meg hiába írok ide hogy pihennyen még fél órát mer nem olvassa a fórumot! rohatt pozitron! dögöjjön meg! hogy a picsába rakhatnak be fél napos missiont ezek a pöcsfejűek?! amit persze nem lehet folytatni! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bár xpt azt kaptam és úgyis minden mission ugyanolyan szal mindegy hol szaladgálok! ez a pp meg egy iszonyat rohatt szemét hely! 6an 10 percig kerestük a mission bejáratát! na most megnézem azon a weboldalon positron tfjét mer ez legalább 10 küldi volt! rohaggy meg pozitron még eccer!
  • alicenorbie
    ki kéne találni vmit hogy tuggyam mikor jáccotok mer így kihasználatlan maradhat az acc és abba még belegondolni is szörnyű! :)
    chefke ha írok egy progit ami nálam jelzi hogy nálad fut e a coh akkor berakocsgatod az indítópultba? bár elég egy manuális ki be kapcsolom jelzés is csak akkor arra külön kell figyelni!