8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• alicenorbie
    nem most nem tom mer az otp későn utalta a lét és nem tutták levonni időben! most várom az eu szerver indulását és maj akkor reaktiválom! de addig úgyis csak amcsi szerveren tudnám nyomni! bétát meg pár napra nem indítok! mongyuk asse tom hogy kell! :)
    http://coh.warcry.com/index.php/content/community/plannertool/heroplanner.php
    innen tölcsd le a hero plannert és ott faszán ott vannaka szkillek és meg is tod tervezni a hősöd! azér ez a neve hogy hero planner! :)))
  • Adam5
    tudtok oan weblapot ami leírja a skilleket?
    amúgy norbi tom mondtad hogy neked a másik serveren van karid de amig arra vársz nem akarsz kezdeni eggyet és jönni enlgishre? :)

vagy most is tudod nyomni a régi kariddal?

• alicenorbie
    mer nem jáccódsz csapatban! maj egy 8as tímben próbájj meg elöl csapkodni a scrapperrel! még a hílre túrbózott regen scrapperemnek is gondja volt vele néha ha nem használtam a dull pént! :) de ha elöl van egy tank te meg hátul csapkodod le az ellent a blasterekről úgy faszás! de regen szkrapper már csak az integration miatt is megéri! soha nem fognak holdolni és knockolni és csumán elég jól gyógyít aztán meg ott az ih ami über táp! :)
  • Adam5
    ez a Scrapper nagyin bejön :) még jobban mint a Blaster.

most 6-os lvl

Shadow Claw névre hallgat

Claw/Reneration-os.

Így nézki:

Előlről
    Hátulról
  • alicenorbie
    szerintem meg a marvelt kéne felrúgni! nem is veszek tűlök többet semilyen képregényt az is tuti! az új az csak egy senki! de képzeld el ha gyerekkorod imádott szuperhősének bőrébe bújhacc na ez a nem mindegy!
  • chefshift
    Ja igen az nagyon jó dolog a CoHtól, hogy szólnak , hogy változtass nevet ha létező szuperhőst csinálsz, azt is csinálhatnák, hogy simán lebasszák ( és azt is csinálnám :D). Nemigaz hogy senkinek sincs fantáziája, meg minek megcsinálni egy létezőt mikor csinálhatsz egy teljesen újjat.
    Nagyon nemolvastam eddig mit irogattatok, csak egy ilyen mondatot elkaptam ^^
  • MarkBlade
    Én StarBlade -ként vagyok és galaxyban henyélek.. ;)
  • alicenorbie
    atlas park! ms. liberty! :) mer van még elég sok olyan nő! :)
  • Adam5
    kk én benne vok.

nekem holnap iiletve az már ma van egész nap jó :)

csak mond meg hogy neked mikor jó, hogy mi a karidneve és hogy hol tali (javaslom annál a nőnél ahol lvl upkor a skilleket lehet megtanulni.)
  • MarkBlade
    ADAM nem partyzunk holnap?
  • MarkBlade
    Az mégegyszer köszi a segítséget! :)
  • Adam5
    norbi nincs veletle msn-ed?
    mer akko ott feltennék pár kérdést.

privibe küld.
  • alicenorbie
    a lényeg hogy megy!
  • MarkBlade
    NA köszönöm a segítséget! Csak hogy meséljek reggel elsőre sikerült a középső kóddal felmenni és toltam kb 4-ig..Aztán egyszer csak már nem ment most egy új acc-al a felső kóddal megy..
  • alicenorbie
    én nem a bétában vagyok ezér montam hogy ez részemről kizárt!
  • Adam5
    alicenorbie

gondolom te eléggé vágod a COH-t, remélem hétfőig bejutsz és tudjuk tolni kicsit, vagy legalább is eltudsz mondani pár dolgot in-gameben :)
  • alicenorbie
    a középső már rég el van használva! :)
  • ceemeeir
    Ezek a cd-kulcsok, használjátok:

SL3B-SCW2-X92S-7N9S-GDXF
    8GM3-Q5SR-T7VC-6VB3-UWFY
    9YF3-GESV-Y7XB-NC2G-LAUU

ja és egy acc, amit nem használok:
    name: pityogo
    pass: ceemeeir
    (még szerencse, hogy nem fogadott el numerikus kódot:P)
  • alicenorbie
    9YF3-GESV-Y7XB-NC2G-LAUU
    próbáld ki ezt a keyt blade! adam5 a másikat hazsnálta a kettő közül amit gyul írt be!
    és köszönnyük gyulnak! :)
  • Adam5
    pár kép amit csináltam

15minnel a karim megkreálása után belepotlottam egy másik vasemberbe is aki men of iron névre hallgatott :P mind ketten jó nagyot néztünk :D

ezen is

nem sokkal ezután megjelent a GM bácsi... az is eszembe jutott hogy lehet hogy a másik vasember szólt neki.

most full piros vagyok és Adam5 a karim neve. English serveren tolom.
  • Adam5
    Itt kaptam a fórumban egy keyt -->reggelttem accot --> add game beírtam a keyt-t --> mondta hogy minden ok --> leszedtem a klienst -->játszom a accal amit csináltam. ennyi. nekem mondjuk még mindig inactivot ír meg expiredet.
  • MarkBlade
    Hogy csináltad hogy működik most nekem is inaktív van írva..Segis pls!
  • MarkBlade
    Nekem meg délelött ment az eu most viszont már nem enged fel ez hogy van? Ráadásul az nc manager sem megy.. most mi van?
  • alicenorbie
    baszki! mekkora faszság! köcsög buzi marvel meg a többi geci! kapja be az összes a faszom! hülye köcsögök! azér ez már nonszensz! az emberi faj csak egyre sötétebb lesz! jó hogy nem talájják már ki hogy nem lehetnek benne szuperhősök mer az le van védve! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Adam5
    EZ LOL :DD

csináltam egy Blaster/Techo-st

Iron Man névre halgatott, piros sárga szin, mint amien vasembernek, erre 30min mulv aott a GM hogy lekell cserelni a nevem meg a szinem mer a Iron Man jog védett dolog. Kicsit LOL volt :P
  • alicenorbie
    részemről játékon belül elég furcsa lenne! :)))
  • Adam5
    megy!

beléptem csinaltam karit, tuturialt vegig toltam, de egykét dologban kéne help :S.

ha majd vmi ráér kicsit és játékon belül válaszolna pár kérdésre azt nagyin megköszönném :)
  • ceemeeir
    nekem se müxik az új acc, ugyanúgy le van járva....
    na mind1, azért van még itt egy kulcs, hátha kell vkinek.
    SL3B-SCW2-X92S-7N9S-GDXF
  • Adam5
    :P

k akko pontositok.

majd ha leérnek az updatek akko minden kiderül :)
  • alicenorbie
    azt te csak hiszed! utána még le kell tölteni az updateket is és az nem pár mega! :)))
  • Adam5
    active az is lehet hogy az előfizetés aktiválás, vagy nemto a bill date meg vmi olyasmit jelent hogy "fizetés napja" szal lehet nekem azért expired mer nem fizettem elő de az acc az még él vmieddig vagynemtom... mind1 majd ha leér a client minden kiderül :)
  • alicenorbie
    a bétánál vagy ez kell legyen kiírva amit nem hinnék vagy egy nagy adag szopás ami inkább valószínű!
  • Adam5
    rámentem és megin egy 20 karakteres kódot kér de nem fogadja el amivel anno add gameltem, szal nem értem.
  • alicenorbie
    nem valószínű hogy ezt kéne kiírja! az expired azt jelenti lejárt! próbáld meg megnyomni az activate gombot!
  • Adam5
    cska mer nem egészen vágom
  • Adam5
    kéne egy kis help

szal

krealtam egy accot, --> utána nyomtam egy add gamet --> beírtam a felső serialt -->ki írta hogy rendben minden ok --> utána reggeltem erre a message boardra hogy letudjam szedni a klienst --> leszedtem --> felraktam, most tölti --> utána rámentem a manage acc-ra és ezt így kell mutatnia? mert az az inactive felirat eléggé idegesít.
  • alicenorbie
    mi a pöcsömnek keltek ti olyan korán? :)
    na most én sem tok jáccani! otp lassan utalta a lét kissé! szal február 4 eu szerver beáll és reaktivésön! csak gyüjjön má az eu mer hiányzik a gyakás! úgy lekaszabolnék már pár avt vagy monstert egy jó kis csapattal!
  • Adam5
    thx!

má tölti a clientet
  • ceemeeir
    itt is van egy acc:
    name: pityogo
    pass: ceemeeir
  • Gyul
    Most még kipróbálhatod pár napig hetfőig!
    Jött még 2 friend key:
    8GM3-Q5SR-T7VC-6VB3-UWFY

9YF3-GESV-Y7XB-NC2G-LAUU

4628 as hozzászólásban van a teljes levél mit kell csinálni.
    hf gl