8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4717 meg mongyuk ha dobozost veszel abban rajta vannak az udpatek is a cdken is és a dvdn is issue 3ig és nem kell minden újrainstallálás után letölteni őket pedig jó pár 100 mega! szal ha újonnan venném és télleg nincs hatalmas külömbség a két összeg között akkor egyértelmű hogy dobozos! azér az a térkép bejön! :)
na de a másik meg hogy nekem meg bladenek is ott az us kulcs! azzal kitörölhetem a seggem ha nem tom használni eun! persze keresik a megoldást még szép! csak éppen ez nem most kellett volna hogy eszükbe jusson! feb 4 indul eu élesben és én meg arra várják 1 hónapot még kitalájják hogy mi a pöcsöm legyen! a hivatalos uk/eu fórumon meg a témában írták hogy ez nem téma mer ez delux meg minden ők ígyis úgyis megveszik a benne lévő cuccok miatt! há kapják má be a faszom! elő tok teremteni 7ezer forintot nem arról van szó de nem terveztem be és per pillanat nem szertném megvenni mer azér nem úgy állok anyagilag hogy a térkép miatt mégeccer kifizessem az egészet! nem igaz hogy olyan nehéz megoldani! küldenek mindenkinek egy mélt és aki át akar jönni annak elintézik az már senkit nem érdekel hogy új kulccsal vagy a régivel vagy ahogy akarják... má túlságossan belebonyolóttam! a lényeg benne van! :) -
Kabala #4716 aham és valaki tudja hogy hogyan lehet ilyen elektronikus bankkártyát szerezni vagy tud olyan oldalt ahol ez le van írva???mer nekem ez a játék kurvára kell még egy játék se kötött le ennyire mint...
Egyébként meg valahol hallottam hogy ahoz hogy legyen kártyád kezdetként rá kell rakni 150 000 FT.....ez ennél az elektronikus kártyánál is így van??? -
Unipsycho #4715 ja meg mindenki elhuz otp-be es rendel egy elektronikus bankkártyát és máris tud fizetni külföldön nem kell más hozzá csak a személyid:p
meg amugy is kell ösztöndíjhoz bankszámla akkor már legyen ilyen... -
Unipsycho #4714 játszik még egyáltalán vki? -
alicenorbie #4713 dehogy kell! nem a kliensér fizecc csak a kulcsér! -
Kabala #4712 hát én azt olvastam a CoH európai oldalán hogy keresik azt a megoldást amivel meglehet oldani azt hogy a US verzió beli accountokat átlehessen hozni az EU verzióba így nem kell megint megvenni...
Meg azt is olvastam hogy itt is lehet majd azt csinálni hogy nem veszed meg a dobozos verziót hanem csak megveszed a klienst és letöltöd és azzal játszol csak így kimaradsz a sok jóból amit a dobozban lehet megtalálni....
És télleg azt nem tudja valaki hogy ha mondjuk winyó formázás van akkor megint fizetni kell a kliensért azoknak akik e módon vették meg? -
#4711 Hát azért remélem nem veszik külön mert az elég gáz.. hogy azért mert más szerver meg kell venni mégegyszer hogy nyomjad a progit.. :(
Remélem ezt nem gondolják komolyan.. -
Kabala #4710 Ez csak az US verziónál volt hogy elég volt kifizetni és leszedni a játékot a netről itt nem biztos hogy így lesz -
#4709 Ha regeled magad elméletileg le is tudod tőlteni a játékot a netről.. csak bankártyásan fizetned kell érte.. :)
Egyébként már level 21 a blasterem és majdnem 22.. ;)
Bár mostanában nem játszottam..
Ja a szintlépés titka.. party.. és irtani a Winter Lordokat.. nem is kell megőlni belelősz 2-3-at és garantálta szintlépés 0 kockázattal.. elég táp..Galaxy cityben meg úgy általában mindenki ezt csinálja most!!!! -
alicenorbie #4708 igaz! de azokat is csak külföldről tod megrendelni! :))) amazon.co.uk oldalon néztem hogy milyen kártya kell mer az a legolcsóbb (17,99 gbp) de kibaszottul nem találtam róla infót! -
Kabala #4707 hát hallottam ezekről a time cardokról amik +2 hónapot biztosítanak azok számára akik nem rendelkeznek bankkártyával -
alicenorbie #4706 nincs magyar oldal felsorolva! hát valakit megkérsz hogy rendejjen neked! és a havidíjat miről akarod fizetni? -
Kabala #4705 és magyar oldalról tudok rendelni???mert külföldi oldalakról csak bankkártyával lehet nekem meg olyan nincs -
alicenorbie #4704 ez alap! magyarországon semmi sem jelenik meg! de tucc rendelni neten egy csomó helyről! -
Kabala #4703 az igaz hogy magyarországon nem fog megjelenni a játék?? -
#4702 vaze, ha ezt előbb tudom ... :(((( -
chefshift #4701 Ja és azert lehet 1 nap alatt siman 20 lenni mert a Betaban a Winter Lord agyatlanul spawnolodik ezerrel es mindeki azt őli. Max: 4500 xp kb, akarmennyi szintu vagy. De ez csak a betaba megy mert már leszarják ugyis holnap lesz vege.Ne higyetek, hogy ilyen van a nyilt szervereken ... -
alicenorbie #4700 mi a fasz van??? azt olvastam hogy a us coh kliens nem jó a euhoz hanem meg kell venni az eust! na az baszna be! akkor a jó kurva...
hú baszki akkor ideges leszek! -
alicenorbie #4699 mongyuk az atta mish meg 10szer hosszabb és mégsem ad jobban arányban viszont kiba durva érdemes funból megcsinálni! :) -
alicenorbie #4698 attól még egy mish mer ugyanazon a mapen van mint a többi adhat jobban főleg hogy 3szor olyan hosszú! ne általánosíccs! :) -
#4697 ja, emrt coh-al kb 3 napot tudtam játszani, ember!:) -
alicenorbie #4696 egy hollows mish a frostfire! elég értetlen vagy ember! -
#4695 akkor a 4692-ben mire is írtál?:) -
alicenorbie #4694 mondom frostfire! nem hollows misönök! -
#4693 hollowsos missionoktól nemigazán léptem én 1 szinteket.... -
alicenorbie #4692 egy hollows misön! -
#4691 ? -
alicenorbie #4690 csinájj firefrost misönöket! tuti a szintlépés misönönként! :) -
#4689 én 10 óra játék alatt nem tudtam lvl 7-nél angyob b karit:)) -
alicenorbie #4688 na az már húzós! hány óra alatt csináltál belőle 20as szintűt? baszki én jáccottam már vele azér pár hónapot de 1 nap alatt 20 szint olyan még nem volt! csak nem power leveltél??? mer azzal viszont 30at is akár egy nap! :))) mi a titkod? vagy nálad 24 óra az 1 nap játék? :) -
#4687 ti hogy haladtok ilyen gyorsan?O_O -
#4686 Persze..Megyek!:)De tévedtem.. tegnap már 20-lett..;)az is energy.. -
alicenorbie #4685 az király olyanom nekem is van! mi a sec powerszettye? -
alicenorbie #4684 éleben baszki és nem szósz??????????????? kurva jó! jössz maj át eu szerverre??? mer én csak arra várok! február 4 -
#4683 Élesben van! :)
Mutant/Blaster energia
-
alicenorbie #4682 az szép! király! na veled lehetne faszán tímelni! leszel élesben is? :) -
#4681 Na megvan csak be kellet lépnem az nc be elötte.. nem tudo miért..
1 nap alatt level 1ből level 18.. love winter Lord
-
alicenorbie #4680 hivatalos szerver? mér van másik is? :)))
hát az sehogy nem lehet! :) -
#4679 Valaki segítsen az hogy lehet hogy a hivatalos serverről eltünik a karim.. nem találom. -
alicenorbie #4678 http://coh.warcry.com/index.php/content/community/plannertool/heroplanner.php