City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Defiant: 37lvl mm/storm summoning
itt a hivatalos oldalon mindig van trial. csak beregelsz az oldalra és letöltöd onnan a full játékot (pár óra alatt lejön és felpatchelõdik), aztán játszhatsz 14 napot.
ez amúgy az amcsi (US) oldal, de sztem ha ki akarod próbálni, amcsira menj, mert 10x annyi játékos van, több helpet kapsz, magyarokat meg amúgy se találnál EU-n.
Kojiro ergo sum.
Van valaki aki még játszik EU Defiant oldalon?
engem megtaláltok: globalchat: @FireMan1992
34lvl mm/storm summoning(mindjárt 35lvl)
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
32lvl-es MM/Storm summoning vagyok, és szeretném tudni a tippeket hogy mit kérjek mibe hány slotot rakjak bele és mit kérjek a powerböl😊
nagyon hálás lennék ha egy tapasztalt ember leírná nekem pontosan😊
csak mert nemsokkára lesz respecem😛
global chat:FireMan1992
EU Defiant: 32lvl mm/storm summoning
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
nem tudtok-e valamilyen cox fan oldalt?
ugy érzem hiába vok 26lvl-es(lol ez:5 nap ezelött még csak 12lvl volt) mm/storm summoning nem ártana még nekem infót nézni hátha valami tippet is kapok erre a karira😛
3 magyar van eddig majd 4😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(és mellesleg nagyon zárójelbe te szóltál be elõször gordinak...)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Dominator mellé ki a legjobb társ? -helyesen..
"Akivel solozna ketten"- pedig értelmettlen mert a solo az egyedüli játék.. 😊
Bocsi de mostmár belõlem is kitõrt a magyarság.. 😊
A jelzõket meg tényleg ne egy fórumba..
akivel solozna ketten?
még 1 dominator?😄
gordi,te meg eredj a picsába, gondolom azért vagy ilyen hülye mert szegény apád megkefélt téged...
menj a francba,szánalmas vagy.
Más szemében a szálkát is, sajátodban a gerendát sem látod....
közepesen sebeznek,könnyen halnak meg,de viszont hold,blind,sleep,immune to move,spelljei vannak😄(aoe is)
melyiket ajánlod?
én és a társam mi legyen?amire gondoltam.
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
"ögyesen" talán ügyesen?
te még tanulj meg írni,nem ártana!
Ugy szoktás, hogy hülye kérdésre, hülye válsz. Ezért irtam. Biztos lesz itt türelmesebb ember aki majd részletezi miért nem volt értelme a kérdésednek.
És nicsak már van is egy jelentkezõ. Koncentrálj és válaszolj okosan mert õ sem fog többet irni. Csak ögyesen samuka én jobra el. A humorérzéked meg fejleszd kicsit több esélyed van válaszokra! Rögtön elvesztetél egy rajongot .
olyan kari nincs ami mind3mat tudja...
Ha engem kérdezel. már így születtem apám révén továbfejlõdtem hiszen így tuttam a legjobban érvényesülni az életben miután az ufok modosították a tudatomat.
Melyik a kari a legerösebb a partyba?villains oldalon?
scrapper?
de melyik fajta?
energy?irjatok le tippeket kérlek😄
@sam1992sam
Ketten játszunk még Defianton, általában hero oldalon, engem megtaláltok a @gyurie global névvel. Általában naponta-kétnaponta délutánon, este vagyunk fönt.
Kérlek az account neved add meg, mert felveszlek global listára és bármely karival vagy online látlak,és majd fogadd el😊a jelzést hogy felvettelek-e.
de elfogadtad-e?mert most én összes karimmal felvettelek direkt.
Megpróbálok ma este felnézni, de lehet csak holnap gonoszkodok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun