8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Serphen
    Nekem is van reg szkrepperem--igazuk volt. télleg táp az instant heal.
  • alicenorbie
    Freedom UP
    Justice DOWN
    Pinnacle UP
    Virtue DOWN
    Liberty UP
    Guardian DOWN
    Infinity UP
    Protector DOWN
    Victory UP
    Champion DOWN
    Triumph UP
    Training Room DOWN

:)
  • alicenorbie
    fasszom! aszongyák issue 3ban megváltoztattyák az iht! instant healing! ezér keztem a reg szkrepperem bazze! nem lehet maj együtt használni az integrationnal! szép nagy szopás! mer hogy túl erős! na akkor a rohatt korcsolyapály powert mér haggyák így? mer az télleg tápos! de legalább a feartől nem futnak el az enemyk csak elbújnak nem kell futkosnom utánuk! bár a taunt már benézett azóta! meg respeceltem is!
  • chefshift
    CoH infok
  • chefshift
  • alicenorbie
    na issue 3ra már kiírták hogy tessék letölteni mer lassan már élesben megy!
    a pösömnek nem mgyarulr írják! :) mit tud ez a szellemhajó???
  • Serphen
  • alicenorbie
    láttam a coh európát már a hivatlos oldalon rá is néztem de hogy mi a pöcsöm ez arra nem sikerült rájönnöm! csak annyi hogy egy szerver európában? ahhoz mi a pöcsömnek kell minden szar? nem elég csak bekúrni egy szervert rá a gémet és már mehet is? na persze ennél kicsit bonyolultabb de akkor is! nem csak egy új szerver üzembe állítását takarja?
  • alicenorbie
    ja ezt tudom de ehhez béna vok hogy így üssem (nem használok egeret az irányításhoz és általában follow) meg sokáig is tart! ja taunt az maj lesz há alap! primary power! csak egyenlőre ilyenek hogy ss integration stb sokkal fontosabbak! viszont a respec mis az benéz rögtön mer buzi flurryit választottam ami nem is rossz csak mindig elrakja hozzá a kardot és időbe telik még újra előveszi! hát a hastent se fogom szinte soha használni de missön végig durva bossokhoz jól fog jönni!
  • chefshift
    COH Europa
  • chefshift
    Ilyenkor csináld azt, hogy benyomod a futást, majd a támadást amivel ütni akarod és egyszerüen elkezdesz elleette futni. Fussál csak majd meglátod egyszer csak odaüt neki. Vagy használj tauntot hehehe bár az +1 skill point(vagy mi)
  • alicenorbie
    egyébként most scrapperkedem! segíthetnétek egy kicsit nekem! ütök egy csávót és mongyuk egy ütés kéne neki de elfut! én utána futok de az istenér nem tom megütni futás közben! állandóan azt írja ki hogy out of range! followwal sajnos egyáltalán nem működik de ha eléfutok és úgy próbálom megütni akkor sem támad általában! tom hogy én vok a béna mer mások tudnak támadni ilyenkor is! csak azt nem tom mit csinálok rosszul! és ez így k idegesítő! help pls!
  • alicenorbie
    szal még jáccom csak a géppel baszakodok! vettem egy új karit meg 512 ram van már bene és faszán megy normál grafon! na meg egy kicsit felállítottam a proci órajelét 1.7re mer az az ajánlot! néha vannak kis akadások de az nem csoda amikor 380 megát használ a memóból! :) na szal rendesen élvezhető! de ma adom is el az újonnan vásárolt kártyámat és veszek egy másikat! nem viszem túzásba? :))) így jár aki úgy vásárol hogy csak utána nézi meg jobban a videókártyákat! :)
  • alicenorbie
    na persze! még nincs is dec 2.! :)
    mire belépek elfelejtem hogy kell írni! :) de csak akkor tom berakni ha éppen online vagy!
  • Unipsycho
    na aki jatszik meg rakja be szepen Cheryl-t a friendlistbe :)
  • alicenorbie
    hát egy nagy izé mi más! :)
    én meg nem tok jáccani! rohaggyom meg az a sok buzi aki ennyira össze vissza baszta a pcket és semmi nem kompatiblis semmivel! és akkor még át is basznak rádásul! és még a kártya tvképe se tom mér szar! most meg itt szenvedek hogy vmi alaplapot találjak de a boltokban annyira balfaszok vannak hogy cseszhetem a segítségüket! még jó hogy nem vettem meg azt az alaplapot amit montak hogy az jó lesz! haza jöttem és megnéztem neten! hát a nagy faszt jó! retardált pöcsfejűek! na megyek nézek vmi fórumot vagy csetet vagy akármit ahol segítenek!
  • chefshift
    tralala :

• Unipsycho
    na tudom még nemjartatok shadow shardban ezér bementem néhány képet csinálni:) hát itt vannak:

• Unipsycho
    ez mia F amugy?! :DDD
  • Unipsycho
    tessek :D
  • Unipsycho
  • chefshift
    Hello-Bello !!
    MEgjöttem ! Nézzük az elmúlt hetek eseményeit !
  • alicenorbie
    mi a pöcsömér nem jelenik meg???????????????????????????????????????
    ott a galériámban is ha egyik sem jó!
    http://img56.exs.cx/my.php?loc=img56&image=screenshot_2004-11-20-00-13-46.jpg
    http://img56.exs.cx/my.php?loc=img56&image=screenshot_2004-11-20-00-13-46.jpg

• alicenorbie
    nem hivatalos infóban láttam hogy csomó új badge is lesz és min 2 új tf is na és új szörnyek! screenshotok is vannak!
    pl ipben lesz egy iszony hatalmas monster polip(losca)!
  • alicenorbie
    van egyforma karakter nem is egy! vannak olyan dolgok amik népszerűbbek abból könnyen találkozol többel! de hát ez sosem volt baj! a pvp ebben a játékban annyira nehezen megoldható hogy talán nem is lehetséges! most gondolj bele egy defender blaster párharcba! nem is érdemes elkezdeni! csoport vs csoprotot meg ha jól emlékszem ígértek a covba és bázist is! jó dolog lesz de nekem egyik sem hiányzik igazán! csoport vs csoport csak úgy lenne jó ha egy összeszokott csapatban vagy megbeszélt taktikával stb! na én ezt baszhatom mer annyit jáccom hogy hiába nem megyek az xpre gyorsabban fejlődök mint a többiek! sőt a legtöbb ember több karaktert visz nem is egyet! bár mostanában csak az uccsó rohatt story arcsot keresgélem! mi a pöcsömér nem ad egyik contact sem új contactot? ez mekkora egy baromság! gondolom akkor fognak ha már nem tudnak a szintemnek megfelelő missiont adni de akkor már cseszhetem mer a story arcs is lvlhez kötött!
  • Serphen
    Nem mintha lenne két egyforma karakter. Itt szupercsoportbázisra van szükség és játékos játékos elleni harcra.
  • alicenorbie
    2 új archetype az issue 3 ban lvl 50eseknek! ez azér már valami!

• alicenorbie
    chef elment a pénzecske
  • alicenorbie
    természetesen fizetni kell érte
  • BladE666
    Vki mondja már meg h lehet e szerezni hozzá cdkulcsot vagy h meyit kell fizetni érte vagy h h kell vele nyomni mert én letölötötem ano anakidején és csak foglalja a helyet mert nem tudom h hogy birnék vele játszani (vagy fiztni kell érte????)
  • alicenorbie
    volt egy 95 megás update! talán az issue 3 ami még comeing soon de lehet hogy csak aktiválni kell már! coh
  • alicenorbie
    na leállt a szerver! takarodó aludni!
    az első faild missionöm a cape mish! nem láttam az idő kapszulát de valószínűleg ott volt a közelben és miután elmenekültünk megsemmisítetteék a szörnyek! kéccer montam el a csávónak hogy a cső mögött van egy főnök meg még pár enemy de ez süket vagy nem tom mer baszott reagálni csak simán háttal oda állt azt persze hogy megtámatták miközben a közelében volt egy hatalmas group amit meg akart támadni ami persze ránk rontott miután elbaszta! eh! csinálhatom újra a jó sok devivert! utálok annyit utazgatni! csak már nem volt rá időm most újra a szerver miatt!
    3 story arcs és 1 badge mission van vissza még lvl 24ig ami simán elég de még csak az egyik storyt kaptam meg! meg van egy másikból contact de az nem akarta adni bár még van vissza nála egy csomó mish! na meg az adhatja a másik badge misht is!
    enyhén durvák a fantomok! maj fel kell őket turbóznom! lehet respecific mission után máshogy osztom el a slotokat! pl blind vs flash! na pás
  • alicenorbie
    na átváltottam 1024be! most nem akatt de maj kíváncsi leszek! bár ha minden igaz tok venni új videókártyát is de ha csak ramot toudnék venni nem tom van e értelme! kaja azt alvás! pás
  • alicenorbie
    na megvan a synapse tfje is! iszonyat könnyű volt ezzel a teammal! más dolgom nem is lett volna csak gyógyítani! egy tank befutott hogy mindenki őt támadja aztán nyomott vmi tüzet maga körül ami szépen kinyírta a clockokat én meg közben gyógyítottam! a többiekre nem is volt szükség (még 1 tank és 2 blaster)! fel kell nyomnom a heal othert is nem csak a heal aurát! phantom armyról meg azt olvastam hogy egyszerre simán többet is lehet nyomni annyira le lehet redukálni a recharge timeot! szal minek a tank ha azok sebezhetetlenek?
  • alicenorbie
    faszás képek! gratula apám!
    hülye egy film ez a nagy lebowsky csak nem emlékeztem rá! na coh
  • chefshift
    k szabad a pálya
  • chefshift
    Mentem picit coholni majd írok
  • chefshift
  • Unipsycho
    Uni'z adventures ^^:

• Unipsycho
    Happy halloween! :D