8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Sugam
    jo eleg sokat jatszottam wowwal es sztem jobb mint az eq SZVSZ
  • chefshift
    WoW ???? pfpfpfpfpfpf az egy mega ótvar fos gagyi játék pf pf itt meg se említsétek a nevét!! Hidd el Sugam SIMÁN megéri lecseréli CoH-ra.
  • Sugam
    oksa kiszike wowzni fogok meg eq2 zgetek.eq2 nekem picit unalmas most megyek wow aztan majd emglatom milesz!koszi azert!
  • alicenorbie
    csak a serialt kell megvenned a klienset simán le tod tölteni! bár neten meg tod rendelni a dobozos változatot is!
    szerintem van már olcsóbban is gém! olyan 6-7ezer újonnan! de neten árulnak "használtat" is ott ahol újat is tucc rendelni!
  • chefshift
    Játék kb 10.000 (abba van 1 hónap játék), és a havidíj az 3000 körül van!
  • Sugam
    oksa es mennyi a havidij?es mennyi a jatek?forgalmazza valami itt Mo. n?
  • chefshift
    Betaknak már vége!

A játékot megkell venni, és havidíja is van!
    Vannak US és Eu szerverek (US olcsobb ^^)

City of Heroes
  • Sugam
    SZiasztok!

Nezegettem a kepeket meg mindent szal bejo.nmost az lenne a kerdesem
    , hogy ennek van vmi kulon megveszem fizetek havidijat vagy van vmi beta vagy valami?(lusta vagyok vissza olvasni bocsi)

Koszi!
  • chefshift
    :(
  • Kabala

Nagyon hiányzik már nekem ez a játék
  • alicenorbie
  • Kabala
    4 hónap sok idő de 1 is az..
    Mer én a betát elejétől a végéig nyomtam ami pár nappal több mint 1 hónap volt és elég hosszú időnek tünt nekem de nagyon fasza volt
  • Holdi
    Valasz mindkettotoknek: 2 jatekot fizetni mar valoban nem lofity..
    Viszont, hogy most 3000-t fizetek, avagy 3200-at. A jatek ara 12k, amibol ugye vagy 4 honapig jatszhatsz. Nos ez mar nem mindegy valoban.
    ui.: mar 3-an vagyunk magyarok.
  • ceemeeir
    ha pár száz ft, lófity, én megveszem a játékot, temeg fizeted nekem a havidíjat:DD... ok?:))
  • alicenorbie
    hát ha pár száz forint lófitty akkor a 3ezer se olyan sok mégse jáccik vele sok magyar! egyébként az a pár száz forint több mint 10%! :)
    jó cseszegetem őket de nem hiszem hogy tudnak magyarul szal semmi értelme! :)
    egyébként írnak nekik elegen nem rajtam fog múlni de rajtuk sem mer arra várnak hogy minél többen vagyék meg a deluxe változatot és utána maj engednek ingyen is átmenni! nem hülyék csak faszkalapok!
  • Holdi
    Ertelek en, csak nem fogok pattogni verziok kozott, lehet atmegyek, aztan ujra vissza, ha megis lehetove teszik az EU-ra torteno mozgast.
    Meg ugye ez EU time -ban van.. Az a par 100 forint, amivel tobbe kerul, azmeg lofity. Cseszegetni meg kell oket, kulonben elfelejtik, hogy megis lepni kellene ebben az ugyben.
  • alicenorbie
    nem rajtunk fog múlni abban biztos lehecc de nem megyek eura mer drágább mint az us és ott az új atkkel sem tok jáccani!
    nagyon nem érted hogy mit írtam! neked megvan az eu másnak megvan az us és arra vár hogy végre átjöhessen eura csak az nc soft baszki intézni! vele el tod cserélni a serialod! keressetek két ilyen embert! vágod?
  • Holdi
    Mert meg az indulas elott vettem meg. Aztan irtam a PlayNC-nek, es megvettem az EU-s valtozatot. Ok pedig jovairtak nekem a masikat, gyakorlatilag nincs meg az angol, avval nem jatszhatok.
    Szerintem probaljatok atjonni ti. Irjatok a plaync-nek, hogy nem akarjatok megvenni az EU-s valtozatot, de at akartok jonni, es segitsenek ebben(hatha). Szerintem muszaj oket cseszegetni ebben, kulonben nem lepnek az ugyben. Irjatok minel tobb helyre, minel tobbszor, minel tobben:)
  • MarkBlade
    Csak a Magyarok nyilaitól ments meg uram minket!
    Nem válok.. :) A végén méh olyan lennék mint a mátrixban.. ;)
  • alicenorbie
    cseréjjétek el vkivel az eu serialt usre! tuti találtok rá embert! esetleg még a külömbözetet is elkérhetitek bár az annyira már nem hinném hogy lényeg ha már eccer megvetted!
    és akkor tudnánk fasza aréna tímet összeállítani csak magyarok mire jön az issue 4!
  • Holdi
    Ejj ejj lehet, megis maradnom kelett volna az amcsi verzional?(veletlenul azt vettem meg..) EU-n sajna meg mindig 2-en vagyunk:(
  • chefshift
    Huhu hello Szilvi :). Ja még ugy ahogy játszunk hála Alinak :). pusszancs
  • alicenorbie
    má nem hagyom őket annyit jáccani mer én is tolom (basszák meg az eut) de legalább aktiválták az új atket! :)))
    uni meg tolja ezerrel!
    bléd te meg vájj el! :)))
  • Gyemi Szilvi
    Na meg Viper :)
  • Gyemi Szilvi
    :)) ti még mindig játszotok Chef? :)) Na meg Uni is :) pusza minden magyar cohosnak!
  • Viperácska
    huhúú az gáz, mert mindenki a remek Guardianon tolja :P
    Unié az összes Cheryl amit találsz, Séfnek Fagyi, és Angyal
    Alinak: tribal samurai, force of dread,orangest, meg a vórsédje, de majd beírja ide a nevét, mert nem emléxem

Nekem meg 1 vórsédem van : Lidérc
  • MarkBlade
    Freedom serveren nyomulok főleg de indithatunk bármelyiken új karit..az nem probléma..
  • MarkBlade
    Na szióka..
    Nem voltam pár napig net közelben de a héten szabin leszek! :)
    Kéne partyzni még mindig ezt az elvet valom.. :)
    És tényleg AtomicBlade vagyok.. ;)
  • alicenorbie
    hát az aláírásában AtomicBlade van! de pár napja nem ír a fórumra se!
  • Unipsycho
    blade mi a rak a karid neve? mer nemnagyon jelentkeztel meg benn..
  • alicenorbie
    nem tok róla hogy bármi áfa lenne! kb 3000 huf az uss havi díja! de szerintem te is középárfolyammal számoltál viszont az eladási árat kell nézni!
  • Holdi
    Humm, valoban az US-s 2900 re jon ki, az EU-s 3200 kb. Amugy ha jol tudom ha EU-n kivul fizetsz van valamennyi afa is.. Aki US van valojaban mennyit fizet forintban?
  • Kabala
    ja amcsi a király az egyetlen a jó kövér amerika meg a drogdíler Bush!!!
  • chefshift
    ja és nem nélkülözik a logikát (vagyis igen de ebböl a mondatból kiderül miért mondtam ezt), hanem egyszerüen szarnak azokra akik nem amcsik.
  • chefshift
    well spoken bradöö
  • Viperácska
    azért guardian, mert ott kezdtük el, és nem akarunk teljesen elölről szenvedni megint.
    Aki az Usában lakik, annak a havidíjban benne van 1 havonta megjelenő spéci CoH regény is. Persze csak azok kapják meg akik az Usában játsznak. Euban nemtom, hogy ez hogyan lesz.
    Mondjuk nem értem, hogy mért nem lehet feltenni vhova mondjuk PDFben, és mikor belépsz az accodra, onnan letölteni... PlayNC néha nélkülöz mindenféle logikát, suuuux
  • chefshift
    City of Heroes Valentine

Ali majd nézd meg az e-mail címed amit az accodhoz beírtál.
  • Kabala
    küldenek csak serialt is ezért jó:)
    De miért nem választotok egy másik szervert a guardian helyet???
  • alicenorbie
    küldenek csak serialt is vagy csak cdvel?
  • alicenorbie
    ja hát izé akkor kissé elnéztem! én fonttal számoltam az euró helyett! :))) akkor annyival nem sokkal drágább! :)
    szarok rá most má nem érdekel maradok usn! agy fillérrel sem vizetek többet euban! meg még egy hírmorzsa sincs az eus serialról! szal hajrá előre a rohatt szar guardianon! :)