8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Pemack
    azt írja ki hogy érvénytelen account név vagy érvénytelen jelszó
  • chefshift
    szééééééééééép :))
  • Rasti
    Swift II-t vettem 2750000 pénzé :)
  • chefshift
    mert én simán betudok vele lépni
  • chefshift
    az hogy lehet ...? mit ír ki mikor beakarsz logolni ? a játék levan töltve ?
  • Pemack
    ezzel sem enged :(
  • chefshift
    pemack nézd meg a privát üzeneteidet
  • Pemack
    nem neged még mindig be a játék, brühühühü :(
  • chefshift
    uuu és vát kájnd of kocsit ?
  • Rasti
    ???
    most éppen kocsit vettem/veszek ugyhogy pár hónapig van hóva költeni a lovét.
    majd ha ugy állok anyagilag akkor jövök én is.
  • alicenorbie
    és bléd???
    a rasti család meg nem tanuskodott vmi nagy tűrőképességről őket nem is kérdezem :)
  • chefshift
    global chat nevem : Chefshift,
    Uninak : Unipsycho :)

Ha globalchatfriendhez ezeket hozzáadjétok mindig látjátok hogy éppen milyen karival vagyunk bent. Ja és igen Guardian server .

u.i.: Ali te meg mikor tlod már vissza azt a rusnya képed ? :)
  • chefshift
    Én: Gr4vit nével játszok , Uni mostanában: LaMuse nevú karival. Ha bentvagytok ezeket a neveket keressétek.
  • Pemack
    már minden menüpontot véégigjártam a dolgokkal :(( szerintem ha valaki scinálna helyettem egy accot amit lehet használni nagyon megköszönném:) légyszi privizzen az aki megtenné mindezt értem plíííííízzzz :)
  • alicenorbie
    van global chat is hasznájjátok már azt mer a karis kommunikáció már rég elavult! :)
    kíváncsi lennék ebből hány trialos van? azoknak úgyis mindegy hány magyar van és hol! :)
    cohban nincs klán ne is keresd! :) a magyar sgnek pedig aszem freedom allaince vagy mi a halál neve van mer chef csinálta és ő csak ilyen nyommer nyálas nevet tudott kitalálni :)
    ti meg nézzetek többet a fórumra mer szegény újak nem tudnak kapcsolatba lépni veletek és elvesznek a gonosz világ forgatagában! nem érdekel hogy dolgoztok! :)
  • Lord Zax
    Sziasztok.

Már egy ideje játszok ezzel a játékkal, de egyetlen magyart se találtam, se a klánt. A Guardian szerveren nyomom,A Shadow Wolfes s csoportba vagyok egyenlöre 12-es tank vagyok, és kicsit unom már a sok amcsit. Jo lenne már pár magyar nyelvüt is látni.
    A nevem a játékban is Lord Zax, valaki megkereshetne majd a klánbol (ha van) és bevehetnétek.
  • BlackShadow
    volt egy oyan a regelésnél h uazt az azont és passt akarod e használni a coh hoz mint amit az ncsoftnáál regeltél gondolom ez neked nem volt bejelölve igy külön regelned kell még coh ot is bár nemtom nekem megy a trial :)

én is a guardianra mentem Lyam a nevem most /pill lvl9 blaster, merre találom a magyar szupercsapatot?:)
  • Pemack
    itt szívózik velem ez a ^·{&#]ð}#] server, már csináltam kéta accot és aktiváltam is őket, ímél is érkezett hogy minden ok, de amikor beloggolnék nem enged be mert azt állítja hogy nem létezik ilyen acc vagy pas (internet be volt kapsolva)
    ilynekor mi van????????????
  • alicenorbie
    kérdezte melyik szerveren vagytok te ultra ostoba! :)))
    guardian!!!
  • chefshift
    aloha ! hivatalos magyar oldalról nemtudok. Ha valami kérdésed van csak írj ide
  • Pemack
    és még egy kérdés van magyar honlap? :)
  • Pemack
    iszonyat lassú a server amiről letöltök össz-vissz 50kb/s-sel töltök
  • Pemack
    sziasztok!
    én most töltöm a játékot, nem tom hogy mennek a dolgok mert eddig csak SWG-vel meg GW-vel játszottam, melyi kszerveren vannak a magyarok vagy nincsenek szerverek?
  • alicenorbie
    pár hónapja van szerintem!
    hú ne is mondd már fél hónapja nem jáccottam! ezt a 3 műszakot még meg kell szoknom mer egész nap csak meló utazás alvás meg kaja másra alig jut időm! na meg arról nem is szólva hogy ért egy kis meglepetés plussz kiadások terén! remélem azér a fizuból maj be tom fizetni köv hónapban de ez egyáltalán nem biztos! :(
  • Gyemi Szilvi
    Köszi Alicenorbie, ez is vmi realitve új dolog lehet ha jól emlékszem amikor még játszottam ez nem volt :D kéne már játszani :)
  • chefshift
    ezt megint jólmegaszondtam
  • chefshift
    Akinek még nem volt alkalma kipróbálni a CoHot az most szerezht magának egy cs kulcsot +14nap (vagy 1 hónap) ingyen játékot

cd kulcs igénylése
  • chefshift
    VÉÉÉÉÉÉRR
  • alicenorbie
    a piros vonal az új és a már olvasott hozzászólások között van!
  • Gyemi Szilvi
    de mi az a piros csík Chefshift hozzászólása alatt :)
  • alicenorbie
    jól hozzá szóltál! :)
  • chefshift
    HALÁL !!
  • chefshift
    Én is egyet értek Alival
    Késöbb én is hozzászolok ehez
  • alicenorbie
    lassan megkapom a fizut 2 napra 30-31 abból be tom fizetni cohot szal nehogy asziggyétek abbahagytam! :) bár elég fárasztó 1 meló tetemes mennyiségű pihenésre van utána szükségem de arra a napi 2 (max 4) órára is simán megéri! 2 és fél hónap múlva meg előléptetnek egész nap csak a gép előtt kell ülnöm akkor maj tok sokkal többet jáccani! :) hm csak 3 napja járt le az accom! nekem több mint 1 hétnek tűnt! :)
  • Viperácska
    höhö, kivételesen 1et értek most Alival.
  • alicenorbie
    a katana scrapper fejlőggyön az energy blaster meg micsinájjon? talájjon jobb energiaforrást főleg ha mutáns? vagy ő marad úgy ahogy van? elárulom neked hogy az enhek vannak a tárgyak helyett és ez így jobb mer részleteiben tod beállítani nem pedig na én most ezt találtam de nekem nem is ilyen kéne!
    szerintem túl sokszor nézted meg a hihetetlen családot! :) rejtett én? és micsinálnál úgy? mosogatnál meg néznéd a tvt? izgalmas! :)
    tod ez a dinamikus dolog jól hangzik de ez csak huntnál számít külömben csak travel power be és nem foglalkozol mi mellett mész el! huntnál meg ki a tökömet érdekel mit csinált a csávó mielőtt megölted? a hunt csak xp vadászat mész és ölöd az utadba kerülőket nem hiszem hogy ezt a részét kéne színesíteni mer ezt csak az csinájja aki az xpre megy nem aki jáccani akar! van benne kocsi feltörés vagy épp 1 házba akarnak betörni de vannak battlefieldek is ellenséges groupok között és lődöznek ott zsaruk is! áruld már el mér lene jobb ha ez 1 bank előtt lenne és a mobok 50 méteres körzeten belül mozognának is! persze fíling! de hunthoz??? huntnak full semmi köze a játékélményhez az mindig unalmas!
    időjárás! hát ha már választhatok eső hó és no more lag között akkor egyértelmű hogy a második! jó akkor most gondojj bele eccer esik eccer havazik eccer süt a nap! kinek jó ez és mér? ez 3 változat ezt nem unnád meg 1 héten belül? naná hogy de! utána ködöt akarnál aztán a felhők árnyékát utána már változó szélerősséget tornádót cunamit...
    na ja az arénába télleg kéne vmi díj! de akkor tod mi lenne: cserében megverik egymás altjait és akkor az megin csak a tápra menne! ez sem 1 jó alternatíva!
    erre ott a hive huntolni a giant monstákat! hamit sem a fílingér csinájják mer rohattul lagzik szal tök élvezhetetlen az egész csak full durvák a hami enhek! magyarul az is csak a tápra megy! voltál te már egyáltalán hami raiden? 3adszorra már full unalmas és csak a rewardér mész!
    nincs high cucc? hányszor csináltad meg a shadow shard trialt??? persze az av mishek meg full alapok! nem azér nem jáccanak a lvl 50 karikkal mer unalmas persze ez téves mer nagyon sokan jáccanak velük ne abból indujj ki hogy te nem jáccottál velük! azér nem jáccanak velük mer nem tudnak tovább fejlődni pedig a felének még az accolades badgek sincsenek meg és az mi ha nem fejlődés! bármiben merek veled fogadni hogy ha minden maradna a régiben csak megemelnék a max szintet 55re akkor mindenki neki állna jáccani a lvl 50jével amég el nem éri a max szintet hiába nincs semmi újdonság! és ez tuti 100! nem az motívájja az embereket arra hogy jáccanak ahogy te elképzeled! azér 1 perccel sem fog többet jáccani mer esik az eső benne hanem full magától értetődőnek veszi de nekem pl még eccer sem jutott eszembe mikor tímben nyomultunk és aláztuk az ellent hogy most hú de jó lenne ha eleredne az eső! szal hiába mondasz ilyen meg olyan jó ötleteket mer nem mondom hogy rosszak de 1 hét és meguntad! hetente annyi újdonságot berakni pedig képtelenség hogy ne und meg soha! mindent megunsz egy idő után!
    a skilleket meg én is rohattul várom! de nem ilyen hülyeségekér mint amit kabala is írt hogy biztos plussz dmg és hú de fasza milyen jó lesz! látod vmi újdonság amiről semmit sem tud és rögtön arra gondol hogy milyen jó még vmi táp! na erről beszélek! uni mondott 1 példát skillre hogy pl az 1 skill lesz hogy az indoor mapon pl látod a bombát amit toucholni kell vagy a cluekat esetleg a named bossot akit ki kell nyírni! ebben semmi táp sincs mégis színesíti a játékot de érdemes is megszerezni mer hasznos lehet! látod erre simán rámondom hogy fasza mer van értelme nem úgy mint az esőnek szal nem csak rávágom hogy baromság hanem előtte át is gondolom hogy mér lenne az jó nekem (nem táp szempontjából) ha benne lenne a játékban!
    a tárgyakra meg enyhén kíváncsi leszek! vannak aggályaim ezzel kapcsolatban!
    na tessék nem lettél leugatva de akár sajnos akár nem nincs így mer kb mindenki szarik rá hogy esik vagy sem és senki nem akar söprögetni az alteregójával amikor harcolhat is! :) (persze amikor behoznák a gémbe "húúú de jó" 1 hét múlva meg észre sem vennéd)
  • Ferro_TwL
    Koszi szepen.

Btw par napja (majus vegen) volt egy 5 napos ingyen jatek a regi elofizetoknek. Visszaneztem egy picit jatszottam.
    Allati game ez a Coh, felelmetes feelingje van a travel powereknek, a harcrendszer kurva jo, es megis, hianyzik valami a gamebol.
    Tudom itt alliancenorbi mindenkit eleg kemenyen leugat ha ezt irjak:), de sajnos ez igy van.

Jatszani kell mas MMORPg-al es megertitek mirol beszelek. Kene bele skill rendszer, itemek (miert ne talalhatna mondjuk a katana scrapper jobb fegyvert stb.), nagyon hianyzik az hogy nem lehet lakasunk es ilyen relytett énünk.
    Kene valami reputacio szeru dolog is (a kulonbozo nagy hereo grp-kal, rendorseggel, polgamesterrek vagy a nagy cegekkel es ha elersz valami speci cuccokat lehetne venni stb), a varos is tul statikus, miert nincs idojaras (meg mindig), miert nincs bankrablas az utcakon, a rendorok is lovoldozhetnenek stb. Ami nagyon bena es teljesen szetcseszi a varos feelingjet, hogy minden haz, instance haz, kulon tolti be. Miert nem nyitottak (mint a metroallomas), nagyon keves a jatkosok kozotti interakciora valo lehetoseg, az arena jopfa de tok ures, kene valami reward vagy valami, hgy jarjanak oda az emberek.

Ja es ami a high end gamet illeti az nincs is benne. A Hamikon kivul kene meg 2-3 ilyen uberdurva szorny vagy egesz bazis (mondjuk milyen allat lenne Rikti bazisra bemenni full druva lenne, tele ilyen Av bossokkal, 40 fos raidnek stb).

Nagyon kivancsi vagyok a Cov-ra, allat lesz bad guyt jatszani. Es ott azert lesznek jopofa dologk, a PvP zonak, a bazis raid nagyon meg fogja dobni, asszem lesz benne skill es item is, szal sokat varok tole, tuti hogy megveszem, de az is tuti, hogy ha huje elofizetesi rendszeruk lesz (2 gamere kell elofizetni, ilyen baromsagot), akkor csak a Cov-ra fogok.
  • Kabala
    nem , mi nem kaptunk free trial kulcsot:-(
  • Kabala
    francba rosszul linkeltem na mégegyszer

Issue 1
    Issue 2
    Issue 3
    Issue 4
    Issue 5
    Issue 6
  • Kabala
    hehe örüljetek, hogy van az EU-sok között olyan ember aki szokott ide írni