8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#5197 Visszakéne térni :) hív a játék :) -
Kabala #5196 Micsoda???még jó hogy csak az XP-re hajtottam mivel a story-arcok nagyon rosszul vannak összerakva, arról nem is beszélve hogy már nagyrészüket a betában megcsináltam, most megint nekiállni azoknak dögunalom lenne neki állni, az interneten amúgy is le vannak írva a story-archok úgyhogy ha annyira érdekelne akkor elolvasnám ott, mert különben egy story-archban a missionok nagyrésze ugyanaz , ölj meg mindenkit az irodában, vagy mentsd meg ezt meg azt, vagy találd meg ezt az ereklyét....
Pl. a 3. Devouring Earth story-archot is nevetségesnek tartom, abból áll az egész hogy ments meg Tanya-t hamidon kedvesét a DE-től, aztán megint túszul ejtik, megint mentsd meg és így tovább, mire megfertőzödik és átálakul ő is DE-té, hát komolyan mondom nem sokat kellett ezen a Story-archon gondolkodni mire megcsinálták a devek......
Miután meg elértem a lvl50-et azért csináltam másik karit, mert lvl50 után már nem sok mindent lehet csinálni, szinte semmit, meg amúgy is kiakartam próbálni a többi AT-t is, de ha jól tudom te is miután elérted a lvl50-et mentél csinálni egy PB-t, azt meg fogalmam sincs honnan veszed hogy hogy többször is megöltem Attat és frostfire-t, mindkettők csak 1-szer azt is csak a controlleremmel, mert vannak jobb fejlődési lehetőségek annál....
Ja és az issue 4 az egy kalap szar, az egész csak a karakterek gyengítéséről szól, meg a PvP-ről, és kevés ember PvP-zik ahogy néztem múltkor is, mert elég gyatrán van megcsinálva a PvP. rengeteg változtatást csináltak az issue4-ben, de ujdonság ami még jó is lenne meg érdekes, az aligha van, az új Costume kreálási lehetőségek se annyira egetverőek, bár megszokhattuk hogy eddig egyik Issue se hozott akkora nagy változást...
Gyorsan azért akartam fejlődni, mert az alacsony szinteken rengeteg a gyengébb játékos akikkel kész szenvedés játszani mert folyton azon veszed észre magad hogy meghalsz, abba meg mi a jó???
A játékot meg azért hagytam abba, mert egyre kevesebben jászanak az EU szervereken, sok játékos mikor eléri a lvl50-et, úgygondolja hogy vége és abbahagyja a játékot, köztük sok haverom volt, és nekem sincs kedvem játszani.Figyeljétek meg hogy pár hónap múlva lesznek vagy 200-an egy szerveren, európában ennek a játéknak egyáltalán nincs sikere.... -
alicenorbie #5195 na akkor aszem elértem amit akartam! bájbáj te okos kis holdi! :)
"Akinek bejön CoH az játszik vele akinek meg nem jön be CoH az ne játszon ennyi az egész :)" ja ez volt a lényege rasti van még elég mmorpg akinek nem teccik húzzon máshova! :) -
Holdi #5194 Azert inditsal controllert, mert neki nem kerul penzbe a power, es mondjuk nem jar le fel nap mulva stb. Mellesleg a Tankok is kepesek Holdolni, lasd epicpowerset.. Jo, elismerem, van igazsag abban amit irsz, csak tulzottan egoldaluan vilagitod meg. Valoban ebben a jatekban az a jo, hogy tobbfajta karit is kiprobalhatsz a gyors fejlodes miatt. Mas, en a missionok egyformasagara utaltam, es nem a karakterek valtozatosagat firtattam.. Az tenyleg jol van megszerkesztve. PVP nel is vannak problemek epp a jol eltalalt massagok miatt. Csak eressz ossze egy regenscreppert egy tankkal avagy tankot controllerrel:) Igazad van ez a jatek tenyleg arrol szol, hogy hozz ossze egy csapatot, es gyakjal tok mindegy milyen missioban.. Ez valoban szinte tokeletesen meg van oldva.
Valoban nem nekem irtad, hogy ne jatszak ezert bocs. Viszont most nekem irtad.. Azt irtam el tudnek kepzelni olyat is, nem azt irtam, hogy minden vagyam, hogy ilyen legyen. Latszik mennyire ertesz hozza.. eloszor lefikazod a szabalykonyvet, aztanmeg, hogy te mennyire elvezed osszerakni/megtervezni a karid. Nahh ez pont a szabalykonyves resz:) Te szoktal konyvet olvasni? Ha igen, miert teszed?
Szerintem te leledzel tevedesben, ugyanis az mmorpg epp errol szol, hogy kalandokat elj at real emberekkel. Az persze mas kerdes, hogy ez a jatek nem igazan rpg.(de akar lehetne is)
Nem hinnem, hogy hulye perverz hozzaallas lenne, es teljesen felesleges tuldramatizalnod a dolgot.
Latom megintcsak sikerult belekotnod abba, hogy nem irok sok otletet. De miert is tennem? Ugyis az lesz, hogy belkekotsz, lefikazod atgondolatlanul.
Nahh mindegy, nem is folytatom, mert felesleges szocseples lenne.
Meg egy dolog utoljara: mocskos a szad... igazan kinohetnel mar a tragar szavakbol. Ettol hidd el nem latszol nagyobb fiunak, se vaganyabbnak, es a mondanivalod se lesz ertelmesebb. Nem azt mondom ne hasznald, csak azt, hogy az irasodnak ne az 50 szazalekat ez tegye ki.
Jahh es tudom hogy hogyan fogsz erre reagalni, de teljesen felesleges, mert innentol nem elvasom ezt a forumot.(tudom nem fog erdekelni)
Szal tied a palya szolj jol be nekem, ird le a frankot:) -
Rasti #5193 Hehe látom jól elvagytok :))))
Akinek bejön CoH az játszik vele akinek meg nem jön be CoH az ne játszon ennyi az egész :)
Na megyek tovább dolgozni :( vasárnap tudok csak játszani jönni :(Addig is további jó játékot mindenkinek.
-
alicenorbie #5192 "Mellesleg en pl olyan mmo-t is el tudok kepzelni ahol nincsenek szintek, nincs fejlodes, csak a kaland szamit."
na most viszont modom hogy ez a gém neked nem való inkább húzzá szerepjátékozni a hülye szabálykönyvekkel! picsamód jó lenne amikor pont azt élvezem benne hogy megtervezem azt a karit van hogy több órán keresztül gondolkodom csak a pvp részén de nem csak azt nézzük szal hogy tejjesít ilyen tímben olyan tímben szólóban és mindegyik tímhez a jó taktikát megtalálni és lehetőleg jót is használni alkalmazkodni mások powerjeihez de őket is jól lebaszni ha nem alkalmazkodnak a tiedhez és a többi és a többi! (mások a kari jelleméhez igazíttyák meg hogy mennyire teccik nekik az adott power ez nem erősség függő ez egyéni szoc prob)
te rohattul nagy tévedésben élsz! te nem mmorpgt akarsz jáccani hanem kalandjátékot! méghogy nincs fejlődés ekkora baromságot még nem hallottam kb ez az rpg lényege! tom te csak mmot írtál de ilyen hülye perverz hozzáállással inkább ne fejtegesd a coh hibáit mer az mmoRPG! RPG RPG RPG!
az unalmasságról meg annyit hogy még a grav és illu kontroller között is ég és föld a külömbség szal nehogy má ugyanaz legyen amég eljucc lvl 50ig és iszonyatosan sok fajta karit lehet összerakni! ó persze lehetne mindennap vmi újdonság is csak ha azt meg tudnák oldani ennyi pénzből akkor biztos nem csak 4 issuet attak volna ki eddig! persze te sokkal jobban gazdálkodnál sokkal jobb ötleteid lennének és programozási megoldásaid de sajnos ők nem ilyen ügyesek és csak enyi telik tőlök! eyébként érdekes módon mér nem csinálta meg még senki a tökéletes mmorpgt ha mindent meg lehet oldani és minden játékban van vmi ami persze cohban nincs csak érdekes módon mindegyik játékban más van és semelyikben sincs benne mind szal ennyit a példáidról is én is tudnék fasza dolgokat mondani cohból kár hogy nem csak annyiból áll a játék és attól a többi része még lehet retek szar vagy akár az egész játék tök jácchatatlan! szal hajrá holdi gyűjcsd össze minden játékból a legjobb ötleteket és gyúrd össze őket 1 gémben én drukkolok neked biztos nagy siker lesz ha nem a saját ízlésed alapján csinálod és azér a fejlődést hagyd benne ha 1 mód van rá persze ettől még lehet hogy egy összekutyult szar lesz ahol troll varázslók vállrólindíthatós rakétával ütik az ellenfeled de azé drukkolok! -
alicenorbie #5191 komolyan mondom te már túl teszel mindenkin értetlenségben! :)
baszki baszki baszki a tím miatt jáccok mmot mi a faszomér másér a rohatt buzi hülye idegesítő küldetásied amit kitaláltál azt egy szaros offline játékba is bele lehet pakolni nem ezér mmo az a kurva mmo hanem a tím miatt! persze ennyi erővel nem kéne havi díjat fizetnünk de tuggyuk mi a külömbség had ne ilyen hülyeségeket irogassak!
temp power amit bármikor meg lehet venni! akkor mi a faszomér indíccsak controllert ha bárki vehet holdot??? ekkora hülyeségeket írsz baszki és akkor csodálkozol hogy belekötök! nem érdekel a rizsa arra enm is reagálok a konkrét ötleteidről meg ott a véleményem alul! nem túl pozitív ha nem emlékeznél rá!
és nem baszki nem akarok buzi gondolkodós fos kurvaszájú pöcs küldiket hanem csakis és kizárólag arra a kurva csapat taktikai részre akarok odafigyelni na meg a karim fasza megtervezésére és ezér jáccom cohot! felfogod? a többi rakat szar egy kaptafára készült picsa fos fanatsyra meg jó nagyot szarok! nem érdekel mivel jáccottál előtt nem érdekel mik jöttek ki hány éve (és igen az nwnnel én enyhén offline jáccottam! de annyit róla hogy hót ugyanolyan mint az összes többi d&d alapú gém lásd baldurs gate icewind dale stb remélem jókat írtam mer jó pár éve volt és kibaszottul épp ilyenek miatt a faszom kivan a középkori fantasykkal ahova még 1 rohatt új szörnyet sem tudnak kitalálni állandóan másik gamekből könyvekből veszik őket) és az sem érdekel mi fog kijönni milyen gémben mi van mer kurvára nem illik a cohba mer rohatt szar vontatott hülye játékmenetük van és nem nem érdekel hogy milyen festményeket akaszthacc a házad falára! ki a jó faszomat érdekel ekkora baromság??? ha ilyen buziságokat akarsz csinálni jáccá simssel ami a legidiótább legszarabb gém ammit valaha is csináltak csakis full szerencsétlen kis köcsögök jáccanak vele! na nehogy má nekem ilyen fosokkal basszanak tele egy mmot amit az miatt a kurva tímelés miatt jáccok! na ezér jáccom én cohot és nem más agyalágyult szar mmonak nevezett csökött faszságokat amit nem is fejlesztenek akkor vajon mi a jó anyámtól havi díjas??? szal nem földhözragattság és nem mer nekem jó ahogy van hanem ez télleg így jó ahogy van alapjaiban ilyen hibák miatt meg hogy eltolnak a járókelők jelencsem fel őket? és bármi ami lassíttya a játékmenetet az nem ebbe a gémbe való!
ki a faszom monta neked hogy ne jácc ezzel a gémmel??? legalább ne aggyál már a számba olyat amit nem is montam! azt én rastinak írtam és a báttyáról beszéltem neki montam hogy akkor ne jáccon vele de te hogy a picsába képzelted oda magad azt nem tudom!
a mielőtt meg kielemzemhez annyi hogy én legalább konkrétan válaszolok minden hangyapöcsnyi kis mondatra te meg csak rizsázol egyfolytában hogy nem fogsz írni 10 oldalnyi ötletet meg tököm tuggya mit nem azér sikerült kinyögnöd 3 dolgot amire kb 5 okot montam hogy mér nem jó ha ezek után sem vagy képes megérteni mondhatok még párat ja vagy abból a 10 oldaból pont a legszarabb legunkreatívabb ötleteidet válogattad ki biztos mer ahogy kíséred azt a nyomorék embert ott is az ölés a lényeg vagy kinyírod az ellent vagy azok nyírják ki ölni ölni ölni teccik vagy nem ilyen 1 rpg de mehecc costume contestekre is a sok hülye közé ha gondolod!
részedről ez a téma eddig is be volt fejezve ha akarod kikeresem neked hogy hányszor írtad hogy kis millió ötlet meg 10 oldalon keresztül meg sok példát láttál meg rengeteg ötleted van mer tuti megtelne vele 1 oldal és ezt értelmes ember nem nevezné érdemleges hozzászólásnak!
(kéretik nem megsértődni a stílus miatt mer nem idegességemben született ilyennek szal nem bántó szándékkal csak szeretek így írni és csak vmi izét hivatott kifejezni ami nem jut eszembe de ha vki hangossan olvassa fel színészkedve ahogy írás közben elgondoltam akkor kijönne belőle! :) )
(de ez nem magyarázkodás ha vki megsértődik ilyenen arra úgyis szarok rá! :) )
(ez meg nem rád vonatkozik holdi csak van hogy szeretek általánosságban írni! :) )
(vége! :) )
(legalábbis asziszem! :) )
(ja vége! :) ) -
Holdi #5190 Hol irtam, azt, hogy NWN mmorpg lenne??? nem az, de lehet vele neten jatszani, es ha valaki keszit egy modult azt letoltve masok is kalandozhatnak benne a neten keresztul. En a kovetkezokeppen kepzelem el: kiadnak egy buildert amivel lehet kesziteni 1 modult. Az elkeszult muvet elkuldik a jatek fejlesztoihez, aztan ha meguti a mercet, akkor belehelyezik a jatekba. GW-ban alkalmazott letoltesi mod pedig tokeletes lenne arra, hogy eljusson ahhoz aki ott akar kalandozni.
Ugyanmar szerinted megoldas lenne? berakunk meg 10 szintet par AT-t asztan hali? 1 het alatt vegignyomnak a fanatikusok. Te is azt csinaltad, marhara nem erdekeltek a sztorik, csak xp xp xp. Aztanmeg elerted a legmagasabb szintet es keztel uj karit. Majd mit csinalsz, ujra ugyan az az ut.. megolod 213x is frostfiret Attat.. amig bele nem unsz. Hanyszor hallottam, hogy abbahagyod. utobbi, majd akkor jatszom ha lesz benne uj. Pedig most volt issue4:)
Komolyan, szerinted igy jo? Igen en szerepjatszottam is, es en mar megjottem az epitsunk minel erosebb karaktert fele gondolkozasmodbol.
Mellesleg en pl olyan mmo-t is el tudok kepzelni ahol nincsenek szintek, nincs fejlodes, csak a kaland szamit. -
Holdi #5189 Ezt nem is olvastam meg.. Szal alicenorbie -- tessek itt van, amit irtam.:) -
Holdi #5188 CSak atfutottam, lehet igazad van, es lehet pvp-zni..
Jahh es itt jut eszembe.. PVP-nel is meg kell oldani majd a szintkulonbseg problemajat. Ezert gondoltam, hogy inkabb PVE rendszer a megfelelo, es nem a PVP.. Aki nem tudna itt arrol van szo, hogy csak akkor tamadhatnak meg, ha engedejezed. -
Kabala #5187 Chefshift ezt hol találtad?? -
Kabala #5186 csak hogy egy kicsit kötözködjek, az NWN mióta MMORPG????az csak egy interneten is játszható RPG, de nem MMO, és ott sokkal könnyebb volt megoldani a builder meg mod dolgokat, de egy MMORPG-ben annyira nem , én nem is láttam eddig olyan MMORPG-t ami modos lett volna, pedig már jópár MMO-ban volt részem....
És szerintem a builder az teljesen elrontaná a játék hangulatát, mert mindenki ilyen übermodokat akarna létrehozni aminek aztán télleg semmi értelme, az NWN is tele van olyan modokkal amik teljesen elrontják a játék hangulatát, a modok csak eleinte jók, de azután már mindenki csak nyavajog...
Szerintem a CoH így jó ahogy van, csak pár új power és AT meg egy kis szintnövelés kéne bele és máris jobb egy kicsivel, és pont ezért jó a CoH mert különbözik sokban a többi MMORPG-től, ha hasonlítana sokban a többire akkor már kicsit unalmas és egyhangú lenne... -
Holdi #5185 Nem akarom megerteni:) Komolyan, te csak olyan kalandokra vagysz, ahol csak nyomod a gombot, es agyatlanul olsz? Miert jatszol mmo-t?:) Nem hinnem hogy unalmas lenne, csak mas. Kapasbol be lehetne rakni, hogy tudj temp powereket venni, amivel akar barmelyik kari tud holdolni. Ez csak egy pelda volt, es mivel nem kivanom 3 oldalon keresztul reszletezni, hogy hogyan lehetne megoldan, ezert nem kellene belekotnod mindenbe.
Lehet hogy el vagyok szalva.. te pedig foldhozragadt vagy.
Senki nem mondta, hogy konnyu megcsinalni. Es nem is azert irtam, hogy marpedig ezt tegyek bele, hanem akar bele is tehetnenek ilyeneket.Jo, hogy kielemezted amit irtam, de azt is irtam, hogy ne vard mar el tollem, hogy itt 10 oldalban kifejtsem az otleteim. HA levenned a "jo ez igy ahogy van" szemellenzodet talan neked is eszedbejutna nehany otlet. A builderes dolgot pedig igen is meg lehet oldani, es asszem mar iden jon ki ilyen mmo. NWN-ban is mukodik. Nyilvan ehhez az egesz jatekot at kellene alakitani, en valoszinusitem, hogy ebben nem lesz benne soha. Viszont lehetseges, megoldhato.
Azert, mert en azt irom, hogy szivesen latnek ilyeneket benne, csak azert teszem, mert szivesen latnek benne. Ne adj nekem jotanacsokat, hogy akkor ne jatszak vele. Miert ne jatszak? Nem azt irtam, hogy szar, hanem, hogy neha uncsi es egysiku. Tudom tudom, az agyatlan gyakas kikapcsolja az embert, de azt megteheted egy sima lovoldozos jatekkal. Az eletritmussal arra akartam ramutatni, hogy hogyan lehet eletszerubbe tenni. Termeszetesen itt sem arra gondoltam, amire te, nem, nem kellene kisergetned a WC-re:)
Amugymeg nem legbol kapott dolgok ezek. Nem tudom te hany mmo-val talalkoztal, de sejtem, hogy kevessel. Pl. amit joval ezelott irtam, az a dinamikus, zona nelkuli vilag, mar tobb mint masfel eve a Horizons mmo-ban alkalmazasra kerult. Keszul a Dark and Light amit van szerencsem latni mint beta teszter es ott is alkalmazzak egy akkora foldreszen, amit repulve is majd 1 ora atrepulni..(persze van gyorsabb kozlekedesi mod is, mielott belekotnel) Nos szerinted hogy fog egy kis programozo csapat megtolteni tartalommal egy ekkora jatekteret? pl ez a jatek ugy fog indulni, hogy kapasbol mindenkinek lesz egy haza, amit kesobbiek soran akar kastellya is bovithet.Diszitheti belurol, embereket fogadhat fel hozza stb. Es ez a jatek 1 darab halozatba kotott szerveren fut, azaz csak 1 szerver lesz. Tudod, ha nem latnek fantaziat ebben a jatekban, le se sz.. Nagyon sok dolog kiralyul van megoldva itt. De ne is probald nekem azt allitani, hogy ez igy tokeletes. Lehet neked az..
Jahh es mielott ezt is kielemezned, megkerlek, inkabb gondolkodj el rajta, es ne probald ledegradalni. Ismetlem, mindenre lehet megoldas, szinte mindent meg lehet oldani, de hogy mivel, hogyanlehet kivitelezni az mas kerdes. Reszemrol ez a tema befejezve. -
chefshift #5184 majd késöbb végigolvasom megint mit írtatok csak bedooooobok pár infot amit találtam CoVról, remélem mindenki tud angolul .....
Rogue Isles. 7 pve and 4 pvp zones
french colony in the ocean, by bermuda or some place like that. it was overrun by pirates, where everyone went to do their shady deals. then, lord recluse and arachnos showed up and took over. he runs the islands has protection from the world.
do missions for contacts, move up the ladder to eventually have lord recluse as a contact.
lairs
"very customizable" programming team amazed him to no end. they exceeded his wish list. create a base that matches your villains theme and ideas. adjust wall textures, rich man's mansion, down in sewers, do lighting in the rooms, place objects like couches, death ray laser.
pvp is optional
once you build a base it's safe as long as you want it to be safe. take part in supergroup trial to get an item of power. once you get it into your base, it makes your base eligible to be raided by other people who want to steal it away from you. if you have no item of power, your base is not open to pvp. players, even in a pvp supergroup, can opt out of pvp.
villains can attack other villains too.
if you have an item of power, any other group can raid your base, heroes & villains.
robbing grannies is for punks. villains will start by robbing banks and go up from there. missions will be things like taking care of, removing, troublesome people, sinking cargo ships, stealing from crey labs, breaking into freedom force (did he mean freedom corps?) bases.
ezek tuti bennelesznek
-
Kabala #5183 Van az oldalon a FAQ részénél olyan írva zárójelben hogy PvP-zni lehet arénán kívül is a CoV-ban -
alicenorbie #5182 akkor lehet én sem olvastam el azt a részt! :) na de arra nem is vok kíváncsi uccán hogy olgyák meg már csak a lag miatt is bemegyek az arénába! -
alicenorbie #5181 ércsd már meg hogy ennek a játnéknak az a lényege hogy pörgős nem rakhacc bele egy hülye kísérd el az atombomba szállítmányt mer senki sem csinálná meg kimondottan idegesítő lenne 1 mish után ahol olyan tempóban megyek ahogy én akarok ott meg menny a nyommer szállító után és ha jönnek ölsz ha nem unatkozol és nincs megállás mer menni kell! egyébként meg ott az rl is ilyeneknek neki sem lehetne állni teló gyerek feleség ajtócsengő stb kikapcsolása nélkül vagy failed! ezekre montam hogy full baromság mer amég újdonság jó és utána meg csak szenvecc vele! sakkbantartás bah! magyarul kell hold vagy taunt ennyi! ismét egy csodálatos ötlet arra hogy tedd szarabbá a játékot mer nehogy már megmongyák nekem mit kell bevennem a csapatba hogy meg tuggyak csinálni 1 küldit! szal megoldható lenne igazad van de hogy nem lenne jobb az is biztos! egyébként is hogy ebben mi olyan nagy szám azt nem tudom ott is csak ölni kell és mindenhol ez a lényeg hehe!
builder na kíváncsi lennék hogy oldanák meg a beillesztését! szerintem aki ilyen fokú szabaccságra vágyik az jáccon szerepjátékokat ugyanis egy számítógépes játékban vannak korlátok és nem tartunk még ott hogy ennél kevesebb legyen!
a járókelők télleg szarok de bőven elviselhető nem igazán idegesítő probléma!
npck életritmusa! te most meg akarsz nevettetni vagy ezt komolyan gondoltad? ki a tököm nem szarja le mit csinál az a hülye npc amikor nem vagyok ott! vagy te azt élveznéd hogy követheted és nézed mi mindent csinál esetleg még a wcre is utána mennél amikor szarik?
minek bele humor? miután 20adszorra hallanád biztos kurva vicces lenne! beszélgess más karikkal elég vicces az hogy némelyik mennyire hülye! :) ez 1 humor mentes játék azér mégis csak öldöklünk benne! :) mi ez duke nukem??? én meg vért szeretnék és hogy 18 éven felülieknek legyen ez már egyén ízlés dolga! de mondom 1 poén csak eccer max párszor vicces utána meg hajj de jó van benne humor! esetleg havonta cseréjjék le a szövegeket?
dinamikus történések! ez megoldható és javít a játékon csakhogy ilyen eddig is volt benne! volt pl 2 event a riktik támadása a councilok támadása! csak a dinamikus történésekkel 1 gond van szépen leprogramozzák nekünk nem tom én mennyi idő alatt nem éppen kis dolog ha azt akarják hogy minden szintű hős részt vehessen benne mer az pöcsség lenne ha pl csak lvl 50ek mehetnének! szal eltart 1 ideig leprogramozni aztán benn van pár napig és mehet a kukába! na ezér nincs olyan gyakran dinamikus történés! hát ha már ez között meg a benn maradó fejlesztések között kell választani alap hogy a másodikra szavazok!
szal ennyit a kis millió dologról amivel "élvezetesebbé" tennéd a játékot!
szvsz enyhén elvagy szállva elvárások terén!
na most ezt a pvp cuccot nem tom mire írtad de pvp természetesen csak az arénában lesz nem is igen lehetne megoldani normálisan uccai keretek között cohban! és valószínűleg az sg bázis letámadása is valahogy az arénához hasonlóan lesz megoldva! -
Kabala #5180 Te nem olvastad el az oldalt, ajánlom olvasd el mert ott azt írja hogy a CoV-ban a PvP utcákon is lehetséges lesz..... -
Holdi #5179 Ne szemelyeskedj... tudod en eleg regota jatszom mmo-t, eleg sokmindent lattam mar. Sok jatekkal betaztam, es EQ-ztem masfel evig. Egyoldaluan latod a dolgokat, azt latod csak amit szeretnel latni. En ugy ertettem, hogy a respecnel, legalabb meg kell valamit vedeni, es ezert mas. Az tenyleg szomoru, hogy mindharom ua.. Taktikarol pedig annyit, hogy tenyleg sokmindent ki lehet talalni. Pldaul, itt egy pelda neked. NPC avagy egy szalitmany elkiserese, es eletenek megvedese. Takikanal: a boss kulonbozo testoreinek sakkbantartasa(nem megolese) mellett legyurni a bosst, de ezernyit sorolhatnek, am nincs nekem erre energiam. Nehany mmo keszito mar rajott, hogy mi az alapveto problema ilyen jatekokkal. Megpedig az, hogy elobb utobb uncsikka valnak a kuldik, ill az hogy nem egyediek.Megoldas lenne erre egy bilder kiadasa, amivel a jetekosok sajat modulokat keszithetnenek.En remelem minel tobben alkalmazni is fogjak. Mas dolog, hogy sok olyan dolgon lehetne meg javitani, mint pl ne jojjon nekem es toljon el egy jarokelo/auto. Legyen kicsit eletszerubb, legyen valami szal ami mozgatja az npc-ket(gondolok itt pl eletritmusra)
Mas, nem kell annyira komolyan venni a dolgokak, csak vannak dolgok amiket szeretnek egy Jo jatekban latni. Szeretnem, ha eletszerubb lenne, pl legyen benne humor, legyenek benne helyek, amik erdekesek, pl fogadok, ahol vannak italozo vendegek es ahol fellep egy-ket enekes. Praragon dance party.. bementem es sirvafakadtam. Egy raktar epulet valamelyik instant zona nemi disco fennyel.. Allitolag van, de en meg egy tamadast se lattam a varosoreszek ellen. Szal lehetne dinamikusabb tortenesekben De komolyan, kismillio dolgot sorolhatnek, amivel sokkal elvezetesebbe lehetne tenni ezt a jatekot.
Ha jol olvastam, PVE lesz a varosokban es nem PVP. A PVP csak arenaba lesz(nyilvan azert csinaltak igy).
-
Rasti #5178 Az jó,minnél többen vagyunk annál jóbb :)
Sajna tegnap és ma este nem voltam - vagyok,legközelebb csak vasárnap leszek :( -
#5177 naccerű, akkor lehet befüzetek 1 hónapra valamikor -
alicenorbie #5176 most is van pvp! a gonoszok ellen csak akkor pvpzhecc ha megveszed a covot is de már 1 hónapja van pvp a jók között! -
#5175 hmm, se kedvem se türelmem végigolvasni, de ha jol értem szavaitokbol, akkor a pvp rész, avagy arénázás, nem a coh-ba lesz benne, hanem egy külön játék lesz amit meg kell venni???
mert van egy elfekvő accountom még ősodőkből, kaptam is kis kedvet a dologhoz, ksit átmozgatni a karit, meg pvp-zni da ha ez így működne az elég lol.. -
Kabala #5174 ÁÁÁÁ nekem nagyon tetszenek az új Karakter kreáló cuccok!!! -
chefshift #5173 gihihihi
-
chefshift #5172 akinek nemlenne elég annak : még képek mééééég mééééééééééééééééééééég
csak nem field trainereket kell majd néha zuzni ? ^^
-
Rasti #5171 hehe -
chefshift #5170 még nem olvastam el hogy mik vannak ide írva, de mióta beírtam azt a pár CoV hírt pezseg az élet a forumon :)). Ez az emberek. Most lápnem kell késöbb elolvasom miket írtatok -
Rasti #5169 jaja én is remélem,hogy hamar belerázodok :) -
alicenorbie #5168 na húzok jáccani mer sok beszédnek sok az ajja vagy mi! :) -
alicenorbie #5167 anyám mekkora fílinges ez a videó! ez a coh legnagyobb előnye ez a kiba jó szuperhíró fíling és covval nagyot fognak rajta dobni! nagggyon durva! -
alicenorbie #5166 tudom mindig igazam van akikkel szoktam jáccani tuggyák jól! rasti is maj belejön! :))))) -
alicenorbie #5165 volt itt régen egy csávó aki monta hogy ő azér nem szereti mer nincs benne elég kontaktus a hősök között nincs közösségi élet mer ő jáccik még vmi játékkal ahol ő szinte nem is harcol soha ugyanis ott bárd vagy mi és beül a kocsmába társalog a haverokkal énekel nekik meg iylenek! na ez kissé a véglet de van rá példa vissza lehet olvasni a fórumban! kérdem én mi a fasz értelme van ennek??? hát baszki csetelhecc ingyen is van oylan is ahol zenét is jáchacc le pofázhacc is mikrofonon minek ehhez játék havi díjjal??? de egyébként erre ott vannak az sgk! persze az sgk 90%a olyan hogy semmi értelme vagy csak a harc miatt vannak vagy ismerősök de ott aza 10% meg lehet keresni esetleg lehet csinálni újat direkt ilyen céllal lehet neki honlapot csinálni ahogy csomónak van is lehet csinálni az értelmetlen elcsépelt costume contesteket meg amit akar és akkor boldog lehet!
ez csak 1 példa akart lenni arra hogy semmit nem muszáj és mindent lehet kis túlzással cohban csak nem sírni kell hanem csinálni! -
Kabala #5164 Na ja teljesen igazad van csak így tovább gyerünk!!! -
alicenorbie #5163 tuggyátok mit akkor szidom én is! mér van iylen kevés fajta szörny és mér 99%ban humanoidok olyan értelemben hogy 1 fej 2 kéz 2 láb annyi hogy némelyiknek le van hagyva vmi mint pl spiriteknek nincs lábuk! kivétel hami az 1 nagy gömb húha! :)))
sima ügy lenne összedobni pár új fajtát mer csak megfogják összedobnak pár előre elkészített elemet mint ahogy csomó ellenfelet a hírókreáláskor is meg lehetne csinálni és azoknak adnak pár powert a most is létezők közül beírják a paráikat mint def resist stb és már kész is ezt pár nap alatt meg lehet csinálni igényesre! -
Kabala #5162 Én is csak azt tudom üzenni holdinak hogy ha nem tetszik neki a játék akkor ne játszon vele, ha változatosságot akar akkor menjen SW:galaxies-zni vagy Matrix:Online, de ha kevés a pénz akkor a Guild Wars is megteszi nagyon fasza játék -
Kabala #5161 Nem azt mondtam hogy az egész játék abból álljon, hanem lehetne benne pár ilyen mission is, hogy egy kicsit változatosabb legyen.Abban pedig teljesen igazad van hogy most jó mer pörgős, igazából ez a legpörgősebb MMORPG amivel eddig játszottam, mert pl. a WoW nagyrész csak arról szól hogy egyik városból mész a másikba néha találkozol pár szörnnyel meg csinálod az egyszerű missionok, szal dögunalom... -
alicenorbie #5160 ne ájj be a sarokba csak ne sziggyad ha nem is úgy van! :)))
báttyádal is vagy 1 órán keresztül szitta nekem a cohot hogy ez miylen szar benne meg az milyen szar benne montam neki akkor jáccon mással! :)
félre értés ne essék sziggyátoka memory leaket a lagot a... a... a tököm tuggya mit de olyat aminek van alapja ne azt ami jó benne! ez most inkább még mindig holdinak szól! :))) -
alicenorbie #5159 én is megveszem az héccencség ha lesz rá pénzem! :) -
alicenorbie #5158 kabala hát ezzel nagyon nem értek egyet! ha bármi logikai vagy gondolkodtató feladványt beleraknak az egész gémnek ellentmondanak!
tudod te mennyi csaj jácca ezt a játékot? nem véletlenül mer full eccerű persze profinak lenni benne nehéz de láttam én már sok high lvlt aki assem tuttam eszik vagy isszák mégis eljutott odáig! a másik pedig az akció full pörgős az egész játék na most képzeld el ebbe logikai feledványt raknak be és megállsz két csata között azt megoldani hát be is szarnék rögtön! szal hidd el nekem hogy a kidnapping is hasonló lesz és nem azér mer hülyék hanem azér mer jobban átláttyák a dolgokat mint te! nem lenne szerencsés ha a cov célközönsége kicsit is más lenne mint a cohé! gondojj bele elég szar ügy lenne nekik pénzügyileg is meg a cohosok sem igen fogják szeretni a covot ha tök más lesz mer nem véletlenül jáccanak ezzel és nem a wowwal ami már hallomás alapján is egy rakás szar!