8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #5237 acc és a cd key tejjesen más dologok naná hogy kell cd keyt venni de annak semmi köze az acchoz!
az university a skillek miatt épül!
már 5 at van!
maj hülyék lennének kiegészítőnek kiadni de rasti fogd már fel hogy nem úgy lesz külön játék! lesz a coh lesz a cov és akinek mindkettő megvan az bemehet olyan zónákba is ami közös! full faszán van így megoldva!
de nem tom hova izgultok még várhattok jó pár hónapot addig! inkább cohojjatok covolni maj úgyis csak akkor tuttok ha kijön! -
Rasti #5236 Azért remélem,hogy ezt még átgondolják és nem külön játék lessz. -
Kabala #5235 Valaki tudja hány AT lesz a CoV-ban??én már 4-ről tudok, a mastermind, a stalker, a dominator, a brute, és a destroyer -
Kabala #5234 Azt olvastam én is hogy épül university Founders' Fallban és Steel Canyonban, de hogy mire lesz jó az university arról semmi infót se találtam...
Én egyre kiváncsibb vagyok hogy mit takar ez a Skills, valszeg így is lehet majd növelni damage-t acc-ot def-et stb. , ami szvsz nem lenne rossz -
Kabala #5233 Már írták mi lesz, a CoV egy különálló játék lesz, nem a CoH kiegészítője, tehát gondolom ha megveszed a CoV-ot akkor CD-key is kell és stb.
És igen, ha egy hónapban CoH-ozni meg CoV-ezni is akarsz akkor mindkét játéknál be kell fizetni a havidíjat, ha csak CoV-ezni akarsz akkor csak annak kell stb. -
Rasti #5232 Passz nem tudom milyen megoldás lessz,de eddig minden MMORPG-nél akiegeknek is külön cd key volt !
Bár tök mindegy hogyan oldják meg csak már legyen :))) -
alicenorbie #5231 hát azér építik a universityket!
mér kéne külön acc hozzá? van már acc a cohhoz csak hozzá adod a covot is azt többet fizecc! :) -
Rasti #5230 Akkor ahogy nézem 3 account kell majd a CoV-bol :)))))))) -
Tyson #5229 Hopppááá.. végén lehet hogy mégjobb gamet csinalnak itten ?:D:D:D:D
GIFT BAD HEROS!!!!!!! :D:D -
Kabala #5228 hehe most ahogy jobban szemügyre vettem a képet észrevettem hogy a powers, enchancements, és az inspiraitons mellett lesz olyan is hogy inventory meg skills -
Kabala #5227 és itt nem manticore-ra gondoltam -
Kabala #5226 az egyik videóban is van íjász, csak ott a blaster féle, nem a defender -
chefshift #5225 ijász kaszt ^^ :
Defender Primary: Trick Arrow
Entangling Arrow
Ice Arrow
Glue Arrow
Flash Arrow
Poison Gas Arrow
Acid Arrow
Disruption Arrow
Oil Slick arrow
EMP Arrow
Defender Secondary: Archery
Snap Shot
Aimed Shot
Fistful of Arrows
Blazing Arrow
Aim
Explosive Arrow
Ranged Shot
Stunning Shot
Rain of Arrows
-
alicenorbie #5224 ezt meg fordícsd le tod ki olvassa el -
alicenorbie #5223 nem érdekel! :) -
chefshift #5222 szép kis info CoVról
CoV info -
chefshift #5221 de hátha valaki mást is érdekel ;) -
alicenorbie #5220 senkit nem érdekel hol a fórum mer csak mi nézzük szal be a kedvencekbe azt ennyi! -
Rasti #5219 Ja :DDDDDDD -
Tyson #5218 Csak hogy ne csusszon már annyira hátra a forum :D -
Kabala #5217 Hmmm érdekes, most néztem a gamespot és a gamespy oldalát is mindkettőn azt írják hogy a CoV augusztus 15.-én jelenik meg, a CoV oldalán meg azt írták hogy Júliusban vagy augusztusban lesz a beta -
Rasti #5216 Tesék csak visszajönni szépen Szilvi -
Rasti #5215 Bake 1 napig nem nézek ide és regényeket irtok :))))) -
alicenorbie #5214 ezér van sok spines/regen meg invul toxic de főleg psi ellen véttelen regennel viszont nem lehet annyit összeherdelni!
hát megnézem a dark meleet és aszondom szar! alig van normális attackja a legtöbb powerje inkább trükkös de abból is 2 very long rechargeval! de van 1 attackja a shadow maul ami odabasz és ez szinte elég is hát elég baj! mongyuk szarok rá mer utálom a cone attackokat mindig futkosni a group körül hogy jó helyről és jó szögből üss hogy minél többet sebezzen tiszta idegesítő! a touch of fear pedig szintén csak trükkös power de pvpben elég jól használható!
nem csak az end megy le de a hp is szal nem meg lehet halni hanem tuti a halál ha akár 1 ellenfél is van a közelben! nekem nincs is unstopom nem jó semmire hacsak nem duelben hogy a 10 percből az uccsó 3at tutira átvészeld! :) de egyébként csak emergency powernek jó! -
Kabala #5213 Azt tudom hogy a blasternek is van burnje, de nem tudom hogy be is tudna-e vele állni egy nagy villaincsoport elé, a spines scrapper meg tudom hogy nagyon fasza, nekem is van egy 37-es 2 hét alatt felszólóztam, aztán meg meguntam a szólót, csapatban jobb játszani mert van kihez beszélni, meg akkor nagyobb villaincsoportok is vannak és akkor mutatja meg igazán az AoE az erejét.A secondary-nek invulnabirity-t választottam, csak az a gond hogy később jöttem rá hogy nem túl praktikus mivel a spines eszi rendesen az End-et, és azon vettem észre magam hogy elfogy az end és leesnek a Toggle-ek, pár End red-del megoldottam, meg bevettem magam mellé egy empath defendert és máris nem volt gond vele.De 43-as szintnél már van kimaxolva Conserve power ami az end problémákat megoldja rendesen igaz nem perma, de nem baj.
De mindegyik scrapper kurva jó a maga módján, de inkább a Dark Melee-t részesítik előnybene, hogy miért azt nem tudom, csak a powerjeit néztem meg de még sose volt nekem.
Javíts ki ha tévedek de én úgy tudom hogy az Unstoppable ugyebár ha elmúlik az idő akkor end nélkül maradsz, és ha nincs end akkor a toggle-ek is leesnek, és könnyen meglehet halni ha épp egy nagyob mob csoport közepén vagy -
alicenorbie #5212 nem teccik a toggle off? mennyél stone tankkal a gránit armourt nem lehet toggle offolni és van még pár ilyen! de én is megoldottam úgy hogy vagy 8 togglét raktam fel és így a fontosat sokkal nehezebben tuggya leszedni arról már nem is beszélve hogy csomó togglenek nincs rechargeja szal rögtön vissza tudom kapcsolni! mindenkit meg lehet verni pvpben csak 1 megfelelő kari kell hozzá! egyébként vontot megfogod és elszívod az engyét! mit tud csinálni? semmit meghal! semelyik összeállítás sem verhetetlen de ha duelben nézed már alapban hülyeséget csinálsz! azt nézd hogy team vs teamben melyik at hazsnálhatatlan! egyik sem! tehát mndegyik hazsnálható és mindegyik megverhető! nem ezt nevezik egyensúlynak? egyébként persze hogy nem tökéletes olyan soha nem is létezett és nem is lesz és a pvpt agusztus végére ígérték hogy ki lesz balancolva szal még várjá nyugottan! -
alicenorbie #5211 kössz hogy aggócc miattam de én tök nyugott vok te meg úgy olovasod ahogy akarod!
nem szerintem te olvasd el én mit írtam! nem montam hogy szittad hanem hogy megemlítetted! tudod a nagyon jón már nehéz sokat javítani és mégis sikerült nekik igen is sokat változott hogy minden paramétert xyz kordináta szerint állíthacc az már más kérdés hogy kevesen hasznájják és minden fej full alapon van de erre csináltak még shapekat is vagy mi az!
na most kurvára mellé trafáltál ugyanis az én fő karim regen scrapper apukám amit kb 3szor gyengítettek és igen túl erős volt és kellett az összes gyengítés és nem sírok miatta amint látod! sőt se confuse se fear se end drain se regen reduce rezisztet nem kapott az új dolgok ellen márpedig ebből 3mal simán ki lehet végezni! és rinyálok? nem!
már alapban hibásan állsz a dolghoz ugyanis olyan hogy balster nincs! van energy blaster ha szólózni akarsz de ki az a hülye aki blastert indít ha szólózni akar? de elárulom hogy lehet vele mer volt 1 lvl 47es energy blasterem és az másra sem jó csak szólózni de arra faszányos!
ezt a fire tank dolgot meg honnan szetted? a fire tankok nem is tankok csak scrapperek olyan szar a defenzük! sokat sebezenk? hát kérlek szépen blasterrel is lehet burnöd! és a spines scrapper sokkal jobban sebez és nagyobb sugárban!
az eludenál megin tévecc ugyanis sr scrappernek nem is kellett más csak elude azaz 1 power hogy maxolva legyen a defje! nem hinném hogy ezt bárki aki normális fernek nevezné! ha még tank lenne... de nem az! és elárulom neked hogyha kiszámolod az sr scrapper így is majnem ki tuggya maxolni a defet csak éppen most nem 1 power kell hozzá ami így igazságos! arról már nem is beszélve hogy az elude nem csak defet adott!
én meg azt nem tudom mire jó hogy te azt hiszed 2 perc gondolkodás után okosabbat mondasz annál amit a programozók 2 hónapig csináltak! előbb gondold végig a dolgot és akkor talán nem fogsz hülyeségeket írni!
nehezen szólózik a blasterével a gyerek jaj szegény kár hogy nem arra van! na az ilyen felesleges nyihogásokra gondolok! én 2 aoe attackkal leszedtem a minionokat és az ltket arról már nem én tehetek hogy te szar blastert csináltál! egyébként ha szólózól 2 fős groupok vannak cloackkal még aoe sem kell mer eccerre nem agrózol többet 2nél és ha normális attack 1 lövés 1 ellenfél!
ugye csak tudni kell jáccani ennyi az egész és máris ott a jó kari akár nerfelték akár nem! -
Kabala #5210 De nekem annak ellenére, a blaster még mindig az egyik kedvenc AT-m mert egyszerű a kezelése, csapatban meg nagyon jó damage-t képes bevinni, főleg ha van tanker is, egyedül csak azt sajnálom benne hogy könnyen sebezhető, és emiatt gyakrabban hal meg mint a többi AT -
Kabala #5209 Egy szintre hozni PvP-hez a karikat?hát nem hiszem hogy sikerült, mivel akár egy Controller is képes leszedni a toggle-t a tanker-ekről, és mint tudjuk a tanker a toggleek nélkül kicsit szerepet veszt bár ha meg rajta van a toggle akkor meg az baj, a blastereket könnyű leölni, de szerencsére így is elég erősek, a controllerek főleg az illusion controller meg túl jó egy PvP-ben, storm secondary-vel meg képes toggle-eket leszedni...
És ahogy néztem a PvP nem vonz nagy tömeget bár én csak az EU szervereken láttam így, az US szervereken nem tudom mi a helyzet.. -
Kabala #5208 lécci olvasd már el jobban azt amit írok, azt írtam hogy az új kreálási lehetőségek nem egetverőek,nem pedig magát a costume kreálását szidtam.....
Nekem csak az a bajom hogy az issuekban hogy folyton gyengítenek,ahogy olvastam a blaster régebben sokkal jobb volt, mostanra meg már nem olyan jól funkcionál, mint régebben, magukat nem tudják megvédeni, szólózi is nehéz velük, tudom hisz volt már 2 is nekem 30-as szint fölött, tudom hogy azért kellett gyengíteni mert régebben nagyon erős volt, de azért ennyire...
Én nem tudom hogy neked milyen karijaid vannak, de nem hiszem, hogy örülnél annak, ha azok is gyengítésen esnének át....
Arról nem is beszélve hogy vannak olyan karik amiket meg fontosabb lenne gyengíteni, gondolok itt pl. a fire tankerre ami ugyebár a legszólóképesebb kari, meg aki irdatlan módon öl, ez a fear effect növelése amit az i4-ben raktak bele kevés volt.....
Viszont a SR-nél az elude perma eltávolítása télleg szívás, mert az SR-nek az a legnagyobb fegyvere, anélkül az SR nagy szerepet veszített...
Én nem tudom mire jó ez hogy ennyire nekitámadsz az embereknek, nyugodtan is lehetne közölni a dolgokat,ha meg inkább durván szeretsz fogalmazni, akkor inkább küld el privibe, és ne csúfítsd el a fórumot, kösz... -
alicenorbie #5207 a nagy nénikéd térgye kalácsa szar az issue 4! te is csatalkozhacc a sok hülye núbhoz aki már 1 hónapja sír hogy gyengítették a kariját! persze az erősítések miatt senki sem sír! meg amiatt sem hogy az unsotpable már mióta nem perma de a mog az elude meg a lightform az! talán ezér lettek azok is gyengítve és kurvára mindegyik nerf in lineba hozás és nem sírni kéne állandóan! persze megoldhatták volna a többi power erősítésével is hogy az ilyen gondolkodni képtelenek ne rinyájjanak de már így is túl erősek pveben szal rohatt nagy baromság lett volna! meg aszondod egyik issue sem volt vmi nagy változás! na kabd már be! te összevissza beszész magadnak mondasz ellent! és még meg mered említeni a kosztum kreálást is amikor egyik játékban sincs ilyen fasza!
a lényeg amit fel kéne fognod hogy próbálták valamennyire egy szintre hozni a karikat főleg pvphez de pveben is és nem azér csinálták hogy veled kibasszanak! sajnállak hogy ilyet úgy kell elmagyarázni! -
Rasti #5206 hehe nem is 1 hanem 2 ( öcsémék )új emberke jött ma ujra játszani : -
Kabala #5205 Majd nyár után én is fogok csatlakozni hozzátok, mert most nyáron aligha lesz időm CoH-ozni, meg amúgy se a gép előtt akarom tölteni az egész nyarat... -
chefshift #5204 nekem ma járt le az accom :...( csak holnap tudom majd befizetni. -
chefshift #5203 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még 1 ember ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, akkor már 6an leszünk ..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :))))).
Az csak valami jampó emberke, az a kóreai váltooozat volt de nemtom minek kellett módosítani.Tuti mert igy a jampók jobban örülnek de elég tré volt.
U.I.: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még 1 ember !!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Kabala #5202 Ez a videó 2 2003-as videóból van összerakva, csak egy kis változással....
Csak egy valamit nem tudok, hogy ki az a jős aki nekiront a videó elején Lord Recluse-nak meg aki a videó végébn beszédet tart az Atlas Park-i city hall előtt, mert a másik 2 videóban Statesman van helyette, nem pedig az a hős, és az a hős nem lehet statesman mivel ő is benne van a videóban, de ez az új hős ugyanúgy szerepel a mostani 2005-ös videón is.... -
Tyson #5201 Nah befizettem az accom, meg most patchel ez a drágaság.
Már fogalma sincs hogy mit, hogy merre, arra, szóval sorry ha n00b leszek..
Milyen karit tudnátok ajánlani? affem a legutolsó karim 1 fire blaster volt az elég OP nak tünt :D, de elég grp orientált vok, szóval azzal jövök ami kéne a grpnak, meg főleg tetszik:D -
Tyson #5200 Hm sziasztok emberkék.
Láttom sok az új arc, én nagyon nagyon nagyon régen játszottam már evvel a gamevel, még az elején Tyson_k9 s blasterem vagy mi a rák voltam.
Szeretném emgkérdezni, hogy hogy érzitek milyen a game manapság ? van e újfejlemény? az a CoV milyen lesz ?:P Nah köszi szépen az infókat!
Üdvözlöm a régi ismerősőket ha vannak, affam ha jól emléxem ez a tigrincses nevü Hölgyemény, Dega ?:D de lehet tévedek... -
chefshift #5199 mág 1 video valami koreai vagy mi én is csak most töltöm de azért berakom ^^
video -
chefshift #5198 HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NŐVÉR !!
cov-ról még pár cucc
E3 CoV képek
Raid video 4 heroe 4 villain ellen