8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    milyen progit ?
  • MarkBlade
    Hoi! Szia mindenki lehet havidíj nélkül nyomni a játékot? Egyébként nem tud nekem valaki egy progit intézni természetesen ezt nem ingyen.. :)
  • chefshift
    de jó, én még zsebpénzt se kapok xP
  • pityogo2
    :D
  • alicenorbie
    hát ezen esetben anyukának meg kell mondani amit montam! ez olyan hogy ahol 10 embernek jut enni ott a 11. sem marad éhen! nem tom hol írták ezt az óriási bölcsességet de lehet hogy a bibliában! :))) szal fizesse csak nyugottan neked a havidíjat a zsebpénzen felül vagy velem gyűlik meg a baja! :) mond neki hogy annyival kevesebbet eszel! :)))
  • pityogo2
    nem dohányzok, nem alkoholizálok (ekkora mennyiségben (még)), nem nagyon szoktam járni moziba, nem én fizetem a netet, hanem szüleim, és a zsebpénzem nem akkora, hogy erre költve még maradjon is vmi... havi 4K-havidíj=kb 1K, amiből nem igazán fog gyűlni saját gép vásárlására, ill annak majda z újítására a sajátra már megvan a pénz, de gondolni kell arra is, hogy egyszer el fog elavul :(
    amúgy szívesen mennék, ha vmivel több lenne a zsebpénzem, pl 6-8K, de így sajna nem... :( marad a béta játék, ill free game játszása addig...
  • alicenorbie
    én fizetem a sajátom tedd te is ezt! :)
    két mozijegy ára! uccse jártam soha moziba! :) vagy legyen 6 doboz cigi! hetente másfél dobozzal kevesebbet szívsz! vagy nem veszel ckmet meg fhmet meg ilyen 3 betűs magazinokat! vagy 2 naponta 1 üveg sörrel kevesebbet iszol! szal napi 100 forintot kell hozzá spórolni! mit kapsz manapság 100 fotintért!? semmit! itt meg akár napi 24 órát is jáchacc érte ha ráérsz és nem szoktál aludni! :) sőt amég jáccasz nem tod másra költeni a pénzed szal már magával a jáccással megspórolod a havidíjat! :) akinek futtya internetre annak futtya cohra is ha télleg jáccani akar vele! én csak ezér vettem új videókártyát és ramot 50ezer forintér a 3 és fél éves gépembe és megérte!!!!!!!!!
  • pityogo2
    ha fizeted, bármikor :D
  • alicenorbie
    mindenki csak bétázik vagy a rendessel is akartok jáccani???
    mer ha több magyar is lenne az eu szerveren akkor majd átköltöznék egyébként meg semmi értelme!
  • pityogo2
    Ezt itt szépen végigolvasod/nézed, és rájössz.
  • Gyul
    Én úgytudom február 4.-én jelenik meg az eu verzió.
  • glkFox
    egy Pontos link kene hogy hol regelem magam !
  • pityogo2
    Na, csak megtaláltam:)
  • pityogo2
    hun a rákba leht itt regelni?
  • Hmuda
    Amíg megjön a levél (remélem megjön) addig valaki megdobna egy eu kliens lelőhellyel?
  • Hmuda
    Kössz már regeltem, most várom, hogy küldjék. Kedvem támadt megint Hellionokat meg Skullokat gyepálni a robotommal. :-)
  • chefshift
    huh azt pontosan nemtudom azt hiszem március vagy elötte.
    itt a cím itt megtalálhattok mindent:

EU City of Heroes
  • Hmuda
    Kira, meddig tart még a béta?
  • pityogo2
    előreláthatólag mennyi ideig?
  • chefshift
    Europai szervereken megy a Beta teszt (csak felkell iratkozni és reménykedni,hogy kapsz betakulcsot), én most azon játszok :)

Én is a freedomon vagyok karakter neve : Gyufa fire controller // empathy ^^

• Hmuda
    Jolhallottam, hogy vannak free szerverek?
  • BladE666
    Bétatesztelö vagyok és az angol szerveren játszom (Freedom-on) a karim neve Klark Kent
  • chefshift
    Ja és Uni ha lv 50 vagy akkor rakjál fel képeket az új Architypekből :)
  • chefshift
    heh akkor az csak a Bálint bratyó lehet ....

BladE666 csak nem Coholsz ? és ha igen hol ?
    repülni lvl 14en tudsz majd csak, elötte lvl 6 on kell vagy onnantól pool powerből kiválasztni a flight poolt és abból is a hovert.
  • alicenorbie
    a repülés képességgel! elég egyértelmű! :)))
    nem lényeg melyik travel power a jó mindeki repülni akar közben az a legszarabb tiszta neveccséges!
    egyébként a flight power poolon belül a hover csatázni és a fly utazni!
  • BladE666
    Hogyan Tudok benne repülni?????????????
  • alicenorbie
    50es az unika már régóta!
    chef te vágtad hogy én ismerem a másik bátyád csetről? :)))
    kicsi a világ! :)
  • chefshift
    Durvák a képek Uni :). A farkasos állat ^^, a szemesen is röhögtem egy jót. Az a dimenziós tf volt ? Hanyas vagy már ?
  • alicenorbie
    nem látok semmit! rohatt sötét ez a monitor! pedig minden maxon van! :( a gémben is 50% gammával jáccom! az uccsó képen jól elfogytak az inspjeid! :)
  • Unipsycho
    Na néhány kép :)
    az ott kb 50-60 kutyus

az uccso TF vége(reggel 4kor):

Érezted már úgy hogy figyelnek?

Guess who!

• alicenorbie
    hogy írjak róla? egyiket sem tom használni! és a free respec meg késik 1 hetet mer volt vele vmi bug! szal még az ihs kérdést sem vágom! az erejét az lejebb vették az tuti de integration megkapta agyógyítást szintén! de hát ezek lényegtelenek! epic powereket nem sokatláttam még! az új atékt is csak látásból vágom de azok nagyon kiba jók lettek szerintem! de má nem voltam két napja fenn! akkor még csak lvl 7 volt a legmagasabb az új atből! rendesen megfognak változni a dolgok az új atkkel!
  • Viperácska
    Juhé, zsír, én is bent vok a betaban, most nyomhatnánk Séffel ezerrel, ha nem lenne halott a gép, múúúú
  • chefshift
    hehe, ja az dőt az EU beta honlapon is irták. Tök jó végre megkaptam a beta kulcsot amivel tudnék beta tesztelni erre meghalt 3 napja az alaplap meg a proci nagyon metal :....(, ráadásul a szünetnek is vége. Ali azt irogatni rendesen az újításokról :)
  • alicenorbie
    naggyon húzós ez az issue 3! gyerekek ez kibaszott durva!!! iszonyatosan oda rakták!
    most meg apargon timesban időjárásjelentés van! eső jég és hó jön! nagyon faja!
  • alicenorbie
    ja ha tudnék!

you may be out of diskspace or you may be trying to install to a location where you have insufficient permissions

hát a jó kurva...
    6 giga nem elég neki vagy az hogy rendszergazdaként vok bejelentkezve? normális ez? hát kapja be az összes buzi az ncsoftnál! most rakhatom fel újra ezt a szart de ha akkor se lesz jó kiba ideges leszek!
  • alicenorbie
    kiírta hogy verifying patch! szal az issue 3 él! megyek is coholni! :)
  • alicenorbie
    na gondoltam ma hagylak jáccani egész nap de most benézek mer eszembe jutott valami lehet benn leszek egy darabig lehet nem! nem tom! :)
  • alicenorbie
    mentem alunni! dél vagy 1 óra körül jövök de maj észre veszed! :)
  • alicenorbie
    na újra itt! cohban gazdag új évet! :)
    10 perc és küldöm a jelszót chefi!
    általában délelőtt nem jáccom de úgyis ide fogom írni ha kilépek!
    mongyuk így tímelni nem tuttok de addig is azér tod ezt is használni!
  • chefshift
    Yepy bevettek az Eu betaba :). Márcsk még egy beta acc kellene ^^.