City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALi mehetsz gamelni
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Reggelt. Eddig hugom játszot ismét bocsesz, most meg én tolom picikét ^^. Ali game E-mailban elküldtem a szinezõ bubi parancsot majd nézd meg.
te meg nem hogy coholnál ahelyett hogy iszol! 😊 hány éves is vagy öcsibogyó? tom nem olyan fiatal! nem is azér kérdem csak eszembejutott! a végén még kiderül hogy öregebb vagy mint én amit nem hinnék azér! 😊
rosszabbkor nem is jöhetett volna a forcibly disconnect! 😞 csávó elmonta hogy kell megcsinálni a színes beszédbuborékokat de rosszul és kilépett és most el van baszódva a csetem mer nem vágom a stringet és végre találtam vlakit aki elmagyarázza! épp elkezdte erre forcibly! 😞(( rohatt jó lesz színes bubival beszélni! na vajon milyen színû lesz? 😊)) még a rohatt angol billbeállítást is visszaraktam pedig mindig leszedem mert kül az altgr miatt nem tok < > jeleket írni a cohban! na megyek alunni mer k elfárattam csak a színezést akartam emgcsinálni vagy legalább kijavítani a setet de csak találok maj mást is aki elmagyarázza mer azé rohangálnak páran színes bubikkal! azon gondolkodtam hogy nem csak a háttér lesz orange hanem a betûk színe is meg a keret! 😊 értelme semmi de jó poén és akkor télleg orangest leszek! 😊)) go tu szlíp maj haver meg hív 10kor de aszem elküldöm sokkal melegebb égtájakra had érezze ott jól magát! 😊
kicsit bevagyok 

ugyhogy ha valamit rosszul irtam nezzétek elm

ugyhogy ha valamit rosszul irtam nezzétek elmhttp://cityofheroesmro.phpnet.us/
na haliho emberkék! Bocs, hogy nem voltam eddig hugi irogatott accomal (hát nem ennivaló a kis cukorfalat). itt a link ahonnan letöltheted :
CoH kliens
ha megvan írj s küldöm a passt meg az accot
(hogy én milyen kibaszott rendes vagyok)
CoH kliens
ha megvan írj s küldöm a passt meg az accot
(hogy én milyen kibaszott rendes vagyok)
na coh!
heti hetest nézek maj utána! meg holnap el kell mennem délelõtt haverhoz gépet csinálni szal nem tom hogy lesz! 😞
Ha itt vagy létszi adjál linket hogy honann szedhetném le hivatalosan,amúgyis mindjárt lépnem kell!
na mehetsz játszani!!! 😊
há ember ezt a tvt nem lehet nézni! olyan idegesítõ mûsorok vannak hogy na! rohatt csáó darván is! csak egy megrendezett szar közben meg mintha spontán lenne de még annak is rohatt szar! hé a rohatt szart meg a bunkó köcsögt vki fordíccsa le nekem angolra plíz mer angolul nem tok nyomítékosítani! 😊)) na de legalább ettem! amiatt meg csuklom! eh! semmi sem jó már ezen a világon csak a coh! 😊 már csak 1 hónap és jön vissza serp is és gondolom nem csak õ azzal az accal! na megyek megijesztem magam mer nem múlik el a csuklás! most már nem alszom mer akkor a coh láttya kárát azt pedig nem engedhetem! 😊
na tvnézés! te chef mást oda ne engeggy a géphez a családból mer azok is rászoknak! 😊)))) na mjd irgyá! lehet alszom is addig meg néha enni sem árt! 😊)) csak a coh csak a coh! 😊 még hogy nem jó vagy uncsi! eh 😊
ki kell hogy ábrándíccsalak de nincs svájci sapka vagy hogy anyavajába hívják azt az izét a fején! 😊
viszont bézbólsapit sem láttam még! i think nincs is! pedig az nagy hiány! bár nekem nem kéne! chef tuggya mér! 😊))
viszont bézbólsapit sem láttam még! i think nincs is! pedig az nagy hiány! bár nekem nem kéne! chef tuggya mér! 😊))
hát ha szereted a szuperhõsöket meg a képregény fílinget akkor tuti találat! akkora durvás dolgok vannak benne hogy na! elején még csak ilyen kis pöcs gengszterek de aztán jönnek a húzós szörnyek! na meg ilyen események mint tegnap meg ma a halovín! ha olvastad amit írtam tod mirõl van szó ha nem magadra vess! 😊 annyira iszonyat élveztem! várom már a köv halovínt! 😊 aztán vannak benne olyan missionok hogy besz*rsz mire megcsinálod de azér sem mész el még wcre sem közben mert annyira jó! meg ha jössz én állandóan gémelek maj invájtollak a csapatba azt hamar megtanulod minden csínnyát bínnyát ráadásul akkor sokkal gyorsabban fejlõcc!
Hát köszi szépen skacok😊)
Tök jó lenne ha holnap már nagyban csinálhatnám a superhõsömet😊)))
Szalacsimen?Frankó!
Tök jó lenne ha holnap már nagyban csinálhatnám a superhõsömet😊)))
Szalacsimen?Frankó!

chef dobjál akkor maj neki egy linket lécci ha okés a dolog felõled is hogy akkor minél elõbb le tuggya tölteni mer az jó idõ még lejön!
Ehehe hthx😊))
14 éves vagyok szal accotlopni nem szoktam😊
Sztem is jó gém,csak hát tudod mindenkinek más az izlése és ami néked tetszik az lehet nekem nem...és még képeket is alig láttam róla.
14 éves vagyok szal accotlopni nem szoktam😊
Sztem is jó gém,csak hát tudod mindenkinek más az izlése és ami néked tetszik az lehet nekem nem...és még képeket is alig láttam róla.
ne szóval megyek leredukálni a szintem az aláírásban mer újrakezdtem de már nem is bánom mera edzsek is megvannak és nagyon faja az egész!
maj chefike mongya neked a címet honnan tod letölteni! 800 mega körül van! 512es adslnél nekem simán maxxal jött! utána frissíted! még felpakolja az updéteket az is jó pár mega! kb 300 de az is maxxal jön!
nem kell vírtuális meghajtó! az eredeti klienshez amit netrõl lehet letölteni semmiféle cd nem kell! egy zip file amit kicsomagolsz és futtatod a setup exét benne! vagy ami a neve azt! 😊
csak nyugottan bébi! megint megszereztem mind a 6 badgest! hát nem tom ti hogy tuggyátok megunni de én minden nap más amberekkel mindig mást csinálok és tök jól elvagyunk! na meg persze ott a friendlist amire csak a kedvenceim kerülnek fel de velük talizok is sokat! a lényege atímelés ha jól tímelsz soha nem lehet megunni! én se tuttam kipróbálni mr no name de képek teccettek superhíró faling királyos mondék k jó aharcrendszer és fasza afejlõdés! kell ennél több? a legjobb hogy tök jó fej emberek vannak benne! ma volt az elsõ igazi összetûzése a csapatnak egy kics pöcsfejjel de lerendeztük a csávót! bele se merek gondolni mi lett volna ha már van pvp! 😊)) figy chef ne keverd össze a szezont a fazonnal! az acc csak a tied! én csak a havidíjból perkálok neked! felõlem no name nyugottan kipróbálhattya de ha lenyújja az accot megölöm! 😊)) no name írd be hogy hol laksz és a személyigazolványszámod! 😊)))) pár órát jáccol vele kipróbálásként és úgyis azt fogod mondani hogy ez neked kell! ebben kb 9§0%ig biztos vok! 😊
Csak az a gondom,hogy próbálom megcsinálni a virtuális meghajtót,készen is van és mikor a windows intézõbe rákattintok a virtual coh cd-re akkor úgy kifagy az intézõ hogy csak suhog
Daemonnal ugyan ez a helyzet...
De ha te,vagy valaki más mond nekem 1 helyet ahonnan hivatalosan is leszedhetném,akkor megpróbálnám azzal is.
Daemonnal ugyan ez a helyzet...
De ha te,vagy valaki más mond nekem 1 helyet ahonnan hivatalosan is leszedhetném,akkor megpróbálnám azzal is.
Ali majd szólj, hogy te mit szólsz hozzá, végülis az acc egy része a tiéd is. Most picit viszont kiruglak ^^ . Majd írok, hogy mikor fejezem be. Jobban mondva majd hugom mert agyon szeretne játszani.
A kliens megvan csak daemonnal bejön az autorun és onnan nemtudom installálni...Most el kell mennem be a városba,de ha hazajövök megnézem mit tehetek...Eddig úgyse foglalkoztam vele igazán mivel nicsen accom.
Ha engyon kegyes akarok lenni akkor azt mondanám, hogy ha megvan a kliens akkor megadom az accom meg a passom és kipróbálhatod. De kérdezd meg Alit is mit szólna hozzá ...
Én nem Betaztam, ki se tudtam elötte probálni. Olvastam róla, láttam képeket, figyeltem a játék fejlõdését amíg ki nem jött. Sajna a betaról lecsúsztam. Majd megrendeltem és bejött. Bár mostanára picit meguntam 😞
Egyébként ti csak a hasatokra ütöttetek és aszondtátok hogy "Akkor én ezt a gamét kipróbálom"?
Vagy bétáztatok?Vagy valahogy kipróbáltátok?
Vagy bétáztatok?Vagy valahogy kipróbáltátok?
egyébként mit nézel meg? nem gyûjtöd össze a bedzseket?
ok mehetsz vissza ^^
most jáchatok éjjel nappal még többet mint eddig hogy hamar felfejlõdjek! de egy picsa hülye vagyok! 😞(( nem akkora baj az elején élvezetes a percenkénti szintlépés! 😊
baszki ezt elbasztam! télleg nem láttam hogy írtál! én aszittem csak egy powert oszthacc újra! már újra kezdtem! 😞(( baszki baszki baszki! 😞((
nem is láttam hogy írtál! 😊))
csak megnézek valamit Ali.
Nemjátszik senki azért írtam, hogy mehetsz
álmomban rájöttem hogy nem is te jáccol mert te nézted volna a fórumot és írtál volna! most nem tom hogy coholhatok-e! hát gondolom bátyád nem olyan hülye mint én és nem jáccik vele egész nap és 7 órája lépett be szal megpróbálom ha kirúgom szorri tõle! maj mond neki lécci hogy írjon ide ha jáccik meg ha befejezte mer így fogalam se nincsen hogy mikor ne lépjek be!
Phuhhh hát ez végigolvasni .... ^^, mekkora jó. Imádom mikor van miröl olvasni a forumon. Ali kora reggelente a hugom szokott gamelni, ugyhogy szegénykét rugtad ki de no problem (utána vissza is ment). Szóval most mindenki tököl. Lehet majd benézek csak most dolgom van. Ha akarsz akkor addig mehetsz gamelni,majd kiruglak és írok ide 😊.
RESPEC: lvl24 -tõl lehet. Meg kell csinálnod(temabe) egy kis TFet, ez kbk 3-4 mission (ajanlom, hogy ne nagy csapattal csináld mert akkor olyan szörnyáradat lesz a végén, hogy jujj). Ucso missionban megkel védened a terra volta reaktórt, és ha sikerült akkor ujraoszthatod a powerjeidet meg a slotjaidat. Szerintem joban jársz majd ha ezt megvsinálod (talán ^^).
RESPEC: lvl24 -tõl lehet. Meg kell csinálnod(temabe) egy kis TFet, ez kbk 3-4 mission (ajanlom, hogy ne nagy csapattal csináld mert akkor olyan szörnyáradat lesz a végén, hogy jujj). Ucso missionban megkel védened a terra volta reaktórt, és ha sikerült akkor ujraoszthatod a powerjeidet meg a slotjaidat. Szerintem joban jársz majd ha ezt megvsinálod (talán ^^).
írj egy sort maj ha kiléptél cohból mer lehet nem is alszom csak tévézek! köszi!
lehet hogy újra indítom orangestet mer enyhén elszúrtam a slotok elosztását meg már sokkal gyorsabban el tudnék jutni idáig ha jó sorrendeben választom ki a powereket is! na meg csapatépítésben is tnaultam sok mindent és úgy nagyon jól jön az xp! most is néztem milyen kevés xpket kapok! na jajám csak 8szor annyi szörny van de nem tart tovább kinyírni mert ugye 8szor annyian is vagyunk! sõt sokkal hamarabb megvan jó csapatösszeállításnál! fõleg ugye nekem mert a kontroller nem a sebzésérõl híres! 😊 ja és kaptam egy olyan badget is hogy a többiek tutorializálására szánt sok idõ miatt! 😊 de szép magyar szó! 😊)) na ezt tényleg kiérdemeletem de gondolom csak a leaderként eltöltött idõt nézték nem hogy ténylegesen mennyit segítettem! 😊 na szóval jó emberek vannaka friend listemen tényleg de akkor is újra kezdem és perfektizáloma fejlõdését és a végeredményt is! jó tudom hogy a 24 szint elérésekor lehet változtatni de nem tudom a részleteket! ha vki felvilágosítana róla akkor nagyon megköszönném! bár szerintem akkor is újra kezdem! én már csak ilyen vagyok! nagyon sok gémben csináltam ezt! iszonyat sok van amit ezért nem is jáccottam ki mert ettõl rohatt unalmas lett a gém! na persze cohban ezt többet nem csinálom most itt megígérem nektek4 ha elfelejteném maj emlékeztessetek! egyébként is az elsõ karakterem csak ilyen irányításmegszokás eligazodás a pnaeleken volt! orangest pedig egy próbakarinak indult amit max lvl 14ig akartam elvinni de komolyan mondom annyira jól sikerült és annyira meg tetszett hogy wowww! gondolom ebbõl egyértelmûen kiderül hogy teljesen ugyanez a kinézete lesz ugyanezzel a névvel és szintén illusion/empathy lesz csak más sorrendben veszem meg a powerjeit és lehet hogy power poolokból kicsit mást is bár azt nem hinném csak hiányolom a travel powert! de az elején még sokkal gyakrabban tucc powereket választani igaz a végén kevesebb szintenként de arányosan akkor is kevesebbet szal ráérek akkor travel powert venni de ezt még meggondolom mert bár gyengébb lennék de mégis az utazásra fordított idõt xpszerzéssel tölthetném ha így nézzük! persze nem csak a tápolás a lényeg sõt! én nem úgy szoktam menni mert akkor nem low level misionokban segítenék de odaérni egy missionhoz az unalmas fõleg ha sokáig tart! már megint olyan dolgokal traktállak titeket ami nagyon érdekel benneteket! 😊 tímbõl is eccer kiléptem mert megvolt az összes bedzsem már és csak a fun kedvéért maradtam! na és volt ott vki egyedül és megszántam és szóltam hogy álljon be a helyemre én is nyitok nekik ajtót meg gyógyítok de az xp az övék meg ugye a szörnyek a bedzshez csaka nagy dögöket lõttem! ott leültem meg zenéltem nekik amíg öltek és egyfolytában beszéltem nekik! hogy mit azt nem tudom! de most sem tom hogy ide mit írok és azt minek! 😊 csak angolul enyhén nehezebb nekem! még vmi mexikói kajáról is volt szó meg vmi csocsovó indiánokról! 😊)) meg bitch és nem witch meg pink furrymeg nem tom és ezt is csak azér írom mer kényszerem van rá uccse értitek mirõl van szó ha egyáltalán érdekel! bár én sse nagyon tom mi volt mi sem de iszonyatosan nagyon jó vol! várom már a jövõ évi halowínt! 😊)) szal megint ez volt a legjobb napom eddig a jáékban! 😊 gó tu szlíp! szedd össze a bedzseket chefsift mer ezt csak most lehet! lehet ezér nem csinálom újra orangestet! én steel kanyonban voltam! ott 18as nagy dögök jönnek! az ajtókon pedig veled megegyezõ szintûek jönnek ki! tehát ha steel canyonban lennél akkor az egyik hely ahol születnek ahol mi is tfeztük az a sewer networksnél van! ott van rögtön egy u alaprajzú ház annak a közepén álltunk! aki errõl az eseméynrõl lemaradt az sajnálhatja mert iszonyat jó volt! a broadcast masagék csak úgy pörögtek! mindenki a nagy dögökre volt kíváncsi az elején amikor beindult aztán meg mindenki a bedzseket hajkurászta de mi csak ott ácsorogtunk jókat dumáltunk és közben persze írtotunk a szörnyeket elég jó fejlõdés mellett mégis nagyon könnyen így nagy csapatban! csak a nagyokkal volt gáz néha de a végére semmi probléma nem volt már velük sem! na sok szerencsét hozzá chef! gyors leírom mibõl mennyi kell! 1 eochia! 50 zombi! 75 boszorkány izék akik fekete mágiát használnak 3 fajta is van belõlük! 20 vámpír! 20 szellem! 15 farkasember! ennyi! "szerezd meg hát mind!" tiszta pokémon fíling! 😊)) báááááááááááááj
így már jó! imádom a fantom ármit! iszonyat durvák! olyan nap volt ma hogy besz*rsz behugyozol! kicsillagoztam mert ez egy kultúrált fórum! 😊 egy misison sem csináltam egész nap viszont szereztem 10 medált! ebbõl 6 halovínes! iszonyít húzós ez a halovín! ha rákattintottál egy ajtóra amire máskor azt írja hogy door closed most vagy adott egy inspet! általában nagyobbakat! 2 full self rezt is kaptam meg vagy 30 minor és midle! vagy pedig hálovíni szörnyek jöttek ki rajta! vímpír zombi vérfarkas boszorkány szellem! és ha ezekbõl megöltél bizonyos darabot akkor kaptál egy-egy badget típusonként! hát nem éppen 5 perc volt megszerezni pedig nagy részt 8as csapatban voltam! jó pár óra volt! na de a 6. bedzs az nem semmi! eochia aszem így hívták az istentelenül nagy dögöt amit ki kellett nyírni a medálér! kb akkora volt mint egy 3 szintes ház! vmi fa szerûség volt a teste és egy töklámpás a feje! iszonyat sokat inyírtunk mert olyan helyen voltunk! nem mászkáltunk mint a többi õrült hogy minden ajtót kinyissanak ugyanis idõre ment az ajtónyitás nem pedig darabra! tehát 1 ajtóval ugyanannyi eséjed volt mint sokkal!na és mi olyan helyen nyitogattuk azt az ajtót ahol ez a nagy dög manifesztálódott! ráadásul 8an nyitogattuk az 8szor annyi szörny! hát nem volt egy unalmas nap!
elõször is kijavítom az aláírásom!
szorri! nem írtál hogy te vagy az és nem gondoltam volna hoyg ilyen korán felkelsz coholni! bocsika! na akkor lépek alunni de azé almondom az élményeim elõbb! 😊
én ebben nem találtam leírást hogy mi lesz benne bár csak végigfutottam de látom hamarossan jön az issue 3! gondolom kb másfél 2 hónap!
pff csak most olvastam el mit tartalmaz ...