8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Kabala
    Már 4 órája nem mennek a szerverek az EU-n, gondoltam felnézek az USA oldalra , és ott is látom hogy nem mennek a szerverek, akkor ezek szerint most fogják felrakni az Issue 4-et?akkor az király!!!
  • chefshift
    uh Rasti nálad mi a helyzet ?
  • chefshift
    MIT HALLOK ????? Hogy hamarosan ha minden jól megy Kabala is csatlakoozik hozzánk ? :))))))))))
  • alicenorbie
    de a 14 napot mindenképp lejácchatod ingyen és akkor meglátod milyen az us!
    én se nagyon értem mér nem kell utána megvenni a gémet de a lényeg az hogy így van! chef meg szerintem 1 hónapot jáccott vele ingyen szal nem is igazán 14 napos! :)
  • Kabala
    Azt a kulcsot már megkaptam, de akkor már jó pár napja nyomtam a játékot az EU-n, úgyhogy még nem aktiváltam, ráadásul azt hittem hogy azután a 14 nap után megkell venni a játékot, nem gondoltam volna, hogy utána már csak a havidíjat kell fizetni, de ha ez így van akkor nincs semmi akadálya annak hogy átmenjek az US-ra
  • alicenorbie
    szerintem a másik blednek még megvan a valentin napi kulcsa! kell vele beszélni azt akkor átjöhecc ingyen is ha akarsz! okos bled simi simi buksi! :)
    jó hogy mondod akkor chef szépen fizesse viszza amit az accountjáér attam neki! :)))
  • alicenorbie
    én nem lost connectionról beszélek az nem igazán szokott lenni hanem arról amikor szép piros betűkkel kiírják hogy 30 10 majd 5 perc múlva leáll a szerver. ennek semmi köze a szerverhez ilyenkor mindegyik leáll!
    egyébként 4 acc van és 6 játékos de olyan nincs hogy 1 magyar sincs fenn szal nem tom mit parázol! és szoktunk indítani együtt lvl 1eket is!
    az a mondat be van fejezve csak azé van ... a végén mer részletezhetném! állítmány: van! egyébként is ez köztudott azér nem folytattam! találkoztam én már olyan emberrel akinek az egyik szerveren már betelt a 8 helye lvl 50esekkel!
  • Viperácska
    Séffel mi a cd kulcsunkat ingyen kaptuk :)
    Valentin napi 14 napos trialt lehetet kiküldeni az embereknek (thx to Ali és Uni). Mikor ez lejárt átment inaktív accountba, és csak a havidíjat kell fizetni ^^
    Ha esetleg lesz vmi ilyen megmozdulás, figyelj oda, hátha adnak megint ingyen kulcsot, muhaha
  • Kabala
    és a 25 az korra értendő, nem szintre, félreértés ne essék
  • Kabala
    Mintha olyan sok magyar lenne a guardianon, mennyi is 5?
    Az viszont szép ha a guardian ilyen instabil az én netkapcsolatom és gépem lehet hogy ki se bírná, ma is a defiant-on kb 10-szer volt mapserver disconnected, de vannak olyan napok amikor egy sincs, váltakozó, viszont az idegesít amikor épp solozok és egy mob közepén vagyok és pont akkor írja ki hogy mapserver disconnected, mondjuk legtöbb esetben túléltem, az viszont már durva amikor pont egy mission végén csinálja ezt....
    Milyen az USAban a szperhíró kultusz?mert nem fejezted be így akár arra is következhethetnénk hogy szar, de mondjuk ahogy elnézem a CoH US oldalát a costume contestes képeket,ahol néhány ember a saját hero-juknak öltözik be eléggé mókás, arról nem is beszélve hogy nagyrészük már jócskán 25 fölött van, mondjuk furcsák az amerikaiak az tény
  • alicenorbie
    az a plussz óra nagyon is mínusz hehe! :)
    hát usában azér ott a szuperhíró kultusz...
    mér lényeg ők mikor onlineok? magyarokkal kell jáccani! :)
    annyi ember mindig van hogy tuggy tímleni csak mi általában lusták vunk tímet csinálni! :) server down után amikor a legkevesebb ember van gyorsan felugrik pár százra onnan már csak felfelé megy azt csúcsidő után meg szépen lassan esik vissza server downig! persze nem minden nap van dt van hogy eccsincs 1 héten! ecetera ecetera lényegtelen mi is időeltolódással jáccunk de egyébként most is még csomóan vannak európából!
  • Kabala
    És akkor amikor ti online vagytok akkor hányan szoktak játszani úgy az emberek online?mer kicsit kiváncsi vagyok mert ugyebár amerikában más időzóna van olyan +7-8 óra eltérés...

Ja és most néztem hogy már Magyarországon is kapható a játék, de inkább ne vegyétek meg nem annyira jók az EU szerverek, kevesen játszanak, sok a noob,aki eléri a lvl50-et az megunja a játékot és átmegy WoW-ozni, mások meg egyszerűen csak azért hagyják abba mert Európába új WoW szállítmány érkezett, szerintem pár hónap is alig lesznek európában CoH-osok, ez főleg annak is köszönhető mivel szinte nuku reklám volt, sokan nem is ismerik a játékot Európában.
    Én már gondolkoztam azon, hogy átmegyek az US szerverekre dehát ahoz megint meg kéne venni a játékot, meg az időzónák miatt nem biztos hogy előnyös lenne.
  • alicenorbie
    nem tom mikor van a csúcsidő de szerintem olyan 1200-1500!

ja csak éppen nova többet sebez mint 1 blaster arról már nem is beszélve ha 8 fős csapatban van! én jáccottam nova formos pbvel együtt az invul tankommal! beherdeltem őket taunt az meg 5 mp alatt leszette az összeset! egy jó tímben 1 blaster nem is kap sebzést! az már más kérdés hogy tucc e fasza tímet találni! mentem én már a tankommal csak blasterekkel se híl se semmi és eccer sem halt meg egyik sem! de többször van olyan hogy a hülye közel jön hozzám és belehal az aoebe nem várja meg amég tauntolok meg iylenek de ez nem a nulla defenz hibája hanem a játékosé szal a nova igen is nagyon fasza lenne ha mindenki azt csinálná amit kéne de ez évente eccer fordul elő a sok núb miatt! a dwarf meg szerintem is egy rakás szar!

na vki jöjjön már usre mer csináltunk egy 4 fős def tímet és nekem kurvára bejön de buffból és debuffból sosem elég! :) 8 fős def tím ajjaj eccer látni szeretnék 1 olyat szerintem 8 avvel simán elbírna eccerre arról már nem is beszélve hogy pillanatok alatt ledarálná őket! :)
  • Kabala
    A guardian-on csúcsidőben hányan nyomják?
  • chefshift
    Formákat és a forma atakokat is lehet jukasztani. De a formák elég tréék. Nova nuku def, Dwarf nuku sebzés.
  • Kabala
    Hát én pont emiatt nem indítottam PB-t vagy WS-t miután elértem az 50-et mert ezt már szinte az összes 50-es karitól hallottam hogy nincsenek megfelelően kidolgozva, meg hogy nem nagy durranás.De olvastam hogy az issue 4-ben orvosolnak oár hibát és erősítik a kheldian-okat.
  • Holdi
    EN mar reg elertem az 50-et. Inditottam egy PB-t. Szerintem elcsesztek a Powereit. Nem avval van gond, amit kap, hanem avval, ahogyan kapja. A problema a formoknal van, megpedig az, hogy nem tudod kichantolni oket... Szerintem a formoknal boven eleg lenne az a hatrany, hogy nem tudsz mas powert hasznalni. Lasd nova: 0 vedelem. Ep az lenne a kari lenyege, hogy sokfajta stilusba tudj jatszani vele. Ha ki tudnan chantolni, akkor elfogadhato blaster, ill tanker lehetne belole. igy csak harmatgyenge, max fun-bol vedmeg.. ezert en ugy dontottem, hogy nem veszem meg a formokat. En helyukben ugy csinaltam volna, hogy a formra rakott chant slot megjelenjen a powereken is. Szal csalodas kicst...
  • Kabala
    én mennék az USA-ra szívesen, csak hát mégegyszer nem akarom megvenni a játékot csak emiatt:-(
  • chefshift
    Tessék csak USA servereken maradni, aki pedig EU-n van az jöjjön USA-ra
  • chefshift
    Valami mód van rá de Rasti ilyen meg se forduljon a fejedben :).
  • Rasti
    Gondolom USA accountot nem lehet EU-ba transzferelni ???
  • Kabala
    Na a defiant-on már 4 napja meg van a controlleremnek a lvl50, 3 nappal ezelőtt csináltam egy scrappert ami most 21-es szintű de 21-es szinten nagyon szar mert a DO ilyenkor fuccsol be, tehát az accuracy úgy ahogy van szar és SO-t csak 22-es szinten lehet venni csak ahoz elkéne jutnom oda. Dark Astoria-ba mentem hentelni, csak az a baj hogy lassan haladok, mire leszedek egy egész csoportot addigra az endem lemegy nullába, a toggle-ek leesnek és van még fent szörny akkor nehéz a dolog, de nagyon imádom a scrappert mert kurva gyorsan lehet vele szintet lépni meg nagyon könnyű vele a játék.Team-elni meg nem nagyon szeretek ezeknél a szinteknél mert még mindig van egy pár szerencsétlen az EU szervereken.

Egyébként ma lesz a teszt szerverünkön 75-75ös harc az arenaban, a csapatok vezetői 2 GM lesz, bár a felvétel a csapatokba úgy lesz, hogy akik hamarabb érkeznek azokat veszik be a csapat, és mind a 4 EU szerveről jön több ezer játékos, úgyhogy nehéz le bekerülni, arról nem is beszélve hogy kicsit bajban vagyok az időzónákkal mert 18:30 BST-t írtak az oldalon most nem tudom hogy ez a British Summer Time egyenlő-e a GMT-vel, tehát akkor itt magyarországon az 19:30, ha igazam van.
  • chefshift
    1 kártyával 3 accot lehet fizetni.Ha valaha kártyáddal pl fizeted másnak 1szer 1 hónapját akkor az már -1 acc fizetési lehetőség. Az első 3 fizetett acc a lényeg. Annyiszor lehet ujraactiválni ezeket ahányszor csak akarod.
  • alicenorbie
    3 accot lehet 1 kártyáról akitválni de reaktiválni akárhányszor lehet azt a 3 accot!
  • Rasti
    Sziasztok.

Kérdés:
    Mikor tavaj még játszottunk USA accounttal akkor 1 kártya / 3 account volt a limit?
    Van ezügyben már valami változás.Ha esetleg befizetek utána felfügesztem és újra aktiválni akarom accountot akkor lehet e ugyanarrol a kártyárol?
  • alicenorbie
    "sok rosszfiú kis bevásárlókocsiban is elfér!" avagy "kukucs! ki van a hátam mögött?"
  • alicenorbie
    látod látod nem kellett volna eura menni! mi szóltunk előre! :) fogjátok a batyutokat azt költözzetek át usre! :)
  • alicenorbie
    na re meg minden! faszom de hosszú volt ez az 5 nap coh nélkül! :( de olyan kalandtúra volt "unokatesót elkísérem melózni" címszó alatt hogy a faszom kivan! jó vót az a 2 óra alvás is!

hát ilyen állapotban biztos nem tok neked mondani konkrét tárhelyet de csomó van! fogod a guglit azt rákeresel tutkóra kidob párat!

na most vmi pihentető mer meghalok! mongyuk coh... :)
  • Kabala
    Ali nem tudsz valami más tárhelyet is ahová lehet feltölteni képeket?mert ez az SG galéria nagyon kicsi csak pár képet tudok feltölteni, 10 nicket meg nem akarok regisztrálni csak a galéria miatt...
  • Kabala
    Háát ez a hami raid is kudarcba fulladt:-(
    Voltunk több mint 80-an(lag volt kőkeményen) a mitókat hamar elintéztük de amikor arra került a sor hogy Hamidont hold-oljuk akkor csak 15 controller volt és nem sikerült holdolni....
    De túl sok volt ott az önös meg egoista játékos is, sőt még néhol ki is váltak emberek és nem is ugyanazt a mitot támadták amit a raid leader jelölt ki....
    Aztán meg amikor a hold-ra került sor akkor tört ki a vita....
  • Kabala
    Én is voltam a shadow shards-nál 2 nappal ezelőtt és télleg nagyon fasza hely!
    Csak az a baj vele hogy télleg túl nagy, ráadásul a firebase zulu, a cascado izé meg a chantry ugyanúgy néz ki, de nagyon fasza!!voltam annál a lebegő várnál is de csak a tetjére mentem fel, a belsejébe már nem akartam mert mentem aludni mivel már fél 3 volt akkor.
  • alicenorbie
    az jó mer ha annyian lennétek amit erősen kétlek akkor előbb alapossan nézzetek után a hami raid minden apró kis részletének vagy bele fogtok halni a lagba! ennyi emberrel nem hami az ellenfél hanem a lag!
    na én is bekukkantok mer most esedékes egy hami ha van elég ember online és még nem nyírták ki!
  • alicenorbie
    hát most éppen 3 darab lvl 1 karim is van! :))) remélhetőleg 2 héten belül a lvl 1es illuval kinillel elérem a lvl 50et mer hami raideknél sosincs elég illu és órákat kell várni rájuk ezt direk ezér indítottam most bár egyébként is az illu a kedvencem meg a sec power setje a kin amibe egyenesen szerelmes vok! akkor van egy lvl 1 fire/fire tank harmful fire csak is herding/farming/pl céljából indítva! ott a jó öreg tribal samurai az már nagyon rég óta lvl 50 katana/regen! force of dread energy/devices már régóta lvl 47 mert törlésre vár a régi nagy kedvenc! :( energy nagyon fasza ha nincs tank de én nem szeretek szólózni nagy tímben meg épp eszű ember nem jáccik tank nélkül (kivéve bubival) és ilyenkor csak hátráltat a knockback! helyette indítottam electrohazardot elec/devices aki most szintén lvl 1 szal nem mostanában fogja forcet felváltani! ja és ott a full brutal chitinaxe lvl 28 invu/axe tank! na meg volt még vagy 5 karim amiket töröltem! :)
    egyébként ez a hive és lvl 45 a min követelmény! na maj nem rakok be több képet! :)
    hú egyébként csak úgy kíváncsiságból életemben először ellátogattam a többi dimenzióba is shadow shard vagy hogy írják! tök fasza! télleg rendesen oda basz fly vagy tp nélkül! azok a gejzír ugrálások ááá halálos! illetve csak visszadob de mindegy! :) van ugye a shadow shard trial az a lebegő vár amiben van kurva jól néz ki és akkora mint az elején egy kisebb zóna! :))) tiszta jó volt sliderkedni úgyis pont tegnap volt a tvben! :) a storm place meg űber faszán néz ki! akkora térképek mint állat de megérte végigcaplatni őket pedig csak szemlélődtem! :)
  • Kabala
    Kicsit fel vagyok dobva mert a Defiant-on szombaton Hami raid lesz és addigra lehetséges hogy elérem a lvl45-öt(most lvl41 vagyok). Az első hami raid sikertelen volt mert csak vagy 40-en voltak ott de most leszünk legalább 150-en mert már azóta rengetek lvl45+ játékos van.
  • Gyemi Szilvi
    Azta jó kis képek ezek az ucsók Alicenorbie :) ez sem low lvl map volt tutira :) hanyas szintű isvagy már ? :)

ááá..nekem is kezd hiányozni a coh...picit de még legyűrhető ha nem sűrűn nézegetek ebben a topicban képeket :D
  • alicenorbie
    na tessék itt van amiről beszéltünk! megyek hiveba hami sehol! átmegyek hive 2be és ez a látvány fogad!
    bazzeg legalább 100szor kinyírtunk már ideje lenne rájönni végre hogy mikor vunk elegen és mikor kevesen vagy vmit kibára elbasztak!
    fasz noobok neki állnak irtogatni hamit most meg baszhattyuk mer az életben nem nyírunk ki ennyi mitot! azaz csak senki nem fog nekiállni!
  • alicenorbie
    guardianon nyitva tartottuk a hive 2t is! én is pózoltam vagy 6 órát ott (igaz nem muszájból mer volt ott más is)! ki is nyírtuk hamit rögtön egymás után kéccer! :) most megnéztem és kb 120an voltunk szal máskor is olyan 100 körül lehet akkor! há lehetne kevesebb is mer a végén már keyhold lag van az meg enyhén idegesítő és nincs ennyi emberre szükség! na nem baj termett ma 1 dmg/acc meg 2 dmg/rng jó az! :)
    egyáltalán nem a controllereken múlik a dolog! nekik van egy sima meg egy aoe holdjuk! ha azt nézed ice balsternek van két sima holdja ami még jobb is! alapban is csomónak van holdja de ott vannak még az epic poolok is! még az én scrapperem is tud holdolni ráadásul sebzés nélkül! contból csak az illu a fontos a rotationhoz meg azé grav (meg ice) petje rendesen oda rakja magát holdnál!
    held után meg nem árt még egy idieg a holdot tolni támadás előtt hogy beájjon! ha meg lenn van 50% akkor jöhet a túrbózott dmg mer akkor tesz fel új mitókat (minden kari után 1et ami hiveban van) ha elenged a hold! na ilyet még nem láttam szerencsére és nem is valószínű hogy fogok igazából nem is érdekel de azér biztos odabasz! :)
  • Kabala
    Nálunk a defianton volt múltkor hami raid amire 40 ember el is ment de végül nem sikerült legyőzni hamidont, mert hiába szedték le az összes mitót hamidont a controllerek nem tudták holdolni mivel csak 6 vagy 7 volt, ráadásul megsebezni alig tudták mert a resistant felment rendesen és végül a mitók újratermettek....
  • alicenorbie
    beagróztam kicsit hamit had osztóggyanak a mitók és ne legyen olyan könnyű a raid! :)
    remélem nem látta senki mer akkor nagyon megcsapkodnak! :)))))

• alicenorbie
    nem montam hogy elég az illu cont csak azok targyák hamit agrózva paval szal az mindenképp kell pár! vkinek ki is kell nyírnija azé! :)
    na ná hogy ad kül csak mazohisták ölnék mint a hive giant monsterjeit! :)
    mintha a so spéci lenne mikor minden sarkon kapható! :)))
    http://boards.cityofheroes.com/showflat.php?Cat=&Number=2286557&page=&view=&sb=5&o=&fpart=1&vc=1
    tessék itt le van írva az összes hami enh! elég brutálok! ami kettőre ad az 50%os ami 3ra az 30%os! (range, cone range, resistance és defense 30/20% mer az eredetileg csak 20%os a többi meg ugye 33% soban)