8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Fairlight
    Ja már e-mail is jött, hogy aktív de download link abban sincs.
  • Fairlight
    Ez most ok, látom aktív az account, de download link sehol továbbra se.
  • Rasti
    ha megcsináltad az accountot akkor nem enged letölteni ???
  • Fairlight
    Köszi, megkaptam, de most sík ideg vagyok. Account kész, erre kéri a bankkártya számot. mondom, ok, levont 1 dollárt, de az oldal nem ment tovább, hanem valami hibával leállt. Most se download link, se semmi. Ha újra kezdem, megint levon 1 dollárt:_(( Ilyenkor mi van?
  • Rasti
    Elküldtem a trial key-t és a linket.
    Nézd meg és huzd lefelé a gamet :))))
  • chefshift
    Az és kulcsom már elkelt srákok ...
  • Rasti
    hehe nem lehet állandóan csak játszani :))
    néha kell a kikapcsolodás is :D
  • Rasti
    Sikerült már trial key-t szerezned ???
    Ha nincs szolj mert nekem is van 1 :))))
  • Rasti
    Reggelt
  • Fairlight
    Axelero mail lehalt, úgyhogy ha lehet, akkor ide fórumra privát üziben küldjétek a Trial kulcsot. Meg valami download link se ártana a letöltéshez.
  • alicenorbie
    ja és oszd szét az enyémet is!
  • alicenorbie
    pff én nem szólhatok amikor az én trial kulcsom is nálad van! :)))
  • alicenorbie
    nem nem az!
    na pff megin trial meg beta de rendesen jáccani senki sem akar aki meg véletlenül befizeti uccse bírja a gyűrődést! magyarok... :)
  • Kabala
    A valentin napi 14 napos trial kulcsra gondoltok???
    Az akkor pech ugyanis nem működik, amikor én akartam aktiválni azt amit blade küldött, kiírta hogy a kód már lejárt
  • Ferro_TwL
    Ha valakinek van meg 1 fölös trial kulcsa küldhetne nekem is (nem akarom az accot ujraaktivalni megvarom a a Cov-t mar), kivancsi vagyok mennyi ujdonsag van benne. [email protected] (es tudom Guardinara kell menni:D)
  • Fairlight
    Hey! Ha van valakinek Trial kulcsa, dobjatok már nekem is egyet! Hetek óta filózok, hogy meg kéne venni a játékot, de ki kéne előbb próbálni. Köszi előre is! mail:[email protected]
  • chefshift
    pff de csak én szoltam ....
  • alicenorbie
    mindenkinek van te pöcs! :)
  • chefshift
    Borg !! Írtó nagy mázlid van! nekem van egy 14 napos trial kulcsom ! Ha esetleg kiakarod próbálni a coht, írj!
  • alicenorbie
    1. először vegyél cd keyt anélkül hiába szeded le
    2. naná 3ezer/hó
    3. faszányos
  • Borg87
    Sziasztok!!!! Van pár kérdésem.
    1 Honan lehet leszedni ezt a játékot???
    2 Fizetni kell érte???????
    3 Jó játék????????

Néztem képeket tisztajó de még nem találtam semi Letölthető részt.
    Ha valaki segitene azt megköszönöm.
  • Rasti
    Reggelt.
  • Rasti
    hehe :)
  • alicenorbie
    nekem aztán tök mindegy kivel jáccom ha értem amit mond és tud jáccani! :)
  • Rasti
    Ehhh ezért jó Magyarokkal játszani mert ilyen jól összetartóak vagyunk :)
  • alicenorbie
    a global az azé global mer minden szaerveren van! :)
    nem tom ki ment át de legalább 3an lehet hogy 4en is ott csináltak új karit!
  • Rasti
    Nincs is másik serveren karim csak Guardian-on.
  • Rasti
    Humm ki ment átt freedomra ????
    Mi a mai napig Guardian-on vagyunk :) nem rémlik,hogy tegnap is dumáltunk ?????
  • alicenorbie
    hát nekem ott a defender mindeféle jóval lvl 26on de sosincs olyan hogy mindeki online! most már chef meg bled is dolgozik hétfőn én is kezdek és mostanában controllerezek mer azzal sokkal jobban tok menni akkor is ha núb tím van mer lenyomom a pakat azok felfogják a sebzést megbuffolom a többieket debuff az ellenségre híl is van és így nem igazán fordul elő haláleset arról már nem is beszélve hogy a group invissel sima ügy mindenféle ez mish keres tp és vége a küldinek a fasza kis mish végi xp meg csak úgy pörög! ha van legalább 4 fős tím velem együtt akkor úgyis megyek de nem fogom leexpeltetni magam lvl 10re mer nem akarom újból végigcsinálni onnan a dolgokat nuku fejlődés mellett! persze lehetne plni is téged is felhúztunk 2 nap alatt lvl 17re nem vmi sok játékkal de egyedül nem fogok plni bled meg lusta hozzá! egyébként is átmentetek freedomra én meg guardian forever szal ott nem fgotok látni hacsak nem telik be a 8 helyem de akkor is ott csak katan/regen scrappert indítanék! a másik problem meg hogy jáccotok 1 órát aztán meg elhúztok na most ha én vmi jó kis tímben vagyok ne aggy isten tfen akkor nem fogom otthagyni őket 1 óra gémér hogy utána megin fél óráig kereshessek új tímet! és lekopogom hogy mióta elkezdtem ezt a controllert szinte csak fasza kis tímekben voltam a núbok leginkább elkerültek vagy csak 1-2 volt a csapatban ami még nem zavaró ha nem akarnak irányítani! persze a scrappert most is elkezdheteném freedomon mer már tudom mivel fog megtelni guardian de tuggya a tököm! szal vhogy így áll a helyzet ezeken belül nem rajtam fog múlni!
  • Rasti
    Na most már ,hogy ilyen jól kitárgyaltátok egymást :))) inkább koncentráljukn a Gamera !!!

Mi van azzal a Defence partival alicenorbi amit mondtál ???
    Mi már vagyunk 3-an igaz még csak lvl10 körül.
  • alicenorbie
    hú gyerekek tegnap pvpztünk kicsit egy fasza tímmel lenyomtunk vagy 10 meccset ugyanazokkal az emberekkel! hát ha jót akartok nagyon figyejjetek oda az end drainre mer rohatt módon beszopatták az egész bandát! ezen a hülye trip mine teleport foe kombináción meg már csak röhögni tudok annyira fáj! :) csak úgy repkettek a húscafatok jobbra balra! :)
  • alicenorbie
    .
  • Rasti
    Hehe látom zajlik az élet :))))))))))
  • Tyson
    Az a gond, hogy szerintem annyira nagy az egód, hogy bármit magyarázok úgysem fogod fel az értelmét, mert a kisszürke ködön keresztül, nem látod a fényt :((
    Mondom még QQ zol 1 kicsit és elmehetsz v mi fürtösKu***-nak mert azok szoktak igy sírni..
    Fero arról beszélt, hogy tudomása szerint a Cov nevü kiegészítQt is alap áron kell emgvenni, szóval ez számításom szerint (nem tom mennyi a CoH alap ára tegyük azt, hogy 6k), szoval alapáronmegveszed+fizeted a CoH havidíjat+ a CoV havídíját is fizeted, és hogy ez mekkora baromság, mert ki a fasz akar fizetni 2 ACCot, amikor 2 fajjal játszani 1 idQben lehetettlen.
    Nah már most, nekem nem kell levezetned holmi számtani példákkal, hogy mi költséges mi nem, mert nem 1 mmorpgvel játszottam már és hidd el volt amihez 4 kiegészítQtt is vettem....
    És a lényeg sokszor nem abban van amit írsz te maki, hanem hogy hogyan.. a Tapló ember akkor is tapló marad ha burkolja a dolgait...ugyhogy szerintem NO comment, kicsit legyél kultúráltabb ennyi, mégis v mi kultúrlények vagyunk v mi a rák...
  • alicenorbie
    jaj kérlek mér nem a lényeget nézed? azok csak kötőszavak a tényeket az adatokat az információkat kéne nézned mer az a fontos a mondatban nem az hogy milyen stílusban van írva amit mongyuk így fórum után jó nagy százalékban simán félreértesz mer bőven nem úgy megy át! de ha te nem szeretnéd hogy én másokat itt "kioktassak" akkor te mér teszed ugyanezt velem? mer "szerinted ez így működik"!
    másodsorban nem tom az amit írtam mér volt neked "baromság" hisz eccerű matematika és talán ezt még jól számoltam! amennyivel drágább lesz 1 kiegészítőhöz képest annyival több van benne 1 hónap ingyen gémmel (7000+3000=10000)! és azt hiszem erről azaz az ecceri kölcségről volt szó! a havi díjról pedig azt olvastam a fórumban hogy kis mértékben fog nőni ha mindkét gémet fizeted tehát szinte ugyanúgy fog funkcionálni mint egy kiegészítő de én nem is erről írtam szal ezt csak úgy infó képpen! szerintem tejjesen mindegy hogy hívják ha télleg így olgyák meg!

na most örülsz? de egy a lényeg ne a körítést nézzed má hanem a tartalommal bíró részeket ha ez nehezedre esik majd sajnállak! szal ennyit arról hogy írok mer elég eccerű a dolog ne arra figyejj oda amire nem kell! és esetleg apámnak hagytam hogy nevejjen 16 éves koromig szal nem kell itt megjáccanod a tánítóbácsít! na negyeccer és utoljára mer gondolom nehezen akarod maj megérteni(<-nem azt írtam hogy nehéz a felfogásod hanem hogy akarod): ne azt nézd hogy hogy írok hanem hogy mit írok! a fenti szart is megírhattom volna így is és akkor mi van? a lényegen nem változtat csak a stílusa lenne más na meg az irónia abban is ott van! csak kötőszavak stb: szal meg van magyarázva hogy én hogy értem amít írok tehát így értelmezd ne a saját félreértelmezésed szerint ha már az én gondolataim mer ha bunkózni akarok akkor maj szólok és észre fogod venni ne aggóggy és ha ezután is bajod van vele ne olvasd el! na gúten ábend faszikám!
  • Tyson
    Hallod ha te egyszer nem flegmásan, lefikázosan, nagyképüen hozzászolnánl v. válaszolnál v kinek akkor összedölne a világ ?
    Mellesleg, ha elolvasod amit FErro irt, rájösz hogy ö mire gondolt...és esetleg ha MEGENGEDi, akkor kioktathatod...szerintem ez igy müködik, nem önkényesen irogatod a baromságaidat mindenkinek...
  • alicenorbie
    kb leszarom hogy 10ezer vagy 7 ezer lesz mer eccri kiadás szal nem tom mit parázol rajta én arra montam hogy ez így fasza hoyg vannak külön zónák mindkettőhöz és közös is de kb szarok rá hogy kiegészítőkét aggyák ki vagy máshogy 3 ezer forint amivel drágább lesz az 1 havi díj és az meg benne van az árában mivel nem kiegészítő szal miről is beszéltél hol lesz ez drágább??? de ki nam szarja le mennyibe kerül ímúgyis! nem az ecceri kiadást kell nézni hanem ahavi díjat mer így is már 10szer annyi havi díjat fizettem mint a játék ára!
  • Tyson
    Nem tom miért vagy ilyenen kiakadva... induljunk ki abból, hogy 1 ember 3 accot már nem is fizethetett ugyan arról a bankkártyáról:D:D:D:D Emléxem mennyi szopás volt ezzel :(

A másik dolog, meg hogy IMo mindeki kifogja próbálni CoV-t ..és akkor hol lesz az enemy ?O.o..szóval érdekes lesz, de én már várom :D:D
  • Ferro_TwL
    Ez Cov kiegeszito egy nem eppen jatekosbarat. Mitol lesz ez "full fasza".
    Meg kell venned a Cov-t teljes aron (ugye a kiegek joval olcsobbak). Elonye nem kel megvenni az alapgamet, hatranya 99% aki megveszi megvan a Coh nekik.
    Havi dij. Ahogy olvastam es ez meg nem tuti, lehet hogy ha akarsz Cov es Coh-t egyutt dragabb lesz, ha csak egyiket akkor marad ez az ar. Ez viszont a nagy kitolas. Hiaba van meg mindket game fene se fizet a kettore elo (megha nem is dupla ar lesz) csak az egyikre. Abszolut nem jatekosbarat, hanem tiszta penzlehuzas.

Nezeggetm en is a Cov-t meglatjuk mi lesz. Ha megjelenik valszeg megveszem (bar az tuti csak egyikre, Cov-ra, fizetek elo). Lesz benne vegre normalis PvP (a bazis raidek nagyon jol hangzanak) meg a skillek, itemek menu is erdekesnek hangzik, kell is a jatekba tobb dolog.
    De az rohej, hogy ennyi ido alatt nem birtak berakni a Hamik melle(lebego gombok mint fomonsztak ezen meg mindig ki vagyok akadva:P) mas high end cuccot.

Szerintem ha kijon a Cov a regi bandabol joparan reaktivaljuk magunkat:D
  • alicenorbie
    hé hé új patch!

Changed Enzyme Exposure +Defense boost to match the +Defense given by other Hamidon Enhancements.
    :)))

Fixed issue with pets returning to their caster rather than attacking.
    végre nem lesz olyan hülye a pa! :)

Increased xp award for defeating Giant Monsters.
    talán most már megéri majd a hiveban huntolni!

Fixed memory leak
    :)))