City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahha értem 😊 köszi

mit értesz az alatt hogy 100%-ra megvenni??ha ugy gondolod hogy a dvdrõl telepitõs verziót akkor itt meg tudod rendelni http://galaxisnet.hu/termekek/14905/city-of-heroes-es-city-of-villains-combined-edition.html én is innen rendeltem meg!

City Of Heroes UK Global név: @Denver

oké köszi, és még egy dolog 😊 az alap játékot, city of heroes és a city of villains ot egy csomagolásba hol lehet 100% ra megvenni? Pl Bp-en az Árkádba valamelyik üzletben?

herczeg
nálunk asszem 15, 30 és 60 naposat lehet venni

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

oké, köszi. És ez a GameCard-os fizetés ez hogy mûködik? Hogy kell ezzel fizetni havonta?

herczeg
maga a játékkliens ingyenesen letölthetõ pl innen: ftp://client.coh.com/US/
ez az updater automatikusan letölti majd neked a city of heroest és a villainst is.

a különbség az hogy az egyikben hõs vagy a másikban pedig gonosz vagy, ugyanarról az accountról tudod játszani mindkettõt, tehát havidíjat nem kell kétszer fizetni ami pedig ~3000 körül van fizetési módtól függõen (gamecard, bankkártya, és elvileg már paypallal is lehet)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Sziasztok!
Kérdezném: hogy milyen játék kell hogy feltudjak menni oda ahol pl sok magyar játszik? A city of heroes, és a city of villains miben különbözik? mind2 õ változat kell hogy lehessen játszani? Mennyi a játék havi díjja? Elõrre is köszönöm a válaszokat... <#buck>

herczeg
elvileg õsz környékén megint visszatérek pár hónapra úgyhogy ha lesz magyar sg engem is számoljatok bele

lehet...de az is lehet hogy elveszett a lelkesedése vagy megunta a játékot!😊

Gordis2k
Nekem hiányzik Samuka lelkesedése: Hova tünt, nyaral?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Jó lenne!😊 én benne vok!😊

enlightened
Ha sokan összejövünk, lehetne csinálni egy SG-t is az összes UK-s magyarnak.

oksa thx!😊

Kreeder44
ok ha reaktiválom az accom feltétlen felveszlek 😉

@Denver vagyok én fel vettelek!😊minden magyar aki játszik az uk szerón és olvassa ezt az üzenetet legyen szíves fel venni engem!😊 elõre is köszi!

óóóóó köszike fel foglak venni igérem!😊 és meik oldalon játszotok??mert azon a szerón is vannak kariaim de még alacsony szintûek....bár az union-on lévõ karim is még csak lvl 30!😊

enlightened
Ez hülyeség, vannak magyarok, köztük én is. Defiantra kell menni. Azért nehéz a magyarokat EU szerveren megtalálni mert nem jön fel a legtöbb ide fórumra. Legalább annyi van mint US-n. Vegyél fel friendbe @tajpan.

és át lehet valahogy rakni az accot az us szerverre??mert elégé uncsik az uk szerverek igy hogy nincs 1 magyar sem rajtam kivül...

US, Guardianon heroznak(van kb3 akirol tudok), freedomon meg villaineünk. Bér mostanában igencsak keveset vok gépközelben 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Kojiro
EU-n nemtom, US-en Infinity-n van egy 😊

Kojiro ergo sum.

hello mindenki! tegnap kezdtem el játszani a CoH-al és nagyon be jön...de az érdekelne hogy meik szerón van a legtöbb magyar??
elõre is köszi a válaszokat!😊
üdv.

ienkor bekell irni hogy: /sync

vagy TPztettni valakivel, vagy relogolni.De patch óta megy ez a parancs

Hmuda
Így elsõ olvasásra erõsen lag problémának tûnik. Kapcsold ki a letöltéseket, ha nincs egy se akkor reklamálj a szolgáltatódnál, stb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valaki segítsen plz, beragadt a karim , nem tudok vele rendesen mozogni mert pár másodperc múlva visszadob ugyanoda ahol voltam, mit lehet tenni? a /stuck próbáltam már , nem csinál semmit
Hmuda
A múltkori óta nem volt esetleg egy win-reinstall?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Megvolt négy-ötször. Egyszerûen nem értem mi lehet a gond, supportban nem írnak ilyet, maximum, hogy kevés a ram, de szerintem elég a 2giga. Múltkor ment.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hmuda
Verify.

Mire célzol pontosan? Vírus, spyware, trojan írtásra? Defragmentálásra? Vagy Verify files-ra gameban?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hmuda
Próbáltál egy full-scant?

ok.kösz.nekem nem jönn be

Múltkor elmentem otthonról, miközben ment, aztán két óra múlva hazajöttem és ugyanúgy ott volt. A netem 8 megás Tonline, átlagban 600-al töltök, a konfigom pedig alul olvasható. Reinstall megvolt, formázni meg nem akarok 😄 Amúgy nincs vmi ftp-s hely? csak ez a updateres lehetõség?

herczeg
mennyi ideig vártál? és milyen neted van? mert nekem kábeles netem van és netes játékoknál az ilyen loading képernyõk tök sokáig kint szokatak lenni, pl a cod2nél is (régen nem kábeles volt és akkor meg nem)
szóval próbálj meg várni vagy öt percet (ha eddig nemtetted) vagy ha így se mûködik akkor egy reinstallt friss rendszeren tudok ajánlani...

Üdv, szeretnék játszani, de valamiért a LOADING feliratnál elakad a game, miután minden filet letöltött. Kikapcsoltam a tûzfalat, vírusírtót, próbáltam windows 2000 alatt, mindenféle cuccost, hang nélkül is, de semmi, megakad a loading feliratnál. Esetleg az lehet, hogy router mögött vagyok, de régebben így is ment. Akinek volt hasonló problémája, vagy tudja a megoldást, kérem mondja el. 😄 köszi

herczeg

ez mien játék???

Freedom

ez mien játék???

sziasztok

melyik amcsi szerveren játszanak a magyarok
Gordis2k
Hát ez kész😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sethon
Már nem azért, de egy 2006-os üzenetre válaszoltál?

kedves checfshift!!

Ha megvetted a játékot,gyere hozzánk jo?😊
EU Defiant oldalra és légy villains akkor tudok neked segiteni és némi pénzt adni hogy könnyebb legyen😊És ingame help😊

Sethon
Nincs kedved ehhez? Nem kértem semmit csak elmondtam hogy ezt hogy szokták... na mindegy.

találtam.

Gordis2k
Bocs, hogy közbeszolok mert látom elbeszélgetsz magaddal is de el kell mondanom:9 TE MILYEN LELKES VAGY😊 Hihetetlen😊

Találtál pajtásokat?

Felveszlek globanchatra Sethon😊
Majd fogadd el a jelzést😊

ez miért van lol?
nem értem!!!!

41lvl vagyok és megvan a spider kiss badge és kaptam 41lvl-ben powert ami különleges és azt is kaptam még elvileg : RESPEC ,hiába irta ki hogy kaptam de mégicsak nincsen respecem amikor beirom hogy /respec..
valaki tudja-e?

on EU Defiant 41lvl robotics/storm summoning

jaj te nincs kedvem ehhez😊
Amugy hol játszol?
Melyik szerver?

Jonathan91 40lvl robotics/storm summoning
😊

EU Defiant

Sethon
Hmm mi az hogy mastermind/storm summoning? Az elsõ helyre az elsõdleges powerset-et, a másodikra meg a másodlagosat szokták írni.

Pl így: Professor Charas lvl6 robotics/force field mastermind

hi all!
Aki kiprobálta a trialt és megvette a gamet, és nemtudja hogy melyik szerveren játszon,én elmondom😊
Gyere EU Defiant Villains oldalra,engem megtalálsz a global chaton ami a friendlista fajtánál van ird be: @FireMan1992

Eu Defiant: 38lvl mastermind/storm summoning