City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
jo eleg sokat jatszottam wowwal es sztem jobb mint az eq SZVSZ

WoW ???? pfpfpfpfpfpf az egy mega ótvar fos gagyi játék pf pf itt meg se említsétek a nevét!! Hidd el Sugam SIMÁN megéri lecseréli CoH-ra.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Sugam
oksa kiszike wowzni fogok meg eq2 zgetek.eq2 nekem picit unalmas most megyek wow aztan majd emglatom milesz!koszi azert!

csak a serialt kell megvenned a klienset simán le tod tölteni! bár neten meg tod rendelni a dobozos változatot is!
szerintem van már olcsóbban is gém! olyan 6-7ezer újonnan! de neten árulnak "használtat" is ott ahol újat is tucc rendelni!

Játék kb 10.000 (abba van 1 hónap játék), és a havidíj az 3000 körül van!

Sugam
oksa es mennyi a havidij?es mennyi a jatek?forgalmazza valami itt Mo. n?

Betaknak már vége!

A játékot megkell venni, és havidíja is van!
Vannak US és Eu szerverek (US olcsobb ^^)

City of Heroes

Sugam
SZiasztok!

Nezegettem a kepeket meg mindent szal bejo.nmost az lenne a kerdesem
, hogy ennek van vmi kulon megveszem fizetek havidijat vagy van vmi beta vagy valami?(lusta vagyok vissza olvasni bocsi)

Koszi!

😞

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Nagyon hiányzik már nekem ez a játék
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

4 hónap sok idõ de 1 is az..
Mer én a betát elejétõl a végéig nyomtam ami pár nappal több mint 1 hónap volt és elég hosszú idõnek tünt nekem de nagyon fasza volt
Valasz mindkettotoknek: 2 jatekot fizetni mar valoban nem lofity..
Viszont, hogy most 3000-t fizetek, avagy 3200-at. A jatek ara 12k, amibol ugye vagy 4 honapig jatszhatsz. Nos ez mar nem mindegy valoban.
ui.: mar 3-an vagyunk magyarok.
ceemeeir
ha pár száz ft, lófity, én megveszem a játékot, temeg fizeted nekem a havidíjat😄D... ok?😊)

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

hát ha pár száz forint lófitty akkor a 3ezer se olyan sok mégse jáccik vele sok magyar! egyébként az a pár száz forint több mint 10%! 😊
jó cseszegetem õket de nem hiszem hogy tudnak magyarul szal semmi értelme! 😊
egyébként írnak nekik elegen nem rajtam fog múlni de rajtuk sem mer arra várnak hogy minél többen vagyék meg a deluxe változatot és utána maj engednek ingyen is átmenni! nem hülyék csak faszkalapok!

Ertelek en, csak nem fogok pattogni verziok kozott, lehet atmegyek, aztan ujra vissza, ha megis lehetove teszik az EU-ra torteno mozgast.
Meg ugye ez EU time -ban van.. Az a par 100 forint, amivel tobbe kerul, azmeg lofity. Cseszegetni meg kell oket, kulonben elfelejtik, hogy megis lepni kellene ebben az ugyben.
nem rajtunk fog múlni abban biztos lehecc de nem megyek eura mer drágább mint az us és ott az új atkkel sem tok jáccani!
nagyon nem érted hogy mit írtam! neked megvan az eu másnak megvan az us és arra vár hogy végre átjöhessen eura csak az nc soft baszki intézni! vele el tod cserélni a serialod! keressetek két ilyen embert! vágod?

Mert meg az indulas elott vettem meg. Aztan irtam a PlayNC-nek, es megvettem az EU-s valtozatot. Ok pedig jovairtak nekem a masikat, gyakorlatilag nincs meg az angol, avval nem jatszhatok.
Szerintem probaljatok atjonni ti. Irjatok a plaync-nek, hogy nem akarjatok megvenni az EU-s valtozatot, de at akartok jonni, es segitsenek ebben(hatha). Szerintem muszaj oket cseszegetni ebben, kulonben nem lepnek az ugyben. Irjatok minel tobb helyre, minel tobbszor, minel tobben😊
MarkBlade
Csak a Magyarok nyilaitól ments meg uram minket!
Nem válok.. 😊 A végén méh olyan lennék mint a mátrixban.. 😉
cseréjjétek el vkivel az eu serialt usre! tuti találtok rá embert! esetleg még a külömbözetet is elkérhetitek bár az annyira már nem hinném hogy lényeg ha már eccer megvetted!
és akkor tudnánk fasza aréna tímet összeállítani csak magyarok mire jön az issue 4!

Ejj ejj lehet, megis maradnom kelett volna az amcsi verzional?(veletlenul azt vettem meg..) EU-n sajna meg mindig 2-en vagyunk😞
Huhu hello Szilvi 😊. Ja még ugy ahogy játszunk hála Alinak 😊. pusszancs

má nem hagyom õket annyit jáccani mer én is tolom (basszák meg az eut) de legalább aktiválták az új atket! 😊))
uni meg tolja ezerrel!
bléd te meg vájj el! 😊))

Gyemi Szilvi
Na meg Viper 😊

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
😊) ti még mindig játszotok Chef? 😊) Na meg Uni is 😊 pusza minden magyar cohosnak!

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Viperácska
huhúú az gáz, mert mindenki a remek Guardianon tolja 😛
Unié az összes Cheryl amit találsz, Séfnek Fagyi, és Angyal
Alinak: tribal samurai, force of dread,orangest, meg a vórsédje, de majd beírja ide a nevét, mert nem emléxem

Nekem meg 1 vórsédem van : Lidérc

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

MarkBlade
Freedom serveren nyomulok fõleg de indithatunk bármelyiken új karit..az nem probléma..
MarkBlade
Na szióka..
Nem voltam pár napig net közelben de a héten szabin leszek! 😊
Kéne partyzni még mindig ezt az elvet valom.. 😊
És tényleg AtomicBlade vagyok.. 😉
hát az aláírásában AtomicBlade van! de pár napja nem ír a fórumra se!

blade mi a rak a karid neve? mer nemnagyon jelentkeztel meg benn..
nem tok róla hogy bármi áfa lenne! kb 3000 huf az uss havi díja! de szerintem te is középárfolyammal számoltál viszont az eladási árat kell nézni!

Humm, valoban az US-s 2900 re jon ki, az EU-s 3200 kb. Amugy ha jol tudom ha EU-n kivul fizetsz van valamennyi afa is.. Aki US van valojaban mennyit fizet forintban?
ja amcsi a király az egyetlen a jó kövér amerika meg a drogdíler Bush!!!
ja és nem nélkülözik a logikát (vagyis igen de ebböl a mondatból kiderül miért mondtam ezt), hanem egyszerüen szarnak azokra akik nem amcsik.

well spoken bradöö

Viperácska
azért guardian, mert ott kezdtük el, és nem akarunk teljesen elölrõl szenvedni megint.
Aki az Usában lakik, annak a havidíjban benne van 1 havonta megjelenõ spéci CoH regény is. Persze csak azok kapják meg akik az Usában játsznak. Euban nemtom, hogy ez hogyan lesz.
Mondjuk nem értem, hogy mért nem lehet feltenni vhova mondjuk PDFben, és mikor belépsz az accodra, onnan letölteni... PlayNC néha nélkülöz mindenféle logikát, suuuux

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

City of Heroes Valentine

Ali majd nézd meg az e-mail címed amit az accodhoz beírtál.

küldenek csak serialt is ezért jó😊
De miért nem választotok egy másik szervert a guardian helyet???
küldenek csak serialt is vagy csak cdvel?

ja hát izé akkor kissé elnéztem! én fonttal számoltam az euró helyett! 😊)) akkor annyival nem sokkal drágább! 😊
szarok rá most má nem érdekel maradok usn! agy fillérrel sem vizetek többet euban! meg még egy hírmorzsa sincs az eus serialról! szal hajrá elõre a rohatt szar guardianon! 😊

us serial is sokkal olcsóbb és szerintem ezek után blade sem megy át eura de én legalábbis tuti hogy maradok!
vissza guardianra azt kezdek egy új karit ha blade jön! megkérdem unit is! aztán vmit összehozunk!

egyébként az UK kívüli országoknak nem drágább a CoH meg a havidíja mint az UK-nak ugyani az UK fontot a többi ország euro-t használ és a fontnak nagyobb az értéke ezért kerül több euróba a CoH a nem UK országokban
és találtam egy oldalt ahol csak 30$ a CoH tehát nagyon megéri
Ezt már én is észrevettem hogy az EU sokkal drágább mint az US úgyhogy ha én megszerzem majd a játékot akkor inkább az US-t fogom az EU nem éri meg....
há de ez nem így mûködik! ha magasabb az ára kevesbbet kérnek belõl! a kettõnek semmi köze egymáshoz!
kümölben is aki angliában lakik annak csak 8.99 szal kb annyi mint az us havi díj! de ha nem ott lakunk az mér növeli az árat azt nem vágom! hülyék ezek egytõl egyig!

hihi ezt mondtam anno, hogy ezért is kell maradni USn mert a dollár ára jelentõsen esett és igy sokkal olcsobb mint az Euro. EU szerverek is ezért lesznek,hogy mégtöbb pénz - pénz -pénz muahaha. ööö hoppi kicsit elkalandoztam. Az EU egyszerüen csak erre kell. Asszem még azt is beakarták vezetni, hogy lehesen Euroval fizetni ... vajon miért ... ?!!

hát elég lol! az ok hogy pár osszágnak jobban megy mint az usának de nem éppen jellemzõ ez európára! szal nem is értem hogy képzelik ezt!

Viperácska
hááááát LOOOL, az eu drágább lesz mint az US ? ... Faja

us havi díj: $14.95 = 2843 huf
uk havi díj(ha nem angliában élsz): €12.99 = 4616 huf
mindkettõ a mai hivatalos deviza középárfolyam szerint! (venni drágábban lehet ugye)
erre ennyit tok mondani: na húzzatok a jó kurva anyátokba ti teves rohatt fasszopók!!! és akkor még szépen fejeztem ki magam!
szal hajrá cohojjunk usen az eut meg basszák meg ahol van!
ezér basztam a rezet és vártam az eut! kurvára megérte! szopjon le az nc soft!
még jó hogy egyáltalán észrevettem! ki a fasz gondolta volna hogy euban majnem kéccer olyan drága!
bazzeg de idegesítõek!
na holnap maj levezetem a feszültséget a mobokon szal dombokban fognak heverni de most alvás! ehhh

de megsúgom hogy felemelték a 4 és az a feletti léccámú csapatok xpjét! 😊)) néha érdemes elolvasni az update részt! 😊
hát ha gondolod kezdhetünk 2n is 1-1 új karit és azzal akkor csak együtt jáccanánk! nincs véletlenül msned? ott meg lehetne dumálni! ha van: [email protected]