8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Rasti
    Ok,hogy ennyire játszototk de legalább azt irja le valaki,hogy melyik US serveren vagytok és milyen névvel.
    Beléptem de a régiek közül aki friend listába van senki nincs bent :(
  • Rasti
    Humm látom jól elvagyok itt magamba :(
  • Rasti
    Na account aktiválva ,patch jön lefelé kb. 30 perc és lent van
  • Rasti
    Hahóó sehol senki ???
  • Rasti
    Ja igen és akkor milyen kari kelllene a csapatba ???
    Mert akkor lehet kezdek újja,ha kell.
  • Rasti
    Ok-ok este beaktiválom az accountot ha hazaértem.
    Milyen nevekkel vagytok bent ?
  • Kabala
    Hát sajnos nem megyek az US-ra, mert az a kód amit Blade küldött már azelőtt érvénytelenné vált mielőtt megkaptam volna, ugyanis a valentin napi kód csak 1 hónapig volt érvényes..
  • alicenorbie
    mindig csak a kifogások! bla bla bla!
    mér írnánk ide amikor tunk dumálni a játékban is? global cseten mi sem eccerűbb! mindegyikünk jáccik minden nap szal hülyeség lenne itt üzengetni egymásnak!
    4 ember jáccik! a kemény mag! most már 1/2-1 éve! de már rég 7en lennénk ha mind a 3an jöttetek volna az 1 ember híján full tím!
    karik miatt meg ne aggóggyál most már mehet a pl ezerrel 1 nap alatt 1es szintről simán megvan a 30+ lvl!
    és azt sem mondhatnám hogy keveset jáccunk mer én is benn vok napi 10 órát!
  • Rasti
    :)
    Figyelő tekintetem mindig itt van,egyébként pedig bármelyik pillanatba tudom aktiválni az accountom.
    Csak eléggé ellaposodott itt a topik és nem tudom érdemes e újra belépni?
    Egyáltalán játszotok e még,1-2 ember játszik még,de mi van a többiekkel?

Másik bajon,hogy ha jól emlékszem elég kicsi kariajim vannak :( olyan lvl 10-15 között :(
  • alicenorbie
    itt mindeki csak félre beszél ne is számíccs rá! serphen tutira monta hogy visszajön azóta sincs sehol! rasti már vagy 3szor kérdezett hogy tud megin jáccani (reaktiválás stb) ő sincs sehol! kabala is csak irogat hogy us us de még mindig eun van! felejcsd el őket bébi itt vok én neked! :) felplünk szépen 4 defet estleg többet hogy lehessen cserélgetni vmi fasza formációban azt aggyá neki! persze előszőr megszerezzük a chimera misht és akkor 2 napig sem fog tartani az egész amikor meg dolgozol a herd mester nyomul dreckkel! :) rad defemnek már félre raktam két hot hehe! :)
  • Viperácska
    nah, okés a mellébeszélésből, gyerünk elhagyni a ratyi Eu szervereket és irány az us :)
  • alicenorbie
    baszki én is full ugyanezt kérdeztem amikor belinkelték! :)))))
    egyébként macska és még kutyát is kergetett meg de nem csodálom hogy szegény kutyus megijett tőle! :)
  • Kabala
    Ez most egy nyúl, egy kutya, vagy egy macska???
  • alicenorbie
    új ellenség jelent meg paragon cityben! :)))))
  • Kabala
    Micsoda mázlista vagy,de jó nektek
  • alicenorbie
    hehe usen minden fasza! amit elvileg kijavítottak memoryleechet az sosem volt kijavítva tejjesen mintha most egy kicsit megin jobban szivárogna azaz maxolva van de most má fasz se tuggya mer windows egy rakás szar és újra kéne raknom csak lusta vok!
    de sok bajotok van nektek eun! nem jó az semmire ahogy látom! :) én arénában 5 percen belül mindig tuttam kezdeni de a többség szerencsére nem csak arénázik! ráadásul felkértek hogy mennyek plődni pedig skzni sem kellett de igazán csak akkor lepőttem meg amikor csatlakozott még 1 fire tank mer unatkozott és jött segíteni a plésben és ez több órán keresztül ment! :)
  • Kabala
    Én egy szóval se mondtam azt hogy hú de várom már az i5-öt, de gondolom jó lesz...
    Ez az i4 mondthatom kurva jó a szerverek úgy kipurcantak miatta nálunk mondhatom,valamit elcsesztek a base code-ban a devek rendesen nálunk mert kb. 10-20 percenként kidobott engem a játék meg a többieket is a memoryleak izé miatt is, úgyhogy megint dühöng pár ember, a PvP iránt meg nem túlságosan nagy az érdeklődés ahogy néztem az EU-n...
  • alicenorbie
    kuss! :)))
    most kifejthetném jó szokásom szerint de már kurva éhes vok és nézem a fábryt! :)
  • chefshift
    Blab-Blab ^^

Kabala ha USen vagy mi a kari neve ?
  • Viperácska
    Örülök a sok gyengítésnk, kellett :D.
    A test szerverér Ali azért van, hogy a közeledő újdonságokat kipróbáld, teszteld ha AKAROD, esetleg beleszólj, hogy mi legyen... Néha vannak olyan Eventek, mikor a DEVekkel találkozhatsz ott.
    A teszt szerverért nem fizecc te nyominger :D, viszont ha használod esetleg DT alatt, akkor megtudod mi jó, szar, min kell változtatni. Nem kell feltétlen a test szerveren nyomni. Én csak azt mondtam, hogy aki odament, az ott nem teszteni akart, hanem PvP-zni, és *urávra meglepödött, mikor a SR meg regen scrapperét bezúzták, majd elkezdett sipákolni, hogy nem ér ..
  • alicenorbie
    baszki nektek semmi sem elég? most jött ki az i4 de már mi lesz az i5ben! há beszarok! :)))
    de komolyan! tegnap is anyáztak a fórumokon azér mer nem tom én hány órán keresztül nem jácchattak! hát ki nem szarja le azt a nyommer fejüket!? meg egyébként is mi a faszomat várnak havi rongyos 3ezer forintér!? annyiból még berúgni sem lehet úgy istenesen!
    kibaszott sok újítás van amik kibaszott jók szal aki nem kussol el azt én rúgom picsán!
    mingyár elsírom magam mer nerfelték az sr scrapperem ami egyedül öli az avket és pvpben senki nem tuggya eltalálni! jaj istenem mi lesz most? há szopjanak már le! idióta balfasz núbok gyülekezete a playerek fele!
  • Kabala
    valaki megnézte már az új Kheldian story arch-okat?
  • Kabala
    Az I5 már remélhetőleg egetverő lesz ott már beleraknak pár új AT-t állítólag...
  • alicenorbie
    persze még én fizessek az ncsoftnak hogy tesztelhessem a játékát! meg vagy te gajdulva? :)))
  • Viperácska
    No para skacok, minden Issue-vel voltak gondok az elején, de a devek folyamatosan dolgoznak a hibák kijavításán, és legtöbbje nem is egetverő, csak kellemetlen. Ez az eredménye, ha baszogatják a feljesztőket, hogy mikor jön ki, aztán közben meg *asznak a teszt szerverre menni az emberek, és segíteni a devek munkáját. Séffel néhányszor bekukkantottunk oda, de mindenki csak a PvP-t nyomta, és az anyázások mentek csak, olyan dolgokról, hogy a xy karaktert mér gyengítették ... ahelyett, hogy figyeltek volna és esetleg jelentik a hobákat, BAAH
  • Rasti
    Hehe az már nem rossz :)
  • chefshift
    Kijött az Issue4, ennek köszönhető, hogy már lehet PvP-zni.
  • Rasti
    Sziasztok.

Mi a nagy helyzet CoH világba?
    Hogy haladtok???
  • Kabala
    Hát jah már én is találtam rengeteg idegesítő bugot
    Pl. csináltam egy event-en aztán mikor volt elegendő játékos elakartam indítani, de nem indult helyette eltünt minden név eltűnt onnan a listáról, de persze az event chat-en tudtam velük továbbra is beszélgetni de elindítani az event-et már nem sikerült, ráadásul a quit gomb is bedöglött....
  • Viperácska
    ok kapásból 1 bug, a friends lista néha idióta helyre ugrik :)
    Muhaha, 1ik issue sem volt jó mikor kijött ^^
  • chefshift
    Ok Issue4 volt ^^, most már mennek a szerverek. Kicsit tovább tartott mint gondolták.
  • chefshift
    De az is lehet, hogy csak a test szervert frissítették és még nem lesz issue4 ^^
  • chefshift
    Az anyázásba az a jó hogy elöbb elkéne olvasni a : TERMS OF AGREEMENT -et ebbe minden benne van az ilyen esetek is. Különben is örüljenek,hogy foglalkoznak a szerverekkel és minden mással és minden tölük telhetőt megtesznek.Attól hogy 1 nap nemtudnak játszani még nem kell összeesni.
  • alicenorbie
    ó szegénykék fél évente van issue és nem bírnak ki pár órát! ha vkinek nem teccik ne cohojjon! egyébként se tud hehe! :)
    sosincs túl sok változás sőt elég sem mer sosem lehet egy gém tejjesen kiegyensúlyozott de minél inkább törekedni kell rá! pár héten belül úgyis jön megin 1 csomag! párat már rég ki kellett volna javítani mint pl perma mog de végre megvannak! bár így is maratt csomó amit nem találtam a felsorolásban és nem ártana rajta változtatni! azé sr scrapperekre kíváncsi leszek perma elude nélkül hehe! :)
  • Kabala
    Én inkább azt mondom hogy túl sok a változást el se olvastam az egészet mert kiég a szemem....
    Az EU fórumon kész káosz van, pár hülye elkezdte anyázni a készítőket hogy mi van már, meg nagyon türelmetlenek egyesek....
    És én is kezdek már kicsit az lenni mert 4 órát mondtak de már több mint 6 órája lent vannak a szerverek......
  • alicenorbie
    én is arra gondoltam hogy i4 mikor láttam hogy 4 óra de az hogy mindeki tuggya az érdekes lenne mer sose mongyák meg előre mikor aktivájják az issuekat ezt is csak hirtelen ötlettől vezérelve néztem meg és ez nem rég még nem volt ott de ha belső forrásod van szójjá má!
    ugyan már ki nem szar le egy picsa opciót amikor annyi változás van hogy mire a végére érek már asse tom mi volt az elején!
  • Kabala
    Akkor igazam volt, de már ezt mindenki tudja hogy az Issue 4 most fog felkerülni:-)))
    Visszont szomorú vagyok mert ahogy nézem nem rakták bele a Tournament módot a PvP-be:-( pedig ígérték:-(
  • alicenorbie
    http://www.cityofheroes.com/news/updates.html
    hoppá ezt tessék megnézni különös tekintettel adátumra! :)))
  • alicenorbie
    az a most már fél órája kellettt volna hogy legyen! 4 óra maintenancét írtak ami már 18:00kor lejárt szal gyorsan rakják rende mer picsán rúgom őket!
  • chefshift
    most fognak visszajönni a szerverek ha minden igaz.