8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4757 elérkezett feb 4 és lófasz! még mindig fogalmam sincs hogy tok fellépni az eu szerverekre!
deluxhoz meg adnak sidekick kódot amivel vki tud 15 napig jáccani élesben! -
alicenorbie #4756 oh valaki nincs suliban! :))) bocsi csak az eu szervereket akartam megnézni nagy naívan hátha van vele vmi! :) -
chefshift #4755 AZok Beta kulcsok voltak és a Betanak már vége -
Dumate #4754 Miért lenne vicc?! Láttam hogy vki itt osztogatta őket. Csak most nem találom... -
alicenorbie #4753 bazzeg visszajövök 2 nap után és egész nap nem volt net! azt a pekkes formámat! :) -
alicenorbie #4752 miféle lag? az eu szervereken fele annyian fognak jáccani mint az us szervereken! a távolság is kevesebb lesz amit az adatnak kell megtennie! és egyébként is a defiant az első szerver! a másik meg hogy nekem nem is lagzott usen sem csak a traineknél meg az atlas szobornál ahol rohatt sokan vannak de ott nem is kell harcolni szal az tök lényegtelen!
ez a széria szám meg jó poén volt! kac kac kac! :))) -
#4751 Nem valószinű.. tudod ezt drága pénzért mérik és nem hiszem hogy valaki megválna tőle.. -
Dumate #4750 Kellene nekem egy széria szám mert nem tudok anélkül játszani. NAGYON Megköszönném ha valaki segítene. -
Dumate #4749 Tudnátok segíteni? -
Kabala #4748 árggghhh fasza nem igényelhetek webkártyát mert még nem töltöttem be a 18-at:-( -
Kabala #4747 Ja és szerintem inkább a Defiant szervert kéne választanunk mert az Union-on érzésem szerint rengetegen lesznek és ugyebár sok ember lagot okoz főleg az olyan helyeken mint Kings Row vagy Atlas.... -
Kabala #4746 hát figy ma van a névnapom megkérdezem hogy van-e fateromnak olyan bankkártyája amit lehet neten használni és akkor beszerzek ey kulcsot...
Egyébként amit az OTP-ben adnak elektronikus kártyát az milyen típusú??? -
alicenorbie #4745 bazzeg visszérek 2 nap után szüleimtől azt egy műfajt is elneveznek közben rólam! nem semmi! "Alis regény" :)))))))))
na tökösök akkor jó lesz az union szerver? mindenki oda költözzön hogy tuggyunk tímelni!
blade már aktiválva van az accom de usen már nem akarok jáccani! chefike meg viper nyomul rajta!
egyébként télleg sok trágya van usen! és kibaszottul dívik a pl is! csak áll a kis köcsög és percenként repkednek körülötte a lvl up efektek! jó persze magasabb szinten sokkal érdekesebb de azér akkor is!
szal a csapat az fontos ezér örültem mint állat mikor megtaláltam ezt az sgt! állandóan együtt tímeltünk felhúzva azt aki kisebb szinten van megbeszéltük előre a tfet hogy mindenki ráérjen! meg ilyenek! ha egy fos tímben vagy fogod beírod hogy bye és kilépsz! nem érdemes vele baszakodni mer azér bőven találsz fasza kis csapatokat is! a lídörnek meg szépen szólni kell ha csak 1-2 pöcs van veletek és szórja csak szépen ki őket nem eccer sem kéccer előfordul! szal nem csak a kill steal menő már hanem a csapaton belüli semmit nem csinálok az xpt meg zsebre rakom ha kéne inkább nem segítek ne hogy én is meghaljak! szal kick ezerrel én használtam is eleget pár figyelmeztetés után persze! :)
hát igen az inf az elég nagy gond low lvlen ezér először szépen fel kell vinni egy karit magas szintre mer ott már annyi van belőle hogy csak elosztogatni jó és akkor vki közvetítésével átpasszolod a másik karidnak de szerintem elég a lvl 30! legalábbis én ott már osztogattam pedig már 27es szinten minden slotoból so figyelt!
tod viper ez leginkább a coh új nemzedékére jellemző! sokszor beszélgettek erről játékon belül is! én sem tartozom a hú de régiek közé de bőven nem az újak közé sorolom magam jácásilag! viszont a sok old cohos hiába szaval ez az ő hibájuk is mer nem igazán segítenek az újaknak megtanulni jáccani! jó jó nekik sem segítettek de teljesen másak voltak az akkori viszonyok is! nem volt pl minden 10. kari lvl 50 meg most az új atk ugye! ők azér gémeltek még hogy felfedezzék a játékot ha meg indítanak egy új karit akkor már csak az xpt nézik mer már párszor végigjárták a fejlődés nem is olyan rögös útját!
emlékszem az elején még szinte minden tímből felvettem legalább egy vkit a friendlistemre és nem csak egy misönrá álltunk össze hanem egész nap együtt toltuk és hívogattuk is egymást a csapatokba utána is!
bezsarok! nem rég jött ki az issue 3 és már kirakták az issue 4et coming soonra! ha hasonló lesz a helyzet mint az issue 3 esetén akkor relatíve már nem is kell olyan sokat aludni hogy a sok buzit megleckéztessük a játékban! :))) azér egy tankot maj nehéz lesz legyilkolni egy az egy esetén! :)
na most csak ennyi aszem! :))) aszem felébrettem kicsit mióta chefnek püztem! :) -
chefshift #4744 Na akik a PvP-re vártak azok örülhetnek :
Issue 4
-
#4743 1: Ks = kill steal, amikor vki elkezdi ütni a mobokat, és te bepofátlankodsz úgy hogy nem vagy a csapatba, csúnya dolog ...
2:Elkezdeni 4 ember kell, utánna meg ki lehet rudgosni a többit, nem számít :P csak a kezdésnél kell , hogy jelen legyenek.
3: minden /dev blaster erős szvsz :D -
#4742 Nem tudom ki játszik vagy ki tervezi hogy játszani fog de a magyar team :) azért összejöhetne.. szívesebben játszanék hazánkfiaival főleg ha közben jókat dumálunk.. ;)
-
Kabala #4741 hát nekem lenne pár mondanivaló:
1.Mi az KS???
2.Hogy csináltátok meg KETTEN a respecet mikor ahoz minum 4! ember kell???
3.A fire/dev blaster rohadtul erős láttam hogy szinte minden nap fent vagy a punisher list-en az 5-6. helyen(Én a szerény kis elec/elec blasteremmel voltam már 2. is:P) -
#4740 Eu Beta beszámoló / egyéb vélemények ^^:
========================================
hehe, azt tanusítja hogy a mennyire számít , hogy milyen csapatban játszol,hogy én Chefshifttel nyomtam mindig együtt ( öcsém :D ) nem nagyon voltak nehézségeink, és MEGCSINÁLTUK a respec missiont ketten, ami sztem nem volt gyenge, a legeslegjobb Tf volt, amit nyomtam/nyomtunk valaha ... Személy szerint fire / dev Blasterrel nyomtam (Lángcsóva) ő meg controllerrel fire / emp (Gyufa).
KS miatt rengetegett üvöltöttünk a többiek miatt. Ez alapból nem nagy gond, mert nézel másik mobot, DE mikor már fél órája rohangálsz, hogy olyan ellent találj, akit legyőzhetsz, és állandóan benyúlják előled, az már kicsit dühítő. Másik ... WL ... HEH, hál isten az US szerveren is vége már. Nem volt jó, ölte a gamet, a legnehezebb szinteket 10-16-ig simán át lehetett ugrani vele, és a játékból szinte alig láttál vmit, csak azt, hogy úgy nyomod mint 1 bot, xp xp xp ... viszont hátulütője is voltm, mégpedig az, hogy utánna nem volt influenced, amiből vehettél volna a karakterre SOkat, DOkat :D Ez addig nem derült ki ameddig WL huntoltál, mert ha te nem, akkor vki más ölt. Ez az Eu szerveren ok lehetett, mert nem baj, ha 1-2 skillt ki tudsz próbálni másik karikon, de az USen szvsz faszságnak tartottam, mert ott az inf sztem már nem számíthatott nagyon, a lvl40-50es kariról bármikor átpasszolhatsz magadnak infet :P
Hmm... beta n00bok ... lehet, hogy a velejárója a betanak, de az amerikai szerveren amikor toltuk Séffel, midnig megköszönték a csapatot, KS alig volt, és a játékkultúrájuk is picit más volt, Euban sok volt mások fikázása, lehet, hogy azért mert ott az MMORPG kiforottabb :)
Most, hogy Ali megengedte, hogy garázdálkodjunk az accon, szomorúan tapasztalom, hogy az US szerverek is eltrágyásodnak, alig lehet normális teamet találni :( mindenki megy a saját faszsága után.
Szal ha lehet, dumáljátok meg, hogy hol gameltek, meg kik, alkossatok 1 SGt, és team, team, team...
Lehet, hogy a fejlődés nem lesz olyan gyors (hmm, a lóf*szt nem !), de mindig vannak olyan benyögések, amiken lehet sokat feküdni, vagy "emote"ok, amik felejthetetlenek lesznek.
Aki ezt a játékot csak az XP XP XP miatt játsza, az elfelejtheti, mert 2 hónap alatt végignyomja lvl50re, aztán Kheldiant is, és eldobja...
Ez MMORPG (Massive Multiplayer Online ROLEPLAYING game). Vmilyen szinten szerepjáték. Ha vkinek a szerepjáték kimerül a kinyit, megöl, treasure, lup, next -ben, az mennyen diablózni :D
hehe, ez az én véleményem, amolyan Alis regényre sikeredett, tessék lehet szidni :D -
#4739 Ez lol.. :) És mikor kezded nyomni? -
alicenorbie #4738 itt a fórumon még annó! serphennek le is kellett cserélnie a kártyáját mer másoknak is fizette az övét meg már nem tutta reaktiválni! :))) -
Kabala #4737 Azzal a lvl 39-es Blasterral egy winter lordot se öltem egész beta alatt szinte azzal játszottam:)
A beta végén aztán kipróbáltam az earth controllert meg a fire tankert de egyik se igazán nyerte el a tetszésemet:(
Viszont ha sikerülne a retailt megszereznem akkor mindenképp egy scrapper vagy egy controllerrel megcsinálnám a lvl 50-et.
Ezt hogy csak 4 accot lehet használni egy webkártyához hol olvastad? -
alicenorbie #4736 na tolok vmi filmet azt alvás! maj holnap re! -
alicenorbie #4735 chefshift az én accom neve! ugyanis tőle vettem! :))) nekem is ő fizeti! de párszor már reaktivált szal nem tom hogy áll a kártyája! bár télleg ingyen kicserélik ha minden igaz szal meg kell dumálni vele! -
alicenorbie #4734 buzi noobok! csak határidő miatt! meg maj jön át a sok normál usről! szal nem lesz ilyen gond! vagy ha igen le lesznek ugatva mint a szar mer hallom a kill steal az dívott rendesen! ha egyedül vagyok ilyenkor azt csinálom hogy baszom ütni és nyírja ki ha tuggya! ha igen én is megkapom az xpt ő meg elhúz a faszba tőllem nem stealel! ha meg nem akkor elfut vagy ott döglik meg az ilyeneknek ez jár! :) persze először szólni kell mer a kezdők nem mindig vágják hogy ez nem éppen szép dolog!
én az első karimmal pl kiba lassan halattam! egyrészt nem volt vmi tápos másrészt meg naponta órákig csak azzal jáccottam hogy low lvleket gyógyítgattam meg teleportálgattam! :))) egyébként sem megyek a gyors szintlépésre inkább arra hogy ne haggyak ki semmit!
1 hónap alatt a 39 sok is! bár így ezzel a winter lordos cuccal érthető! de ez kibára szúrja a szemem! ha ezt így haggyák megöli a játékot!
csak balsterrel voltál? akkor sok jóból kimarattál ám! :) én eun mindegyik atből fogok egyet csinálni!
eun szerintem majd az union nevü szerveren kéne jáccani! annak jobb a neve! :) vagy legalábbis el kéne dönteni hogy melyik angol szerver mer ne széleggyünk szét! magyarokkal az igazi! -
Kabala #4733 de egyébként találkoztam a betában egy gyufa nevű kariva aki azt mondta hogy tud nekem segíteni ebben.Azt mondta hogy itt az SG-n talán chefshift a neve ha jól emlékszem -
Kabala #4732 Tudom hogy úgyse fogom abbahagyni engem a mostani EU beta győzött meg:)
Kár hogy a blasterem csak a 39-es szintig jutott el az 1 hónap alatt:-(
Mondjuk ez amiatt is lehet hogy az első karim(ami egy másik blaster) fejlesztését eléggé elcsesztem és akkor respec-et senki se akart csinálni mert a sok noob nyavajgott hogy ilyen meg olyan nehéz(emiatt nem tudtam egy csomó TF-et megcsinálni:-( ) úgyhogy egy másik blasterbe kezdtem ami szépen elvitte a 39-es szintig... -
alicenorbie #4731 csak vigyázz hogy ne olyat talájj aki lelép a pénzeddel! -
alicenorbie #4730 na de 3 hónap alatt megin szerzel annyi pénzt hogy utána még 3 hónapig tudd nyomni! úgyse fogod tudni abbahagyni! :))) -
Kabala #4729 mert egy webkártya fentartása költséges nekem csak annyi pénzem van hogy megvegyem a kulcsot és 3 hónapig nyomjam ami bőven elég ezér lenne jobb ha találnék valaki olyat akinek már van webkártyája -
alicenorbie #4728 de egy webkártyáról csak 4 coh accot lehet aktiválni! és a reaktiválás is beleszámít! bár ingyen kicserélik egy másikra ha jól tom! szal megoldható! és azér sokan jáccanak neten! mongyuk wow (world of warcraft) és ők is tudnak neked segíteni utalásban!
50es karim nincs! de mér kérded? -
Kabala #4727 és a webkártyáértt mennyit kell fizetni igényléskor??
Szerintem az lenne a legegyszerűbb ha találnék egy embert akinek van webkártyája és mondjuk megkérném hogy fizesse én meg adnám a lóvét havonta...
ali neked van 50-es karid? -
alicenorbie #4726 akkor kinyomtatod vagy kiírod hogy melyikek jók és úgy mész a bankba megkérdezni de az otps az tuti jó mer nekem is arról fizették! -
Kabala #4725 huh de én azt is hallottam már hogy ezek az elektronikus kártyák nem mindegyik MMORPG-nél válnak be talán a CoH-nál se, ezért kérdeztem hogy ti is ilyen használtok-e hogy működik-e egyátlalán.EGyáltalán mi a neve ennek az elektronikus kártyának mert a CoH oldalán fel van sorolva hogy melyikeket lehet használni -
alicenorbie #4724 hát nekem nincs ilyen mer eddig máséról fizettem de most aszem csináltatok én is mer kell! igaz time card is lehetne de így eccerűbb! kabala tuttommal kevesebbet is elég rá rakni! ha jól tom akkor havi ezer hufot kell a kártyáér fizetni az otpnél! viszont olyat is hallottam hogy más banknál van olyan elektronikus bankkártya is aminek nincs havi díja szal érdemes utána nézni! bemész pár bankba és megérdeklődöd! 1 délelőtt alatt el lehet intézni! -
Kabala #4723 de egyébként szükséges 20 000 ft-nál nagyobb összeget a kártyára rakni??és nektek is ilyen OTB elektronikus kártyátok van? -
#4722 Meg amúgy is lenne pár kérdésem.. amire szerintem ti tudjátok a választ.. de nem akarok itt a fórumon lámáskodni.. -
#4721 Az a baj hogy újabb pénzt vennének ki a zsbünkből ugyanazért a dologért.. Szép a doboz meg minden de azért annyira nem.. ;)
Bizakodunk.. De már nagyon nyomulnék magyar team-mel! :) -
#4720 Na itt vagyok.. :)
És már 22 lvl.. ;) HA valaki akar nyomulni csak sörögjön ts, msn.. én vevő vagyok a partyra!! -
alicenorbie #4719 na mi van uni te még élsz? :))) én most nem jáccom! várom az eut addig nem akarok feleslegesen fejlődni! ugye jössz át te is??? lesz pár új magyar! tunk maj jókat tímelni mer mindekinek előről kell kezdenie! :) -
alicenorbie #4718 nem kell rárakni 150 répát! bemész az otpben és ott megérdeklődöd sőt rögtön meg is csináltathatod! csak mond neki hogy mire kell és maj elmongyák hogy pontosan mi mennyi!