City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Mi mar 2-en nyomjuk EU-n a Defiant szerveren. Holdi neven vagyok fennt,ill. Jegesh a masik magyar srac. Ha valaki meg lenne keresen meg minket.
Mi mar 2-en nyomjuk EU-n a Defiant szerveren. Holdi neven vagyok fennt,ill. Jegesh a masik magyar srac. Ha valaki meg lenne keresen meg minket.
nekem kell az a térkép! azt meg lehet fogni kézzel! 😊))
szegény kis szemikém nélkülem lesz felnõtt! 😊)) önerõbõl uccse láttam volna soha az új atket! 😊))
szegény kis szemikém nélkülem lesz felnõtt! 😊)) önerõbõl uccse láttam volna soha az új atket! 😊))
hja nyomom, guardianon ALi jóvoltából az accjával 😄 Tribal Samurai-val aki már lvl45(most éppen). Vidiotmapon van ingame map, ami lecseréli a játékban a mapot, és "m" betüre az lesz bent, rajta van minden mint a külön térképen. Akkor nem kell váltogatni, ez nem csit nem hack, elfogadott dolog.
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
nyomtató van de lusta vok beüzemelni meg szerintem már 5sör beszáratt! de ennek a térképnek eszmei értéke van! 😊
az tök más! ez egy full professzionális ríl térkép! 😊)) de nem az a gond! pont az hogy a térkép ne a gépen legyen hogy travel közben ne oda kelljen váltogatnom!
A térkép az lol dolog, felmész a http://www.vidiotmaps.com/-ra és ott megvan a coh full térképe, minden be van jelölve rajta, és updatelik állandóan.
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
hát amazon.com-ról tuti lehet rendelni mora szal én is csodálkoztam hogy amazon.co.uk-ról ne lehetne! lehet csak elszúrt vmit kabala! de van amazon.de is aszem többiek onnan rendelték annó!
jó ha megveszem megkapod te is! 😊)) mindig bajban vok a játékon belüli térkép hazsnálattal szal jól fog jönni! 😊
jó ha megveszem megkapod te is! 😊)) mindig bajban vok a játékon belüli térkép hazsnálattal szal jól fog jönni! 😊
Szerintem lehet rendelni amazonon.. egyik haverom fegyvereket szokot rajtuk keresztül.. 😊
De tudod mit ha megvan a térkép egy scan meg egy szines nyomtató és kérem én is.. 😉
De tudod mit ha megvan a térkép egy scan meg egy szines nyomtató és kérem én is.. 😉
pedig biztos hogy direkt húzzák és ezt mindenki tuggy épp ezér nem fogják annyi ideig húzni! 😊
az amazon.co.uk-n 40%os árangedmény van és az delux! 😊)) bár kabala azt írta onnan nem lehet rendelni de volt még pár ahol elég olcsó volt! nekem akkor is kell az a térkép a deluxból! 😊))
az amazon.co.uk-n 40%os árangedmény van és az delux! 😊)) bár kabala azt írta onnan nem lehet rendelni de volt még pár ahol elég olcsó volt! nekem akkor is kell az a térkép a deluxból! 😊))
Egyrész siettem.. másrészt meg féláron.. 😊
Mindenki ott veri a garast a fogához ahol tudja.. 😊
De én nem vagyok ilyen optimista..
Mindenki ott veri a garast a fogához ahol tudja.. 😊
De én nem vagyok ilyen optimista..
a fenéket nem idén! szép is lenne! max 1 hónap szerintem! csak hogy vegyék az új deluxot is akik nem bírnak ki annyit hogy átjöhessenek eura! 😊 de szerintem én mindenképp megveszem a deluxot csak elõbb kell rá pénz! ami 1-2 hónap annyit meg nem akarok várni!
mongyuk bléd én nem is értem te mér vetted meg az us klienst! 😊 mennyiér szerezted?
mongyuk bléd én nem is értem te mér vetted meg az us klienst! 😊 mennyiér szerezted?
AZért akármit is mondasz kényelmesebb beszélni.. mondjuk nem egy fps a progi de adódnak gyors taktikát megkívánó helyzetek.. <#gun>#gun>
De szerintem eu ha lesz egyáltalán az nem idén.. kissé pesszimista vagyok..<#falbav>#falbav>Pedig nem hiszem hogy sokból tartana.. csak a pénzéhes cégek..
De szerintem eu ha lesz egyáltalán az nem idén.. kissé pesszimista vagyok..<#falbav>#falbav>Pedig nem hiszem hogy sokból tartana.. csak a pénzéhes cégek..
harc közben nem kell gépelni elõtte meg ráérsz! 😊)) de persze ha magyarokkal gémelnénk jól jönne! legyen má kurva eu! hiányzik már a coholás! 😞
gondoltam vmi beszélgetõs progi csak a fene se vágja a nevüket! én rühellem az ilyet! msnen is állandóan sír a szájuk hogy kapcsojjam be a mikrofont mer lusták gépelni! ilyenkor inkább felhívom õket telefonon! 😊 lehet hogy pszihiátriai eset vok és ha nem kezeltetem sorozatgyilkos leszek! 😊)) csak azt vágnám hogy mi a külömbség ez meg a teló között! aszem kell vennem egy teló formájú mikrofont! 😊))
Teamspeak komunikációs progi.. olyan mint a msn csak egyszerre többen és nem eszik annyit a sávból.. 😊
mi az a ts? gondolom nem telesport! 😊
Nekem is ez a problémám.. nem vagyok perfekt angol.. meg mondjuk ts -en beszélve jobb lenne nyomulni.. 😊
Múltkor jól meghaltam mert voltunk vagy 6-an de ahányan annyi felé.. 😞
Múltkor jól meghaltam mert voltunk vagy 6-an de ahányan annyi felé.. 😞
nem olyan gáz az! csomó jó arccal találkoztam! csak a nyelvi nehézségek több hónap után sem sokat javultak és a nyelv miatt inkább tímelnék magyarokkal!
egy idõ után biztos megoldják végre csak télleg szarnak rá szal várhatunk még egy darabig! 😞
Hát úgy nézz ki nem fogunk euban játszani.. csesznek ezek arra hogy átvigye az ember az acc-ot... <#rinya>#rinya>
akkor ott a többi! de az amazon.de csak szállít ide!
próbáltam de az amazon.co.uk azt írta hogy nem szállít az országomba:-(
hát pedig a többiek is onnan rendelték szal tuti szállítanak! az amazon.com szállít magyarországra na nehogy már akkor az amazon.co.uk ne szállíccson! és ott olcsó! rendeld onnan!
én nem találtam egy online boltot se amelyik szállítana Magyarországra:-(
ha megcsináltad a köpenyes küldit akkor naná azér szabók! 😊
elmész egy icon storeba és ott a szabók szabnak neked újat! 😊 pl van egy boomtown bejárata mellett balra (ha szemben állsz vele)! próbababák állnak elõtte! el sem lehet téveszteni!
Coh-Coh-coh-coh :
jó, király gáme, márcsak péz köll, és megyek😊
(meglett rendelve a gép😛 )
jó, király gáme, márcsak péz köll, és megyek😊
(meglett rendelve a gép😛 )
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
én usen már nem jáccom csak az eun majd! 😊))
usen akarsz maradni? és fõleg gurdianon ami a legszarabb szerver?
ha van legalább 3 ember rajtam kívül aki kezd egy új karit és úgy tímelünk akkor szójj mer megyek és nekem mindegy milyen karival leszek ami épp kell! de úgy hogy megin mindenki skzva meg expelva van az baszás úgy nem jáccom! akkor inkább már egy szinten lévõ amcsikkal!
és pont ezér akarok átmanni eura is mer ott tuti sokkal több magyar lesz és könnyebb is õket megkeresni mer ugye ezt a fórumot nem sokan látogattyák pedig tuti nem csak ennyien jáccák innen!
usen akarsz maradni? és fõleg gurdianon ami a legszarabb szerver?
ha van legalább 3 ember rajtam kívül aki kezd egy új karit és úgy tímelünk akkor szójj mer megyek és nekem mindegy milyen karival leszek ami épp kell! de úgy hogy megin mindenki skzva meg expelva van az baszás úgy nem jáccom! akkor inkább már egy szinten lévõ amcsikkal!
és pont ezér akarok átmanni eura is mer ott tuti sokkal több magyar lesz és könnyebb is õket megkeresni mer ugye ezt a fórumot nem sokan látogattyák pedig tuti nem csak ennyien jáccák innen!
najo mindenki huzzon fel US/guardian-re es ott nyomni ide meg irni a karik neveit faszer se kell az EU-sra menni tokom tele igyis a sok lámával... enyém az összes létezõ Cheryl itt most a "Cheryl."-al nyomulok(lvl36peacebringer) szal majd privi vagy email rám ha kell vmi...
Nem sajna.. de nyomhatnánk együtt valahol.. Új kari meg miegymás amig ez az eus dolog kiderül.. utána meg úgyis adott lesz!
a saját accod lesz csak az õ kártyájáról fizetnéd! 😊))
óóó dehát én inkább a saját accountommal szeretnék
én nem azt montam hogy nem bír el többet csak hogy már lett vele rektiválva párszor és csak 4szer lehet ezér kérdezd meg! 😊
de chefshift, ali azt mondta hogy már nem bír el több accountot a kártya vagy mi
kabala: #4770
aha ^^
Blade milyen névelmelyik serweren ? (remélem guardian)
Blade milyen névelmelyik serweren ? (remélem guardian)
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
mi kell nekem?
nem blédnek kell hanem kabalának! 😊))
vagy ha tényleg nincs más megoldás Blade akkor én megtom rendelni neked ha megmondod honnan és mikor,és akár a havidíjat is tudom rendezni.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
mér nem íratod faterod nevére a webkártyát?
én sem jáccom usen kabala pedig be van fizetve de várom az eut mer a karikat nem tom áthozni szal semmi értelme fejleszteni õket! 😊