8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #4877 us serial is sokkal olcsóbb és szerintem ezek után blade sem megy át eura de én legalábbis tuti hogy maradok!
vissza guardianra azt kezdek egy új karit ha blade jön! megkérdem unit is! aztán vmit összehozunk! -
Kabala #4876 egyébként az UK kívüli országoknak nem drágább a CoH meg a havidíja mint az UK-nak ugyani az UK fontot a többi ország euro-t használ és a fontnak nagyobb az értéke ezért kerül több euróba a CoH a nem UK országokban -
Kabala #4875 és találtam egy oldalt ahol csak 30$ a CoH tehát nagyon megéri -
Kabala #4874 Ezt már én is észrevettem hogy az EU sokkal drágább mint az US úgyhogy ha én megszerzem majd a játékot akkor inkább az US-t fogom az EU nem éri meg.... -
alicenorbie #4873 há de ez nem így működik! ha magasabb az ára kevesbbet kérnek belől! a kettőnek semmi köze egymáshoz!
kümölben is aki angliában lakik annak csak 8.99 szal kb annyi mint az us havi díj! de ha nem ott lakunk az mér növeli az árat azt nem vágom! hülyék ezek egytől egyig! -
chefshift #4872 hihi ezt mondtam anno, hogy ezért is kell maradni USn mert a dollár ára jelentősen esett és igy sokkal olcsobb mint az Euro. EU szerverek is ezért lesznek,hogy mégtöbb pénz - pénz -pénz muahaha. ööö hoppi kicsit elkalandoztam. Az EU egyszerüen csak erre kell. Asszem még azt is beakarták vezetni, hogy lehesen Euroval fizetni ... vajon miért ... ?!! -
alicenorbie #4871 hát elég lol! az ok hogy pár osszágnak jobban megy mint az usának de nem éppen jellemző ez európára! szal nem is értem hogy képzelik ezt! -
#4870 hááááát LOOOL, az eu drágább lesz mint az US ? ... Faja -
alicenorbie #4869 us havi díj: $14.95 = 2843 huf
uk havi díj(ha nem angliában élsz): €12.99 = 4616 huf
mindkettő a mai hivatalos deviza középárfolyam szerint! (venni drágábban lehet ugye)
erre ennyit tok mondani: na húzzatok a jó kurva anyátokba ti teves rohatt fasszopók!!! és akkor még szépen fejeztem ki magam!
szal hajrá cohojjunk usen az eut meg basszák meg ahol van!
ezér basztam a rezet és vártam az eut! kurvára megérte! szopjon le az nc soft!
még jó hogy egyáltalán észrevettem! ki a fasz gondolta volna hogy euban majnem kéccer olyan drága!
bazzeg de idegesítőek!
na holnap maj levezetem a feszültséget a mobokon szal dombokban fognak heverni de most alvás! ehhh -
alicenorbie #4868 de megsúgom hogy felemelték a 4 és az a feletti léccámú csapatok xpjét! :))) néha érdemes elolvasni az update részt! :)
hát ha gondolod kezdhetünk 2n is 1-1 új karit és azzal akkor csak együtt jáccanánk! nincs véletlenül msned? ott meg lehetne dumálni! ha van: [email protected] -
#4867 szerintem 2-3-an is jót lehet játszani.. mondjuk tényleg új kari kellene.. -
alicenorbie #4866 az a baj hogy nem szeretek 4 fő alatti csapatban jáccani az meg guardianon nincs meg magyarokból főleg hogy akkor új karit kéne kezdeni ahhoz meg nem mindekinek fűlik a foga! :(((
ha meg amcsi is van a csapatban az már lófasz mer akkor angolul kell beszélni! wááááááááááááááááááááá már! hülye coh! annyira durvásos volt pedig ma belépni azt nyomultam egy kicsit egy lvl 50nel meg néztem a két új att is! ááááá fasz nc soft! köcsög nc soft! kurva nc soft! -
alicenorbie #4865 de bazzeg most hogy beléptem a játékba nem bírok magammal! :))) és :((( -
#4864 Azt még várhatod... :( -
alicenorbie #4863 én meg csak egy kurva eu serialt akarok hogy jáchassak má!!!!!!!!! -
#4862 Na én meg csak repülgetek meg teleportálok.. megtesztelnék egy 50-es karit.. :) -
#4861 alapban nem ugrik nagyot, az a Hurdle miatt van ;) -
alicenorbie #4860 ja phaseshift! na látod ez eszembe se jutott! láccik hogy rég jáccottam már! -
#4859 Korát Firebasen. Annyiból állt az egész, hogy 5-15 növényt kellett összeszedni 1 barlangban és megölni 1 guardiant. Kellett Fly meg phaseshift ^^ -
alicenorbie #4858 épp most néztem persze a legjobbkor mikor szerverleállás van! :)))
scrapperrel farmolni? mit farmoltál te?
nem hiszem hogy fogok még vele jáccani szal lényegtelen! :) csak meg akartam nézni de csak annyi derült ki fél perc alatt hogy alapban nagyot ugrik! :))) -
#4857 Ali megszülettek a Kheldianok. Tegnap elértem Samuraival a lvl50et. Alaposan át kell majd respecelni, mert fel kellett venni hozzá 1 csomó cuccot, hogy tudjak farmolni a scrapperrel.
én Vórséddel nyomom, Séf, Uni meg píszbringerrel. Állatok :D -
alicenorbie #4856 na bazzeg mondom megnézem mire jutottak az új atékkel erre még a lvl 50et se tuttam megnézni mer ez a kurva szerver lekapcsolt a napi karbantartásra! grrr -
#4855 Aha.. vágom már.. akkor azt hiszem megéri befektettni egy kis tőkét a dualba.. :) -
alicenorbie #4854 lvl 15 az első amit boltban tucc venni de azt már lvl 12n tod használni!
TO1 Training Origin Type 1 8.3%
DO1 Dual Origin Type 1 16.6%
SO1 Single Origin Type 1 33.3%
TO2 Training Origin Type 2 5.0%
DO2 Dual Origin Type 2 10.0%
SO2 Single Origin Type 2 20.0%
a többi meg az oldalon amit belinkeltem! -
#4853 Enchantment-re gondoltam.. lol.. csak megzavarodtam..
Tehát 15 level fölött már vannak speckós dualok.. asszem ez az amit te is írtál.. pl mutant/neutral..
tehát lényegesen jobbak akkor ezek.. -
alicenorbie #4852 mi??? semmi közük egymáshoz csak annyi! :))) az első enhancement a második inspiration! :))) enhet slotba rakhatod míg az insp csak egy időleges bónusz! legalábbis én így értelmeztem amit leírtál de eléggé összekutyulós volt! :)))
vagy ha esetleg az inspeket csak véletlenül írtad az enhek helyett mer ugye inspet nem is lehet boltban kapni akkor sem tom mire gondolsz! :))) a talált enhek ugyanolyanok mint a vettek! az árát hogy hasonlítottad össze? mer csak töredékéér veszi meg az eladási árnak! van traning enh amit mindenki használhat ez a leggyengébb! van dual origin amit két fajta origin használhat ez már erősebb jóval! és van a single origin amit csak az adott origin használhat és ez messze veri a többi fajtát! http://www.cityofheroesonline.com/enhan/overview_enhan.htm
na ha ebben sincs benne a válasz akkor fogalmam sincs télleg hogy mit kérdeztél! :))))) -
#4851 Noob kérdés.. mennyi külömbség van a mután speckó gének és amit "boltban" megvehető ugyanolyan értékü inspirationok között? -
alicenorbie #4850 de lehet hogy csak ki lő meszebb! :) -
#4849 Lehet hogy kinyir valakit de ha két blaster egymást lövi.. mint a vadnyugat.. ki a gyorsabb.. :) -
alicenorbie #4848 inkább várd meg a covot és majd reaktiváld! :) -
alicenorbie #4847 crazyn meddig jáccott 1 hónapig? :))) -
alicenorbie #4846 mér? a két ember az már party! én meg lenyomtam eggyel! arra az oldalra nincs többre szükség! :)))
ja ha veszel egy nagyobb csapatot és csak azt próbálod kitalálni hogy kit iktass ki először már az is gond! hílör? bábör? controller? vagy blaster mer az egy snipeval kinyír egy karit? tankkal meg scrapperal nem nagyon kell maj foglalkozni azok maradnak a végére! :) de már az is hogy együtt maraggyatok e mer kellenek a buffok de a területre hatók úgy írtanak rendesen főleg a cc! durva lesz! mindenesetre a nem összeszokott tímeknek nem sok esélyük lesz az tuti! -
#4845 Izgalmasabb lesz a party vs party.. na az már kemény csata lesz.. ;) -
#4844 oké megnéztem mennyibe kerül újonnan. nem adom el. -
#4843 Így kezdödött:
"-Sztem legyen a Guardian a szerver."
CrazYn
bocsi craz -
#4842 Lányok eladom a CoH accounom. 5000ft -ez még csak irányár.:P -
alicenorbie #4841 na ja ez jellemző a guardianra! :) nem tom ki volt az a csöcs aki kitalálta hogy ezen kell jáccani! :))) -
alicenorbie #4840 felszállsz lelövöd a controllert a tank meg semmit nem tud veled kezdeni és szép lassan kinyírod! mindezt 1 darab blasterrel esetleg targeting dronenal max 2 acc soval! szal nem egy nagy csapat!
mér mit írjanak még a covról? az issuek előtt is csak max eccer frissítettek az adatokon! a cov cdn fog kijönni gémeket meg nem fél év alatt szoktak írni főleg nem úgy hogy közben 4 issuet aktiváltak!
na de cov nem csak ennyi lesz! írtak vmi fegyver készítési lehetőségről is! lesznek bázisok amiket más sgk le tudnak rohanni! meg még csomó dolog! szal azér lesz rendesen maj kalamajka!
épp ezt írtam én is ha lesz is uccai pvp uccsem érdekel mer ott az aréna! max ha összekülömböztök vmin nem kell elcaplatni a legközelebbi arénáig! :))) -
#4839 reedom UP
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian DOWN
Infinity UP
Protector UP
Victory UP
Champion UP
Triumph UP
Training Room UNKNOWN
Last Updated: 2005-02-10 09:43:01 EDT
Hát lol, ez annyira jellemző, guardian down ... -
#4838 vhol irták a covra, hogy coming soon, de ha nézegetted a hivatalos honlapot, akkor láthattad, hogy 1 éve ugyanaz, nincs rajta semmi, csak a legendák terjengenek :). CoH issue4ben pedig lesz Aréna, ahol a játékosok PvPzheznek, egyedül, vagy csapatban. Ez lehet az előfutára a majd megjelenő Covnak. Mindenesetre kiváncsi lennék 1 FF controller+invulner tanker vs valamire, hogy azt mi találja el :D