8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
atiati #7812 City of Heroes-t ingyen nem tudod játszani. Egyszer meg kell venni az alapjátékot, aztán meg havonta kell fizetni a díjat.
Az alapjáték már egyáltalán nem drága, de most nem tudok pontos árat. Ha itthon veszed meg boltban vagy rendeled valahonnan, akkor Európai szerverekre mehetsz, ha a dirct2drive-ról vásárolod meg, akkor USA szerverekre mehetsz.
A havidíj USA szerverre 15 dolcsi, EU-ra nem tudom, de drágában jössz ki. Gamecard-dal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de lehet venni és lehet azzal is játszani.
Gyere USA-ra, ott van igazzi élet, és ha mégis kiderül, hogy valamiért az EU jobb lenne, még mindig átmehetsz (ha jól tudom, továbbra is él ez a lehetőség, de visszafelé nem, tehát EU-ról nem lehet USA-ra menni). -
dániel222 #7811 Sziaztok.Most kötötték be a netet és eddig csak sima RPG-kel jáccottam de most már szeretnék MMO-kal is.Tehát kérdésem ez:lehet ezt ingyen jáccani vagy game caeddal mint a WoW-nál??És le lehet tölteni valahonnan vagy csak megvenni lehet??
Ui.:Bocs a hüly kérdéseké de nem értek az MMO-khoz -
ezt az egyet találtam de továbbra is a google a te legjobb barátod -
Kiado #7809 Hali, valaki be tudna linkelni ingame screenshotokat, ahol látszik ui is? -
atiati #7808 Nna ejjóvót, bekopiztam, és nem pofoztam helyre az alábbi üzenetet, azért értitek a kérdést :-D -
atiati #7807 Ha játszik valaki City of Heroes ccg-t (szuperhősös kártyjáték), vagy láttatok valahol ilyet játszani embereket, írjátok meg légyszi! Kíváncsi volnék, van-e valaki kis hazánkban, vagy csak a jenkik tolják ezerrel :-)) -
atiati #7806 Slayer256: a Direct2Drive-ot tudom ajánlani. Én onnan töltöttem le annak idején, mert én is a US-re szerettem volna menni :-)
Jerome: A US-en a Guardian és a Freedom szerverek, ahol sok a magyar, de inkább a Guardian. -
sziasztok
azt szeretném kérdezni,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Most kezdek el játszani a játékkal és gondolom itt is több szerverre lehet fellépni.
-
Slayer256 #7804 Sziasztok!
Honnan tudnék serial kódot rendelni?:) (USA) -
Este megnézem. Tényleg passz.. Hmuda nincs itt? Ő vágja ezt a témát :) -
figyu megint megnéztem a hivatalos oldalon is meg a launcheren keresztül is, de nme találtam semmi ilyesmire utaló dolgot.
léci keresd meg és linkeld be hol és mit kell csinálnom.
a weboldalon az accountotmon belül tuti nincs ilyen opció, a többit meg te is eléred...
amugy az is lehet hogy a te accountodon belül kell keresni? -
Meggyőztél :) Nem kellett sokáig.. -
akkor az infinity a te servered, ugyanis gonosz oldalon ott van a legtöbb játékos :D -
köszi szépen:) Az acc nevem.. gondolom az kell bár be kell valjam gőzőm sincs mit kell csinálni csak tudom hogy van ilyen opció :)
Egyébként aszt hiszem a gonosz oldalt próbálnám ki visszatérve :)) -
Bad Girl #7798 valaki engem is vissza tudna hívni? ( USA-ra )
már rég játszottam, és most ismét szeretnék. :) És szomorúan vettem észre h a 14 napos triallal csak lvl 14 ig lehet elfejlődni.
-
Én szivesen visszahivlak, US Infinityn játszom.
De csak akkor, ha átjössz az Infinityre.
Na jó, csak viccelek. Léci mondd el, mit kell pontosan tennem, mert nem találtam ezt az opciót.ű
Az accountneved, az a Nexushero, vagy a global neved @Nexushero ? -
Van olyan opció ha 90+ napja nem léptél be "visszahívhat" a játékba egy aktiv acc. Mint ha trial lenne csak meglévő acc kell hozzá.. A guardianon van karakterem de szerintem az tök mindegy. -
és melyik serveren vagy?
és mit értesz az alatt, hogy visszahívni? -
Sziasztok! Vissza tudna valaki hívni? Megvan a 90+ napom. US szerveren Nexushero vagyok..
Köszi előre is. -
http://eu.plaync.com/eu/trials/coh -
m18m #7792 Tudom, hogy idegesítő ilyennel megzavarni a fórumot, de aki tudna nekem küldeni egy trial kódot azt megköszönném!
Előre is kösz és bocs! -
atiati #7791 Idővel majd kitapasztalod, nem kell sietni :-)
Gyúrj inkább a 15 hónapos vetrán szárnyra, mert az sokkal nagyobb, mint a receptből összerakható ;-) -
SgDenver #7790 értem köszi...de van 1 kis nagy probléma:D:D nem tudom hogy müködik igazábol az AH!:S:S:D -
szerzel egy receptet (legegyszerűbb az aukciósházban venni), meg a hozzávalókat (az oda van írva a recepthez), elbattyogsz az egyetemre, vagy a supergruop bázisodra, vagy akárhova a legközelebbi workbenchhez és összerakod a szárnyat aztán elmész a kosztümöshöz és felrakod magadra -
SgDenver #7788 receptből lehet csinálni??hogy??hol lehet olyet szerezni?? -
az angyal és a démon szárny 15 hónapos veteran reward asszem, ezeket már karaktergeneráláskor fel tudod rakni magadra, de a többi receptből előállított szárny sincs szinthez kötve szóval semmi akadálya hogy lvl 1-en szerezz egyet -
SgDenver #7786 értem :S...akkor gyakorlatilag mind1 hogy mit választok az originek közöl?amugy hogy van az hogy néhány playernek az első szintű karijának szárnya van??mert én nem találtam sehol sem...kell hozzá 1 50-es kari?? -
atiati #7785 Ja, és a Fire/Kinetic controller pedig az egyik legjobb szólózó karakter mostanában lvl 32 után. Mondjuk a bossokkal, AV-al meggyűlhet a baja, de nem jellemző, hogy a brutálisan feltápolt impjeit bármi is könnyen megállíthatná -
atiati #7784 SgDenver: az, hogy az origined Mutant, annyit jelent, hogy a Mutation Enhancementeeket tudod használni, tehát Tecnologyt, Naturalt, stb. nem. Semmi egyéb haszna eltérés nincs a többi originhez képest, tehát nem lesznek mutációid ebből adódóan.
Meg a helyedben alacsonyabb szinten inkább Accuracy-t tennék a támadásokba, mint Damage-t: sokkal jobb eltalálni az ellent, mint nem
Kojiro: azért kicsit általánosítás ez a "controller és defender lassan szólózik" dologMegfelelően összerakva minden archetype-ból lehet jó szólós karaktert csinálni.
Nekem van egy lvl 25 körüli Dark/Dark defenderem, aki tökéletesen jól nyomja egyedül a küldiket, mindent lever, jó tempóban halad a küldikben. Persze nem egy "beugrok a mob közepébe és hentelek" stílust kell vele játszani, de nagyon biztonságos vele a játék, alig találják el, ha igen, akkor meg gyógyít, szóval
Persze a scrapperem gyorsabban aprít, de ez sem lassú. -
SgDenver #7783 hát nagyon ugy nézki aminek a kezében ij van az nekem nagyon be jön!:D
csináltam jó kis ijász tech/blastert és tetszik nagyon!:D:D -
SgDenver #7782 hát én most csináltam a delfin egy emphaty/archer csajszit!:) nagyon bejön sokkal jobban tetszik mint az elect/elect blasterem...igaz nem sebzek akkorát...de tetszik...de lehet hogy csak azért mert ijászkodik:D:Dmajd csinálok 1 ijász blastert...és ki derül hogy csak a miatt tetszik-e...:D:D -
s1CkBoY #7781 pont most probáltam egy earth/emphaty controllert télleg lassú vele az ölés egyedül viszont csapatba marha jó.(mégcsak trial) -
nekem egy fire/fire/fire blasterem van, brutális dmg dealer, teamben állati de soloban a bossokkal már nem nagyon tud mit kezdeni (túl gyorsan meghal)
kipróbáltam egy rifle/energy blastert is 30+ szinten. az aoedmg nem túl erős (azért a full auto odabasz) de a sniper a legjobb az játékban és az energy meele nagyon jól kiegészíti, nagyon élveztem a vele való hentelést (a meele támadásokat hagytam a francba, nekem nem jön be ez a blapper dolog) -
SgDenver #7779 igen főleg damages van de van benne accuracy-s is ha jól emlékszem:P majd teszek bele olyan end reduct izét is:D:D csak még nem vágom a dolgokat mert nem tul régóta játszok vele még bele kell jönni!:D amugy ha valaki mutant akkor lesz valami mutációja valameik szinten??? -
Téked volt!
Szóval minden class jó, ha csapatban mész, sőt mindegyik kell is.
Viszont a controlleren és a defenderen kívül a többivel még egyedül is viszonylag jól lehet haladni, de ezzel a kettővel viszont siralmasan.
Azért nem találod el az ellent, mert érdemes a skillnél hozzáadott slotok egyikébe accuracy-s enhancementet tenni minimum (gondolom mindbe DMG van, az nem éri meg úgy, mert egyre kevesebbet ad egy).
A hatból az egyikbe amúgy blasterrel érdemes End Reduction-öst tenni sztem. -
SgDenver #7777 én szivesen csatlakozok hozzátok csak akkor kell néhány inf pl mikor?meik szeró?meik oldal?jók a blasterek mert nagyot sebeznek...az én tapasztalataim alapján tudom hogy általában a teamekben a blaster sebez a legnagyobbat...nekem van 1 villámos blasterem nagyokat sebzek de sajnos sokat misselek a nagy sebzés ára gondolom....soloban meg nem is érdemes menni ha csapatban mész sokkal több xp-t szedhetsz össze mint ha egyedül mennél!:)pvp-zni meg még nem pvp-ztem nem is tudom hogy müködik itt a pvp redszer sajna:S -
s1CkBoY #7776 hali,valsz jövőhéten kezdünk,akkorra megkapom a biztositásom és le is szedik a gipszet.Blastert fogok kezdeni csak még nemtudom milyet :S energie/psy -m volt ami bejött meg Ice/ice de az nem annyira jaés egy elec/elec.Mit ajánlotok? nem szeretnék solozni szal inkább csapatba,de azér pvpbe is megállja helyét -
SgDenver #7775 kár....lehet hogy én meg pont öszel nem leszek mert kezdődik majd a suli meg minden...de majd ki derül!:) -
momentán nem vagyok aktív mert nincs annyi időm játszani hogy megérje érte kicsengetni havi ~3000-t, de ősszel megint befizetek pár hónapra
folyton lescrateznek. lehet új avatar kéne -
SgDenver #7773 scrat te mikor szoktál fent lenni???