City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de a másik meg hogy nekem meg bladenek is ott az us kulcs! azzal kitörölhetem a seggem ha nem tom használni eun! persze keresik a megoldást még szép! csak éppen ez nem most kellett volna hogy eszükbe jusson! feb 4 indul eu élesben és én meg arra várják 1 hónapot még kitalájják hogy mi a pöcsöm legyen! a hivatalos uk/eu fórumon meg a témában írták hogy ez nem téma mer ez delux meg minden õk ígyis úgyis megveszik a benne lévõ cuccok miatt! há kapják má be a faszom! elõ tok teremteni 7ezer forintot nem arról van szó de nem terveztem be és per pillanat nem szertném megvenni mer azér nem úgy állok anyagilag hogy a térkép miatt mégeccer kifizessem az egészet! nem igaz hogy olyan nehéz megoldani! küldenek mindenkinek egy mélt és aki át akar jönni annak elintézik az már senkit nem érdekel hogy új kulccsal vagy a régivel vagy ahogy akarják... má túlságossan belebonyolóttam! a lényeg benne van! 😊
Egyébként meg valahol hallottam hogy ahoz hogy legyen kártyád kezdetként rá kell rakni 150 000 FT.....ez ennél az elektronikus kártyánál is így van???
meg amugy is kell ösztöndíjhoz bankszámla akkor már legyen ilyen...
Meg azt is olvastam hogy itt is lehet majd azt csinálni hogy nem veszed meg a dobozos verziót hanem csak megveszed a klienst és letöltöd és azzal játszol csak így kimaradsz a sok jóból amit a dobozban lehet megtalálni....
És télleg azt nem tudja valaki hogy ha mondjuk winyó formázás van akkor megint fizetni kell a kliensért azoknak akik e módon vették meg?
Remélem ezt nem gondolják komolyan..
Egyébként már level 21 a blasterem és majdnem 22.. 😉
Bár mostanában nem játszottam..
Ja a szintlépés titka.. party.. és irtani a Winter Lordokat.. nem is kell megõlni belelõsz 2-3-at és garantálta szintlépés 0 kockázattal.. elég táp..Galaxy cityben meg úgy általában mindenki ezt csinálja most!!!!
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
hú baszki akkor ideges leszek!
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
1 nap alatt level 1bõl level 18.. love winter Lord
hát az sehogy nem lehet! 😊
http://coh.warcry.com/index.php/content/community/plannertool/heroplanner.php
innen tölcsd le a hero plannert és ott faszán ott vannaka szkillek és meg is tod tervezni a hõsöd! azér ez a neve hogy hero planner! 😊))
amúgy norbi tom mondtad hogy neked a másik serveren van karid de amig arra vársz nem akarsz kezdeni eggyet és jönni enlgishre? 😊
vagy most is tudod nyomni a régi kariddal?
Nagyon nemolvastam eddig mit irogattatok, csak egy ilyen mondatot elkaptam ^^
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
nekem holnap iiletve az már ma van egész nap jó 😊
csak mond meg hogy neked mikor jó, hogy mi a karidneve és hogy hol tali (javaslom annál a nõnél ahol lvl upkor a skilleket lehet megtanulni.)