8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
atiati #7812 City of Heroes-t ingyen nem tudod játszani. Egyszer meg kell venni az alapjátékot, aztán meg havonta kell fizetni a díjat.
Az alapjáték már egyáltalán nem drága, de most nem tudok pontos árat. Ha itthon veszed meg boltban vagy rendeled valahonnan, akkor Európai szerverekre mehetsz, ha a dirct2drive-ról vásárolod meg, akkor USA szerverekre mehetsz.
A havidíj USA szerverre 15 dolcsi, EU-ra nem tudom, de drágában jössz ki. Gamecard-dal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de lehet venni és lehet azzal is játszani.
Gyere USA-ra, ott van igazzi élet, és ha mégis kiderül, hogy valamiért az EU jobb lenne, még mindig átmehetsz (ha jól tudom, továbbra is él ez a lehetőség, de visszafelé nem, tehát EU-ról nem lehet USA-ra menni). -
dániel222 #7811 Sziaztok.Most kötötték be a netet és eddig csak sima RPG-kel jáccottam de most már szeretnék MMO-kal is.Tehát kérdésem ez:lehet ezt ingyen jáccani vagy game caeddal mint a WoW-nál??És le lehet tölteni valahonnan vagy csak megvenni lehet??
Ui.:Bocs a hüly kérdéseké de nem értek az MMO-khoz -
ezt az egyet találtam de továbbra is a google a te legjobb barátod -
Kiado #7809 Hali, valaki be tudna linkelni ingame screenshotokat, ahol látszik ui is? -
atiati #7808 Nna ejjóvót, bekopiztam, és nem pofoztam helyre az alábbi üzenetet, azért értitek a kérdést :-D -
atiati #7807 Ha játszik valaki City of Heroes ccg-t (szuperhősös kártyjáték), vagy láttatok valahol ilyet játszani embereket, írjátok meg légyszi! Kíváncsi volnék, van-e valaki kis hazánkban, vagy csak a jenkik tolják ezerrel :-)) -
atiati #7806 Slayer256: a Direct2Drive-ot tudom ajánlani. Én onnan töltöttem le annak idején, mert én is a US-re szerettem volna menni :-)
Jerome: A US-en a Guardian és a Freedom szerverek, ahol sok a magyar, de inkább a Guardian. -
#7805 sziasztok
azt szeretném kérdezni,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Most kezdek el játszani a játékkal és gondolom itt is több szerverre lehet fellépni.
-
Slayer256 #7804 Sziasztok!
Honnan tudnék serial kódot rendelni?:) (USA) -
#7803 Este megnézem. Tényleg passz.. Hmuda nincs itt? Ő vágja ezt a témát :) -
#7802 figyu megint megnéztem a hivatalos oldalon is meg a launcheren keresztül is, de nme találtam semmi ilyesmire utaló dolgot.
léci keresd meg és linkeld be hol és mit kell csinálnom.
a weboldalon az accountotmon belül tuti nincs ilyen opció, a többit meg te is eléred...
amugy az is lehet hogy a te accountodon belül kell keresni? -
#7801 Meggyőztél :) Nem kellett sokáig.. -
#7800 akkor az infinity a te servered, ugyanis gonosz oldalon ott van a legtöbb játékos :D -
#7799 köszi szépen:) Az acc nevem.. gondolom az kell bár be kell valjam gőzőm sincs mit kell csinálni csak tudom hogy van ilyen opció :)
Egyébként aszt hiszem a gonosz oldalt próbálnám ki visszatérve :)) -
Bad Girl #7798 valaki engem is vissza tudna hívni? ( USA-ra )
már rég játszottam, és most ismét szeretnék. :) És szomorúan vettem észre h a 14 napos triallal csak lvl 14 ig lehet elfejlődni.
-
#7797 Én szivesen visszahivlak, US Infinityn játszom.
De csak akkor, ha átjössz az Infinityre .
Na jó, csak viccelek. Léci mondd el, mit kell pontosan tennem, mert nem találtam ezt az opciót.ű
Az accountneved, az a Nexushero, vagy a global neved @Nexushero ? -
#7796 Van olyan opció ha 90+ napja nem léptél be "visszahívhat" a játékba egy aktiv acc. Mint ha trial lenne csak meglévő acc kell hozzá.. A guardianon van karakterem de szerintem az tök mindegy. -
#7795 és melyik serveren vagy?
és mit értesz az alatt, hogy visszahívni? -
#7794 Sziasztok! Vissza tudna valaki hívni? Megvan a 90+ napom. US szerveren Nexushero vagyok..
Köszi előre is. -
#7793 http://eu.plaync.com/eu/trials/coh -
m18m #7792 Tudom, hogy idegesítő ilyennel megzavarni a fórumot, de aki tudna nekem küldeni egy trial kódot azt megköszönném!
Előre is kösz és bocs! -
atiati #7791 Idővel majd kitapasztalod, nem kell sietni :-)
Gyúrj inkább a 15 hónapos vetrán szárnyra, mert az sokkal nagyobb, mint a receptből összerakható ;-) -
SgDenver #7790 értem köszi...de van 1 kis nagy probléma:D:D nem tudom hogy müködik igazábol az AH!:S:S:D -
#7789 szerzel egy receptet (legegyszerűbb az aukciósházban venni), meg a hozzávalókat (az oda van írva a recepthez), elbattyogsz az egyetemre, vagy a supergruop bázisodra, vagy akárhova a legközelebbi workbenchhez és összerakod a szárnyat aztán elmész a kosztümöshöz és felrakod magadra -
SgDenver #7788 receptből lehet csinálni??hogy??hol lehet olyet szerezni?? -
#7787 az angyal és a démon szárny 15 hónapos veteran reward asszem, ezeket már karaktergeneráláskor fel tudod rakni magadra, de a többi receptből előállított szárny sincs szinthez kötve szóval semmi akadálya hogy lvl 1-en szerezz egyet -
SgDenver #7786 értem :S...akkor gyakorlatilag mind1 hogy mit választok az originek közöl?amugy hogy van az hogy néhány playernek az első szintű karijának szárnya van??mert én nem találtam sehol sem...kell hozzá 1 50-es kari?? -
atiati #7785 Ja, és a Fire/Kinetic controller pedig az egyik legjobb szólózó karakter mostanában lvl 32 után. Mondjuk a bossokkal, AV-al meggyűlhet a baja, de nem jellemző, hogy a brutálisan feltápolt impjeit bármi is könnyen megállíthatná -
atiati #7784 SgDenver: az, hogy az origined Mutant, annyit jelent, hogy a Mutation Enhancementeeket tudod használni, tehát Tecnologyt, Naturalt, stb. nem. Semmi egyéb haszna eltérés nincs a többi originhez képest, tehát nem lesznek mutációid ebből adódóan.
Meg a helyedben alacsonyabb szinten inkább Accuracy-t tennék a támadásokba, mint Damage-t: sokkal jobb eltalálni az ellent, mint nem
Kojiro: azért kicsit általánosítás ez a "controller és defender lassan szólózik" dolog Megfelelően összerakva minden archetype-ból lehet jó szólós karaktert csinálni.
Nekem van egy lvl 25 körüli Dark/Dark defenderem, aki tökéletesen jól nyomja egyedül a küldiket, mindent lever, jó tempóban halad a küldikben. Persze nem egy "beugrok a mob közepébe és hentelek" stílust kell vele játszani, de nagyon biztonságos vele a játék, alig találják el, ha igen, akkor meg gyógyít, szóval
Persze a scrapperem gyorsabban aprít, de ez sem lassú. -
SgDenver #7783 hát nagyon ugy nézki aminek a kezében ij van az nekem nagyon be jön!:D
csináltam jó kis ijász tech/blastert és tetszik nagyon!:D:D -
SgDenver #7782 hát én most csináltam a delfin egy emphaty/archer csajszit!:) nagyon bejön sokkal jobban tetszik mint az elect/elect blasterem...igaz nem sebzek akkorát...de tetszik...de lehet hogy csak azért mert ijászkodik:D:Dmajd csinálok 1 ijász blastert...és ki derül hogy csak a miatt tetszik-e...:D:D -
s1CkBoY #7781 pont most probáltam egy earth/emphaty controllert télleg lassú vele az ölés egyedül viszont csapatba marha jó.(mégcsak trial) -
#7780 nekem egy fire/fire/fire blasterem van, brutális dmg dealer, teamben állati de soloban a bossokkal már nem nagyon tud mit kezdeni (túl gyorsan meghal)
kipróbáltam egy rifle/energy blastert is 30+ szinten. az aoedmg nem túl erős (azért a full auto odabasz) de a sniper a legjobb az játékban és az energy meele nagyon jól kiegészíti, nagyon élveztem a vele való hentelést (a meele támadásokat hagytam a francba, nekem nem jön be ez a blapper dolog) -
SgDenver #7779 igen főleg damages van de van benne accuracy-s is ha jól emlékszem:P majd teszek bele olyan end reduct izét is:D:D csak még nem vágom a dolgokat mert nem tul régóta játszok vele még bele kell jönni!:D amugy ha valaki mutant akkor lesz valami mutációja valameik szinten??? -
#7778 Téked volt!
Szóval minden class jó, ha csapatban mész, sőt mindegyik kell is.
Viszont a controlleren és a defenderen kívül a többivel még egyedül is viszonylag jól lehet haladni, de ezzel a kettővel viszont siralmasan.
Azért nem találod el az ellent, mert érdemes a skillnél hozzáadott slotok egyikébe accuracy-s enhancementet tenni minimum (gondolom mindbe DMG van, az nem éri meg úgy, mert egyre kevesebbet ad egy).
A hatból az egyikbe amúgy blasterrel érdemes End Reduction-öst tenni sztem. -
SgDenver #7777 én szivesen csatlakozok hozzátok csak akkor kell néhány inf pl mikor?meik szeró?meik oldal?jók a blasterek mert nagyot sebeznek...az én tapasztalataim alapján tudom hogy általában a teamekben a blaster sebez a legnagyobbat...nekem van 1 villámos blasterem nagyokat sebzek de sajnos sokat misselek a nagy sebzés ára gondolom....soloban meg nem is érdemes menni ha csapatban mész sokkal több xp-t szedhetsz össze mint ha egyedül mennél!:)pvp-zni meg még nem pvp-ztem nem is tudom hogy müködik itt a pvp redszer sajna:S -
s1CkBoY #7776 hali,valsz jövőhéten kezdünk,akkorra megkapom a biztositásom és le is szedik a gipszet.Blastert fogok kezdeni csak még nemtudom milyet :S energie/psy -m volt ami bejött meg Ice/ice de az nem annyira jaés egy elec/elec.Mit ajánlotok? nem szeretnék solozni szal inkább csapatba,de azér pvpbe is megállja helyét -
SgDenver #7775 kár....lehet hogy én meg pont öszel nem leszek mert kezdődik majd a suli meg minden...de majd ki derül!:) -
#7774 momentán nem vagyok aktív mert nincs annyi időm játszani hogy megérje érte kicsengetni havi ~3000-t, de ősszel megint befizetek pár hónapra
folyton lescrateznek. lehet új avatar kéne -
SgDenver #7773 scrat te mikor szoktál fent lenni???