8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• alicenorbie
    az hogy jáccottál egyetlen egy fire tankkal az nem jelent semmit! kérdezd meg chefet mi mennyivel nyomtuk és egytől egyig szar volt már mindig előre rettengtünk hogy ne fire tank legyen az illető! a fire tank osztya a dmgét mint állat (persze csak sok kicsi ellen avkra nem igazán hatásos) de rohatt szar def és dmg resistant szempontyából és ez tény nézd csak meg a powerjeit és hasonlícsd össze egy invu tankkal! ami persze nem lenne gond csak az emberek nem azér keresnek tankot hogy dmgét osztogasson hanem azér hogy megvéggye őket! az 1 darab lvl 40es boss pedig lvl 36on siralmas eredmény ha az a max! ha egy 8as tímben kéne tankoskodnia 3 másodperc alatt lezúznák! és akkor még meg sem említettem az invincible fokozatot bizonyos tfeket a magasabb szintűekkel tímelést stb stb stb! az én tankom lvl 26 azaz még bőven van mit fejlődnie és se a legnagyobb tömegben se kiba magas bossok ellen se avk se monszták ellen nem szorul gyógyításra szinte egyáltalán de ha mégis akkor azt simán megoldom insppel is! persze kivétel a psy ami ellen ugye nincs resistant! na most ilyen kis szarok esetében azt meg sem érzi egy jó tank! avknél meg annyi a titka hogy életben hagytok pár miniont akik után te defet kapsz és így hiába sebezne rajtad sokat psyvel ha nem talál el! száz szónak is egy a vége a fire tank nem jó tanknak! sőt egy nagy kaki szvsz!
  • Holdi
    Haat szerintem nem! Az egyik magyar srac fire tankkal nyomja, es en szinte mindig vele jetszom. Most o 36-os velem egyutt. Egy 40 Paragon Protector neha meg tudja karcolni:) haat miatta nem fog noni a heal badge-m:)
  • Kabala
    Hát igen vannak problémák a controlleremmel mert nehéz jó csapatot találni, viszont nekem a controller nagyon bejön, már sok játékos mondta hogy kurva jól kezelem a controllert....
    Csak hát igen nehéz jó csapatot találni,csütörtök este kreáltam a karit és most még csak lvl 14-es
  • chefshift
    Én csak annyit mondok kár, hogy nem US-re jötetek. EUn sok az olyan ember aki nemtudja mi és, hogy. Kabala ha Controllert csináltál akkor meg még jobban kell neked egy aktív csapat (én már csak tudom :) ). Hát ez van. .
  • alicenorbie
    ez hülyeség hogy a tapasztaltabb játékosok hamarabb kezdték és magasabb szinten vannak! egy részt senki sem csak egy karival jáccik (na ezér kell a global chat) más részt én sem voltam akkora noob amikor elkezdtem mint ezek a balfaszok szal vaszleg mások sem! a megoldás pedig igen eccerű csináld azt amit én annó: te csinálod a csapatot és aki noob és miután figyelmeztetés után is ugyanazt a hülyeséget csinájja azt kibaszod a picsába és keresel helyette mást!

ja és az unika legalább olyan trükköket tanított volna nektek hogy beszartok! én is csak néztem mikor megmutatta hogy kell profin trip minezni! arra nem is beszélve hogy hami raidnél mindenki pofázott neki hogy ne úgy csinájja még sem atta be a derekát és nem is halt meg eccer sem! tud vmit a gyerek!

na léptem haza maj hétfőn jövök csak vaszleg! csákány
  • alicenorbie
    muhaha hát igen a fire tank! :))) magas szinten rühhelni való szar!!!
  • alicenorbie
    1. hülye aki hunt küldiket csinál! 2. fogjátok már fel hogy csapatban sokkal gyorsabban fejlőcc mint szólóban! 3. history explorer badge mi a pöcsnek kell low lvlen? ha megkapod a travel powert maj megszerzed őket! 4. a 2.pontban leírtak csak jó csapattal igazak de ha nem jáccasz csapatban nem ismersz meg emberket akiket a friend listre tucc rakni és akésőbbiekben tucc velük tímelni mer már tod hogy jáccanak!

hát ha eun nincs global chat akkor úgy kell nektek mér nem jöttetek usre! :))) és igen is van rá igény mi minden nap használtuk a magyarokkal! ha nem szereted a pvpt nagy bajban leszel mer abban biztos lehecc hogy mindenki az arénában fog lebzselni egy jó ideig és utána is jó sokan! :) ugyan már ki nem szarja le a többi mmorpgt ugyanolyan mind: varázsló elf és a többi lerágott csont! nekem elég az az 1500 ember aki fenn van annyiból akárki talál magának csapatot! most voltam először hami raiden is hát az se semmi basszus! na most ha elképzelek egy sg vs sg aréna meccset vagy a covban egy sg megtámaggya a másik főhadiszállását hát anyáááááááám!
  • Kabala
    mármint úgy értem hogy ennyi idő alatt csak a 9-es szintet sikerült elérnem:-(
  • Kabala
    igaz, mondjuk csak tegnap 7-kor kezdtem el játszani pár órát és nem rég jöttem haza de ez még mindig zavar hogy még csak 9-es szintű vagyok:-(
  • Kabala
    francba,kurvára nehéz a játék alsóbb szinteken:-(((
    Controllerel nyomom amivel ugyebár alig ha lehet szólózni, normális csapatokat meg alig lehet találni tele van némelyik egy rakás szarral ráadásul némelyek még hülyék is(Pl most is a csapat tele volt 9-es szintűekkel és kiötlötték hogy öljünk 14-es Mob-okat de ugyebár megütni alig ha tudtuk őket repkedtek a missek, pár másodperc múlva meg a társaság nagyrésze padlón volt.....)
    A jobb és tapasztalt játékosok meg sokkal hamarabb kezdték mint én és már magasabb szinten járnak ezér nem is tudok velük tímelni...:-(
    Most is 1 órába telt mire 8-ról a 9. szintre léptem ááá nagyon nehezen megy a fejlődés....
  • Unipsycho
    ja es tuti flame tank volt az az arc ;)
  • Unipsycho
    http://uk.cityofheroes.com/faqs/answers/can_i_transfer_my_us_server_character_to_the_european_servers/
    hehe itt inkabb ez a problema ;)
    kár hogy nem USre jottetek amugy
  • Holdi
    Mondtak mar neked, hogy kicsit antiszoc vagy?:) Abban igazad van, hogy egy online jatekot azert jatszik az ember, hogy csapatban egyutt jatszanak az emberek, am azert bizonyos esetekben erthjeto lehet a szolozas is. 1, csomo olyan vadaszos kuldi van, amivel nem erdemes terhelni masokat. 2. esetleg a gyors fejlodessel lehet olyan celja, hogy masokat utolerjen, hogy kesobb egyutt tudjak nyomni csapatban. 3. history, explore badge begyujtes(itt ha nincs olyan travel powered, erdemes segitseget kerni). 4. lehet nincs epp kedve csapatolni, de szeretne fejlesztgetni a karijat.
    Aki vegig egyedul nyomja, annak persze en is gratulalok.
    Spec en se hallottam global chatrol, gondolom ezert kerdezett ra, mert nem tudja, hogy mukszik.Mas, hogy nincs is igenyem ra, mert minek? En nem nagyon szeretem a pvp-t, ezert nekem tok mindegy, mikor jelenik meg..:)
    CoV -val kapcsolatban en csak remelem, hogy alkotnak valami jot, mert ugye akarki akarmit mond, ez a jatek annyira nem nepszeru.
    Manapsag rengeteg mmo jelenik meg, es vannak koztuk nagyon jok.
  • alicenorbie
    oh te kis bennfentes veled már közölték mikor jön ki az issue 4! ha nem vetted volna észre már letölthető és az issue 3 letöltés után sokkal előbb jött ki mint két hónap persze ez nem jelent semmit de az sem amit te mondasz ha csak nem az nc softnál dolgozol! hát ha neked tök mindegy hogy 1 50es karid van vagy 3 az engem nem érdekel de én faszán le akarok alázni mindenkit arénában! már egy ideje arra készítem a karijaim nem is hagyok ki ezentúl egy hami raidet sem ha tok! a másik meg hogy guardianon vannak a jó népek: uni chef bléd!

hm mit is érthetek global chat alatt? talán a global chatet! igen ez logikusan hangzik!
  • alicenorbie
    van egy tippem: egy kis köcsög kill stealer!
  • chefshift
    erre több módszer is lehet ;). Pl huntol es csapaton kívül egy magas szintű defender buffolja, vagy egyszeruen csak megálás nélkül tolja.
  • Holdi
    Elofordulhat, hogy meg lehet csinalni. Gondolom egy regenes screpper, es megfelelo mobok olesevel,de, akkor tuti nem csinal 1 missiont se..
  • Kabala
    azt nem tudja valaki hogy hogy lehet 10 óra alatt elérni a 20-as szintet soloban????mer most a defianton hallottam hogy egy gyerek megcsinálta a LEGELSŐ napon!!!
  • Kabala
    A CoV engem annyira nem hoz lázba szerintem nem lesz akkora nagy durranás....
  • chefshift
    lolz 6 hónap múlva jön a CoV beta, és aki előfizetet az EU CoHra (EU indulastól max 2 hónapon belül) +6 hónapig fizeti az kap helyet a betában. Jó hogy nem 20 évre kell befizetni ^^
  • Kabala
    Na megyek és beizzitom a gammát...
    A defiant-on leszek KabBala néven csá!!!
  • Kabala
    "lassacskán itt az aréna"
    Az a lassacskán kb. 2 hónap annyi idő alatt összelehet hozni akár 2 50-es karit is......

Mit értesz global chat alatt???
  • alicenorbie
    az a gond hogy most már ki akar átmenni?! lvl 50 lvl 40 lvl 27 és lassacskán itt az aréna! elhiheted hogy nem akarom előről kezdeni lvl 1ről mer mindenki arénázni fog szal nem lenne vmi nagy élvezet lvl 1ekkel harcolni a többiek ellen! persze úgy mingyár más lenne ha át lehetne vinni a karikat is...

egyébként mit szórakoztok itt a karakterek nevével? már üzemel a global chat!
  • Kabala
    Hanyas szintüek vagytok??
  • Holdi
    http://uk.cityofheroes.com/faqs/answers/do_i_have_to_buy_city_of_heroes_again_to_play_on_the_european_servers/

En ugy latom, aki akar mostmar atjohet EU serverre!!!
  • Holdi
    Haat kell is, ha utol akarsz erni minket:)
    Hold neven vagyok bennt, keress meg (server: defiant). Mondjuk ma csak 8 utan leszek.
    Esetleg meg Flaming Bouldert(alt: Dark Elf), vagy Jegesh -t keresd, ok magyarok.
  • Kabala
    aha igen gyanum beigazolódott, télleg nem érkezett még meg az összeg a kártyára....de nem baj, holnaptól megállás nélkül CoH-ozok
  • Kabala
    De mondjuk lehet hogy az a probléma hogy még nem lett a pénz még nem került rá a kártyára mivel a faterom csak ma reggel intézte a dolgot..
  • Kabala
    Bátyámnak CIB-es Visa Classic kártyája van.
  • Holdi
    http://www.erstebank.hu/online/20005196.html
    Visa Electron
    Visa Classic -ez dombornyomasu
    Cirrus/Maestro
    MasterCard Standard - ez dombornyomasu

A dombornyomasuak annyiban kulonboznek, hogy egyik dollart, a masik euro elszamolasu.
    Ezek kozul pl az electront bizti nem fogjak elfogadni.
    Cirrus-t valoszinu.
  • Holdi
    Dombornyomasut szerintem mindenhol el kell fogadniuk, mas galiba lehet!
  • Kabala
    Minden más külföldi oldalon elfogadták akkor itt miért nem fogadnák el???Arról nem is beszélve hogy dombornyomott, és a dombornyomott kártyát annak muszály lenne elfogadnia
  • alicenorbie
    vaszleg azt a fajta kártyát nem fogaggyák el!
  • alicenorbie
    jó neked ha te előre tudod ki hogy tud jáccani! áruld már el hogy csinálod! :)
    recall friend muhaha ne nevettess már minden 100. embernek van alacsony szinten mer hülye is aki megtanujja mikor ott még az a legnagyobb problémád melyik powert válaszd előbb mer annyi van! egyedül resurrecthez jön jól lvl 8on meg annak aki tpt akar travel powernek de akkor is még ott van a tp foe!
    a zónának nem sok köze van a szinthez ezt gyorsan felejcsd el! csak a huntolóknak jelent vmit de azok balfaszok olyanokkal alapban nem állok le jáccani!
    na akkor tegyél egy próbát! nézd meg hogy éppen hány emberke van aki a jelzés szerint tímet keres és csak úgy invitálgass azok közül akik nem keresnek! a 40%a el fogja fogadni ugyanis szinte senki nem kapcsolja be a szík tímet és mégis szívesen joinol! nem úgy működnek a dolgok ahogy te azt elképzeled persze úgy lenne a jó de ha eccer senki nem kapcsolja be az ellen én semmit nem tehetek! egyébként ha csak úgy invitálnak nagyon eccerű a dolog mer akkor csak sima misheket akarnak csinálni ugyanis tf meg ilyenek előtt megkérdeznek! ezek ilyen íratlan szabályok! egyébként amint írtam én tellelek invite előtt de nem holmi udvariaskodási szempontokból hanem azér mer egyáltalán nem mindegy milyen defet/contot vagy tankot invitálok! na ezt viszont hiányosságnak tartom igazán fel lehetne tünteni a primary és secondary power setet! ezt jó lenne nekik is megírni ugyanis a search panelen igazán elférne még két ikon az origin meg faszt sem érdekel azt mégis feltűntetik! vagy mongyuk lehessen lekérni az infot bárhol is vagy! vagy az ikonok helyett írják oda rövidítve nekem 8 de kurva sokat segítene! tf előtt az van hogy searchen bejelölöm a megfelelő szintet kiválasztom a defet vagy a contorllert vagy a tankot és végig kérdezem őket milyen power szettyük van aztán még utána hogy van e kedvük tfezni és így elég sokáig tart! fél órákat meg lehetne spórolni a power setek feltüntetésével!
    egyébként meg mér nem nézed meg ki az invitáló mielőtt elfogadod? ja hogy az legalább 10 másodperc lenne! :) az meg hogy 3 lvllel alattad van egyáltalán nem jelent semmit ugyanis a legtöbb defnél nem lényeg pár szint! az én tankom is simán megy hílör nélkül 6 szinttel magasabbak ellen is! contnál scrappernél és blasternél már egyáltalán nem mindegy a dolog mer nekik el is kell találniuk az ellent! kivételek ezek közül a targeting drones blasterek amivel én is simán lövöm a +4 lvleket és nem kell acc sot használnom szal vmennyit még a dmgn is segít! persze contnál se számít sokszor de az már bonyolultabb eset! szal ezér lenne fasza látni a power seteket! azt meg hogy a legjobb power setet is el lehet baszni csak kickkel lehet orvosolni! :)
  • Kabala
    Vazze valaki segítsen már gyorsan plz...
    Kiderült hogy bratyómnak van Visa dombornyomott kártyája de amikor megpróbáltuk megvenni a CoH-ot ezt írta ki:
    Your card was rejected.The reason given was: REFUSED
    Nem tom mi lehet a baj, faterom rakott a kártyára ma reggel 11k-t de valami galiba van
  • Holdi
    En csinaltattam magamnak egy bombornyomasu kartyat.
    Manapsag nem nehez hozzajutni. Bar most nem neztem a felteteleket, de mikor en csinaltattam, akkor vagy 50 rupponak kellett lennie a szamlan, vagy 3 honapnal regebbi szamlatortenetednek.
  • Holdi
    Ugye ezt te se gondolod komolyan? Gondolom grafikai lagra gondolsz, es nem szerver, avagy halozati lagra. Termeszetesen fontos, hogy jo geped legyen, de ne hidd, hogy eromure van szukseged. Zonan belul is dinamikusan tolti az elemeket, szal semmi koze hozza. Itt sincs minden a memoriaba, foleg, hogy elegge fugg attol is, hogy a gepedben mennyi memoria van. Mondjuk inkabb, mas szemleletmod. Nagyon profin meg lehet oldani.
    Invitalgatasokrol meg annyit, hogy ha csapatban akarok nyomulni, akkor igen is bekapcsolom, hogy keresek csapatot. Viszont, ha nincs bekapcsolva, akkor kerdezzenek meg, hogy erdekel e. Tobbszor elofordult, hogy vagy 3-4 szinttel alacsonyabb karik invitaltak, es bar nem vagyok annyira xp buzi, de minek pesztralgassak idegeneket? Azt hiszem ez igy kulturalt. A zonaban keresest te hozta fel, nem en. Eleg furan latod a dolgokat... Nezzuk csak: lvl 6 on megtanulhatod pl a recall friendet(ami ugye nem mukodik zonan kivul)namost, ha te egy adott szint alapjan keresel, az nagy valoszinuseggel azon a teruleten fog tartozkodni, ami a te ill. az o szintje. Meg hozza tennem, attol, mert nincs zona, attol meg lehet helymeghatarozas. Amugy alacsony szinten szerintem meg kevesebbet is kell varni 1 karira, mint magasabb szinte, uganis travel power ide vagy oda, neha ezer zonan kell atmaszni. En ugy vagyok vele, hogy inkabb varok 1 karakterre 5 percet, minthogy egy olyan karival csapatoljak, aki szintben nem passzol, avagy bena, szar jatekos.
    A semmibol jott invitalasokat elutasitom. Pedig en egy controllerrel jatszom, szal solo ki van love.

• alicenorbie
    muhaha elég nehezen fogsz menni akárhova is serial meg havi díj nélkül! ha meg nem magyarokkal akarsz jáccani akkor tök mindegy hova mész! mongyuk usen több magyar van mint eun! :)

chef te meg badarságokat beszész eddig is ennyien voltunk guardianon sőt kevesebben! bratyód meg lassan jön haza azt aszonta reaktivájja a cuccot!
  • Kabala
    Hát akkor inkább nem megyek az US szerverekre!!!!
    Megyek a betás haverjaimhoz az EU-ra!!!
  • chefshift
    mert már alig vagyunk páran akik játszanak.