City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most próbálok! bocsi ha kirúglak! maj megtanulod hogy írd ide ha jáccol édes kisfiam! 😊))
hú az jó szám! édes kisfiam! ennyit tok belõle! 😊
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
ez most nem tom hogy jött ide 1 és negyed óra után! 😊
nézek jóbarátokat mer film az már sok lenne!
k addig tvt nézek de maj figyelem hogy mikor írsz!
u.i.: a dohányzás rossssszzz
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
jön vki reggel vagy kora délelõtt jáccani? azér kérdem mer most még szintet kell lépnem de akkor utána nem állok neki a tfnek mer nem tudnám befejezni!
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
ha a játék néha szaggat, akkor a hollows trialban nem fog menni nekem, mikor az utolsó küldetést kell majd nyomnod , mert az zabálja az fps-t. Hollows trialt kb 18adik szinten lehet esetleg megcsinálni, de az 1 NAGY SZAR 😄
megvan a 2 missionos badge! helyben vagyok a 3 story arch missionokhoz is! az nem badge csak suvenir de azok is kellenek! addig max 14es szintû lehetek! amíg nem csináltam meg õket nem lépek szintet! utána fel 16ra és 1 napot csak positron tfjére meg a hollowos trialra fogok szánni de ha kell többet is akár! mindenképp megcsinálom! bár a hollowos trialt ráérek késõbb is megcsinálni mer az 12+ szintes tehát elvileg nincs max de jobb a békesség!
ezt meg kell néznetek! 😊)) mennyi idióta! kurva jót röhögtem! 😊)) hõsrõl egy kép mellette meg a gazdi beöltözve a hõsnek! 😊)) iszonyat durva! 😊))))
mer annyit még rászánok cohra de vidiókártyára már nem futná!
egyébként pont emiatt kezdtem megin újra! ugye az elhagyott missionokat és tfeket már csak exelve tom megcsinálni! na de próbáltam positron tfjét újra és olyan hosszú hogy lehetetlen hogy addig ne faggyak ki legalább 1szer! ami exelve ugye a végét jelenti! ez is egy nagy baromság de ez van!
jó legyen nem csalás de attól még nem értem volna vele semmit ugyanis a perez parki erdõben lévõ ösvényeket azon sem látom és ott kellett keresgélni! a többi meg nem nagyon érdekel! úgyis to milyen szörnyet hol találok bolt még nem kell de abból nem lesz nehéz megjegyezni 2 darabot hogy hol van! egyébként meg annyira hiányos az egész hogy csak na! csak az eleje van meg rendesen! a yellow line trainos helyeket meg a hozzájuk tartozó csíkos kapus helyeket már úgyis úgy ismerem mint a tenyeremet! pl boomtownban ugye kell clockworköket gyilkolászni! iszonyat nehezen találtam megfelelõ szintûeket meg egyáltalán és a térképen meg nincs semmi jelölés! nekem az olyan hogy csaltam mer belenyúltam a gém struktúrájába! ha ilyen térképet akartak volna belerakják alapban de nem rakták!
A térkép meg nem számít csalásnak...
http://www.vidiotmaps.com/coh/all_ingame.zip
rajta van PP járatai, az origin shoppok, a badgek, meg hogy melyik zónában milyen mobok vannak.
Ezzel nem kell fél órát rohangálnod eszetlenül 😊
a zippelt fileban benne van, hogy a Cohon belül pontosan hova kell másolnod a filekat.
gl & hf
chefke ha írok egy progit ami nálam jelzi hogy nálad fut e a coh akkor berakocsgatod az indítópultba? bár elég egy manuális ki be kapcsolom jelzés is csak akkor arra külön kell figyelni!