8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• MarkBlade
    Nekem is ez a problémám.. nem vagyok perfekt angol.. meg mondjuk ts -en beszélve jobb lenne nyomulni.. :)
    Múltkor jól meghaltam mert voltunk vagy 6-an de ahányan annyi felé.. :(
  • alicenorbie
    nem olyan gáz az! csomó jó arccal találkoztam! csak a nyelvi nehézségek több hónap után sem sokat javultak és a nyelv miatt inkább tímelnék magyarokkal!
  • MarkBlade
    Hát ja.. de mikor nyomulhatok végre egy magyarral együtt.. olyan unalmas a sok amcsi..
  • alicenorbie
    egy idő után biztos megoldják végre csak télleg szarnak rá szal várhatunk még egy darabig! :(
  • MarkBlade
    Hát úgy nézz ki nem fogunk euban játszani.. csesznek ezek arra hogy átvigye az ember az acc-ot...
  • alicenorbie
    akkor ott a többi! de az amazon.de csak szállít ide!
  • Kabala
    próbáltam de az amazon.co.uk azt írta hogy nem szállít az országomba:-(
  • alicenorbie
    hát pedig a többiek is onnan rendelték szal tuti szállítanak! az amazon.com szállít magyarországra na nehogy már akkor az amazon.co.uk ne szállíccson! és ott olcsó! rendeld onnan!
  • Kabala
    én nem találtam egy online boltot se amelyik szállítana Magyarországra:-(
  • MarkBlade
    Megvan! :)
  • alicenorbie
    ha megcsináltad a köpenyes küldit akkor naná azér szabók! :)
  • MarkBlade
    Aha.. köszi.. ott lehet köppenyt is csinálni?
  • alicenorbie
    elmész egy icon storeba és ott a szabók szabnak neked újat! :) pl van egy boomtown bejárata mellett balra (ha szemben állsz vele)! próbababák állnak előtte! el sem lehet téveszteni!
  • ceemeeir
    Coh-Coh-coh-coh :
    jó, király gáme, márcsak péz köll, és megyek:)
    (meglett rendelve a gép:P )
  • MarkBlade
    Figyi hogy lehet játék közben megváltoztatni a kinézetet?
  • alicenorbie
    én usen már nem jáccom csak az eun majd! :)))
    usen akarsz maradni? és főleg gurdianon ami a legszarabb szerver?
    ha van legalább 3 ember rajtam kívül aki kezd egy új karit és úgy tímelünk akkor szójj mer megyek és nekem mindegy milyen karival leszek ami épp kell! de úgy hogy megin mindenki skzva meg expelva van az baszás úgy nem jáccom! akkor inkább már egy szinten lévő amcsikkal!
    és pont ezér akarok átmanni eura is mer ott tuti sokkal több magyar lesz és könnyebb is őket megkeresni mer ugye ezt a fórumot nem sokan látogattyák pedig tuti nem csak ennyien jáccák innen!
  • Unipsycho
    najo mindenki huzzon fel US/guardian-re es ott nyomni ide meg irni a karik neveit faszer se kell az EU-sra menni tokom tele igyis a sok lámával... enyém az összes létező Cheryl itt most a "Cheryl."-al nyomulok(lvl36peacebringer) szal majd privi vagy email rám ha kell vmi...
  • MarkBlade
    Nem sajna.. de nyomhatnánk együtt valahol.. Új kari meg miegymás amig ez az eus dolog kiderül.. utána meg úgyis adott lesz!
  • alicenorbie
    a saját accod lesz csak az ő kártyájáról fizetnéd! :)))
  • Kabala
    óóó dehát én inkább a saját accountommal szeretnék
  • alicenorbie
    én nem azt montam hogy nem bír el többet csak hogy már lett vele rektiválva párszor és csak 4szer lehet ezér kérdezd meg! :)
  • Kabala
    de chefshift, ali azt mondta hogy már nem bír el több accountot a kártya vagy mi
  • alicenorbie
    kabala: #4770
  • chefshift
    aha ^^
    Blade milyen névelmelyik serweren ? (remélem guardian)
  • MarkBlade
    Azaz.. nekem van US.. :) és játszom is.. márrrr....
  • Kabala
    mi kell nekem?
  • alicenorbie
    nem blédnek kell hanem kabalának! :)))
  • chefshift
    vagy ha tényleg nincs más megoldás Blade akkor én megtom rendelni neked ha megmondod honnan és mikor,és akár a havidíjat is tudom rendezni.
  • alicenorbie
    mér nem íratod faterod nevére a webkártyát?
  • alicenorbie
    én sem jáccom usen kabala pedig be van fizetve de várom az eut mer a karikat nem tom áthozni szal semmi értelme fejleszteni őket! :)
  • MarkBlade
    Jó lenne már ha kitalálnák..
  • Kabala
    még nem oldották meg az áthozatalt de örülhettek mert legalább ti tudtok vele játszani én még azt se mert nem adnak webkártyát 18 alatt:-(((
  • alicenorbie
    blade maj oda lesz írva az accnál ha beírod a keyt ahogy az usnél is! de egyébként vhol írták már ha jól emlékszem csak nem vágom!
  • alicenorbie
    még nem tudni rasti! még nem döntöttek! legalábbis sehol nem olvastam! de eus key kell! szal vaszleg maj ezt bevonnyák és kapsz helyette egy eust csak tudnám mi a pöcsömet töprengenek már annyit ezen hogy hogy olgyák meg amikor tök eccerű!
  • Rasti
    Külön kérni kell majd az USA CD key áthozatalt az EU-ba vagy csak simán EU klienst kell leszedni és használható az USA Key ????
  • Unipsycho
    (az ott reggel 8 ora;)
  • Unipsycho
    A mai downtime után kéne ránázni az EUs dologra ;)
  • MarkBlade
    De hol lehet letölteni az klienst?
  • alicenorbie
    nem úgy van az! hát ez az us kliens! le kell töltened az eu kliemset! csak egyenlőre még nem tuggyuk használni mer basznak tenni az ügyben bármit is hogy usesek jáchassunk eun!
  • MarkBlade
    Ja én is néztem de semmi.. lehet hogy amis időszámítás szerint.. ;)