City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

age of empires nem jó? a rövidítés ugyanaz! 😊

Viperácska
memória sem árt a gépbe, 256 elég kevés, mert a prg folyamatoan memory leakel. (egyre több memória kell neki). 512vel néha belassul, de sok játék után, azon 1 restart segít, 768al semmi gondom nemvolt.
a videokártya vészes lehet, neked Dzsíforsz3 titánium200os van, azzal jól ment medium beállításokkal

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

Serphen
És még a NFSU2 is várat. Ha valaki meg tudja szerezni az Armies of Exigo-t (késöbbiekben AoE) akkor az privizzen belém!!

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
HIÁNYZIK A CoH! K*RVA ÉLETBE MÁ AKAROK EGY STORMERT!

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
mondjuk ilyen honlappal nem viszik sokra. Annyit megérdemel hogy mi kipróbáljuk

az nem lényeg! videokártyát úgyis kell vennem mer ezen a szaron még tvout sincs! ha nem lesz acc akkor várhatok a jézuskára és csak akkor tok jáccani majd! 😞 de legalább közelebb lesz a kieg! 😊 na minden rosszban van vmi jó is! hát ha még télleg így is látnám! 😊

Viperácska
ö, höhö, ez kell, jól nézki, kicsit a Etherlordsra emlékeztet a grafika.
CoHolni akarok !!!
ja, lineage sux ...

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

Serphen
Mindenki egy ellen.

Serphen
azazaz

ja az army of exigo elég színvonalas lett! jobb mint a warcraft3.

Serphen
Van egy magyar fejlesztöcsapat nem tudom tutira a nevük valami black hole games.És makeltek(csak hogy örüljenek az anglia fanok) csináltak egy játékot. Kapaszkodjatok meg: Az EA Games forgalmazza. Mindjárt megkeresem. Amugy csak dicsérték a VOX magazinba volt benne.

Serphen
õõõõ Kal idenyomtál egy lineages képet

Gyemi Szilvi
sztem elég sux lesz 32 mbos videokártyával, nekem a 64mbos volt végülis elég.

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

elolvastam minden hozzászólást itt! áttanulmányoztam a manualt ami nem kis munka volt az én angol tudásommal! hero plannerrel tervezgettem egy kicsit! a nyálam is csorog! de amilyen pechem van tuti nem fogok vele soha jáccani pedig trialra sincs szükségem ahhoz hogy tuggyam ezt nekem találták ki! na megyek tunanimt nézni! justice league! éjjenek a szuperhõsök! 😉

tegyük fel hogy egyedül kezdem el! megveszem a klienst 9ezerért csináltatok webkártyát 5ezerért havi 3ezret fizetek a játékra és még ezret a webkártyára! aztért otpssel számolok mert az otpnél vagyok!
na ez nekem nagyon húzós lenne fõleg hogy a webkártyát utána el is dobhatnám ha meguntam a cohot mert másra nem kell ugyanis nem szoktam mmorpgzni csak hát a szuperhõsök...! 😊
persze várok a többiekre is hátha lesz akkora szerencsém hogy vkit érdekel a dolog azért is írtam hogy az jelezze! én lennék akkor a legboldogabb! 😊

biztos találsz olcsóbb webkártyát is.
Nem csak az OTPnek van ez az ajánlata.
Ez kifejezetten drágának számít.
Egyébként is, várj egy kicsit amíg
jönnek a többiek a fórumra és esetleg
akinek van accja az felajánlja.

😊

ez nem hogy a minimum de simán maximum felett van! ugyanis így 1500 forintomba kerülne havonta úgy pedig 4ezerbe és annyit már nem tudok rászánni sajnos!
meg egyébkénr is csomóan jáccák megosztott accal! akkor mér lenne ez a minimum?

bizonyos bankkártya problémák miatt itt kevés
szabad account van ha jól tudom. de még az
aktiválható, jelenleg inaktiv accountokat sem
lehet ujraindítani új webkártya nélkül. Ha kell
játék, szerezz webkártyát, ez a minimum.

hát akkor már csak egy acctárs kéne mert coh miatt nem fogok fenntartani egy webkártyát! vki aki megosztaná velem az accát vagy aki indít velem közösben egy accot és intézi a befizetést! ennek fejében természetesen én lennék az alárendelt! csak abból venné észre az illetõ hogy megosztotta velem az accát hogy fele havidíjat kéne fizetnie! akkor jáccana amikor csak akarna ugyanis én a nap 24 órájában ráérek és csak az üresjárati idõt használnám ki! ugyanúgy tudna jáccani mint eddig csak fél áron! õ is jól járna és én is! ha valakit érdekel az jelezze! de hát erre akkor nem sok esély van! 😞 van itt egyáltalán még vkinek nem megosztott acca?

azzal a géppel menni fog. errõl a fórumról már nem
sok magyar van a játékban, de általában jó fej
amcsik vannak fenn

expansionök jönek 2-3 havonta de az igazi nagy
csak 2005be jön. city of villains.

gyerekek ti télleg kihaltatok! 😊
pedig gémben is szívesebben jáccanék magyarokkal mint mindenféle népekkel! meg accban is megosztott kéne de így semmi esélyem rá! 😞

háj emberek!
elolvastam mind a 3594 hozzászólást! kissé elfárattam!
aszem beszállnék én ebbe a csodába csak akadnak bizonyos problémák!
kezgyük a hardverrel! ezer éve nem jáccom és ezér több mint 3 éve nem újítottam a gépen!

penya 4 1,5
32 megás dzsíforsz 2 mx 400
256 ram
vmi ratyi alaplapka
a többi meg kb lényegtelen

ezzel a konfiggal mennyire lenne képregényszerû a gém? természetesen az akadást értem alatta és nem a hangulatot! láttam a rikvájörd konfigot meg aszem serp gef 2-jét de azér jobb ha megkérdezem! aztán ha ez stimt akkor lenne még acc gond is de elõbb lépjünk túl ezen!
elõre is köszi a választ!

egyébként most hányan toljátok hány accal? 4en szüneteltek 2 accról ha jól emlékszem de ha nem végleges sebaj! még mindig guardian?! 😞 fel kéne kutatni a többi magyart is! persze ha vannak de gondolom ja!
a kiegészítõnek van már hivatalos megjelenési idõpontja?
na hagyom a részlet kérdéseket késõbbre! egyenlõre derüljön ki hogy tudok-e egyáltalán csatlakozni!

az uj kiegészitõbõl képek

Serphen
uj meg nincs

Viperácska
esssszassssszz, tójjad csak a képeket, hátha CoHolunk majd többen

óckult nem ér berakni 😛

Serphen

Serphen
Csábitok ujjoncokat!

Serphen
Akkor neszeneszenesze

faszomat má a vérfarkasokba

Gyemi Szilvi
NEM! 😛PP

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Serphen
Nem édi?

Serphen
Csaffant nyál a szája szélén. Zöldessárga gyepdarab beleragadt a két foga közé....csillag patrik szemek. Szerelmes vagyok!

nem édi?

Gyemi Szilvi
Búúúúúúúú

"-WTF!"

Jó Regeeeeeelt .Huh hát a rorumal meg mi történt ? 😊.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Gyemi Szilvi
Jóéjszakát!!!!!!

nem lehet kipróbálni... már

letelt már a béta?
vagy még le lehet tölteni netrõl?
szívesen kipróbálnám ha még lehet

alcohol 120%?

dvd verzios a játék, nemtudok clonecd-t használni
😊)))) mi az a patin couffin? 😄

használj cloneCD-t...

"Patin couffin not present or not up to update" Ezt irja ki a crackelés után is! Mit csináljak?
ha már ennyire offolunk, a programot töltsd le a
hivatalos oldalról, a cracket pedig itt találod
hozzá: BlindWrite 5.2.5 crack

(vigyázz a popup-okkal..)

Hi! Honnan tudok blindwriteot letölteni valami normális crackkel együtt, mer csak szarokat találtam eddig! Please egy linket!
Ja és tudom, hogy ez nemide tartozik, de lécci segíjen vki!
Na akkor mostmá mindenki elégedett! 😊
tökmindegy kicsoda BBird, az ír ide, aki jónak látja!

Állj vagy szólok a a haveromnak és Radiálunk!

Itt is van: Gangri Radivfender szerelésben (nembírta a sok sugárzást)

Nesztek muhahaha

Gangri nekifutásból szétcsapja a kis Riktit

OH! Siderman! Jah ... ez csak Gangri

--------------------------
Felismeri valaki a következõ két alanyt ?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/