8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Kabala #4957 Miért van így kihalva ez a fórum?? -
Kabala #4956 Holdi te milyen tipúsú bankkártyával vetted meg a CoH-ot?? -
alicenorbie #4955 nagyon is sok köze van a laghoz ugyanis folyamatosan tölteni kell a terpet ha nincsenek zónák míg zónák esetén eccerre tölti be!
második rész? kötve hiszem hogy lesz ugyanis ez nem egy szar wow amit kiadnak és utána már csak peccselik! ezt folyamatosan fejlesztik és újabb és újabb issuekat adnak ki hozzá plussz még ott lesz a cov is!
mi az hogy semmi köze a zónákhoz kit hívok be? te milyen játékkal jáccasz? mer hogy nem a cohhal az is biztos! lvl 5től kb lvl 14ig a hollowsban lehet a legjobban fejlődni ahol még véletlenül sincs travel power! biztos lehecc benne hogy olyat hívok aki hollowsban vagy atlasban van mer a többi 1 órán belül nem nagyon ér oda! a plekről már nem is beszélve akik peregrinen ácsingóznak ha nem találnak senkit! szal ne nézd a zónát és invitájj peregrinről sok sikert hozzá! egyébként sem értem hogy jött az a zónákhoz hogy én látom milyen színtű a csávó!
na az invitálókról annyit hogy én előtte küldök tellt hogy milyen power setje van és hogy invitálhatom e és még így is lebasztak hogy nem látom hogy neki nincs lft a neve előtt haggyam békén! hát én az ilyen embereket rühellem az ilyan szólózó balfaszok miatt nem lehet normálisan csapatot csinálni mer nem elég hogy ez egy mmorpg de szegény még ahhoz is hülye hogy belássa csapatban sokkal gyorsabban fejlődik! ha én mg lennék az összes szólózó pöcsöt bannolnám a picsába! :))) mától a fire tank is a fekete listán szerepel nálam a dark nyommerek meg az stb mellett mer szart sem ér! kár hogy hiába kérdezem meg előre a power setjét semmit nem érek vele mer a sok noob úgyis elbssza a jó kis karikat is!
... -
Holdi #4954 lol mi koze ennek a laghoz?:)
Amugy valoban szinte ujra kell krealni hozza a jatekot.. spec nem is arra gondoltam, hogy ezt a jatekot irjak at, hanem esetleg a masodik reszet, ha csinalnak, es persze mert ne csinalnanak:)
Hogy, te kit hivsz be a csapatba, annak megint nincs koze a zonahoz..
Mar most is latod a szintjet, ha keresel csapattagot.
En ki nem allhatom az esznelkuli invitalokat..:)
-
alicenorbie #4953 na még az baszna be ha ilyen lenne! így is van elég lag! így legalább eccer betölti a zónát és utána nincs vele gond nem növeli a lagot! jó csak kis mértékben növelné de ne növejje egyáltalán! így legalább lehet zónánként emberket keresni csapatba! milyen szar lenne ha behívsz vki low lvlen a picsából travel power nélkül és várhacc 1 órát mire oda ér! nagyon jó ez így zónánként nekem egyáltalán nem teccik az ötlet hogy ne legyenek zónák és 100% hogy ők sem fogják megcsinálni! nem várhatod el tőlük hogy alapjaiban írják át a játékot és ne is merjék mer agyon vágom őket! -
Holdi #4952 Mint tudod az egesz 1 nagy varos, ami zonakra van osztva es, ha at akarsz menni, akkor zonaznod kell. Mar csomo mmo bir dinamikus betoltessel, azaz, nincsenek zonak(folyamatosan tolti be azt a teruletet, amerre haladsz. ilyen WoW is. Itt nem az istant mission zonakrol beszelek, azok jol vannak ugy, ahogy vannak. A legjobb megoldast eddig a Dark and Light-ban lattam. Ott ha felulsz a sarkanyod hatara, barhova elrepulhetsz, nincsenek korlatok. Akar 5k magasba a felhok fole is felrepulhetsz. Onnan pedig akar egy szabadeseses majd ejtoernyos landolasban is lehet reszed(batrabbak ne nyisak ki az ernyot:). Avagy siman vitorlazhatsz, ha felmaszol egy domb tetejere. -
alicenorbie #4951 mit korlátoznak milyen zónák? mit változtassanak meg? -
Holdi #4950 Igen, ott jatszom. Rendben, udvozlom oket a nevedben:)
Mar en is lehetnek vagy 40-es, csakhat masik karit kezdtem. Most van egy 25-os blasterem, es egy 30-as controllerem.Tegnap meglett az auram:) faja nagyon. Igazabol, en nem is rohanok annyira a szinttel, mert minek rohanjak.. inkabb megcsinalok minden Tf-et, trialt, badge-t, storit, amit talalok.
WoW-ban valoban lehet grifezni, de meg se kozelito a CoH travel powereit! CoH ban a teljes szabadsagot egyedul a zonak korlatozzak.
En remelem ennek megvaltoztatasaban is gondolkodnak a kesobbiekben.
CoH utan belogoltam WoW eu betaba, es lassu volt nekem a jatek. Kerestem az auto run gombot, es miutan megtalaltam, radobbentem, hogy mar fut a kari:D -
Kabala #4949 Hallottam de ez nem ment fel azalol hogy néhány missionben el kell menni a büdös francba -
Rasti #4948 Kabala nem tudom,hogy rájötél e de a Wow-ba van lehetöség légi uton is közlekedni a városok között :))))) -
Kabala #4947 Holdi ugye te az EU szerveren játszol a defiant szerveren???
Nos lenne egy kérésem.Van 2 külföldi haverom ott akikkel az egész beta alatt játszottam és olvastam az EU fórumon hogy a teljessel is nyomulnak.Nos azt szeretném hogy küldj nekik egy üzenetet az én nevemben, mond azt neki hogy Kabalaa üdvözli őket meg hogy jó hallani felőlük meg hogy Kabalaa gratulál a lvl 50 eléréséhez. Az egyik ember karijának a neve Lee(De van egy új karija is állítólag ami Disco Fire) a másik ember kariját pedig Kianna Cyr -nek hívják(bár lehet hogy már ő is kezdett egy új karit de arról nem tudok hogy mi annak a neve) szólj ha átadtad nekik az üzenetet... -
Holdi #4946 Esetleg o nem allitotta maxra?:) -
Kabala #4945 De hallottam hisz én a játkban mindent Maxra állítottam már az elején csak nekem azok a képek amiket Uni küldött kicsit érdekesnek tűntek..
Na mind1... -
alicenorbie #4944 gyá! ember ne beszéjj már ekkora hülyeséget! te még nem hallottál olyanról hogy lehet állítani a grafikai beállítosokat? -
Kabala #4943 Nekem így a képek alapján úgy tűnik mint ha az EU verziónak jobb grafikája lenne egy fokkal nem tom miért.
-
Unipsycho #4942 screenparádé:
:D
-
Unipsycho #4941
-
Unipsycho #4940
-
Unipsycho #4939
-
Unipsycho #4938
-
alicenorbie #4937 minden játékban vannak rejtett dolgok ez ilyen féltitkos ugyanis a badgeval magával nem tucc semmit kezdeni az accoladehoz azé még kell egy csomó másik badge is! a hollows trial a striga tf meg mittom én még sincs leírva sehova mer azok is ilyen félig rejtett dolgok! ha vki normálisan jáccik akkor tud ezekről a dolgokról a többi játékostól nem kell hozzá infosite márpedig ez egy online játék! -
Holdi #4936 Humm nem evvel jatszanek, ha nem talalnam jobbnak, mint pl a WoW-ot.
Sztorik is jok, csak nem tudod kivalasztani honlapos info nelkul, hogy basszus ezt a kontaktot ne hagyd ki, mert o ad egy olyan badge-et, ami esetleg kellhet.. -
alicenorbie #4935 arch type többes számban :))) -
Kabala #4934 nem az AFK hanem az "ATK"!!! -
alicenorbie #4933 afk - away from keyboard - nincs a gépnél -
Kabala #4932 valaki elmondaná pls hogy mi az az "atk" mer még nem jöttem rá hogy mit hívtok ti így.. -
chefshift #4931 Mondjuk WL csak a végén volt, de aki ugyebár éjel nappal nyomja ... -
alicenorbie #4930 ugyanmár béta! ott voltak a szaros winterlordok amikkel naponta lehetett ezer szintet lépni és azóta minden farmolási lehetőséget is megpeccseltek szal ne hasonlítgassunk inkább! az én lvl 37 scrapperemet bléd meg chef kb olyan 5-7 nap alatt vitte fel lvl 50re! de ez senkit nem érdekel! ők sem azér jáccottak mer hú de jó! akkora szar karit csináltak hogy ehhh de ez kellett ahhoz hogy minél előbb kipróbálhassuk az új atket amik akkora fosok hogy nagyon nem érte meg! :) -
Kabala #4929 És arról még ne is beszéljünk hogy olyan sokan játszanak a a WoW-val hogy a szerverek nagy része kurvára laggos így semmi értelme játszani.... -
Kabala #4928 Mondjuk ő a 30-as szint után magához vett egy defender-t és együtt jutottak el az 50-ig....
Viszont volt egy Scrapper aki soloban elment a lvl 46-ig -
Kabala #4927 Ha én belegondolog a CoH EU betájában volt egy Scrapper aki soloban 1 hónap alatt megcsinálta a lvl 50-et és utána egy 28-as Warshadder-t -
alicenorbie #4926 az ilyen balfaszokat le kéne lőnni komolyan mondom! mi a fasznak jáccik vki online játékot ha egyedül nyomul végig? vegyen egy kurva offline szart annak még a grafikája is jobb és nem lagzok annyit a barom állattya miatt mer amit ő csinál ahhoz nem kell szerver! cohban is van pár ilyen láma noob mer mindegyik karival lehet menni egyedül is de arra nem jön rá a barom állat hogy 5öd olyan lassan fejlődik ha már az élmény miatt nem akar tímelni! egyrészt tímben több xpt is kap másrészt pl egy tank lassan öl egy blasternek sokat kell pihiznie meg pullolnia mer leütik mint a szart és így tovább! be kéne tiltani a solot! :) -
Kabala #4925 Hát nekem volt szerencsém résztvenni a WoW EU bétájában és nekem annyira nem nyerte el a teccésemet.Undorító a grafikája én amikor megláttam képeken a játékot teljesen elment a kedvem tőle hogy kipróbáljam de mivel sokan veszik a játékot Amerikában akkor jó lehet.
Hát tévedtem, 4 napot játszottam vele aztán teljesen ráuntam.Nagyon monoton a játék, nem elég változatos legfőképp a küldetések.Hiába van benne 2000 szinte majdnem az összes arról szól hogy ölj meg x majmot vagy gyűjts be x tárgyat és kész.A másik dolog az az hogy csak nagyobb szinteken lehet beszerezni lovat vagy hasonlót és a falvak között akkora távolságok vannak hogy gyalog alacsony szinteken eltellik pár percbe mire odaér de legalább ilyenkor a játékos csodálkozhatna a tájban de olyan undormány a grafika hogy szinte fáj de persze mindenki azt mondja hogy a legjobb grafikájú RPG és a PC Guru jobbnak értékelte a WoW grafikáját mint a Kotor-ét és a COH-ét csak azért hogy megadhassa a WoW-nak a 97%-ot.A COH azért jó mert van Superspeed meg Fly na és Superjump sokkal gyorsabban történnek az események és egy percig se érzi azt az ember hogy unalmas lenne.A karakterek a WoW-ban alig vannak kidolgozba grafikailag a játékbsan.
A 3. dolog meg az hogy a csapatkeresési rendszere a játéknak alig van kidolgozva meg az emberek több esetben inkább egyedül játszanak vagy csak ketten én a CoH-ot azért szerettem nagyon mert a csapatrendszer az nagyon odabaszott, nagyon hangulatos volt csapatban játszani... -
alicenorbie #4924 storyline hiányossága? akkor te vmit elnéztél! az elején 5 szintenként van 3 story amit misön szériákban kapsz meg aztán később már 5 szintenként 7 sztori van sőt az új atkhez külön sztori van szóval ezzel semmi gondod nem lehet maximum nem vetted észre bár azt nem tom hogy csináltad amikor cluekat is kapsz a sztorihoz! :)
hát igen a megosztott infó az nekem is kevés! ha számszerűleg látnám egy attack sebzését vagy egy buff %át sokkal jobban örülnék! de nem véletlenül van így! és nem véletlenül jácca pl ennyi csaj a cohot! azér mer full eccerű! azé zárójelben vagy a külön lekért részletes infóban leírhatnák! annyi hogy ebben a játékban minden relatív és százalékosan szintkülömbségfüggő szal nem lehetne eccerűen odaírni szimplán egy számmal és ez elég bonyolultá tenné! jó persze erre azt lehet mondani hogy aki nem akarja ne nézze meg de ha már ott van meg fogja nézni és elkezd számolgatni hogy minél többet sebezzen stb és a végén megunná és ezzel sok játékost elvesztenének!
a kevés változatosság abból adódik hogy az egész helyszín egy város ezt nem nagyon lehet kiküszöbölni! de ahhoz képest igenis nagyon valtozatos és minden megtalálható benne ami egy nagyvárosban a parkoktól kezdve az elkülönített atomerőműig! a városon kívül zónák meg rendesen változatosak na meg az indoorból is akad pár! háborús övezet elhagyott gyárnegyed vízerőmű lezuhant idegen űrhajó körötte a katonaság ténykedésével és a külön dimenziókat már meg se emlíccsük!
én inkább azt emelném ki a játékból hogy nem a szokásos fantazi szarság lovaggal tolvajjal íjásszal barbárral meg az űber táp legyőzhetetlen varázslóval ami már kurva unalmas szerintem!
a másik dolog a tárgyak! ha rare tárgyak vannak mindeki azokat gyűjti és jobban meghatározzák a karid mint a tulajdonságai arról már nem is beszélve hogy egy magasabb szintű karival olyan tárgyakat tucc átadni kisebb szintűnek hogy túl tápos lesz! ha pedig nem jellemző a rare tárgy akkor meg mindenki ugyanabban mászkál persze típusonként annak meg mi értelme!
itt viszont max pénzt tucc átadni a kisebb szintű karidnak és így hogy slotok helyettesítik a tárgyakat nem az van hogy ezer évig keresgélned kell a neked megfelelőt hanem powerenként szépen darabonként rakhatod össze a plusszokat ami iszonyat kifinomult!
és tod mi a legdurvább? olyan hülyén hangzik de nem hiányoznak a tulajdonsádpontok a játékból! eccerűen eszembe sem jutott eddig hogy nem tom állítani a tulajdonságaimat hanem attól függően fejlődik hogy milyen atvel vok és nem látható! itt a pörgésen van a lényeg márpedig a harcrendszer kifogástalan szal azt lehet ezerrel!
röviden ennyi! :))) -
Holdi #4923 Nekem bejott a WC3 is, 2x is vegignyomtam. Jatszottam WoW-tal is, es szerintem is jo jatek, am en is CoH-jatszom most. Elotte EQ1 et nyomtam vagy 1,5 evig. EQ val en se fogok jatszani tobbet, 2 nagyon fontos okvol. 1. penzehesek, minden kiegeszitoert ki kell fizetni 1 teljes aru jatek arat. 2. Idorablo, es szivatos jatekvitelt utalom.
(vegere eljutottam oda, hogy tobb merget eszek meg benne, mint amenyi elmenyt kapok). Csomo dolog van, ami tetszik a CoH-ban, de van par olyan is, ami nem. Karakter generalas a legjobb azok kozul, amit lattam. A kepesegek, es azok latvanyvilaga is nagyon jo. Amit rossznak tartok az a storyline hianyosagai, a jatekon beluli informacioszegenyseg,es hogy az instant zonak keves valtozatosagot mutatnak. Mindezek mellett nagyszeru jatek! -
#4922 oksa koszike mident majd megnezem eztis na csacsa -
chefshift #4921 "sajnos" nincs semmi tört verzió, tört serverek CoHolni CSAK elöfizetve lehet. Mikor voltak a Betak én oriási betükkel hirdettem. Ugyhogy aki lekésta annak :((( -
#4920 nincs vmi tort coh hogy bele nezzek 1 picit ?:) -
#4919 jojo elhiszem tetszettek is a kepek de wow akkoris jo =) -
alicenorbie #4918 coh az isten itt nincs vita! úgy vagdossák hozzánk a fejlesztéseket hogy már asse tom mi van meg mi nincs! titkos tf! a másik tfre is csak most jöttünk rá pedig már 1 hónapja van! szinte nincs annyi időd hogy mindent megcsinájj anélkül hogy túlfejlőggy rajta! azér a 3 issue az nem semmi főleg hogy mennyi újdonság volt benne és mingyár itt az issue 4 is! új powerek 2 új at új ellenségek új zónák... á fel sem lehetne sorolni mi minden! a játékegyensúly ami a legfontosabb főleg hogy most jön az aréna nagyon jó de abban is rendületlenül javítgatnak minden kis apróságot! a respec meg egy áldás nem is értem már ezek után hogy hogy hiányozhat bármelyik rpgből is!
na ennyit a kicsikéről amit meg a wowról hallottam az nem ide tartozik de sehol sincs a cohhoz képest az 100% és azt is megkockáztatom hogy egy rakás szar és csak a blizzard mítosz élteti. warcraft starfcraft és diablo ezek még nagyok voltak de a folytatásokat már ne nagyon emlegessük ezekkel egy lapon persze ezzel nem azt akarom mondani hogy azok nem lettek volna élvezhetőek de...! esetleg még a warcraft 3... de abban sem volt SEMMI újítás! de talán jó irányba mutat és szívből remélem hogy a starcraft ghosttal is nagyot alkotnak mer imáttam a starcraftot és a ghost volt benne a kedvencem! elég sok lehetőséget horooz magában csak aknázzák ki! jaj erről eszembe jut a trip mine! mingyár megkapom a novát! na megyek is jáccani mer azzal nagyon brutál leszek! :)))