8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• MarkBlade
    Elég nagy képregény fannak tartom magam és érdekel a téma világ stb., csak idáig az asszony és egyéb pénzes problémák közém és a game közé álltak de mostmár mindenképpen szeretném "nyomni" :)
    Remélem nem bánom meg a beinvesztálást..
    Jut eszembe nem lesz ebben gonosz karakter meg pvp csata? Mintha igértek volna valami ilyesmit is..
  • MarkBlade
    De, lehet hogy az lesz ha végképp nem találok..
  • alicenorbie
    blade egyébként ha nem találsz "használtat" akkor újat nem is akarsz venni?
  • alicenorbie
    hát ja ha eun lenne aki most kezd akkor vele szívesen kezdeném újra és akkor egyforma szintűek lennénk és mindig tudnánk tímelni! meg mongyuk csomó dologban tudnék segíteni még az alcsonyabb szinteken! azér 37ig eljutottam csak mostanában pihentettem várom az eut mer akkor ezeket nem fejlesztem! na szal akkor ha van vmi szójj és akkor átköltözködöm maj az eu szerverre de addig is mongyuk tuggyuk nyomni guardianon!
  • Hmuda
    Én se mondtam, hogy XP-ért csináltam, de arra se rosszak.
  • MarkBlade
    Köszönöm az infókat és próbálok szerezni egy progit aztán akkor nyomhatjuk együtt.. :)
  • alicenorbie
    ja ha jól van összevágolgatva! ha nem te vagy a leader nem éppen rajtad múlik! de akkor sem látod ki hogy jáccik és hogy vannak a szlottyai szal simán lehet szar karakter attól még mer az atje megfelelő a csapatba és azér vannak húzós tfek és hosszúak mint állat! ha pedig új tfet indítasz állhac jó ideig még megvan 1 nagyobb csapat! elhiheted nekem hogy nem tfeken kapod a legtöbb xpt akár meghalsz akár nem! ez nem érdekes látásmód hanem ez tény! szinte minden szinten van egy bizonyos hely taktika stb amivel sokszor annyi xpt tucc szerezni mint máshol! pl hollows küldik hydra trial rikti hunt de még sorolhatnám! én a tfeket a bedzsér meg funból csinálom meg xpér soha!
  • Hmuda
    Hm. Érdekes látásmód, mivel ha megfelelően van összeválogatva a csapat (van healer, tanker, ami kell) akkor a halálozási arány nulla és az XP dől mint a fene. Én a három TF alatt mindig léptem 1-1 szintet.
  • alicenorbie
    sot magasabb szinten percenként kapsz alsóbb szinten meg nem éri meg ugyanis pár szint múlva használhatatlan lesz márpedig ott még gyorsan lépkeded a szinteket! 2t csak akkor kapsz ha mákod van! 1 az ami tuti jár! persze össze tod pakolni a sokat ha mákod van és ugyanolyat kapsz! ha meg nincs akkor cseszheted! márpedig a tf nem éppen a sok xpről híres! főleg ha sokszor haltok! amég te szerzel 3 sot addig én +3 szintet lépek! na melyik a jobb? :)))
  • Hmuda
    Hm én ezügyben maximalista vagyok, mindent megcsinálok amire scak lehetőségem van. És azért a két darab SO igencsak elégséges hajtóerőnek bizonyult pl a Clockworkös TF-nél számomra, hogy háromszor nekiessek.
  • alicenorbie
    én aszontam amit kell azt meg tod csinálni egyedül!!!!!
    egyáltalán nem kell tfet csinálni! sőt! nagyon sokan nem is csinájják őket mer van akinek a badge nem ér semmit a többi meg amit nyersz rajta az általában gáz!
  • Hmuda
    Hm. Megnézném, hogy mikor csinálod meg a magasszintű TF-eket egyedül.
  • alicenorbie
    nincs olyan amit meg kell csinálni és egyedül nem lehet! :)
    hát más gémeknél is működnek privát szerverek azé! de ez a része engem nem is érdekel ugyanis fizetem! én az élményről beszéltem! tímelni ezerszer jobb mint szólóban! ennyi erővel jácchatnék offline játékokat is de nem jáccom! :)
  • Hmuda
    Hm, lehet hogy főleg szólóztam, de semmi értelmét nem látnám annak, ha van egy ekkora város és 20 ember szét van benne szórva, alig találkoznak. Vannak dolgok amikre muszáj teamelni (pl TF-ek vagy történeti küldisorozatok vége) és ezt csak nagynépességű szerveren lehet normálsian megoldani. Ráadásul ezek a szerverek sose lennének hosszúéletüek, nincs támogatás, nincs megfelelő szerverpark stb.
  • alicenorbie
    blade volt itt pár ember aki coholt talán még nem atták el a gémet én is itt vettem chefikétől az enyém! köszi chefre! :)
    ha visszanézel a fórumban láthatod a nikkjeiket és akkor tucc nekik küldeni püt!
  • chefshift
    itt az oldal, hogy mennyibe fog kerülni a COH, februar 4.-től

coh box

és ha az ár alatt rákatintasz a "Where to buy" - ra akkor megtudod honnan juthatsz hozzá
  • alicenorbie
    nem lehet benne elveszni? ajjaj de még mennyire el lehet legalábbis ha maximalista vagy iylen téren mint én! találkoztam én már olyan karival aki hót gyenge volt pedig ugyanaz volt az alapja mint nekem! és a legelső karakterem nekem is sikerült faszán elszúrnom azt ezé jó a respec! :) ilyenekhez hogy permanent hasten nagyon is kell az infó! magamtól soha nem használtam volna!
    aszontad nem érted mire jó ha 20 ember van 1 szerveren közben meg azt írtad hót egyedül nyomtad mittom én hányadik szintig! én pont ezér szeretem a blasterem mer csapatban nagyon király! 1 szinttől kezdve tímelek vele egy fasza sgben! na nem mintha egyedül nem lenne elég erős a közelembe se tudnak jönni! :)
    ha a játékban szerzett tapasztalatok alapján jáccasz akkor elég nehéz télleg brutál tápos hőst összehozni az elején (hacsak nem egész nap pofázol a többiekkel hazsnos infók végett) márpedig az sokkal élvezetesebb főleg ha mindenki dícsér a csapatban! :))) de szoktak fasza veszekedések is lenni! ilyenkor néha úgy szeretném ha lenne pvp! :)))
    hát igen ha lesz elég magyar eun akkor nem lesz gond a nyelv de egyébként sem lényeg elég ha az attack meg run szavakat érted! :) csak így kimaracc a jó kis beszélgetésekből!
    na szóval egy kis infó a táposabb hős érdekében:
    http://coh.warcry.com/index.php/content/community/plannertool/heroplanner.php
    tölcsd le innen a hero planert és tervezd meg a hősöd mielőtt csak úgy vaktában kiválogatnád a képességeit! vannak nagyon tápos kombók a játékban! igaz még nincs issue 3 utáni verziója de reméjjük lassan elkészül az is!
    http://www.cityofheroesonline.com/
    ez pedig egy coh adatbázis amit nagyon ajánlott használni! igen hasznos infókat találhacc itt!
  • MarkBlade
    Köszönöm!
    Akkor itt a felhívás ha valaki meg szeretne válni játékától (City of Heroes) Egy sőr mellet alkudozhatnánk az áráról.. :)
  • Hmuda
    Azt nemtudom. Én annó használtan szereztem be de tudtom szerint itthon még nem kapható, majd esetleb az EU béta után.
  • MarkBlade
    Köszi! És a progit beszerezni hol lehet? Van boltban itthon? És kb az mennyi?
  • Hmuda
    Haviszinten kb 3000 Ft körül van és attól függ, hogy mennyire kell angol, hogy emnnyire akarsz csapatban nyomulni. Ha totál egyedül akarsz boldogulni, akkor elég egy alapvető nyelvtudás, hogy a képességek és a küldetések leírását megértsd.
  • Hmuda
    Asszem 6. szinten majd választhatsz harmadlagos power poolokat, amik között lesz majd repülés, ugrálás, gyorsfutás, teleportálás meg egyéb harci-nemharci képesség. Ezeket csak 14. szinten fogod tudni tovább fejleszteni azzal a kikötéssel, hogy minimum már egy erőt megvettél az adott kategóriában. Erre példa a repülés. A 6. szinten csak egy erő elérhető, ez pedig a Hover, ami baromi lassú repülést eredményez, még ha a legbrutálisabb fejlesztéseket is teszed rá. A hover ad némi pluszt védelemre ha be van kapcsolva. Ha eléred a 14. szintet akkor lehetőséged van megvenni a valódi repülést, ami már sokkal gyorsabb, azonban már nem nyújt védelmet, plusz a célzást is rontja, ezért elsősorban mint utazásra való erőként érdemes használni.

Ha távolsági hőst akarsz akkor legyél Blasterrel (sokféle távtámadásfajta van a játékban), ha közelharcit akkor Scrapperrel (abszolút meele) vagy tankerrel (inkább védelmi mint közelharci, de attól még közelharci).

Én személy szerint Blaster-el voltam (energy volt mindkét kezdő power poolja, tehát energialövedékeket lövöldözött és energiaképességekkel tett róla, hogy az ellenfelek kellő távolságban maradjanak) és repülést vettem be mint harmadlagos erőt. Nagyon tuti hős lett belőle. Pár kép akció közben róla (némelyik ismerős lehet valakinek :-))) ):

Életem első monster tipusú ellenfele. Nem is volt olyan nehéz legyűrni, mivel volt segítség. :-)

Vhazilok doki zombijai se voltak valami nagy falatok.

Egy TaskForce közbeni csetepaté képei.

Végül egy kép hogy milyen is volt a hősöm fénykorában:

Bocs a sok szövegért. :-)
  • MarkBlade
    Na szóval.. Szertnék játszani viszont kellene egy kis infó. Remélem van türelmetek.. :)
    Hol tudom beszerezni a progit és milyen összegért?
    Havi szinten mibe kerülne? És mennyire angolos :)? Mert nyelvtudásom csínyán van.. :(
    Előre is köszönöm a segítséget..
  • pityogo2
    nekem lenne kérdésem:)
    hogyan tudok egy olyat összehozni, ami majd ugrálni fog nagyokat, nagyokat üt, vagy olyat, hogy tud reppülni, és messziről támadja az ellent vmi tűzzel, vagy hasonlóval:) léci mindkettőt írd le, ha letudod:)
  • Hmuda
    Egyelőre passzolom a dolgot. A videokártyám totál meg van főve és egy ősrégi hulladék zakatol most a gépben, ami még csak nem is támogat semmiféle 3D gyorsítást, szóval amíg meg nem érkezik a helyettesítés addig nuku game, csak a régi jó oldtimerekkel tudok játszani.
  • chefshift
    hehe bővül a Beta tarsasag ;) remek
    ha valaki elkezd játszani (pl Hmuda :)) akkor irjon.
    Englis serweren van 2 karim: Gyufa, Villam
    ha vagytok vagy kédés van írjatok
  • Hmuda
    Hidd el, ebben a játékban elveszettnek lenni már művészet. Ha a tutorialon átrágod magad (kb 5-6 perc), akkor minden egyértelmű lesz. Eleinte úgyse kell teamelni, az első 10 szint csuklóból megy soloban (én a 20-asig is leginkább szoloban nyomtam, bár mákom volt, hogy tudatlanul is az egyik legjobb szolo karaktert hoztam össze).
  • pityogo2
    Amúgy az előző bétáról is lemaradtam... egész nap a netet bújom onlien játékok után, és bazeg ez sehol nincs meghirdetve... nem hiszem el!!!
  • pityogo2
    Ha megnyerem a 100$-áros díjat, akkor jövök COH-ozni a béta után is.
    juteszembe, amúgy mennyi maga a játék(cd kulcs) meg a havidíj? FT-be átszámítva.
  • pityogo2
    hát ténleg baze... nem amradok le.. végülis 2 és fél hónapból 2 hétig tudom kipróbálni..... nagyon fasza...
    ráadásul senkit sem ismerek, nem tudom hol mit, hogy:((
  • Hmuda
    Erröl nem maradsz le. Nehogymár két hét alatt ne tudd kipróbálni (bár a köpenyekről lehet lemaradsz hacsak nem sietsz pedig állati barók (imádtam őket :D)).
  • pityogo2
    eh... bazdmeg mindenről lemaradok. a k..va ***** :((((
  • Hmuda
    Ezek az amcsi szerverek.

Maga a béta meg már két hónapja megy, és február 4-én lesz kész a full szóval addig tart a béta.
  • pityogo2
    Champion
    Freedom
    Guardian
    Infinity
    Justice
    Liberty
    Pinnacle
    Protector
    Triumph
    Victory
    Virtue

úgynézem, hogy ezek a szerverek vannak/lesznek...
    melyiken leszünk majd?
    amúgy már elindult, (tudom, hülye kérdés) vagy csak játékosokat toboroznak?
  • pityogo2
    mehjött kulcs, már töltődik lefele a kliens 100+KB/s-al:)) 2 óra 45 perc, és lenntvan:)
  • Hmuda
    Megjött a kulcs, regeltem, most csorog az updaterben a cumó. Kár, hogy nem tudok azonnal nekilátni mert bekrepált a videokártyám. :-(

Pedig jó lenne nekiállni beverni pár Hellion fejét Atlasban.
  • Hmuda
    Nincs, de az egyel előbbi hozzászólásból rájöhettél volna (bár sose fogom megérteni mi az élvezetes abban ha egy privát szerveren nyomul max 20 ember).
  • Hmuda
    Most néztem meg az Incredibels-t és mégjobban játszani akarok. :-)
  • pityogo2
    amúgy létezik COH-ból privát szerver?
  • alicenorbie
    hát gondolom a cohra gondol! :)
    nem lehet havidíj nélkül nyomni!