8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• alicenorbie
    holdi baszki te milyen játékkal jáccasz??? nem kell taktika? ja szólózó scrappernek nem kell de ne mond már nekem hogy ugyanúgy jáccol ha van tank a csapatban és ha nincs esetleg a trip májnos trükk a debuffok nem leírtása pull herd blastert megvédeni hogy tuggyon írtani sorojjam még neked??? ennek semmi köze a mishez ez ugyanis a csapat összetételén múlik!
    aszongya a respec a legnagyobb változatosság mindhárom ugyanolyan! :))) jó persze a maraggy életben x ellenfél ellen is lehetne küldiben de ki a faszom csinálna ilyet amikor csak állsz és várod a következő hullámat??? respecet is csak respecér csinájják! na pl itt a respec ha már itt tartunk! van respec más gémekben? hát nem jellemző pedig azt se tom mi lenne velem nélküle! vagy maraggy életben x ideig vagy van még pár ilyen hülyeség de ezzel elbasznák a játékot nem azt montam hogy hülyeségeket mongyál mer attól nem lesz jobb csak rosszabb!
    aszondod rengeteget felsorolhatnál de egyet sem montál! bla bla bla csak vakerálsz! vagy akkor mongy párat kérlek de ne iylen hülyeséget mint respec mer az mishben szar lenne ezt te is beláthatod! de ha bárkinek is teccene akkor meg benne van a gémben annyiszor csinájja meg ahányszor akarja szal hülyeség még mishbe is berakni!
    a covról meg nem értem mit beszész! ki monta hogy meg kell venni? egyébként meg nem olvastam el ezt bled monta nekem! :) nem nagyon izgat maj csak ha kijön addig minek csorgassam a nyálam? bétára sem jelentkezek!
    "és mi az ami más játékokban alapban benne van de ebben nincs?" feltettem egy ilyen kérdést is! erre sem válaszoltál! csak szidod hogy ez nem jó meg az nem jó közben pont azok a jól megcsinált dolgok benne mer persze nem tökéletes sok hibája van de nem ezek amiket te montál! vagy akkor mongyál példát ne csaka levegőbe beszéjj hogy rengeteget felsorolhatnál!
    vége! :)
  • Rasti
    Hehe az tuti ,hogy én megveszem.
    Néha nem rossz egy kicsit gonoszkodni :)
  • Kabala
    Na ja pont ezt akartam mondani én is hogy vannak TF-ek Trialok meg AVk is amit egyedül nem igazán lehet megcsinálni, gondolok itt főleg az Eden trialra
  • Rasti
    őőőőőőőőő izééé megg
    nem nagyon
    ugye 1 évig nem játszottam ugyhogy most elnézést kérek a tudatlanságom miatt és mindjárt beállok valameik sarokba :)
  • Kabala
    Ugyanmár nem biztos hogy így lesz, ha meg így csinálják meg a készítők akkor meg hülyébbek mint voltak, csinálhatnák mondjuk úgy hogy valami gondolkodás, logika meg taktika is legyen az egészben ,bár ők tudják hogy mit fognak csinálni.De ha marad úgy ahogy van az se baj, én az új AT-k és a powerek miatt várom a játékot leginkább meg a Villain-os, darkos feeling miatt
  • alicenorbie
    rasti nem hallottál még atfekről meg az av mishekről meg a több bombát eccerre mishekről? ugyanis ezek csak és kizárólag csapatban megoldható küldetések küldetéssorozatok...
  • alicenorbie
    tudom mit jelent a kidnapping! és szerinted az miből áll? hogy nyírj ki mindekit apályán és találd meg az elrabolandó személy esetleg csak azokat nyírd ki akik őrzik4 ez neked hol új???
  • Kabala
    Holdi játszottál már a WoW-val?el kell hogy mondjam hogy ott még ilyen missionok egyáltalán nincsenek, minden mission ott arról szól hogy ölj meg x szörnyet a térképen meg gyújts be x növényt, tárgyat mittomén mit tehát abban a játékban a missionok akkora szerepet nem kapnak, inkább örülhetnénk hogy itt a CoH-ban legalább vannak indoor meg outdoor missionok egyáltalán.
    Meg a CoVot mindenképpen megkéne venni ha játszani akarsz vele még akkor is ha kiegészítő lenne, ugyanis ez nem egy ingyenes issue, nem is lenne úgy értelme...
  • Kabala
    Ali a kidnapping jelentése emberrablás, tehát ebben az esetben nem megmenteni kell az embereket, hanem elrabolni.
    Most gondolj bele milyen lenne az ha egy bűnözőknek embereket kéne mentenie?
    Továbbá biztos sokban fog különbözni a CoH-tól, hisz gondolom itt most nem Clockworkoket skullokat meg nemesiseket kéne írtani hisz Villain villain ellen nincs sok értelme, bár kitudja lehet hogy így lesz, meghát a missionok is másról fognak szólni tehát nem lesz egy és ugyanaz mint a CoH.....
    Meg ugyebár 4 új AT is helyet kap a játékban tehát lesznek benne bőven új dolgok, meg még eddig nem sok mindent közöltek a játékkal kapcsolatban tehát biztos lesznek még meglepetések, meg ha már fél éve igérgetik akkor biztos nem egy összecsapzott szar lesz
  • Kabala
    hmmm én nagyon kételkedem a ti angol tudásotokban, vagy csak egyszerűen nem olvastátok el az egész oldalt, ugyanis Hero Vs. Villain lesz benne, A CoH-ból a herok és a CoV-ból a villainok összecsaphatnak simán, de hogy ezt hogyan oldják meg ők biztosan tudják. és az hogy stand-alone még jó is hisz aki nem játszott a CoH-zal annak nem kell megvenni ezt is akit inkább a CoV jobban érdekel...
    Továbbá ugyebár ujdonság lesz pl. az is hogy már lehet bázisokat és barlangokat épiteni a villainoknak és azt írta az oldal hogy csak a hero-k akkor tudnak ha megvan a CoV, tehát majdnem mondhatnák kiegeszítőnek, de ugyebár azt írták hogy stand-alone.ugyebár az újféle missionok a Villain-oknak mint pl. az emberrablás,betörés, lopás stb, meg írták hogy a CoV és a CoH egy és ugyanazon a világban játszodik, és majd lesz egy sziget ahová mindkét játék tulajdonosai találkozhatnak és megküzdhetnek egymással.Holdi neked meg nincs igazad hogy kevesen játszanak a játékkal, ez csak Európában van így, az USAban az első 1 hónap alatt több mint 150 000 játékos regisztrált itt még Európában még ennek a 10% se, valszeg azért mert itt Európában nem reklámozták annyira a játékot és mindenki WoW lázban ég most, de gondolom hogy az US verzióval még játszanak jópáran.
  • chefshift
    Azt írták így lesz. Leszek ahol csak a gonoszok gonoszkodhatnak és lesz olyan zóna ahol mindenki találkozhat. Beta az Julius, Agusztusra igérik egyenlőre, de ez még változat. Mindenesetre ebbe az évben akarják kiadni.
  • Rasti
    Én mondjuk jobban örülnék ha a jó és a gonosz oldal egymásnak lenne eresztve,valami hasonló szisztémába mint ahogy a wow-ba van.Jó és gonosz oldal külön városba kezdene és lennének közös zonák ahol aztán mehetne a PvP :)
    Szerintem ezzel igencsak megdobnák a játékélményt.Bár még igy is kisülhet belőle jó !
  • Holdi
    Hianyoznak az olyan dolgok amihez valamilyen taktika kell. Altalaban berohanas, mindenkit megoles van, olyan palyakon, ami ugyan az mindenkinek.
    Pl mar nem is tudom hanyszor csinaltam meg FF is. Nezd, a respec a legnagyobb valtozatosag szinte az egesz jatekban. Ezenfelul rengeteg dolgot ki lehetne talalni. Rengeteg dolgot felsorolhatnek, de szerintem barki aki vegiggondolja kitalalhat valozatosabb missionokat.
    Jahh amugy nezzuk a masik oldalat is annak hogy kulon jatekkent jelenik meg a Villains, ha te nem akarsz gonosz karival jatszani, nem veszed meg avagy forditva. Szal regi jatekosnak semmibe nem kerul. Mas kerdes, ha ki akarod probalni milyen, mert ugye egy kis valtozatossag nem art, akkor meg kell venned.
  • Rasti
    Bétára mikor lehet jelentkezni ?
  • Rasti
    Mondjuk én valami Csapat orientált küldiket is probálnék beletenni.Ami csak és kizárolag csapatba kapná az ember.
    Bár tényleg elég nehéz már újjat kitalálni.
  • chefshift

CoV video

lehet máris letölteni ^^
  • alicenorbie
    és ez mér új? kidnapping? eddig is meg kellett menteni embereket! infiltration na el tom képzelni olyan lesz mint egy ez mish! :)
    eccerűen nem lehet berakni több féle küldetést mmorpgbe ezek a korlátok! na jó variálni lehet de attól az még nem lesz hú de új! szal kíváncsi lennék milyen más küldik vannak más gémekben ha ez kevés?
    nehogy nekem ilyet mongy hogy gyűjcs össze ebből és ebből ennyit mer az a leghányadékabb küldi tök unalmas és itt szerencsére nem megoldható! :)
    és keresd meg ezt meg eztet se mongy mer az meg benne van csak badget kapsz érte!
  • chefshift
    "Features a huge variety of villain missions" :

including heistis, kidnappings, infiltrations, and more!

a küldetések biztos érdekesebbek lesznek.
    Meglássuk mi sül ki belőle, reméljük mindenki bekerül a BETAba :).
  • alicenorbie
    mér szerinted mit lehetne még berakni küldinek? csomó játékban még indoor küldi sincs!
    na nehogy már ezt ingyen issuenak akard! azé ez túlzás hiába örülnék neki!
    és mi az ami más játékokban alapban benne van de ebben nincs?
  • Holdi
    Ha jol vettem ki ugyebar 1 jatek lesz, am csak azzal az oldallal jatszhatsz amelyiket megvetted, Ha mindkettot, akkor mindket oldalon indithatsz. Nyilvan penzt akarnak latni belole.Nem hinnem, hogy 2 acc kell majd. En mondjuk Kabalaval ellentetben nem aradoznek, hogy mennyire faja, semmi egetverot nem lattam benne, ami ne lehetne akar egy sima kieg. Nagyon kevesen jatszanak vele, szerintem is hibas dontes tolluk. Ugy latom 1-2 dolgon kivul meg mindig eleg szegenyes kicsit muvi a jatek. Rengeteg olyan dolog nincs meg benne ami mar mas jatekokban alapbol benne van. Persze lehet hogy direkt, de 3D-os kepregeny meg mindig:) Kuldik meg szinte mindig ugyan azok mas koritessel.

• Unipsycho

núúúúbz!
  • Rasti
    Humm ez elég érdekes.
    Tavaj mikor bejelentették akkor ugy volt,hogy ez lessz a CoH első kiegészitője és ebbe kerül bele a PVP is jok és gonoszak egymás ellen.
    Viszont ha külön játék lessz belöle akkor szvsz kicsit melléfognak.Ki akar és kinek van ideje 2 játékkal játszani :(

Én azért reménykedek benne,hogy nem külön játék lessz.
  • alicenorbie
    hát ha lesz pénzem rá biztos megveszem mer a coh után egy csomó dolgot már biztos jobban fognak csinálni! de mi a picsának külön játék lesz??? mér nem oldották meg valahogy hogy a coh fizetős kiegészítője legyen és a gonoszok nyomulhassanak a jók ellen? mongyuk külön város lenne amibe csak az tud átmenni akinek megvan a cov is és a jó hírókkal ott nem lehet mást csinálni csak a csúnya gonosz hírókat írtani! vagy mittom én nem akrok 2 gémmel is jáccani annyi idő nincs avilágon hogy mindkettőre elég legyen! :)
  • Kabala
    Hát ez valami kurva jó játék lesz az már biztos nekem leesett az állam mikor az oldalt, a képeket néztem meg az infókat néztem.Valami isteni lesz, alig várom
  • chefshift
    City of Villains
  • Kabala
    Na ez aztán télleg 100%-os Defender! ráadásul van 5 bombja amivel aztán egy egész SG-t is képes kiírtani....
  • chefshift
    Egyik DEV :)
  • alicenorbie
    mi van??? :)))
  • chefshift
    hát ez a nemsemmi ^^

• chefshift
    Múúúúúú :(
  • Rasti
    Sziasztok.

Sajna hétvégén nem vagyok ithon,igy csak hétfőn jövök legközelebb :(
    Addig is jó játékot mindenkinek.
  • Rasti
    egy kis up
  • alicenorbie
    tejjesen mindegy még nekünk sincs kész az új tímünk mer lvl 22ről akrunk kb kezdeni hogy tuggyunk venni singel origin enheket! egyébként most épp defender tímet csinálunk szal jó lenne ha vmi faja deffel jönnél! eddig van 1 storm 1 kinetics és 2 radiation! szerintem bármilyen defet hozol jó lesz! de nem csak ezekkel jáccunk van jó pár karink szal ja! maj felveszed őket globalra azt megbeszélitek! annyi hogy ma este bled nem lesz és én is csak 10 körül érek haza szal ma nem negyon lesz pl de holnap leszek egész nap utána meg hétvége! bled msn címe meg közös chefével mer tesók szal chefet azon el tod érni global miatt utána meg talk a globalon!
  • Rasti
    Sziasztok.

Igen igen global csetes rész még annó nem volt,igy érthető ha senkit nem találtam :)
    MSN-be betettem mindkettőtöket ( [email protected] )úgyhogy ott tudunk értekezni.Este pedig olyan 8 felé leszek játékba.
    Kell esetleg új kari vagy teljesen mindegy ?
  • alicenorbie
    szegény gyereket global csetes nevekkel terheled mikor asse tuggya mi az mer régen még nem volt! :)
    és alicenorbie nem alicenorbi mingyá megváglak! :)
    ha van msned aza legeccerűbb! májne: [email protected]
    aztán ha végre sikerül érintkeznünk onlinban nem ilyen offline hülye fórumon akkor megdumájjuk a dolgokat! azé jó meglepőtt mikor 12 új hozzászólás volt a de aztán elolvastam az első párat jól örültem! :)
  • Viperácska
    Azzal nem is fog menni, mert ez a Global Chat nickek, karaktereink:
    Ali: Tribal Samurai, Injury, Chitinaxe, Darlkest leader, invulfire
    Uni: minden fajta Cheryl ; (Cheryi, .Cheryl, Cheryl. stb), Unipsycho, Lamuse
    Séf: Oxigen, Radiv
    nekem meg lent vannak a karijaim.
    De elérhetsz engem a 244933912-es icq számon, vagy MSNen : [email protected]

• Rasti
    Ok.
    Beléptem probáltam a /t név üzenettel irni de senkinek nem sikerült :(
  • Viperácska
    Guardianon vagyunk, Global chat handlek :
    Unipsycho, Bled, Chefshift, Alicenorbi
  • Rasti
    Ja :)
    Eddig az volt a baj,hogy nem jövünk vissza,most meg miután activáltam accountot senki nem ir egy kari nevet :(
  • Kabala
    Látom jól elvagy:-)