8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Kabala
    Mér elég csak az illu controller???és kapot valamit ha legyőzitek hamidont???mer hallottam valami spéci enchekről is, és itt most nem a SO-ra gondolok
  • alicenorbie
    persze hogy sikerült minden nap leölik kéccer már nem lehet probléma a szokásos stratégiával! :) csak az egyik raid mindig akkor van amikor alszom arról mindig lemaradok! :(
    azt nem néztem hányan voltunk a raid leader úgyis tuggya mikor vagyunk elegen meg úgyis csak az illu contok a fontosak a többi már annyira nem lényeg! szokás szerint sokan az tuti azér lagzik úgy mint állat! sacc per kb olyan 50 körül lehettünk most de ahogy én tippelek lehett akár 30 és 100 között bárhol :)
  • Kabala
    Nah és sikerült hamdiont megöltni?hányan voltatok?
  • alicenorbie
    na ilyen amikor hami begorombul ha az illu contok nem tuggyák tartani az agrót!
    és ez csak a hullák fele mer későn jutott eszembe print screenelni!
    természetesen a graf beállítások mindegyike a minimumon van mer még így is rohattul lagzik!

• chefshift
    Végre egy kis élet :). Az a kép tetszik amin egy csomó mob repül ösze - vissza. Mintha a Matrixot 2 látnám (az mekkora szar volt ^^)
  • Kabala
    Most bementem a játékba pár perce de ilyenkor a CoH-osok több mint fele nem is játszik, a magasabb szintűek között is csak 4 csapatot találtam de vagy mindegyik vagy tele van vagy nincsen SK slot:-(
    Én csak egy dolgot nem értem az alacsony szinteken annyira le vannak ragadva az emberek mindig 10-szer többen vannak mint a 40-en fölöttiek, pedig az első 10 szintet 1 nap alatt meg lehet csinálni...
  • Kabala
    Jah a kraken farmolásról én is hallottam de még kell 1 szint ahoz hogy elkezdhessem....
  • alicenorbie
    a képek közé rakhatnál egy üres sort mer asse tom mi mihez tartozik! :)))
  • alicenorbie
    ugyan már a lvl 49ek is simán bevesznek 42-46os bridgevel és ezerszer több xpt kapsz úgy! csak hogy elég szomorú ha már az első kariddal ezt csinálod mer az oké hogy 2. de inkább 3. karitól már nem akarod végig vinni ugyanazokat a dolgokat még eccer hanem inkább gyorsan fel akarsz fejlődni de így csak kimaracc egy csomó mindenből és sok dolgról nem fogsz tudni amiről azér nem ártana! lvl 36on meg jön a kraken farmolás szal esélyed sem lesz ilyesmire! persze azt is ki lehet hagyni csakhogy az sokkal gyorsabb fejlődés mint bármilyen pl szal nagy hülyeség lenne!
  • Kabala

• Kabala
    a francba na mégegyszer
  • Kabala

• Kabala
    Mondjuk én időm nagyrészét peregrine island-on töltöm(ahoz képest hogy még csak 35-ös a karim) ráadásul nem is fölöslegesen, mert a nagyobb játékosok(LvL40-43) bevesznek a csapatukba és 44-46-os Mobokat ölünk....
  • alicenorbie
    costume contest muhaha! az első 3 még érdekes volt aztán mindeki elkezdett rendezni! vagy napi 100 volt és kissé unalmas lett! szerencsére most már leszoktak róla de látom a sok idióta léhűtő nálatok is az atlas szobor alatt ácsorog és pofázik naphosszat ahelyett hogy rendet teremtene paragon cityben! :))) a másik kedvencem amikor sok kis pöcs rádprivizik pénzér meg plér meg ilyenek azt ha nem találnak senkit akkor csak ácsorognak az egyik magasabb szintű zóna vasúttyánál de annyi eszük nincs hogy elhúzzanak peregrinre ahol mindeki embert keres és szint nem számít mer csak léccámnöveléshez meg tímbónuszhoz kellenek! :)
  • alicenorbie
    ide sgre a galériába!
  • Kabala
    Ja tegnap este tartottam egy costume contestet volt egy kis tömeg
  • Kabala
    Nekem nincs időm ide irogatni egész nap nyomom a CoH-t:-)
    Valaki nem tudja hogy hova tudok képeket feltölteni?
  • alicenorbie
    na bazzeg ti aztán tele írtátok a fórumot 8 nap alatt amíg nem voltam! :) ja meg kellemes karácsonyt is egyben mer addig erre uccsem jár senki! :)
  • Serphen
    Yepyep. Sok locsolót csajok! Neked is Chef:)
  • chefshift
    Kellemes Húsvétot mindenkinek !
  • alicenorbie
    800ezer volt! jó kis generátora van!

miközben jobb kézzel revansot veszek a bal karomra ráfeszítek hogy minél előnyösebb legyen a beállás!

na ezt csinájjátok utánam!
  • alicenorbie
    te chef tom hogy lusta disznó vagy de fél év után már igazán lecserélhetnéd az aláírásod! :) ja és 1 év után már igazán megtanulhatnál jáccani! :)))
  • chefshift
    Az a kep mindig megérint! Várunk ezerrel Serpen, Rasti tégd is :)))), mindenki a GUARDIANON tolja.
  • alicenorbie
    ne aggóggyál serphen koma mindenki guardianon van! chef pedig már rég nyomkoggya nem csak majd! :) karit pedig még mindig nem lehet átvinni!

guardian: uni, chef meg én per pillanat! ápr 5 még jön vissza chef bratyója! akkor még te! rasti meg nem tom jön e vissza vagy sem! egyébként ingyen át tucc menni eura is de nem ajánlom mer mi profibbak vunk! :)))
  • Serphen
    És rohadtul hiányoznak:P
  • Serphen
    Íme egy kép amikor kicsit többen voltunk:). A képen csak magyarok vannak-a Guardianról. Balról-jobbra:
    Radnir,Case,Mefistolesz,Choosen,(kicsi)Tyson,Serphen,Fyuron,Jégvirág
  • Serphen
    Serphen nem lehet hogy jön vissza hanem tutko!!!! Csak szeretné már folytatni lvl 20-33as karijait! És neki csak a Guardianon és egy másik US szerveren vannak:(((. Nem tudom ki van ott még.
  • Serphen
    Chef nem akarom visszaolvasni de ti melyik szerveren nyomjátok majd? ui.:láma kérdés de a régi karimat át tudom vinni egyik szerverröl másikra. (más mmoban lehet)
  • alicenorbie
    na én meg még később keztem mer vártam hogy át tuggyak menni eura és 5 karim is volt amivel jáccottam amiből 4et eu után indítottam bár 1et már töröltem!
  • Kabala
    Hát igen a magyarok közül csak Ready-nek van 50-es karija a Defiant-on én ugyebár csak 1 hete játszom és most csak 26-os szintű a controllerem a többieknek meg mindjárt 40-es lesz a karijuk.
    A többieknek azér nincs 50-es karijuk mert még csak 1,5 hónapja indult az EU és egyesek másik karijuk is van.
  • alicenorbie
    "(lvl 50)"? mér a többieknek nincs 50es karijuk? :)

az még 10 nap! annyit még kibírok nélküle! :) na addigra rakok félre neki lvl 50 drack misht szerzünk neki 1 bridget leírtyuk párszor a térképet azt 1-2 nap alatt meg is van a lvl 36 krakenezéshez akkor még 1 nap lvl 42-44ig azt mehet bridgelni utána meg jön velünk szépen hamizni! ma is átaluttam egyet de ki a fasz képes fenn maradni 2 hamira is 1 nap mikor annyi idő eltelik közte!

rasti te meg függessszed vissza accodat látod többiek is jönnek! megin divat lett a coholás! :)))
  • Kabala
    Az EU-n meg 5-en nyomjuk magyarok Hold, Jegesh, Flaming boulder, Ready(lvl50) és jómagam KabBala
  • chefshift
    Bratyó apr.5.-én jön haza attol kedve +1ember :)
  • alicenorbie
    mi 3an usen meg lehet serphen is jön vissza és talán lassan blade is haza ér külföldről!
  • Rasti
    Hali.

US vagy EU serveren játszotok?
    US accontom még megvan bár most fel van fügeszteve :(
  • chefshift
    :)

• alicenorbie
    muhaha te kis cseles! :))) pont van annyi időd hogy előkészüjj az arénára! :)
    bazzeg tegnap megnéztem az issue 4es karakter kreálást! hát ez télleg kurva durva! aszittem chef csak hülyéskedett mikor aszonta külön lehet állítani még az orra naccságát is! persze a pálmát a mellek méretének állíthatósága viszi! :)))
  • Serphen
    Királyok a képek uni. Megint kedvet kaptam coh-hoz úgyhogy lehet jövök nemsoká;).
  • alicenorbie
    persze persze ez így van csak vannak brutál power setek és gyengébbek a lényeg hogy hogy jáccik vele az a bizonyos ember és hogy a tím tuggyon hozzá igazodni ha meghatározó kari csak sok a noob és a nem olyan táp karit sokkal könnyebb elcseszni!
  • Holdi
    Nyilvan nem jobb vedelembe az invu tanknal, am nem mondanam, hogy szar,csak ha szarul csinaltak meg. Mar nagyon regen invicible fokozaton jatszunk. Az egyet nem ugy ertettem, hogy 1-et kepes csak tankolni hanem, hogy o mar kepes megkarcolni, ami azt jelenti, hogy sebez rajta kb 5% hpt:). Most respecelte ujra, es meg brutalisabb lett vedelem ugyben. Nade mindegy, nem celom, hogy meggyozzelek. Szite mindegyik karibol lehet jo karit csinalni, es mindegyikkel lehet jol jatszani.