City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem😊EU Defiant oldalra gyertek😊eddig 5 magyar😛

EU Defiant: 37lvl mm/storm summoning

Kojiro
Ezt az infot sztem a cím alá is ki lehetne tenni.

Kojiro ergo sum.

Kojiro
http://www.cityofheroes.com/trial/index.html

itt a hivatalos oldalon mindig van trial. csak beregelsz az oldalra és letöltöd onnan a full játékot (pár óra alatt lejön és felpatchelõdik), aztán játszhatsz 14 napot.
ez amúgy az amcsi (US) oldal, de sztem ha ki akarod próbálni, amcsira menj, mert 10x annyi játékos van, több helpet kapsz, magyarokat meg amúgy se találnál EU-n.

Kojiro ergo sum.

csö all!

Van valaki aki még játszik EU Defiant oldalon?
engem megtaláltok: globalchat: @FireMan1992
34lvl mm/storm summoning(mindjárt 35lvl)

hali, ennek a játéknak van trial-ja? ha van, akkor tudtok adni egy key-t? vagy valahonnan lehet szerezni key-t? itt a mail-em: [email protected]

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

mastermind jelenti és amugy robotics vok😊

herczeg
az mm az mi akar lenni mercenaries?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

sziasztok!
32lvl-es MM/Storm summoning vagyok, és szeretném tudni a tippeket hogy mit kérjek mibe hány slotot rakjak bele és mit kérjek a powerböl😊
nagyon hálás lennék ha egy tapasztalt ember leírná nekem pontosan😊
csak mert nemsokkára lesz respecem😛
global chat:FireMan1992
EU Defiant: 32lvl mm/storm summoning

b

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

hi all!
nem tudtok-e valamilyen cox fan oldalt?
ugy érzem hiába vok 26lvl-es(lol ez:5 nap ezelött még csak 12lvl volt) mm/storm summoning nem ártana még nekem infót nézni hátha valami tippet is kapok erre a karira😛

mármint nem jöttök EU Defiant villains oldalra?😄

na nem jöttök EU defiant villains oldalon?
3 magyar van eddig majd 4😄

xD

MarkBlade
Abbahagyni a rágódást és béke.. Pedig nem is vagyok Kozsó.. <#zavart1>
herczeg
azér samu nehogy már ne lehessen egy poént elhinteni....

gondolom,gordi nem volt jobb dolgod mint engem hülyének nézni legelején?

Gordis2k
Igen egy nagyon aljas poénnal😞. Ne haragudj, hogy viccelni mertem....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

😊de nézzél vissza,legelöször a gordi kezdte.

herczeg
gyakorlatilag tökmindegy mindegyik mellé tudok érvet mondani

(és mellesleg nagyon zárójelbe te szóltál be elõször gordinak...)

Gordis2k
Oh nem is írok már, tök jó lejáratod magad😊 ezt megusztam. Biztos mindenki segiteni fog ezek után.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MarkBlade
Nem kötözködésnek, de komolyan.. 😊
Dominator mellé ki a legjobb társ? -helyesen..
"Akivel solozna ketten"- pedig értelmettlen mert a solo az egyedüli játék.. 😊
Bocsi de mostmár belõlem is kitõrt a magyarság.. 😊
A jelzõket meg tényleg ne egy fórumba..
dominator mellé ki a legjobb társa?
akivel solozna ketten?
még 1 dominator?😄
gordi,te meg eredj a picsába, gondolom azért vagy ilyen hülye mert szegény apád megkefélt téged...

menj a francba,szánalmas vagy.

gordi,kérlek hagyjál békén.

Gordis2k
én és a társam mi legyen?amire gondoltam <--- mert ez magyar mondat?

Más szemében a szálkát is, sajátodban a gerendát sem látod....

herczeg
hát ez a 3-mas dic ez nemtom mi akar lenni, de ha mezzelni ekarsz akkor a dominator a neked való.

Olyan karira gondoltam aki 1 társával játszana csak és 3-as dic-ben és
közepesen sebeznek,könnyen halnak meg,de viszont hold,blind,sleep,immune to move,spelljei vannak😄(aoe is)

melyiket ajánlod?
én és a társam mi legyen?amire gondoltam.

Samuka99: tényleg írd le, mit szeretnél kb. csinálni, és akkor lehet adni tanácsot, hogy mit válassz. A "legerõsebb karakter" nem pontosan meghatározható így. Leginkább az az érdekes, mennyit játszanál egyedül és mennyit csapatban.

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

mi ez a helyesírási hiba?
"ögyesen" talán ügyesen?
te még tanulj meg írni,nem ártana!

Gordis2k
Jolvan samuka ugyes voltál. És milyen frappáns választ hoztál össze😛

Ugy szoktás, hogy hülye kérdésre, hülye válsz. Ezért irtam. Biztos lesz itt türelmesebb ember aki majd részletezi miért nem volt értelme a kérdésednek.

És nicsak már van is egy jelentkezõ. Koncentrálj és válaszolj okosan mert õ sem fog többet irni. Csak ögyesen samuka én jobra el. A humorérzéked meg fejleszd kicsit több esélyed van válaszokra! Rögtön elvesztetél egy rajongot .

solozni mármint.2 player maximum.

herczeg
a covban nincs scrappper csak a cohban. és mit értesz erõs alatt? jól lehet solozni vele +5ös bossokat? képes túlélni egyszerrre 3 mob támadását? brutális aoekkel fél perc alatt kivégzi ugyanezt a 3 mobot?
olyan kari nincs ami mind3mat tudja...

kérlek ez coh és cov forum nem valamilyen elmebeteg forum,kérlek töröld a hozzászólásaid,másoknak rosszat teszel igy.pls töröld.

Gordis2k
Hát sokak szerinte már így születtem. Még mások szerinte meg apám a tök hülye és tanultam tõle. Bizonyos vélemények azt állítják egyszerü kiválasztódás eredményeként így tudtam a legjobban érvényesülni. Aztán otvan azon szélsõségeseknek az állítása, akik szerinte elrabolhattak a földönkívüliek és manipulálták az agyam.

Ha engem kérdezel. már így születtem apám révén továbfejlõdtem hiszen így tuttam a legjobban érvényesülni az életben miután az ufok modosították a tudatomat.

mért vagy ilyen hülye?:S

Gordis2k
A legerõsebb a SUPERMAN!

csö all!!!

Melyik a kari a legerösebb a partyba?villains oldalon?
scrapper?
de melyik fajta?
energy?irjatok le tippeket kérlek😄

@sam1992sam

Sethon
Küldd el az emilcímed priviben és küldök trialt... de csak EU-sat tudok.

õõõ sajna azt írták hogy elfogyot a trial cd-key és nézzek rá késõbb 😞 szal ha valaki még minidg meg tud vágni egy city of villians trial cd-kulcsal megköszöném 😞

herczeg
http://eu.cityofheroes.com/promos/freetrial

Hi alll!! city of villians-hoz valaki tudna adni trial cd kulcsot vagy hol lehet szerezni trial cd kulcsot, mert ki szeretném probálni 😄..

majd tesóm is jön kb fél honap mulva😄

de sajna, mi villains oldalon nyomjuk😄immár lassan 3-an😛

Sethon
Sziasztok!

Ketten játszunk még Defianton, általában hero oldalon, engem megtaláltok a @gyurie global névvel. Általában naponta-kétnaponta délutánon, este vagyunk fönt.

@Caspar
Revan!

Kérlek az account neved add meg, mert felveszlek global listára és bármely karival vagy online látlak,és majd fogadd el😊a jelzést hogy felvettelek-e.

Sziasztok ! Defianton nyomom Revan' neven es a "sotetebbik" oldalon.
ha 2 napon belül nem tudlak elérni téged, szomoru leszek😄
de elfogadtad-e?mert most én összes karimmal felvettelek direkt.

jo,köszi,felvettelek,remélem mükszik ez😄

Hmuda
Nincs "global chat". Kétfajta friend lista van. Az egyik a szokásos módszer, ami csak a karaktert menti el, és van a global lista, ami az egész accountot veszi fel és mindegy melyik karakterrel lépsz be, mindig jelzi, hogy online vagy. Ebbe a listába kell berakni amit írtam és akkor mindig tudni fogod, hogy online vagyok-e vagy sem (majd vissza kell jeleznem, hogy elfogadom és csak utána jelenek meg).

Megpróbálok ma este felnézni, de lehet csak holnap gonoszkodok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun