8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    Le
  • Mustang2005
    Le lehet valahonnan tölteni???

Nagyon kéne!!!

• Licorage
    nembírsz magaddal ?
  • chefshift
    gihihi
  • chefshift
    akar valaki venni cd kulcsot 3500 ért ?
  • chefshift
    .....
  • chefshift
    bár igaz mindenki Covra készül ..
  • chefshift
    márakinek
  • Kabala
    Nem csak ez a fórum van kihalva hanem már a játék is
  • Rasti
    Hehe üdvözöllek a való világba :)
    Most már te is látod,milyen az ha az ember dolgozik + bnő + minden más egyéb és utána még játszani is probál :))))))))
  • alicenorbie
    melózok bazze a faszom kivan kurvára nem lenne időm jáccani de az accom nem adom el az tuti ha más nem lesz kiveszek 1 hónap szabit eccerre azt éjjel nappal coholok maj! :) meg hát ugye cov is lesz... akartam írni hogy nyáriszünetben legkésőbb jövök mer akkor van idő gémelni de hát eszembe jutott hogy munkahelyen nincs ilyen! :) mostanában kb úgy mennek a napjaim hogy felkelek zaba fürdés miegymás meló haza zaba közben a gép előtt duhajkodok és már alvás is! a maradék kis időben meg barátnőmmel is foglalkozni kell így is alig láttyuk egymást meg néha haza menni szülőkhöz bevásárolni átutalások befizetések minden lófasz buzi ügy a városházától kezdve a rendőrségen át a upcig!
    viszont mivel őv nem időigényes rohatt módon rákattantam! indítottam 4 karit most már naponta lehet lépni és ha sokat lépsz akkor csak 100 forint 1 forduló! na meg akkor már tf se maraggyon ki ott is indítottam 1et! :)
    szal coh maj ha találok más melót vagy végre lejár a 3 hónap próbaidőm és akkor előrébb léptetnek és úgy esetleg időben normálisabb lesz! vagy faszom se tuggya de rohatt módon széjjel kaszabolnék mindenkit triballal ő az istencsászár az én kis av killerem! :) de ott van még az überfasza kis pl tankom is invulfire azt ki kéne húznom chitinaxet is 50re! ott vannak a jó kis defek is és a kibaszottul odabaszósan baszottul durva controlleremről már nem is beszélve! :) szal azé ebből kiderül hogy rendesen hiányzik a coh csak hát most ez van és azér az ővvel elég jól betömtem ezt az űrt de ha mindkettőt jáccanám há az lenne aztán csak az igazán mámorító élmény! :)
  • chefshift
    Alinak is igy fizettem :)

JA Ali mi a csecs van veled ???
  • chefshift
    azt hogyha esetleg megvennéd az én accom akkor azt havonta tudom neked rendezni.Mikor lejár vagy mielött lejárna utalnál pénzt a kártyámra és én befizetném
  • Bluntside
    hát akkor a franc megette az egészet... domború kártyám nincs, gamecardot meg honnan szerezzek?

(súgva: chefshift mire gondolsz? )
  • chefshift
    de ha esetleg neked nincs az is megoldható
  • chefshift
    ahogy azt ali is írta : dombornyomott és webkártyákkal
  • Bluntside
    Hm... nem fejeztem ki magam érthetően, bocs. Tehát konkrét kérdés: dombornyomott bankártya kell-e vagy elég a sima is?
  • chefshift
    Vagy ha akarsz accot venni én eladhatom az enyémet , ma aktiváltam ujra
  • chefshift
    te jó ég .... 4 hozzászólás
    Fizetni a havidíjat csak bankkártyával lehet. Van 2havi kártya de azt ithon nemkapható.

Ezen az oldalon kell accot csinálni azt ... bla bla a többit később ha érdekel :)
    PlayNC acc
  • Bluntside
    persze hogy szar a wow ezért keresek mást, az swg-t meg már unom... a wownál úgy voltam hogy még a bétában regisztráltam, ott elfogadták a sima electron kártyát, és egy időre pauzáltam az accomat, de amikor vissza akartam menni, kiderült hogy már nem fogadja el azt a kártyát amivel majdnem fél évig nyomtam (!!!). érdekes... sebaj, szóval csak ezért akarom előre megtudni mi itt a helyzet.
  • Licorage
    Lol jah egyből abbais hagytam a wowot , most már csak Coh megy
  • alicenorbie
    dombornyomott és webkártyákkal de maj az illetékesek bevágnak vmi linket is hogy pontosan melyikkel bár gondolom az összessel!
    ui: a wow egy szar! :)
  • Bluntside
    na bocs hogy ezt kérdem, de nem találtam sehol infót: milyen kártyákkal lehet fizetés eszközölni? Most tervezem a megvételt de nem akarok úgy járni mint a WOW-nál...
  • chefshift
    R.I.P
  • Licorage
    Licorage
  • chefshift
    Global chat handel neved ? azzal könnyebb lesz
  • Licorage
    Dina Selon - lvl29 con ,Wega - lvl16 bla, +pár 10 körüli kari.
  • chefshift
    nincs mit :) és milyen nével nyomulsz ?
  • Licorage
    Akinek még van azafajta trial keye amit csak tovább kell fizetni, az küldjön már 1et privibe mert haverom is játszana . Én már tovább fizettem , köszi chef a keyt (jobb későn mint soha)
  • Viperácska
    Pemack itt a CoH updatered :
    UPdater
  • Viperácska
    megint csak ömlik az infó... behalt a fórum, rip
  • chefshift
    ...
  • alicenorbie
    az csak béta láma! :)
  • Viperácska
    Issue5 augusztusban lammerek !
  • chefshift
  • alicenorbie
    kuss! :)))
  • Unipsycho
  • alicenorbie
    mér mire kéne hogy még jó legyen azon kívül hogy fizecc vele? :)))
  • chefshift
    ennyi, +ruhát fizeted, meg majd az aurádat
  • BlackShadow
    ebben a játékban jo vmire a pénz azon kivül h inspirationsokat v enhancokat vesz az ember?