8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #5397 Le -
#5396 Le lehet valahonnan tölteni???
Nagyon kéne!!!
-
#5395 nembírsz magaddal ? -
chefshift #5394 gihihi -
chefshift #5393 akar valaki venni cd kulcsot 3500 ért ? -
chefshift #5392 ..... -
chefshift #5391 bár igaz mindenki Covra készül .. -
chefshift #5390 márakinek -
Kabala #5389 Nem csak ez a fórum van kihalva hanem már a játék is -
Rasti #5388 Hehe üdvözöllek a való világba :)
Most már te is látod,milyen az ha az ember dolgozik + bnő + minden más egyéb és utána még játszani is probál :)))))))) -
alicenorbie #5387 melózok bazze a faszom kivan kurvára nem lenne időm jáccani de az accom nem adom el az tuti ha más nem lesz kiveszek 1 hónap szabit eccerre azt éjjel nappal coholok maj! :) meg hát ugye cov is lesz... akartam írni hogy nyáriszünetben legkésőbb jövök mer akkor van idő gémelni de hát eszembe jutott hogy munkahelyen nincs ilyen! :) mostanában kb úgy mennek a napjaim hogy felkelek zaba fürdés miegymás meló haza zaba közben a gép előtt duhajkodok és már alvás is! a maradék kis időben meg barátnőmmel is foglalkozni kell így is alig láttyuk egymást meg néha haza menni szülőkhöz bevásárolni átutalások befizetések minden lófasz buzi ügy a városházától kezdve a rendőrségen át a upcig!
viszont mivel őv nem időigényes rohatt módon rákattantam! indítottam 4 karit most már naponta lehet lépni és ha sokat lépsz akkor csak 100 forint 1 forduló! na meg akkor már tf se maraggyon ki ott is indítottam 1et! :)
szal coh maj ha találok más melót vagy végre lejár a 3 hónap próbaidőm és akkor előrébb léptetnek és úgy esetleg időben normálisabb lesz! vagy faszom se tuggya de rohatt módon széjjel kaszabolnék mindenkit triballal ő az istencsászár az én kis av killerem! :) de ott van még az überfasza kis pl tankom is invulfire azt ki kéne húznom chitinaxet is 50re! ott vannak a jó kis defek is és a kibaszottul odabaszósan baszottul durva controlleremről már nem is beszélve! :) szal azé ebből kiderül hogy rendesen hiányzik a coh csak hát most ez van és azér az ővvel elég jól betömtem ezt az űrt de ha mindkettőt jáccanám há az lenne aztán csak az igazán mámorító élmény! :) -
chefshift #5386 Alinak is igy fizettem :)
JA Ali mi a csecs van veled ??? -
chefshift #5385 azt hogyha esetleg megvennéd az én accom akkor azt havonta tudom neked rendezni.Mikor lejár vagy mielött lejárna utalnál pénzt a kártyámra és én befizetném -
Bluntside #5384 hát akkor a franc megette az egészet... domború kártyám nincs, gamecardot meg honnan szerezzek?
(súgva: chefshift mire gondolsz? ) -
chefshift #5383 de ha esetleg neked nincs az is megoldható -
chefshift #5382 ahogy azt ali is írta : dombornyomott és webkártyákkal -
Bluntside #5381 Hm... nem fejeztem ki magam érthetően, bocs. Tehát konkrét kérdés: dombornyomott bankártya kell-e vagy elég a sima is? -
chefshift #5380 Vagy ha akarsz accot venni én eladhatom az enyémet , ma aktiváltam ujra -
chefshift #5379 te jó ég .... 4 hozzászólás
Fizetni a havidíjat csak bankkártyával lehet. Van 2havi kártya de azt ithon nemkapható.
Ezen az oldalon kell accot csinálni azt ... bla bla a többit később ha érdekel :)
PlayNC acc -
Bluntside #5378 persze hogy szar a wow ezért keresek mást, az swg-t meg már unom... a wownál úgy voltam hogy még a bétában regisztráltam, ott elfogadták a sima electron kártyát, és egy időre pauzáltam az accomat, de amikor vissza akartam menni, kiderült hogy már nem fogadja el azt a kártyát amivel majdnem fél évig nyomtam (!!!). érdekes... sebaj, szóval csak ezért akarom előre megtudni mi itt a helyzet. -
#5377 Lol jah egyből abbais hagytam a wowot , most már csak Coh megy -
alicenorbie #5376 dombornyomott és webkártyákkal de maj az illetékesek bevágnak vmi linket is hogy pontosan melyikkel bár gondolom az összessel!
ui: a wow egy szar! :) -
Bluntside #5375 na bocs hogy ezt kérdem, de nem találtam sehol infót: milyen kártyákkal lehet fizetés eszközölni? Most tervezem a megvételt de nem akarok úgy járni mint a WOW-nál... -
chefshift #5374 R.I.P -
#5373 Licorage -
chefshift #5372 Global chat handel neved ? azzal könnyebb lesz -
#5371 Dina Selon - lvl29 con ,Wega - lvl16 bla, +pár 10 körüli kari. -
chefshift #5370 nincs mit :) és milyen nével nyomulsz ? -
#5369 Akinek még van azafajta trial keye amit csak tovább kell fizetni, az küldjön már 1et privibe mert haverom is játszana . Én már tovább fizettem , köszi chef a keyt (jobb későn mint soha) -
#5368 Pemack itt a CoH updatered :
UPdater -
#5367 megint csak ömlik az infó... behalt a fórum, rip -
chefshift #5366 ... -
alicenorbie #5365 az csak béta láma! :) -
#5364 Issue5 augusztusban lammerek ! -
chefshift #5363 -
alicenorbie #5362 kuss! :))) -
Unipsycho #5361 -
alicenorbie #5360 mér mire kéne hogy még jó legyen azon kívül hogy fizecc vele? :))) -
chefshift #5359 ennyi, +ruhát fizeted, meg majd az aurádat -
#5358 ebben a játékban jo vmire a pénz azon kivül h inspirationsokat v enhancokat vesz az ember?