8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4397 na léptem mer hugi mingyár jön és csak egy timed missionöm van! 3. story arcsot nem tuttam megcsinálni mer nem kaptam meg egyik contactot sem aki adhatná! ill egyiket igen már tegnap de az nem adta! na pás estig -
chefshift #4396 Szabad a coh pálya -
alicenorbie #4395 holnap befejezem a story arcs missionöket és jöhet synapse egy kis xp gyűjtögetés után! 3 hero már meg is van! csak egy 4. hiányzik! na álohá ami ugye üdvözlés de se baj! maj gyüvök éjjel vagy ha esetleg tok nap közben is gémelni és nem alszom akkor is! ami egyik sem valószínű! :)
egyébként ezek a rohatt tsook még a vahziknál is köcsögebbek! -
alicenorbie #4394 az issue 2 repower nem csak a sima issue 2 után jött ki? egyébként nem csak azt írták mert emlékszem beszéltetek itt másról is pl a caperól! vki be is másolta az egészet! ha lesz más is annak csak örülni fogunk de szerintem azért ez elég sok csak hát le van osztva árcstájpokra és azon belül is csak egy poolt választhacc ezér tűnik kevésnek! -
alicenorbie #4393 á télleg nem! mindössze csak kb 50 epic pool power! -
chefshift #4392 Szerintem még lesz bene több dolog nem csak ez az 1 ^^. Elvégre az Issue 2nél is a respecen volt a hangsúly, mást nem is mutattak asszem. Idővel tuti írnak még. -
#4391 Ez nem lesz valami nagy issue. Na mindegy reméljük hogy a következő a CoV lesz.:) -
alicenorbie #4390 na irány coh -
alicenorbie #4389 maj lehet felrakom az icqt de utálom bár még soha nem láttam meg nem szeretek potyára felrkani ilyen szemét progikat! egyébként icq sem működik ha nincs net de sebaj! :))) -
alicenorbie #4388 kár hogy nem mostanában fogom használni! :) bár mire kijön lehet hogy lvl 41 leszek! :) -
alicenorbie #4387 ez húzós ez az issue 3 -
alicenorbie #4386 pont most néztem ide -
chefshift #4385 ok szabad a pálya -
chefshift #4384
Issue 3 -
chefshift #4383 Gamelek! Bocs hogy tegnap nemszoltam de beszart a net. Ezert másold fel az ICQ-t ^^ -
alicenorbie #4382 szal nem kopik el az a bill lécci mindig írjátok ide mikor kezdetek a ti érdeketekben és hogy mikor fejezitek be hogy tuggyam mikor jácchatok! most pedig kaja és alvás aszem! báj -
alicenorbie #4381 egész végig szinte csak pos tfjét csináltuk! csak háraman! kezdéskor lvl 14 14 13! rögtön az elején már faszán 16 szintűek jöttek! iszonyat hosszú volt! de azér jól elvoltunk! ezek annyiszor meghaltak hogy csak na vagy még többször! én csak eccer! :) végén kaptam egy lvl 18 dmg sot! hát meglepőttem! nem semmi! enyhén többet sebzek vele! 2 szintet léptem közben! :))) na azér tegyük hozzá hogy épp hogy csak nem voltam 15ös szintű most pedig éppen csak 16 vok! de hát úgy csináltuk hogy én megkerestem a bosst invizelve odatépéztem őket kinyírtuk és mission comlete! persze ez nem volt ilyen eccerű meg ugye van pár mission ahol mindenkit ki kell nyírni és a csapat összetétellel meg nem foglalkoztunk mer aszittük könyebb lesz és így elég gáz volt azér! -
alicenorbie #4380 hát nem jáccott senki szal potyára vártam 2 és fél órát! azér ide írhatnátok ha befejeztétek! -
alicenorbie #4379 hát ha se válasz se semmi akkor próba! -
alicenorbie #4378 hé jáccódik még egyáltalán vki? mer ha ilyen későig coholtok akkor semmi értelme fenn maradnom! szal mongyátok mi legyen mer akkor inkább alszom és nem maradok fenn potyára hanem lefekszem időben és felkelek reggel 6kor a bnőmmel mert tegnap is délután 3ig jáccottam és sehol senki nem volt tehát tudnék akkor is nyomulni! -
alicenorbie #4377 most jut eszembe hogy csávónak aszontam hogy valószínű éjfél körül jövök de mindenképp leszek valamikor! hát baszki náluk éjfél reggel 8-9kor van! remélem nem értette így félre mer tuggya hogy magyarország! na maj megláttyuk! -
alicenorbie #4376 ok! akkor addig jóbarátok! -
chefshift #4375 gamelek! -
alicenorbie #4374 nem léptem egy darab szintet sem viszont tök jól szórakoztam és tök sokszor meghaltam dierekt hogy ne léphessek szintet! :) megcsináltam az összes story arcs mission seriest a lvl 9-14ből és hoppá megvan a transcendent badge is a hollowsos trialért! hát az egy külön történet! nem volt semmi! ma estére pedig lebeszéltem egy csávóval positron tfjét már csak be kell szervezni még valakit! kaptam még pár bedzset meg csomó influencet! szal simán jövedelmező nap volt szintet csak azért nem léptem mert nem is akartam ugyanis 14 volt a felső határ! az uccsó 6 órát végig csilleltem! segítettem a hollowsban low leveleknek! szal go to ágy és rögtön durmolás az tuti! azt maj éjjel jövök és megdoneolom a tfet végre! báj -
alicenorbie #4373 nincs! msnem van!
ne muhaházzál te itt nekem! :)
jövő héten küldöm a 2ezret nehogy nekem reaktiválni kelljen azt hoppon maradunk!
akkor coh! persze forever! -
chefshift #4372 Ali van ICQd ? ha igen mi a számod ? -
chefshift #4371 ok mehetsz Ali (egy ideig muahahaha) -
alicenorbie #4370 sg! na akkor ma nézek vmi filmet ha időben el tom kezdeni csak bnőm még tvzik! -
chefshift #4369 Most megyek játszani ugyhogy bocs ha kiruglak. -
alicenorbie #4368 hát igen! ha nem jáccol ne írd ide! van benne valami igazság! :)))
na coh! -
alicenorbie #4367 hé most nem jáccik senki? vagy a kalap úr = mentem coholni? :)
most próbálok! bocsi ha kirúglak! maj megtanulod hogy írd ide ha jáccol édes kisfiam! :)))
hú az jó szám! édes kisfiam! ennyit tok belőle! :) -
alicenorbie #4366 rohatt coh! nagy szeméccség! ha feltrénelem magam ha nem a szintem nő és hiába halok meg hogy debtem legyen mer csak a fele debt off a másik fel xp annak amit kapok! most szépen végigsurrogom az összes story arcsot egyedül ameddig tom aztán kereshetek olyanokat akiknek megvan a mission! surranás = super invis és csak azt nyírom ki akit kell! há maj megláttyuk! csak az elején túl gyors a szintlépés szal ilyen gondom később nem lesz! remélem! tfre most még oda kell figyelnem aztán jó is! bár most nem dobott ki egyáltalán már régóta! akadni akad egy idő után de hát az ellen nem tok mit tenni! baszki 30 megát használt az elején a coh ha jól emlékszem aztán megnéztem később is és 200 felett volt! -
alicenorbie #4365 tividuvidápdáp -
#4364 húha ... kaleb ez súlyos, vigyázz nehogy Kalap úr a felszínre törjön -
Kaleb222 #4363 kaleb most süti a mi pizzánkat. -
alicenorbie #4362 épp most lett kész a pizza! megnézek még 1 jóbarátokat közben megeszem azt coh! -
#4361 mehetsz Ali, szabad a pálya -
alicenorbie #4360 iszol és nem dohányzol? az még rosszabb! :)
ez most nem tom hogy jött ide 1 és negyed óra után! :) -
alicenorbie #4359 hegylakó! pfff
nézek jóbarátokat mer film az már sok lenne! -
alicenorbie #4358 jó csak vmi ősziszünet volt vagy mi de akkor már vége! csak azér kérdeztem mer múltkor is ezen buktam el a tfet!
k addig tvt nézek de maj figyelem hogy mikor írsz!