8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4837 egyébként én ilyet nem találtam a cov leírásában hogy lesz uccai pvp! de ha lesz is tök mindegy mer tuti hogy confirmation alapon megy maj csak úgy nem gyilkolászhat vki! és az arénában legalább jegyzik az eredményeket! szerintme nem lesz olyan másodperc hogy ne lenne elegendő ember az arénában! :) -
alicenorbie #4836 szerintem már vége az órádnak de muszáj volt megfürödnöm 1 hét után! :))))) -
chefshift #4835 Aloh! számtech órán vagyok és unom az agyam mint az állat ugyhogy valaki írjon vamaitb :).
U.I.: A City of Villains meg soká fog kijönni kb 1 év (szerintem) és abba az utszákon is lehet majd PvPzni, míg a CoHban csak az arénába lesz ilyenre lehetőség. CoV-Betaba pedig nagyon nehéz lesz bekerülni mert akik anno még a előrendelték a CoHt azoknak a helyük már le van foglalva a COV betara, És akik a kezdetektől játszanak azoknak is egy fokkal biztosítva van a helyük, tehát nehéz lesz bekerülni.
^^ írjatok -
alicenorbie #4834 persze hogy arra gondolt csakhogy a pvpt is abban ígérték! és a cov fizetős kiegészítő lesz szal annak tuti lesz bétája! nanana a covra soha nem írták még hogy coming soon ilyen téren nincs gond az ncvel mer bőven elegendő kiegészítőt ad ki! -
#4833 ceemeeir sztem te a City of Villainsre gondoltál, ha ez megnyugtat, akkor már 1 éve Coming soon ... -
alicenorbie #4832 nem lesz béta csak teszt szerver!
gonoszok sem lesznek most csak pvp!
és már coming soon!
jobb is így mer legalább hamarabb lesz ami lesz! azt a többi még ráér! ki tuggya gonoszokat lehet hogy csak külön gémként lehet maj megvenni! :) nc softtól bármi kitelik! :) -
#4831 mikor lesz béta annak a gonosz-jó hősös verziónak?:)) -
#4830 lol lenne.. főleg amit gondolnának.. :) -
alicenorbie #4829 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá már nem igaz! hun a pöcsömben van az eu serialom??? kurva nc soft! remélem olvassák ezt a fórumot! :))) -
#4828 Én is! ;) -
alicenorbie #4827 éééééééééééééééééééééééééértem! :))) -
#4826 És még mindig semmi az eura lépésről.. :( -
Kabala #4825 Értettem én de amit írtam utána az nem a mondatodra volt válasz:) -
alicenorbie #4824 ezt most nem hiszem hogy értetted! ez csak egy poén akart lenni! :))) -
Kabala #4823 ja a beta egész ideje alatt csak azzal játszottam csináltam egy lvl 23-as meg egy lvl 37-es karit anélkül hogy Winter Lordokat öltem volna meg csináltam egy lvl 13-as karit de ott már WL-oztam keményen -
alicenorbie #4822 ja hogy a bétával jáccottál eddig most meg maj a gammával! értem! :))) -
Kabala #4821 Húha már alig várom hogy játszhassak megint a gammával csak elég döcögősen megy a beszerzése
De amint meglesz szólok... -
alicenorbie #4820 még 1-2 nap! :) aztán maj csinájj abból is 50est és akkor azt is láthatom mindenféle izzaccság nélkül! :))) -
#4819 tribal samurai 47es... Kheldian itt jövök !! :D -
alicenorbie #4818 nekeünk us kliensünk van de amint megkapjuk az nc softtól helyette az eus serialt azonnal megyünk át akkor defiantra!
én meg bléd biztos megyünk! kabala nem tom hogy áll coh megvételével! uni remélem jön át eura! meg volt még egy csávó guardianon uninak friendlisten van szal tud neki szólni ha még él!
hát ha mindenki jönne akkor azér lennénk elegen! 7 ember!
én mennék már most is csak a kiba eu serialomra várok! :( -
Holdi #4817 Sziasztok!
Mi mar 2-en nyomjuk EU-n a Defiant szerveren. Holdi neven vagyok fennt,ill. Jegesh a masik magyar srac. Ha valaki meg lenne keresen meg minket. -
alicenorbie #4816 nekem kell az a térkép! azt meg lehet fogni kézzel! :)))
szegény kis szemikém nélkülem lesz felnőtt! :))) önerőből uccse láttam volna soha az új atket! :))) -
#4815 hja nyomom, guardianon ALi jóvoltából az accjával :D Tribal Samurai-val aki már lvl45(most éppen). Vidiotmapon van ingame map, ami lecseréli a játékban a mapot, és "m" betüre az lesz bent, rajta van minden mint a külön térképen. Akkor nem kell váltogatni, ez nem csit nem hack, elfogadott dolog. -
alicenorbie #4814 nyomtató van de lusta vok beüzemelni meg szerintem már 5sör beszáratt! de ennek a térképnek eszmei értéke van! :) -
#4813 Nyomtató?Rulez?De egyébként néztem én is.. elég zsír a térkép.. -
alicenorbie #4812 az tök más! ez egy full professzionális ríl térkép! :))) de nem az a gond! pont az hogy a térkép ne a gépen legyen hogy travel közben ne oda kelljen váltogatnom! -
#4811 Ez tényleg cool.. :)
Te hol nyomod? Melyik szerveren? -
#4810 A térkép az lol dolog, felmész a http://www.vidiotmaps.com/-ra és ott megvan a coh full térképe, minden be van jelölve rajta, és updatelik állandóan. -
#4809 Látod ha lenne duma közben mondanám merre kell menni.. :) -
alicenorbie #4808 hát amazon.com-ról tuti lehet rendelni mora szal én is csodálkoztam hogy amazon.co.uk-ról ne lehetne! lehet csak elszúrt vmit kabala! de van amazon.de is aszem többiek onnan rendelték annó!
jó ha megveszem megkapod te is! :))) mindig bajban vok a játékon belüli térkép hazsnálattal szal jól fog jönni! :) -
#4807 Szerintem lehet rendelni amazonon.. egyik haverom fegyvereket szokot rajtuk keresztül.. :)
De tudod mit ha megvan a térkép egy scan meg egy szines nyomtató és kérem én is.. ;) -
alicenorbie #4806 pedig biztos hogy direkt húzzák és ezt mindenki tuggy épp ezér nem fogják annyi ideig húzni! :)
az amazon.co.uk-n 40%os árangedmény van és az delux! :))) bár kabala azt írta onnan nem lehet rendelni de volt még pár ahol elég olcsó volt! nekem akkor is kell az a térkép a deluxból! :))) -
#4805 Egyrész siettem.. másrészt meg féláron.. :)
Mindenki ott veri a garast a fogához ahol tudja.. :)
De én nem vagyok ilyen optimista.. -
alicenorbie #4804 a fenéket nem idén! szép is lenne! max 1 hónap szerintem! csak hogy vegyék az új deluxot is akik nem bírnak ki annyit hogy átjöhessenek eura! :) de szerintem én mindenképp megveszem a deluxot csak előbb kell rá pénz! ami 1-2 hónap annyit meg nem akarok várni!
mongyuk bléd én nem is értem te mér vetted meg az us klienst! :) mennyiér szerezted? -
#4803 AZért akármit is mondasz kényelmesebb beszélni.. mondjuk nem egy fps a progi de adódnak gyors taktikát megkívánó helyzetek..
De szerintem eu ha lesz egyáltalán az nem idén.. kissé pesszimista vagyok..Pedig nem hiszem hogy sokból tartana.. csak a pénzéhes cégek.. -
alicenorbie #4802 harc közben nem kell gépelni előtte meg ráérsz! :))) de persze ha magyarokkal gémelnénk jól jönne! legyen má kurva eu! hiányzik már a coholás! :( -
#4801 Na peddig jók azok.. :) amig gépelsz elkalapálnak.. ;) -
alicenorbie #4800 gondoltam vmi beszélgetős progi csak a fene se vágja a nevüket! én rühellem az ilyet! msnen is állandóan sír a szájuk hogy kapcsojjam be a mikrofont mer lusták gépelni! ilyenkor inkább felhívom őket telefonon! :) lehet hogy pszihiátriai eset vok és ha nem kezeltetem sorozatgyilkos leszek! :))) csak azt vágnám hogy mi a külömbség ez meg a teló között! aszem kell vennem egy teló formájú mikrofont! :))) -
#4799 Teamspeak komunikációs progi.. olyan mint a msn csak egyszerre többen és nem eszik annyit a sávból.. :) -
alicenorbie #4798 mi az a ts? gondolom nem telesport! :)