City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
szerintem 2-3-an is jót lehet játszani.. mondjuk tényleg új kari kellene..
az a baj hogy nem szeretek 4 fõ alatti csapatban jáccani az meg guardianon nincs meg magyarokból fõleg hogy akkor új karit kéne kezdeni ahhoz meg nem mindekinek fûlik a foga! 😞((
ha meg amcsi is van a csapatban az már lófasz mer akkor angolul kell beszélni! wááááááááááááááááááááá már! hülye coh! annyira durvásos volt pedig ma belépni azt nyomultam egy kicsit egy lvl 50nel meg néztem a két új att is! ááááá fasz nc soft! köcsög nc soft! kurva nc soft!

de bazzeg most hogy beléptem a játékba nem bírok magammal! 😊)) és 😞((

MarkBlade
Azt még várhatod... 😞
én meg csak egy kurva eu serialt akarok hogy jáchassak má!!!!!!!!!

MarkBlade
Na én meg csak repülgetek meg teleportálok.. megtesztelnék egy 50-es karit.. 😊
Viperácska
alapban nem ugrik nagyot, az a Hurdle miatt van 😉

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

ja phaseshift! na látod ez eszembe se jutott! láccik hogy rég jáccottam már!

Viperácska
Korát Firebasen. Annyiból állt az egész, hogy 5-15 növényt kellett összeszedni 1 barlangban és megölni 1 guardiant. Kellett Fly meg phaseshift ^^

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

épp most néztem persze a legjobbkor mikor szerverleállás van! 😊))
scrapperrel farmolni? mit farmoltál te?
nem hiszem hogy fogok még vele jáccani szal lényegtelen! 😊 csak meg akartam nézni de csak annyi derült ki fél perc alatt hogy alapban nagyot ugrik! 😊))

Viperácska
Ali megszülettek a Kheldianok. Tegnap elértem Samuraival a lvl50et. Alaposan át kell majd respecelni, mert fel kellett venni hozzá 1 csomó cuccot, hogy tudjak farmolni a scrapperrel.
én Vórséddel nyomom, Séf, Uni meg píszbringerrel. Állatok 😄

na bazzeg mondom megnézem mire jutottak az új atékkel erre még a lvl 50et se tuttam megnézni mer ez a kurva szerver lekapcsolt a napi karbantartásra! grrr

MarkBlade
Aha.. vágom már.. akkor azt hiszem megéri befektettni egy kis tõkét a dualba.. 😊
lvl 15 az elsõ amit boltban tucc venni de azt már lvl 12n tod használni!

TO1 Training Origin Type 1 8.3%
DO1 Dual Origin Type 1 16.6%
SO1 Single Origin Type 1 33.3%

TO2 Training Origin Type 2 5.0%
DO2 Dual Origin Type 2 10.0%
SO2 Single Origin Type 2 20.0%

a többi meg az oldalon amit belinkeltem!

MarkBlade
Enchantment-re gondoltam.. lol.. csak megzavarodtam..
Tehát 15 level fölött már vannak speckós dualok.. asszem ez az amit te is írtál.. pl mutant/neutral..
tehát lényegesen jobbak akkor ezek..
mi??? semmi közük egymáshoz csak annyi! 😊)) az elsõ enhancement a második inspiration! 😊)) enhet slotba rakhatod míg az insp csak egy idõleges bónusz! legalábbis én így értelmeztem amit leírtál de eléggé összekutyulós volt! 😊))
vagy ha esetleg az inspeket csak véletlenül írtad az enhek helyett mer ugye inspet nem is lehet boltban kapni akkor sem tom mire gondolsz! 😊)) a talált enhek ugyanolyanok mint a vettek! az árát hogy hasonlítottad össze? mer csak töredékéér veszi meg az eladási árnak! van traning enh amit mindenki használhat ez a leggyengébb! van dual origin amit két fajta origin használhat ez már erõsebb jóval! és van a single origin amit csak az adott origin használhat és ez messze veri a többi fajtát! http://www.cityofheroesonline.com/enhan/overview_enhan.htm
na ha ebben sincs benne a válasz akkor fogalmam sincs télleg hogy mit kérdeztél! 😊))))

MarkBlade
Noob kérdés.. mennyi külömbség van a mután speckó gének és amit "boltban" megvehetõ ugyanolyan értékü inspirationok között?
de lehet hogy csak ki lõ meszebb! 😊

MarkBlade
Lehet hogy kinyir valakit de ha két blaster egymást lövi.. mint a vadnyugat.. ki a gyorsabb.. 😊<#gun><#gun>
inkább várd meg a covot és majd reaktiváld! 😊

crazyn meddig jáccott 1 hónapig? 😊))

mér? a két ember az már party! én meg lenyomtam eggyel! arra az oldalra nincs többre szükség! 😊))
ja ha veszel egy nagyobb csapatot és csak azt próbálod kitalálni hogy kit iktass ki elõször már az is gond! hílör? bábör? controller? vagy blaster mer az egy snipeval kinyír egy karit? tankkal meg scrapperal nem nagyon kell maj foglalkozni azok maradnak a végére! 😊 de már az is hogy együtt maraggyatok e mer kellenek a buffok de a területre hatók úgy írtanak rendesen fõleg a cc! durva lesz! mindenesetre a nem összeszokott tímeknek nem sok esélyük lesz az tuti!

MarkBlade
Izgalmasabb lesz a party vs party.. na az már kemény csata lesz.. 😉
Serphen
oké megnéztem mennyibe kerül újonnan. nem adom el.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
Így kezdödött:
"-Sztem legyen a Guardian a szerver."
CrazYn

bocsi craz

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
Lányok eladom a CoH accounom. 5000ft -ez még csak irányár.😛

na ja ez jellemzõ a guardianra! 😊 nem tom ki volt az a csöcs aki kitalálta hogy ezen kell jáccani! 😊))

felszállsz lelövöd a controllert a tank meg semmit nem tud veled kezdeni és szép lassan kinyírod! mindezt 1 darab blasterrel esetleg targeting dronenal max 2 acc soval! szal nem egy nagy csapat!
mér mit írjanak még a covról? az issuek elõtt is csak max eccer frissítettek az adatokon! a cov cdn fog kijönni gémeket meg nem fél év alatt szoktak írni fõleg nem úgy hogy közben 4 issuet aktiváltak!
na de cov nem csak ennyi lesz! írtak vmi fegyver készítési lehetõségrõl is! lesznek bázisok amiket más sgk le tudnak rohanni! meg még csomó dolog! szal azér lesz rendesen maj kalamajka!
épp ezt írtam én is ha lesz is uccai pvp uccsem érdekel mer ott az aréna! max ha összekülömböztök vmin nem kell elcaplatni a legközelebbi arénáig! 😊))

Viperácska
reedom UP
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian DOWN
Infinity UP
Protector UP
Victory UP
Champion UP
Triumph UP
Training Room UNKNOWN

Last Updated: 2005-02-10 09:43:01 EDT

Hát lol, ez annyira jellemzõ, guardian down ...

Viperácska
vhol irták a covra, hogy coming soon, de ha nézegetted a hivatalos honlapot, akkor láthattad, hogy 1 éve ugyanaz, nincs rajta semmi, csak a legendák terjengenek 😊. CoH issue4ben pedig lesz Aréna, ahol a játékosok PvPzheznek, egyedül, vagy csapatban. Ez lehet az elõfutára a majd megjelenõ Covnak. Mindenesetre kiváncsi lennék 1 FF controller+invulner tanker vs valamire, hogy azt mi találja el 😄

egyébként én ilyet nem találtam a cov leírásában hogy lesz uccai pvp! de ha lesz is tök mindegy mer tuti hogy confirmation alapon megy maj csak úgy nem gyilkolászhat vki! és az arénában legalább jegyzik az eredményeket! szerintme nem lesz olyan másodperc hogy ne lenne elegendõ ember az arénában! 😊

szerintem már vége az órádnak de muszáj volt megfürödnöm 1 hét után! 😊))))

Aloh! számtech órán vagyok és unom az agyam mint az állat ugyhogy valaki írjon vamaitb 😊.

U.I.: A City of Villains meg soká fog kijönni kb 1 év (szerintem) és abba az utszákon is lehet majd PvPzni, míg a CoHban csak az arénába lesz ilyenre lehetõség. CoV-Betaba pedig nagyon nehéz lesz bekerülni mert akik anno még a elõrendelték a CoHt azoknak a helyük már le van foglalva a COV betara, És akik a kezdetektõl játszanak azoknak is egy fokkal biztosítva van a helyük, tehát nehéz lesz bekerülni.

^^ írjatok

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

persze hogy arra gondolt csakhogy a pvpt is abban ígérték! és a cov fizetõs kiegészítõ lesz szal annak tuti lesz bétája! nanana a covra soha nem írták még hogy coming soon ilyen téren nincs gond az ncvel mer bõven elegendõ kiegészítõt ad ki!

Viperácska
ceemeeir sztem te a City of Villainsre gondoltál, ha ez megnyugtat, akkor már 1 éve Coming soon ...

nem lesz béta csak teszt szerver!
gonoszok sem lesznek most csak pvp!
és már coming soon!
jobb is így mer legalább hamarabb lesz ami lesz! azt a többi még ráér! ki tuggya gonoszokat lehet hogy csak külön gémként lehet maj megvenni! 😊 nc softtól bármi kitelik! 😊

ceemeeir
mikor lesz béta annak a gonosz-jó hõsös verziónak?😊)

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

MarkBlade
lol lenne.. fõleg amit gondolnának.. 😊
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá már nem igaz! hun a pöcsömben van az eu serialom??? kurva nc soft! remélem olvassák ezt a fórumot! 😊))

MarkBlade
Én is! 😉
éééééééééééééééééééééééééértem! 😊))

MarkBlade
És még mindig semmi az eura lépésrõl.. 😞
Értettem én de amit írtam utána az nem a mondatodra volt válasz😊
ezt most nem hiszem hogy értetted! ez csak egy poén akart lenni! 😊))

ja a beta egész ideje alatt csak azzal játszottam csináltam egy lvl 23-as meg egy lvl 37-es karit anélkül hogy Winter Lordokat öltem volna meg csináltam egy lvl 13-as karit de ott már WL-oztam keményen
ja hogy a bétával jáccottál eddig most meg maj a gammával! értem! 😊))

Húha már alig várom hogy játszhassak megint a gammával csak elég döcögõsen megy a beszerzése<#szomoru1>
De amint meglesz szólok...
még 1-2 nap! 😊 aztán maj csinájj abból is 50est és akkor azt is láthatom mindenféle izzaccság nélkül! 😊))

Viperácska
tribal samurai 47es... Kheldian itt jövök !! 😄

nekeünk us kliensünk van de amint megkapjuk az nc softtól helyette az eus serialt azonnal megyünk át akkor defiantra!
én meg bléd biztos megyünk! kabala nem tom hogy áll coh megvételével! uni remélem jön át eura! meg volt még egy csávó guardianon uninak friendlisten van szal tud neki szólni ha még él!
hát ha mindenki jönne akkor azér lennénk elegen! 7 ember!
én mennék már most is csak a kiba eu serialomra várok! 😞