8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#4597 akkor most tp-t, vagy ne tpt????
na mind1, mostmár soikerült teljesen összezavarnia kendnek. -
#4596 néha nagyon le tudsz ám fárasztani, tudod?
máe lvl 4 a teleportálós tankom >_< -
alicenorbie #4595 én nem montam hogy tpt travel powernek! :))) sőt sj kell tanknak!
hát ha tucc mozogni undyval akkor az issue 3 változtatás és jól is tették mer semmi értelme nem volt! egyébként nagyon is véd! csak nem defet ad hanem rezisztet kivéve pszionikus pöcsségek ellen! miféle blaster cucc ellen véd? nincs is olyan amit csak blaster tud szal ez már alapban nem stimmel! :) és nincs utána olyan ami véd meleetől meg rangetől is! :) invincibilty van amit montam is de az csak meleetől véd!
ja a kinézettel én is kiba sokat szoktom babrálni! :) -
#4594 1. én csak ki akartam vóna próbálni a superjumpot, nem azt akartam, hogy minden nap belépek 13:00-kor, és ugrálgatok egészen 15-16-ig megállás nelkül.
Nekeme ajump tetszik, fly nem.
amúgy a unhieldyngel én tudtam mozogni :)
az unhielding ha jól néztem, akkor amúgyis csak olyan dolgokat ad, hogy nem tudnak elütni,felütni, és véd egy csomó blastercucc ellen. vmi más van még 1-2-vel utána, ami véd meele, meg ranged-től.
a teleporton még gondolkodom, de ma elkéne döntenem, hogy teleport, vagy jump, hogyha elakarok érni még vmi normális szintet.
csinálok akkor még1 karit, és teleportosra csinálom, mert elfogadom annak a tanácsát, aki már többet játszott a játékkal.
amúgy már rég volt már jumpom, amikor írtad, hogy travel powernek válasszam a tp-t:))
na megyek be a játékba, és megtervezem a TP-s tankom külsejét (ezzel elszoktam szöszmötölni egy jóideig :) ) -
alicenorbie #4593 nem úgy volt hogy február elején ér véget a béta?
pityogo én nem montam hogy travel powerként használd a tpt de a harcban kell az unyielding stance mellé!
mongyuk láttam már tankot akinek fly volt a travel powerje! hát akármennyire teccene a tank és a fly ezt a kettőt sosem párosítanám mer egy baromság! meg van még pár ilyen szal nem csak azt kell nézni mi teccik mer az unyielding stancet lehúzhatod a wcn tp nélkül! legalábbis jócskán gyengébb nélküle!
tök mindegy milyen travel powert választasz akármennyire is teccik kurva unalmas utazni! nem értem mér van mindenki megőrülve a travel powerektől! 5 percig még újdonság onnantól meg azzal utazol és ennyi! semmi élvezetes nincs egyikben sem! mindegyiknek megvan a hátránya és az előnye is! kivéve a flyt az egy lassú szar nekem is csak azér az van mer egy poolban van a hoverrel de amint respecelek cserélem le a fenébe csak az elején kicsit zsúfoltan vannak a powerek azér kellett!
aki meg azér cohol hogy utazzon a jó kis csaták helyett hát az mennyen pszihológushoz!
szóval felejcsd már el az sjt nem hiszem hogy bárki is megadná a jelszavát azér hogy ugrálhass de ha mégis akkor egészségére! -
#4592 lehet, de a jump számomra akkor is sokkal nagyobb élvezet :)
csak remélem, hogy nem hétfőn fog végetérni a béta, mert szeretném még elérni lvl 14-et, hogy megszerezzem a szuperjumpot...
tud vki olyan kariról a magyarok köreiben, akinek van superjumpos karija? -
#4591 Hover tényleg lassú, de azt nem is repülésre kell használni, hanem harcban védelemre. Arra pedig nagyon jó. Repülni ott lesz a 14. szint képessége. -
#4590 ejj, a hover egy f0stalicska, sztem jump sokkal nagyobb poén :)) -
#4589 eddig már 4 db lvl 6-7-es karit csináltam, mert nem tudtam eldönteni mi is legyek... A tank tetszett, de mondom, én 2-3 nap alatt nem tudtam kipróbálni a játékot... a usa bétával is így jártam amúgy.
az NCsoft (vagy bárki is csinálja a COH-ot) nagyon ügyes a béták szervezésével kapcsolatban. az emberek 55,5%-a csak a béta utolsó 1 hetében értesül a játékról. Sztem az NCsoft ezzel maga alatt vágja a fát, és elesik rengeteg sok fizetőtől. -
#4588 úgyhalottam profee-tól, jeghesh-től, hogy a béta az hétfőn végetér:(((
így ezért igazából abba is hagyytam a harcost, mert a superjump csak lvl 14-en jön, és azt hétfőig nem birom elérni, ezért inkább indítottam egy scrappert, amit már felnyomtam lvl 5-re, és 6-on megtanuliom vele a fly-t, és elkezdek vele szórakozgatni:)
Sajnálom angyo, hogy nem tudtam többet játszani a játékkal, de hogy fizetős lesz, (nem is akármennyiért lehet vele majd játszani,) ezért nem hiszem hogy fogok tudni játszani vele...
amúgy akkor most akkor azt mondod alice, hogy a tanknak a teleport jó, nem is a jump? hát ez nagyon faintos, mert nekem a teleport nem igazán jön be, inkább csaka jump, abból is a superjump.
u.i: nem tud vki olyanról, akinek van superjumpja, és esetleg kipróbálhatnám?:) -
alicenorbie #4587 mi az a mu? vmi tehén nyelv? :)))
ez egy mmorpg (massive mutliplayer online roll playing game) ami annyit tesz hogy szinteket lépsz benne küldetéseket csinálsz a többi hőssel csapatban nyomultok és a többi és a többi! és mindez képregény fílinggel ötvezve kiba sok szuperhőssel! így tömören ennyi! -
#4586 Hy!
Nekem nem help kellene, hanem valamiféle leírás, mert még nem is hallottam erről a játékról!!
Ismeri itt valaki a MU-t?? Ahhoz hasonlít?? vagy nem?? -
alicenorbie #4585 alien a nénikéd! :))) alice! :)
van több fajta jó tank! fire tankok kb azt csinájják mint az a spine scrapper csak togléval amit mongyuk a spine is meg fog később kapni az is tuti invu volt mint te bár spine regen is elég sok van! stone tank is rendesen oda tesz nekik de nem satckolhatók a togléi az igazi meg a gránit armour azt meg 32es szinten kapod meg! az ice tank meg szerintem egy retek szar nem is nagyon lehet látni a játékban! egyébként nem nagyon lehet velük variálni mer szinte az össze képesség hasznos szal nem tucc nem jó lenni! :)
na és akkor az invu ami neked van! 8as szinten kapsz egy nagyon fasza képességet: unyielding stance! ezt nem tod együtt használni a temp invvel de arra többet nem is lesz szükség! ezzel egy gond van hogy nem tucc mozogni! szal azér maj később nem árt ha beválasztasz egy teleportot aktiválod az undyt és betpzel az ellen közepébe! addig meg beugrasz és utána akitiválod! ez van de kiba jó védelmet ad! és akkor ezt megerősíteni a 18 as szinten kapod az invincibilityt ami csak meleere hat viszont arra rettentő durván főleg ha sokan vannak szal a betpzés simán jót tesz!
közbe meg van egy csomó auto power azokat vedd meg a toglék mellé azok mindig be vannak kapcsolva és nem szívnak endet igaz nem is olyan magas hatásfokúak de sokat segítenek azér megslotolva! de először a toglékkal törőggy azok sokkal nagyobb védelmet nyújtanak! a temp invet meg felejcsd el úgy ahogy van!
fegyvernek jó az axe! általában war mace meg axe meg super strenght ezekkel szoktak mászkálni! nem nagyon lehet tankot elszúrni ha jó a powerset de a kisebb módosításokra mint a temp inv törlése arra jó a respec!
egyébként aszem valamelyik togle talán az invincibility állandóan agrózza a közeledben lévő ellent szal az fasza húzás! remélem most nem írtam hülyeséget mer nekem nem volt soha tankom csak sokat tímelek és tank az szinte mindig van onnan tom ezeket a dolgokat de konkrétan hogy mi agróz arra nem kérdeztem rá de a csávó invu volt mint te és mozgás közben is ment ezér gondolom hogy az invincibility! -
#4584 Ezt a karit egy igazi (ugrálós) tanknak tervezem...
Direkt az erők választásánál a sebzéscsökkentőst választottam.
alien, beszéltél nemrég arról, hgy egy tank akkor jó, ha jól tud húzni. szted én ezzel a baltával jó vagyok?
szeretnék jó tank lenni, de jólenne akkor egykis segítség, hogy hogy is kéne:) -
#4583 Találkoztam még serverleállás előtt egy scrapperrel, nagyon jót partyzttunk. volt még a csapatban egy controller is.
A scrapper spike-os volt, de iszonyaterős...
bement lvl 7-esen egy lvl 6-7-es csoportba, csinált vmi tüskeszórást, és menet minden ellenfél fele élete, vagy majdnem az egész... O_O -
#4582 Nah, ez vagyok én most:
-
#4581 azokra gondoltam, no 8)
majd felrakok egy-két képet a kariról. -
alicenorbie #4580 a tömegre ható húzás csapatban kell hogy másokat ne támaggyanak mer annál tovább kell bírnod ők minél később végzik ki az ellent szal védeni kell őket ne zavarják a támadásukat! ilyenek miatt nem kell aggódni erre van a hílör meg ha esetleg még megspékelnek pár báffal is akkor királyság! egy magasabb szintű tank simán helytáll 40-50-100 fene se tuggya mennyi ellen! ezér kell tímben jáccani! mer igaz hogy a tankot nem ölik meg egy könnyen de lassan halad dmg dealerek nélkül! ha a tankod sebzése jobb akkor az azér van mer magasabb szintű mint a scrappered vagy a scrappered szúrtad el vagy a tankod! ugyanis tanknál inkább a defre kell gyúrni mer egy 8 fős csapatban azér van pár jószág amit fel kell tartanod! persze ha nem tílesz akkor ja de az úgy szerintem szar és tök unalmas egy idő után!
egyébként fogalmam sincs milyen lézeres robotokról beszélsz! :))) szerintem te a clockworkökre gondolsz de azok elektromosságot használnak! nincs is lézer a játékban! :))) -
#4579 most csináltam egy tankot, és tetszik nagyon:)))
ilyen baltás jószág, vmi invulusitionmal (a leguccsó skillb előle az unstoppable), és már lvl 6(,4)
majdnemhogy jobbat sebez, mint a scrapperem
tömegre ható húzás? ?
sztem a tank se bírt el 6-8 ilyen lézeres szutykot, főleg ha a tank lvl 5-6, a lézeres robot meg 7-8... -
alicenorbie #4578 tank az egyértelmű válasz főleg ha sjt akarsz! persze hogy nem sérülsz tőle! meg is halnál 2 ugrás után! :) szal tankra mindig szükség van de akkor válassz vmi tömegre ható húzást mindeképp! igaz tankból a kettő van hogy már sok! a scrapper meg minden csapatba invitálható mer bírja a sebzést és jó sebzée is van szal nem muszáj újat kezdened! és a scrappernek is lehet olyan sec powersetje mint a tanknek primary! az invul!
újságból soha nem tucc küldit szerezni olyan nincs! :) -
#4577 érdemes-e szenvedni az elején a kis szutyok küldetésekkel, vagy várjam meg, míg újságból is tudok szerezni küldit? -
#4576 vagy jó az a scrapper is? bár lehet, hogy csinálok egy tankert... -
#4575 Milyen néven jááátssszooootttooookk??
amúgy, mivel érdemes lennem, hogyha ki akarom venni a harcból a részemet, superjumpolni akarok(ugye nem sebződik a nagy ugrásokkor?), és nem akarok gyenguc lenni. Valami olyasmi szeretnék lenni, ami sose baj, hogyha van egy csapatban. (lehetőleg ne controller)
-
alicenorbie #4574 szerintem a scrapper a leggyengébb a játékban azonban a leguniverzáisabb is! simán tucc vele egyedül is menni viszont csapatban is faja! azé elég jó sebzése van bár a blasterét meg sem közelíti viszont bírja valmennyire a sebzést is de azér nem tank! szal nem olyan könnyű vele jáccani de szinte minden csapatba belefér! én általában hátul maradok a scrapperemmel és a blasterekről meg a többi háccsóról szedem le az ellent ha kell ha meg nem kell mivel regen scrapper bőven bírja elől is kisebb tanknak is elmegy! -
#4573 [brutálnagy]Szia! AKI már nem játszik és nincs szüksége a játékra accontra szívesen átveszem. AZ árban megegyezünk![brutálnagy] -
#4572 milyen néven játszol? -
#4571 4. ok
3. akkor mind1, átváltok scrapperre, az eléggé tetszik -
chefshift #4570 én EU betan játszok.
1. szerintem nemfejlődsz gyorsabban ha nemválasztasz szintlépésnél új powerket, mert olyankor ugyanugy megnősz csak nem kapsz még powert.
2. scrapper simal lehet solozni, ugyesen kell vele menni, igaz egyes screpperek az elején könnyen leütik öket.
3. tankernel fajtát mit vagy fajtán belül mit tanuljál ?
4. sprint, restet semmiképpen ne slotold. Slotold a támadásokat vagy a páncélokat. -
#4569 találkoztam ma egy fickóval, aki lvl 1-ről 2 óra alatt ment fel úgy lvl 11-re, hogy nem lépte meg a szinteket, hanem folyamatosan gyakott.
első kérdés:gyorsabb úgy a szitnlépés?
második kérdés: a scatter vagy mi elég gyenguc, nem? nekem simán lekaszabolják, és elég kicsit is sebez.
harmadik kérdés: tankernél hogyan érdemes fejlődni, milyen armort csináljak? mostanimnak ice van.
negyedik kérdés:amikor szintet lépek, és az elején kapok 2+ lyukat a skilljeimre, mire rakjam? sprint, és rest? -
#4568 Ki játszik? pls priviben írjátok meg. -
#4567 kkor majd partyzhatunk :) király,.. -
alicenorbie #4566 jaja az jó ötlet a hülye amcsik mindenre fizetnek! :))) -
alicenorbie #4565 hát volt iylen összetartás dolog! volt magyar sg csak akkor én még nem jáccottam! aztán mikor elkeztem ugye túl alacsony szintű voltam! aztán utána csak 1 karival jáccottam és napi 10 óra felett szal túl gyorsan fejlőttem! most már úgy szoktam hogy nyomulok az sgvel és mikor nem jáccanak akkor egy másik karival jáccom így egy szinten vagyunk kb ha vki kicsit lemarad azt felhúzzuk szal így király! -
#4564 De ha játék és netfüggőség miatt vállok akkor beperelem a céget! ;) -
#4563 :) Összetartás :) nemsokára én is belépek remélem megnézem ezt a progi rendelést azt kiderül.. ;) -
alicenorbie #4562 mármint úgy tok róluk hogy beszéltem velük meg jáccottunk is de nem úgy leltünk egymásra hogy magyarokat kerestünk! -
alicenorbie #4561 persze itt mindeki rendelte a gémet ugyanis magyarprszágon semmi sem kapható! :)
hát lehet olyan üzit küldeni amit az adott térképen mindenki lát és azér nincs annyira sok térkép meg az elején maj csak a kisebb szintű térképeken lesznek emberek! szal ha beírsz oda magyarul és van onlie kis hazánkból akkor tuti fognak válaszolni! ez az amcsin azér volt szar mer nagyon sok szerver van! én guardianon jáccom ott 3 magyarról tok de nem kerestem őket soha! :) szal eun több esélyed lesz megtalálni őket meg remélem többen is fognak jáccani akkor! -
#4560 Sok magyar játszik egyébként? CSak hogy mennyi a ráció hogy találkozok hazánk fiával? -
#4559 http://halozsak.tlof.hu/index.html
http://www.freeweb.hu/nitro1/
http://spidertom.uw.hu/
Még vannak ezek is.. :Ö) Szeretem.. az összeset elolvastam és igazi képregényeket is vennék ha lenne.. dehát magyaró. most haldoklik ebben a piacban..
Nagyon kiváncsi vagyok rá már...
VAn tapasztalat interneten keresztüli rendelésnél valakinek? -
alicenorbie #4558 ja én is komálom a képregéyneket!
http://kepregeny.net/
ha esetleg nem ismernéd!
meg ez vhogy más mint a többi multi rpg! ott mindig szinte ugyanazok a kasztok vannak meg az überelhetetlen varázslók!
és csomó taktika meg stb van! én sok blasterrel szeretek nyomulni azok akkora pusztítást végeznek hogy egy bossz kinyírása sok snipepal nem lehet akadály persze kell melléjük egy gyógyító egy tank aki lehúzza róluk az ellent vagy esetleg egy kontroller aki szintén védelmet biztosít vagy különféle buffok de ezerféle képpen lehet csinálni csak így gyors mint állat meg sem tudnak ütni és meghaltak!
ja az a következő kiegészítővel jön! abban lesznek szupergroup főhadiszállások gonosz karakterek egymás elleni harc meg csomó minden! elég régóta fejlesztik már szal ha szerencsénk van lassacskán kijön!
hát én tutira nem bántam meg amit belefektettem pedig nekem elég sokba került mer szar volt hozzá a gépem szal azt is kellett fejleszteni és más játékkal nem is jáccom mégis simán megérte pedig nem vok milliomos! :)
eccerűen ez egy iszonyat fasza játék és rendesen fejlesztik és foglalkoznak vele! ez az issue 3 most pl akkora nagy fejlesztés volt hogy csak na!