City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg amcsi is van a csapatban az már lófasz mer akkor angolul kell beszélni! wááááááááááááááááááááá már! hülye coh! annyira durvásos volt pedig ma belépni azt nyomultam egy kicsit egy lvl 50nel meg néztem a két új att is! ááááá fasz nc soft! köcsög nc soft! kurva nc soft!
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
scrapperrel farmolni? mit farmoltál te?
nem hiszem hogy fogok még vele jáccani szal lényegtelen! 😊 csak meg akartam nézni de csak annyi derült ki fél perc alatt hogy alapban nagyot ugrik! 😊))
én Vórséddel nyomom, Séf, Uni meg píszbringerrel. Állatok 😄
TO1 Training Origin Type 1 8.3%
DO1 Dual Origin Type 1 16.6%
SO1 Single Origin Type 1 33.3%
TO2 Training Origin Type 2 5.0%
DO2 Dual Origin Type 2 10.0%
SO2 Single Origin Type 2 20.0%
a többi meg az oldalon amit belinkeltem!
Tehát 15 level fölött már vannak speckós dualok.. asszem ez az amit te is írtál.. pl mutant/neutral..
tehát lényegesen jobbak akkor ezek..
vagy ha esetleg az inspeket csak véletlenül írtad az enhek helyett mer ugye inspet nem is lehet boltban kapni akkor sem tom mire gondolsz! 😊)) a talált enhek ugyanolyanok mint a vettek! az árát hogy hasonlítottad össze? mer csak töredékéér veszi meg az eladási árnak! van traning enh amit mindenki használhat ez a leggyengébb! van dual origin amit két fajta origin használhat ez már erõsebb jóval! és van a single origin amit csak az adott origin használhat és ez messze veri a többi fajtát! http://www.cityofheroesonline.com/enhan/overview_enhan.htm
na ha ebben sincs benne a válasz akkor fogalmam sincs télleg hogy mit kérdeztél! 😊))))
ja ha veszel egy nagyobb csapatot és csak azt próbálod kitalálni hogy kit iktass ki elõször már az is gond! hílör? bábör? controller? vagy blaster mer az egy snipeval kinyír egy karit? tankkal meg scrapperal nem nagyon kell maj foglalkozni azok maradnak a végére! 😊 de már az is hogy együtt maraggyatok e mer kellenek a buffok de a területre hatók úgy írtanak rendesen fõleg a cc! durva lesz! mindenesetre a nem összeszokott tímeknek nem sok esélyük lesz az tuti!
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
"-Sztem legyen a Guardian a szerver."
CrazYn
bocsi craz
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
mér mit írjanak még a covról? az issuek elõtt is csak max eccer frissítettek az adatokon! a cov cdn fog kijönni gémeket meg nem fél év alatt szoktak írni fõleg nem úgy hogy közben 4 issuet aktiváltak!
na de cov nem csak ennyi lesz! írtak vmi fegyver készítési lehetõségrõl is! lesznek bázisok amiket más sgk le tudnak rohanni! meg még csomó dolog! szal azér lesz rendesen maj kalamajka!
épp ezt írtam én is ha lesz is uccai pvp uccsem érdekel mer ott az aréna! max ha összekülömböztök vmin nem kell elcaplatni a legközelebbi arénáig! 😊))
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian DOWN
Infinity UP
Protector UP
Victory UP
Champion UP
Triumph UP
Training Room UNKNOWN
Last Updated: 2005-02-10 09:43:01 EDT
Hát lol, ez annyira jellemzõ, guardian down ...
U.I.: A City of Villains meg soká fog kijönni kb 1 év (szerintem) és abba az utszákon is lehet majd PvPzni, míg a CoHban csak az arénába lesz ilyenre lehetõség. CoV-Betaba pedig nagyon nehéz lesz bekerülni mert akik anno még a elõrendelték a CoHt azoknak a helyük már le van foglalva a COV betara, És akik a kezdetektõl játszanak azoknak is egy fokkal biztosítva van a helyük, tehát nehéz lesz bekerülni.
^^ írjatok
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
gonoszok sem lesznek most csak pvp!
és már coming soon!
jobb is így mer legalább hamarabb lesz ami lesz! azt a többi még ráér! ki tuggya gonoszokat lehet hogy csak külön gémként lehet maj megvenni! 😊 nc softtól bármi kitelik! 😊
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
De amint meglesz szólok...
én meg bléd biztos megyünk! kabala nem tom hogy áll coh megvételével! uni remélem jön át eura! meg volt még egy csávó guardianon uninak friendlisten van szal tud neki szólni ha még él!
hát ha mindenki jönne akkor azér lennénk elegen! 7 ember!
én mennék már most is csak a kiba eu serialomra várok! 😞