8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• atiati
    City of Heroes-t ingyen nem tudod játszani. Egyszer meg kell venni az alapjátékot, aztán meg havonta kell fizetni a díjat.
    Az alapjáték már egyáltalán nem drága, de most nem tudok pontos árat. Ha itthon veszed meg boltban vagy rendeled valahonnan, akkor Európai szerverekre mehetsz, ha a dirct2drive-ról vásárolod meg, akkor USA szerverekre mehetsz.

A havidíj USA szerverre 15 dolcsi, EU-ra nem tudom, de drágában jössz ki. Gamecard-dal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de lehet venni és lehet azzal is játszani.

Gyere USA-ra, ott van igazzi élet, és ha mégis kiderül, hogy valamiért az EU jobb lenne, még mindig átmehetsz (ha jól tudom, továbbra is él ez a lehetőség, de visszafelé nem, tehát EU-ról nem lehet USA-ra menni).
  • dániel222
    Sziaztok.Most kötötték be a netet és eddig csak sima RPG-kel jáccottam de most már szeretnék MMO-kal is.Tehát kérdésem ez:lehet ezt ingyen jáccani vagy game caeddal mint a WoW-nál??És le lehet tölteni valahonnan vagy csak megvenni lehet??

Ui.:Bocs a hüly kérdéseké de nem értek az MMO-khoz
  • herczeg

ezt az egyet találtam de továbbra is a google a te legjobb barátod
  • Kiado
    Hali, valaki be tudna linkelni ingame screenshotokat, ahol látszik ui is?
  • atiati
    Nna ejjóvót, bekopiztam, és nem pofoztam helyre az alábbi üzenetet, azért értitek a kérdést :-D
  • atiati
    Ha játszik valaki City of Heroes ccg-t (szuperhősös kártyjáték), vagy láttatok valahol ilyet játszani embereket, írjátok meg légyszi! Kíváncsi volnék, van-e valaki kis hazánkban, vagy csak a jenkik tolják ezerrel :-))
  • atiati
    Slayer256: a Direct2Drive-ot tudom ajánlani. Én onnan töltöttem le annak idején, mert én is a US-re szerettem volna menni :-)

Jerome: A US-en a Guardian és a Freedom szerverek, ahol sok a magyar, de inkább a Guardian.
  • jerome
    sziasztok
    azt szeretném kérdezni,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
    Most kezdek el játszani a játékkal és gondolom itt is több szerverre lehet fellépni.
  • Slayer256
    Sziasztok!

Honnan tudnék serial kódot rendelni?:) (USA)
  • MarkBlade
    Este megnézem. Tényleg passz.. Hmuda nincs itt? Ő vágja ezt a témát :)
  • Kojiro
    figyu megint megnéztem a hivatalos oldalon is meg a launcheren keresztül is, de nme találtam semmi ilyesmire utaló dolgot.
    léci keresd meg és linkeld be hol és mit kell csinálnom.
    a weboldalon az accountotmon belül tuti nincs ilyen opció, a többit meg te is eléred...
    amugy az is lehet hogy a te accountodon belül kell keresni?
  • MarkBlade
    Meggyőztél :) Nem kellett sokáig..
  • Kojiro
    akkor az infinity a te servered, ugyanis gonosz oldalon ott van a legtöbb játékos :D
  • MarkBlade
    köszi szépen:) Az acc nevem.. gondolom az kell bár be kell valjam gőzőm sincs mit kell csinálni csak tudom hogy van ilyen opció :)
    Egyébként aszt hiszem a gonosz oldalt próbálnám ki visszatérve :))
  • Bad Girl
    valaki engem is vissza tudna hívni? ( USA-ra )
    már rég játszottam, és most ismét szeretnék. :) És szomorúan vettem észre h a 14 napos triallal csak lvl 14 ig lehet elfejlődni.
  • Kojiro
    Én szivesen visszahivlak, US Infinityn játszom.
    De csak akkor, ha átjössz az Infinityre .
    Na jó, csak viccelek. Léci mondd el, mit kell pontosan tennem, mert nem találtam ezt az opciót.ű
    Az accountneved, az a Nexushero, vagy a global neved @Nexushero ?
  • MarkBlade
    Van olyan opció ha 90+ napja nem léptél be "visszahívhat" a játékba egy aktiv acc. Mint ha trial lenne csak meglévő acc kell hozzá.. A guardianon van karakterem de szerintem az tök mindegy.
  • Kojiro
    és melyik serveren vagy?
    és mit értesz az alatt, hogy visszahívni?
  • MarkBlade
    Sziasztok! Vissza tudna valaki hívni? Megvan a 90+ napom. US szerveren Nexushero vagyok..
    Köszi előre is.
  • herczeg
    http://eu.plaync.com/eu/trials/coh
  • m18m
    Tudom, hogy idegesítő ilyennel megzavarni a fórumot, de aki tudna nekem küldeni egy trial kódot azt megköszönném!

Előre is kösz és bocs!
  • atiati
    Idővel majd kitapasztalod, nem kell sietni :-)
    Gyúrj inkább a 15 hónapos vetrán szárnyra, mert az sokkal nagyobb, mint a receptből összerakható ;-)
  • SgDenver
    értem köszi...de van 1 kis nagy probléma:D:D nem tudom hogy müködik igazábol az AH!:S:S:D
  • herczeg
    szerzel egy receptet (legegyszerűbb az aukciósházban venni), meg a hozzávalókat (az oda van írva a recepthez), elbattyogsz az egyetemre, vagy a supergruop bázisodra, vagy akárhova a legközelebbi workbenchhez és összerakod a szárnyat aztán elmész a kosztümöshöz és felrakod magadra
  • SgDenver
    receptből lehet csinálni??hogy??hol lehet olyet szerezni??
  • herczeg
    az angyal és a démon szárny 15 hónapos veteran reward asszem, ezeket már karaktergeneráláskor fel tudod rakni magadra, de a többi receptből előállított szárny sincs szinthez kötve szóval semmi akadálya hogy lvl 1-en szerezz egyet
  • SgDenver
    értem :S...akkor gyakorlatilag mind1 hogy mit választok az originek közöl?amugy hogy van az hogy néhány playernek az első szintű karijának szárnya van??mert én nem találtam sehol sem...kell hozzá 1 50-es kari??
  • atiati
    Ja, és a Fire/Kinetic controller pedig az egyik legjobb szólózó karakter mostanában lvl 32 után. Mondjuk a bossokkal, AV-al meggyűlhet a baja, de nem jellemző, hogy a brutálisan feltápolt impjeit bármi is könnyen megállíthatná
  • atiati
    SgDenver: az, hogy az origined Mutant, annyit jelent, hogy a Mutation Enhancementeeket tudod használni, tehát Tecnologyt, Naturalt, stb. nem. Semmi egyéb haszna eltérés nincs a többi originhez képest, tehát nem lesznek mutációid ebből adódóan.

Meg a helyedben alacsonyabb szinten inkább Accuracy-t tennék a támadásokba, mint Damage-t: sokkal jobb eltalálni az ellent, mint nem

Kojiro: azért kicsit általánosítás ez a "controller és defender lassan szólózik" dolog Megfelelően összerakva minden archetype-ból lehet jó szólós karaktert csinálni.
    Nekem van egy lvl 25 körüli Dark/Dark defenderem, aki tökéletesen jól nyomja egyedül a küldiket, mindent lever, jó tempóban halad a küldikben. Persze nem egy "beugrok a mob közepébe és hentelek" stílust kell vele játszani, de nagyon biztonságos vele a játék, alig találják el, ha igen, akkor meg gyógyít, szóval
    Persze a scrapperem gyorsabban aprít, de ez sem lassú.
  • SgDenver
    hát nagyon ugy nézki aminek a kezében ij van az nekem nagyon be jön!:D
    csináltam jó kis ijász tech/blastert és tetszik nagyon!:D:D
  • SgDenver
    hát én most csináltam a delfin egy emphaty/archer csajszit!:) nagyon bejön sokkal jobban tetszik mint az elect/elect blasterem...igaz nem sebzek akkorát...de tetszik...de lehet hogy csak azért mert ijászkodik:D:Dmajd csinálok 1 ijász blastert...és ki derül hogy csak a miatt tetszik-e...:D:D
  • s1CkBoY
    pont most probáltam egy earth/emphaty controllert télleg lassú vele az ölés egyedül viszont csapatba marha jó.(mégcsak trial)
  • herczeg
    nekem egy fire/fire/fire blasterem van, brutális dmg dealer, teamben állati de soloban a bossokkal már nem nagyon tud mit kezdeni (túl gyorsan meghal)

kipróbáltam egy rifle/energy blastert is 30+ szinten. az aoedmg nem túl erős (azért a full auto odabasz) de a sniper a legjobb az játékban és az energy meele nagyon jól kiegészíti, nagyon élveztem a vele való hentelést (a meele támadásokat hagytam a francba, nekem nem jön be ez a blapper dolog)
  • SgDenver
    igen főleg damages van de van benne accuracy-s is ha jól emlékszem:P majd teszek bele olyan end reduct izét is:D:D csak még nem vágom a dolgokat mert nem tul régóta játszok vele még bele kell jönni!:D amugy ha valaki mutant akkor lesz valami mutációja valameik szinten???
  • Kojiro
    Téked volt!

Szóval minden class jó, ha csapatban mész, sőt mindegyik kell is.
    Viszont a controlleren és a defenderen kívül a többivel még egyedül is viszonylag jól lehet haladni, de ezzel a kettővel viszont siralmasan.
    Azért nem találod el az ellent, mert érdemes a skillnél hozzáadott slotok egyikébe accuracy-s enhancementet tenni minimum (gondolom mindbe DMG van, az nem éri meg úgy, mert egyre kevesebbet ad egy).
    A hatból az egyikbe amúgy blasterrel érdemes End Reduction-öst tenni sztem.
  • SgDenver
    én szivesen csatlakozok hozzátok csak akkor kell néhány inf pl mikor?meik szeró?meik oldal?jók a blasterek mert nagyot sebeznek...az én tapasztalataim alapján tudom hogy általában a teamekben a blaster sebez a legnagyobbat...nekem van 1 villámos blasterem nagyokat sebzek de sajnos sokat misselek a nagy sebzés ára gondolom....soloban meg nem is érdemes menni ha csapatban mész sokkal több xp-t szedhetsz össze mint ha egyedül mennél!:)pvp-zni meg még nem pvp-ztem nem is tudom hogy müködik itt a pvp redszer sajna:S
  • s1CkBoY
    hali,valsz jövőhéten kezdünk,akkorra megkapom a biztositásom és le is szedik a gipszet.Blastert fogok kezdeni csak még nemtudom milyet :S energie/psy -m volt ami bejött meg Ice/ice de az nem annyira jaés egy elec/elec.Mit ajánlotok? nem szeretnék solozni szal inkább csapatba,de azér pvpbe is megállja helyét
  • SgDenver
    kár....lehet hogy én meg pont öszel nem leszek mert kezdődik majd a suli meg minden...de majd ki derül!:)
  • herczeg
    momentán nem vagyok aktív mert nincs annyi időm játszani hogy megérje érte kicsengetni havi ~3000-t, de ősszel megint befizetek pár hónapra

folyton lescrateznek. lehet új avatar kéne
  • SgDenver
    scrat te mikor szoktál fent lenni???