8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    Azt megköszönném Ali :))))))). Betara jelentkeztetm, de eddig sajna nemkaptam meghívót.
  • alicenorbie
    mér nem pályáztál az eu bétára?
    eldugott árnyékos sarkokban alig hallhatóan azt suttogják nem sokára itt az issue 3 szal már nem sokáig lesz teszt szerver!
    de ha gondolod mondok egy kódot az accodhoz délelőtt alszom! :)))
    igaz a karijaid higiénés okok miatt töröltem! :)
  • chefshift
    Mert amíg még tart a test szerver megakarom mutatni pár havernak a játékot és van 2 gép. Ezért kellene ^^. plsss .. ^^
  • alicenorbie
    bár régebben monta hogy dec 2től újra gémel de azóta sem adott semmi életjelet magáról szal ja!
  • alicenorbie
    minek neked 2 ilyen ember?
    keresd meg serphenéket!
  • chefshift
    HA VAN ITT 2 OLYAN EMBER AKI RÉGEN COHOLT DE MÁRA VÉGKÉP(VAGY CSAK IDEIGLENESEN) NEM JÁTSZIK AZT KÉREM JELEZZE NEKEM!PLS!
  • alicenorbie
    ez mekkora baromság! :) nem jó semmire de még annak is kevés! :)
  • chefshift
    Ez egy mókás kis oldal :

Coh kártyacsináló
  • alicenorbie
    hát a két bombás az aztán igazán nehéz! :) broadcast vagy request és máris segít vki! a 3 bombásnál is 1 percembe telt amíg találtam 2 embert aki segített! :)
  • alicenorbie
    na haza értem! utólagosan is kkü mindenkinek!!!
  • chefshift
    Kellemes Ünnepeket mindenkinek !!
  • Kabala
    engem is bevettek a betába tegnap egész nap játszottam csak van egy mission amit nem tudok megcsinálni 2 bombát kell hatástalanítani és a két bombát egyszerre kell hatástalani tehát 2 ember minimum kell ehez a missionhoz:-(
  • alicenorbie
    kaptunk karácsonyra 1 hónap vipet! mindig is ez volt az álmom! végre életemben először igazán boldog vok! :)))
  • chefshift
    Hát igen, oda kell figyelni a számtech boltoknál mert nagyphaszok a legtöbb helyen.Hajár ali! Hajrá minden új cohosnak.
  • alicenorbie
    na tölthetem le újra az updateket! holnap meg takarodó haza karácsonyozni szal ja! persze nem lehet hogy ezzel a karival se legyen semmi baj mer akkor az nem én lennék de megoldottam! mongyuk nem is a kari hibája volt! de faszán moddolható szal 9800pro 32400ér! hehe! :)
  • Gyul
    Eu betan 1 szerver van meg csak koszi a linkeket.
  • alicenorbie
    na végre megvan ez a buzi videókártya már éppen ideje volt! persze megin jól átbasztak mer félrerakattam és nem én mentem érte és még hozzábasztak egy mobilrekket hogy én azt is kértem! most ne legyek ideges? rohatt buzik!
    ja meg mondom dobjanak meg vmi olcsó prociventivel is de full régi p4es procira! erre 7ezerér akart adni! ezek normálisak?????????
    berakom meg reinstall mindent ami nálam 1 nap szal addig nem leszek! :) nem mintha ide annyit kéne írni! :)
    maj jó odaadom öcsémnek az ajándék gémeket uccse vettem még karácsonyi ajándékokat! :)))
  • alicenorbie
    hány szerver van?
  • chefshift
    na akkor már ketten vagytok akik ide irtak, gratula :)
  • Yoyoyo
    Bevettek a Bétába!!!! meik szerveren vagytok? most szedi le a jatekot!
  • alicenorbie
    hát én nem fogok átjönni eura! faszom indíttya megin újra a karim!
    maj azé kíváncsi lennék ha már jáccasz hogy mennyire stabil a cucc meg ilyenek!
  • chefshift
    vagy itt a kis manual ^^

manual
  • chefshift
    itt egy pl :
    info

vagy ez, itt van minden:
    info 2
  • Gyul
    Régen volt egy oldal már nincs meg nekem megtudjátok adni amin bővebb infó található kasztokról fajokrol stb.?
  • chefshift
    gratula :) jó játékot hozzá
  • Gyul
    EZAZ bekerültem a betába köszönöm.
  • Gyul
    Hehe hát igen akkor készülődtem munkába és néztem meg a maileket.
  • chefshift
    Ja az első betakulcsokat kiadták, de adnak még ki kicsit késöbb. Reméljük akkor mindenkinek összejön!
  • alicenorbie
    ilyenkor írsz ide? nem hogy aludnál! :)))
  • Gyul
    Na elindult tegnap a béta pár embert már beválasztottak sajna én kimaradtam , sok szerencsét a többieknek.
  • chefshift

Issue 3 infok
  • Unipsycho
    demo
    na ezt kiömni szépen CoH könyvtárba aztán a parancsikont kiegészíteni: -demoplay akarmi.cohdemo -val
    pl: "D:\Documents and Settings\Rendszergazda\Asztal\City of Heroes.lnk" -demoplay akarmi.cohdemo
    aztán lehet ámulni-bámulni ^^'
  • alicenorbie
    hát velem eddig eccer fordult elő hogy kikapcsoltak a toglék! ezér nem hiszem hogy megéri! persze mindenképp beválasztom mer bajban vagyok hogy meglegyenek a powerjeim! már ilyen power poolokon gondolkodtam hogy teleport meg concealment! eccerűen permanent hastennel alig kell pár támadás! a többi azár jöhet mint resilence mer valamicskét segít és hely van neki sőt még lehet hogy csomó slotom is lesz és akkor fel tom nyomi a resistjét! ami persze csak smashing és lethal dmg ellen véd de hát általában a melee dmgek azok!

ja a pénzt meg elküttem gyermekem! használd egészséggel! :)))
  • chefshift
    akinek van accja de lejárt nefelejtse, hogy a testszerveren azért nyomulhat nyugodtan !! ja és EU BETA !!!
  • chefshift
    resilenc az azért kell mert ha odavágnak egy gránátot vagy holdolnak vagy immobiloznak akkor szépen lemegy rólad minden és kapcsolhatod be ujra ^^.

Eu betara meg azért kell jelentkezni mert aki perr pill nemjátszik vagy kiakarta próbálni a játékot annak most itt a lehetősége !
  • alicenorbie
    ha elárulod mi az az eu béta akkor sem jelentkezem de azé jó lenne tudni! :) mi a fasznak béta? csak pár szerver európában nem de?

találkoztam unival! kicsit tímeltünk is de nekem egy pöppet túl magas szintű! :)

ihról annyit hogy már máshogy van mer a tesztek szerint k problémás volt! elég fasza megoldás született! int kapott healt is! méghozzá az ih harmadát! tehát 6 heal slottal már 23as szinten megvan az alap ihád! enyhén durva! ihra pedig nem lehet heal enhet rakni! iht nem vágom biztosra mer összeszarta magát a coh mikor csávó mesélt róla! de aszem maratt a cost és levették a heal intenzitását! szal érdemes rápakolni red end enhet!
    egyébként meg a mostani ih akkora királyság mint állat! megkaptam és mentem is 31es bossokra vadászgatni! sec perc alatt léptem fél szintet! persze so még kell rá de lehet hogy pakolok rá end redet is mer nem kell a 6 heal rá szerintem! ugyanis nem akarok az attackokra 1 sonál több accot rakni szal a magasabb szintűeket meg sem tudnám ütni hiába ők nem tudnak megölni én sem őket! 31esekkel meg így is elbírok de pár heal kell még rá nagyobb csoportok ellen! most csak 3 támadást használok eccerre az 5ből attól függően hogy egyet vagy többet akarok ütni mer kül nem bírná az endem szal azér kell még pár szint mire meglesznek a slotok! bár health és fast heal is maxon van ami már nem kell szal egy respeccel át tudnám pakolni a többi meg menne a sebzésre mer eddig azt hanyagoltam!
    ez lett volna egy kis ih áttekintés! :) többet nem használom el a respecet már a legalacsonyabb szinten az tuti! jelen esetben 24es szinten!
    egyébként még arról egy pár szó hogy mér nem annyira táp a regen! nézd meg a többi képességeit! az uccsó 2őt pl még csak be sem fogom választani mer szart sem érnek! akkor aott a resilenc ami ugye diorient ellen véd! de minek amikor ott az int? jó jó persze ad dmg rest is de az igen csak kis mértékű! fast heal minek ih mellé? quick rec az már csak ahhoz kell hogy az iht használni tudd és akkor még sehol sem vagy mer a stamina is kell és mindkettő 6-6 soval! szal azér van követelménye rendesen az ihnak! ha most ezt mindet felpakolom az elsődleges képességeimre már szinte nem is jut slot! ezen kívül meg van még egy heal a reconstruciton amit szinte nem is használok ih mellett mer minek ha nem kell? a dull pain meg a szokásos az másik power csoportoknál van! jó csak hosszú rec time! szal van a táp ih! az int ami ha nincs ilyen-olyan formában meleenél olyat nem is indítanék szal az alap bár regnél különösen jó szerintem! a többi meg rakás szar! ettől függetlenül 28as szinttől kurva erős a regen scrapper healer az nem kell mögé az tuti inkább vmi durva buffos!

írtam ám vmennyit bazze! :) na lépek jáccani most különösen élvezem már! orangesttel meg megvárom az issue 3 free respecét mer k gyenge szegényke egyedül ugyanis controller csak sajna arra túl sok slotot raktam és a így a buff/heal részén nincs elég szal csapatban sem az igazi! két szék között a földre efektus!
  • chefshift
    kira ez a brutálnagy szövegelés
  • chefshift
    Akarom mondani jelentkezzen !! :D
  • chefshift
    Indul az Europai beta ugyhogy mindenki szépen jelentkezzel !!

Eu BETA
  • alicenorbie
    erre nagyon eccerű megoldás van! vegyék le az erejét akár felére is de ne azt hogy ne lehessen használni a kettőt együtt! ez mekkora köcsögség! ha ezt tom hogy így van alapban nem is reg scrappert kezdek!