City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a plussz óra nagyon is mínusz hehe! 😊
hát usában azér ott a szuperhíró kultusz...
mér lényeg õk mikor onlineok? magyarokkal kell jáccani! 😊
annyi ember mindig van hogy tuggy tímleni csak mi általában lusták vunk tímet csinálni! 😊 server down után amikor a legkevesebb ember van gyorsan felugrik pár százra onnan már csak felfelé megy azt csúcsidõ után meg szépen lassan esik vissza server downig! persze nem minden nap van dt van hogy eccsincs 1 héten! ecetera ecetera lényegtelen mi is idõeltolódással jáccunk de egyébként most is még csomóan vannak európából!
hát usában azér ott a szuperhíró kultusz...
mér lényeg õk mikor onlineok? magyarokkal kell jáccani! 😊
annyi ember mindig van hogy tuggy tímleni csak mi általában lusták vunk tímet csinálni! 😊 server down után amikor a legkevesebb ember van gyorsan felugrik pár százra onnan már csak felfelé megy azt csúcsidõ után meg szépen lassan esik vissza server downig! persze nem minden nap van dt van hogy eccsincs 1 héten! ecetera ecetera lényegtelen mi is idõeltolódással jáccunk de egyébként most is még csomóan vannak európából!
És akkor amikor ti online vagytok akkor hányan szoktak játszani úgy az emberek online?mer kicsit kiváncsi vagyok mert ugyebár amerikában más idõzóna van olyan +7-8 óra eltérés...
Ja és most néztem hogy már Magyarországon is kapható a játék, de inkább ne vegyétek meg nem annyira jók az EU szerverek, kevesen játszanak, sok a noob,aki eléri a lvl50-et az megunja a játékot és átmegy WoW-ozni, mások meg egyszerûen csak azért hagyják abba mert Európába új WoW szállítmány érkezett, szerintem pár hónap is alig lesznek európában CoH-osok, ez fõleg annak is köszönhetõ mivel szinte nuku reklám volt, sokan nem is ismerik a játékot Európában.
Én már gondolkoztam azon, hogy átmegyek az US szerverekre dehát ahoz megint meg kéne venni a játékot, meg az idõzónák miatt nem biztos hogy elõnyös lenne.
Ja és most néztem hogy már Magyarországon is kapható a játék, de inkább ne vegyétek meg nem annyira jók az EU szerverek, kevesen játszanak, sok a noob,aki eléri a lvl50-et az megunja a játékot és átmegy WoW-ozni, mások meg egyszerûen csak azért hagyják abba mert Európába új WoW szállítmány érkezett, szerintem pár hónap is alig lesznek európában CoH-osok, ez fõleg annak is köszönhetõ mivel szinte nuku reklám volt, sokan nem is ismerik a játékot Európában.
Én már gondolkoztam azon, hogy átmegyek az US szerverekre dehát ahoz megint meg kéne venni a játékot, meg az idõzónák miatt nem biztos hogy elõnyös lenne.
nem tom mikor van a csúcsidõ de szerintem olyan 1200-1500!
ja csak éppen nova többet sebez mint 1 blaster arról már nem is beszélve ha 8 fõs csapatban van! én jáccottam nova formos pbvel együtt az invul tankommal! beherdeltem õket taunt az meg 5 mp alatt leszette az összeset! egy jó tímben 1 blaster nem is kap sebzést! az már más kérdés hogy tucc e fasza tímet találni! mentem én már a tankommal csak blasterekkel se híl se semmi és eccer sem halt meg egyik sem! de többször van olyan hogy a hülye közel jön hozzám és belehal az aoebe nem várja meg amég tauntolok meg iylenek de ez nem a nulla defenz hibája hanem a játékosé szal a nova igen is nagyon fasza lenne ha mindenki azt csinálná amit kéne de ez évente eccer fordul elõ a sok núb miatt! a dwarf meg szerintem is egy rakás szar!
na vki jöjjön már usre mer csináltunk egy 4 fõs def tímet és nekem kurvára bejön de buffból és debuffból sosem elég! 😊 8 fõs def tím ajjaj eccer látni szeretnék 1 olyat szerintem 8 avvel simán elbírna eccerre arról már nem is beszélve hogy pillanatok alatt ledarálná õket! 😊
ja csak éppen nova többet sebez mint 1 blaster arról már nem is beszélve ha 8 fõs csapatban van! én jáccottam nova formos pbvel együtt az invul tankommal! beherdeltem õket taunt az meg 5 mp alatt leszette az összeset! egy jó tímben 1 blaster nem is kap sebzést! az már más kérdés hogy tucc e fasza tímet találni! mentem én már a tankommal csak blasterekkel se híl se semmi és eccer sem halt meg egyik sem! de többször van olyan hogy a hülye közel jön hozzám és belehal az aoebe nem várja meg amég tauntolok meg iylenek de ez nem a nulla defenz hibája hanem a játékosé szal a nova igen is nagyon fasza lenne ha mindenki azt csinálná amit kéne de ez évente eccer fordul elõ a sok núb miatt! a dwarf meg szerintem is egy rakás szar!
na vki jöjjön már usre mer csináltunk egy 4 fõs def tímet és nekem kurvára bejön de buffból és debuffból sosem elég! 😊 8 fõs def tím ajjaj eccer látni szeretnék 1 olyat szerintem 8 avvel simán elbírna eccerre arról már nem is beszélve hogy pillanatok alatt ledarálná õket! 😊
A guardian-on csúcsidõben hányan nyomják?
Formákat és a forma atakokat is lehet jukasztani. De a formák elég tréék. Nova nuku def, Dwarf nuku sebzés.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Hát én pont emiatt nem indítottam PB-t vagy WS-t miután elértem az 50-et mert ezt már szinte az összes 50-es karitól hallottam hogy nincsenek megfelelõen kidolgozva, meg hogy nem nagy durranás.De olvastam hogy az issue 4-ben orvosolnak oár hibát és erõsítik a kheldian-okat.
EN mar reg elertem az 50-et. Inditottam egy PB-t. Szerintem elcsesztek a Powereit. Nem avval van gond, amit kap, hanem avval, ahogyan kapja. A problema a formoknal van, megpedig az, hogy nem tudod kichantolni oket... Szerintem a formoknal boven eleg lenne az a hatrany, hogy nem tudsz mas powert hasznalni. Lasd nova: 0 vedelem. Ep az lenne a kari lenyege, hogy sokfajta stilusba tudj jatszani vele. Ha ki tudnan chantolni, akkor elfogadhato blaster, ill tanker lehetne belole. igy csak harmatgyenge, max fun-bol vedmeg.. ezert en ugy dontottem, hogy nem veszem meg a formokat. En helyukben ugy csinaltam volna, hogy a formra rakott chant slot megjelenjen a powereken is. Szal csalodas kicst...
én mennék az USA-ra szívesen, csak hát mégegyszer nem akarom megvenni a játékot csak emiatt:-(
Tessék csak USA servereken maradni, aki pedig EU-n van az jöjjön USA-ra
Valami mód van rá de Rasti ilyen meg se forduljon a fejedben 😊.
Gondolom USA accountot nem lehet EU-ba transzferelni ???
Na a defiant-on már 4 napja meg van a controlleremnek a lvl50, 3 nappal ezelõtt csináltam egy scrappert ami most 21-es szintû de 21-es szinten nagyon szar mert a DO ilyenkor fuccsol be, tehát az accuracy úgy ahogy van szar és SO-t csak 22-es szinten lehet venni csak ahoz elkéne jutnom oda. Dark Astoria-ba mentem hentelni, csak az a baj hogy lassan haladok, mire leszedek egy egész csoportot addigra az endem lemegy nullába, a toggle-ek leesnek és van még fent szörny akkor nehéz a dolog, de nagyon imádom a scrappert mert kurva gyorsan lehet vele szintet lépni meg nagyon könnyû vele a játék.Team-elni meg nem nagyon szeretek ezeknél a szinteknél mert még mindig van egy pár szerencsétlen az EU szervereken.
Egyébként ma lesz a teszt szerverünkön 75-75ös harc az arenaban, a csapatok vezetõi 2 GM lesz, bár a felvétel a csapatokba úgy lesz, hogy akik hamarabb érkeznek azokat veszik be a csapat, és mind a 4 EU szerverõl jön több ezer játékos, úgyhogy nehéz le bekerülni, arról nem is beszélve hogy kicsit bajban vagyok az idõzónákkal mert 18:30 BST-t írtak az oldalon most nem tudom hogy ez a British Summer Time egyenlõ-e a GMT-vel, tehát akkor itt magyarországon az 19:30, ha igazam van.
Egyébként ma lesz a teszt szerverünkön 75-75ös harc az arenaban, a csapatok vezetõi 2 GM lesz, bár a felvétel a csapatokba úgy lesz, hogy akik hamarabb érkeznek azokat veszik be a csapat, és mind a 4 EU szerverõl jön több ezer játékos, úgyhogy nehéz le bekerülni, arról nem is beszélve hogy kicsit bajban vagyok az idõzónákkal mert 18:30 BST-t írtak az oldalon most nem tudom hogy ez a British Summer Time egyenlõ-e a GMT-vel, tehát akkor itt magyarországon az 19:30, ha igazam van.
1 kártyával 3 accot lehet fizetni.Ha valaha kártyáddal pl fizeted másnak 1szer 1 hónapját akkor az már -1 acc fizetési lehetõség. Az elsõ 3 fizetett acc a lényeg. Annyiszor lehet ujraactiválni ezeket ahányszor csak akarod.
3 accot lehet 1 kártyáról akitválni de reaktiválni akárhányszor lehet azt a 3 accot!
Sziasztok.
Kérdés:
Mikor tavaj még játszottunk USA accounttal akkor 1 kártya / 3 account volt a limit?
Van ezügyben már valami változás.Ha esetleg befizetek utána felfügesztem és újra aktiválni akarom accountot akkor lehet e ugyanarrol a kártyárol?
Kérdés:
Mikor tavaj még játszottunk USA accounttal akkor 1 kártya / 3 account volt a limit?
Van ezügyben már valami változás.Ha esetleg befizetek utána felfügesztem és újra aktiválni akarom accountot akkor lehet e ugyanarrol a kártyárol?
"sok rosszfiú kis bevásárlókocsiban is elfér!" avagy "kukucs! ki van a hátam mögött?"

látod látod nem kellett volna eura menni! mi szóltunk elõre! 😊 fogjátok a batyutokat azt költözzetek át usre! 😊
na re meg minden! faszom de hosszú volt ez az 5 nap coh nélkül! 😞 de olyan kalandtúra volt "unokatesót elkísérem melózni" címszó alatt hogy a faszom kivan! jó vót az a 2 óra alvás is!
hát ilyen állapotban biztos nem tok neked mondani konkrét tárhelyet de csomó van! fogod a guglit azt rákeresel tutkóra kidob párat!
na most vmi pihentetõ mer meghalok! mongyuk coh... 😊
hát ilyen állapotban biztos nem tok neked mondani konkrét tárhelyet de csomó van! fogod a guglit azt rákeresel tutkóra kidob párat!
na most vmi pihentetõ mer meghalok! mongyuk coh... 😊
Ali nem tudsz valami más tárhelyet is ahová lehet feltölteni képeket?mert ez az SG galéria nagyon kicsi csak pár képet tudok feltölteni, 10 nicket meg nem akarok regisztrálni csak a galéria miatt...
Háát ez a hami raid is kudarcba fulladt:-(
Voltunk több mint 80-an(lag volt kõkeményen) a mitókat hamar elintéztük de amikor arra került a sor hogy Hamidont hold-oljuk akkor csak 15 controller volt és nem sikerült holdolni....
De túl sok volt ott az önös meg egoista játékos is, sõt még néhol ki is váltak emberek és nem is ugyanazt a mitot támadták amit a raid leader jelölt ki....
Aztán meg amikor a hold-ra került sor akkor tört ki a vita....
Voltunk több mint 80-an(lag volt kõkeményen) a mitókat hamar elintéztük de amikor arra került a sor hogy Hamidont hold-oljuk akkor csak 15 controller volt és nem sikerült holdolni....
De túl sok volt ott az önös meg egoista játékos is, sõt még néhol ki is váltak emberek és nem is ugyanazt a mitot támadták amit a raid leader jelölt ki....
Aztán meg amikor a hold-ra került sor akkor tört ki a vita....
Én is voltam a shadow shards-nál 2 nappal ezelõtt és télleg nagyon fasza hely!
Csak az a baj vele hogy télleg túl nagy, ráadásul a firebase zulu, a cascado izé meg a chantry ugyanúgy néz ki, de nagyon fasza!!voltam annál a lebegõ várnál is de csak a tetjére mentem fel, a belsejébe már nem akartam mert mentem aludni mivel már fél 3 volt akkor.
Csak az a baj vele hogy télleg túl nagy, ráadásul a firebase zulu, a cascado izé meg a chantry ugyanúgy néz ki, de nagyon fasza!!voltam annál a lebegõ várnál is de csak a tetjére mentem fel, a belsejébe már nem akartam mert mentem aludni mivel már fél 3 volt akkor.
az jó mer ha annyian lennétek amit erõsen kétlek akkor elõbb alapossan nézzetek után a hami raid minden apró kis részletének vagy bele fogtok halni a lagba! ennyi emberrel nem hami az ellenfél hanem a lag!
na én is bekukkantok mer most esedékes egy hami ha van elég ember online és még nem nyírták ki!
na én is bekukkantok mer most esedékes egy hami ha van elég ember online és még nem nyírták ki!
hát most éppen 3 darab lvl 1 karim is van! 😊)) remélhetõleg 2 héten belül a lvl 1es illuval kinillel elérem a lvl 50et mer hami raideknél sosincs elég illu és órákat kell várni rájuk ezt direk ezér indítottam most bár egyébként is az illu a kedvencem meg a sec power setje a kin amibe egyenesen szerelmes vok! akkor van egy lvl 1 fire/fire tank harmful fire csak is herding/farming/pl céljából indítva! ott a jó öreg tribal samurai az már nagyon rég óta lvl 50 katana/regen! force of dread energy/devices már régóta lvl 47 mert törlésre vár a régi nagy kedvenc! 😞 energy nagyon fasza ha nincs tank de én nem szeretek szólózni nagy tímben meg épp eszû ember nem jáccik tank nélkül (kivéve bubival) és ilyenkor csak hátráltat a knockback! helyette indítottam electrohazardot elec/devices aki most szintén lvl 1 szal nem mostanában fogja forcet felváltani! ja és ott a full brutal chitinaxe lvl 28 invu/axe tank! na meg volt még vagy 5 karim amiket töröltem! 😊
egyébként ez a hive és lvl 45 a min követelmény! na maj nem rakok be több képet! 😊
hú egyébként csak úgy kíváncsiságból életemben elõször ellátogattam a többi dimenzióba is shadow shard vagy hogy írják! tök fasza! télleg rendesen oda basz fly vagy tp nélkül! azok a gejzír ugrálások ááá halálos! illetve csak visszadob de mindegy! 😊 van ugye a shadow shard trial az a lebegõ vár amiben van kurva jól néz ki és akkora mint az elején egy kisebb zóna! 😊)) tiszta jó volt sliderkedni úgyis pont tegnap volt a tvben! 😊 a storm place meg ûber faszán néz ki! akkora térképek mint állat de megérte végigcaplatni õket pedig csak szemlélõdtem! 😊
egyébként ez a hive és lvl 45 a min követelmény! na maj nem rakok be több képet! 😊
hú egyébként csak úgy kíváncsiságból életemben elõször ellátogattam a többi dimenzióba is shadow shard vagy hogy írják! tök fasza! télleg rendesen oda basz fly vagy tp nélkül! azok a gejzír ugrálások ááá halálos! illetve csak visszadob de mindegy! 😊 van ugye a shadow shard trial az a lebegõ vár amiben van kurva jól néz ki és akkora mint az elején egy kisebb zóna! 😊)) tiszta jó volt sliderkedni úgyis pont tegnap volt a tvben! 😊 a storm place meg ûber faszán néz ki! akkora térképek mint állat de megérte végigcaplatni õket pedig csak szemlélõdtem! 😊
Kicsit fel vagyok dobva mert a Defiant-on szombaton Hami raid lesz és addigra lehetséges hogy elérem a lvl45-öt(most lvl41 vagyok). Az elsõ hami raid sikertelen volt mert csak vagy 40-en voltak ott de most leszünk legalább 150-en mert már azóta rengetek lvl45+ játékos van.
Azta jó kis képek ezek az ucsók Alicenorbie 😊 ez sem low lvl map volt tutira 😊 hanyas szintû isvagy már ? 😊
ááá..nekem is kezd hiányozni a coh...picit de még legyûrhetõ ha nem sûrûn nézegetek ebben a topicban képeket 😄
ááá..nekem is kezd hiányozni a coh...picit de még legyûrhetõ ha nem sûrûn nézegetek ebben a topicban képeket 😄
Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
na tessék itt van amirõl beszéltünk! megyek hiveba hami sehol! átmegyek hive 2be és ez a látvány fogad!
bazzeg legalább 100szor kinyírtunk már ideje lenne rájönni végre hogy mikor vunk elegen és mikor kevesen vagy vmit kibára elbasztak!
fasz noobok neki állnak irtogatni hamit most meg baszhattyuk mer az életben nem nyírunk ki ennyi mitot! azaz csak senki nem fog nekiállni!

bazzeg legalább 100szor kinyírtunk már ideje lenne rájönni végre hogy mikor vunk elegen és mikor kevesen vagy vmit kibára elbasztak!
fasz noobok neki állnak irtogatni hamit most meg baszhattyuk mer az életben nem nyírunk ki ennyi mitot! azaz csak senki nem fog nekiállni!

guardianon nyitva tartottuk a hive 2t is! én is pózoltam vagy 6 órát ott (igaz nem muszájból mer volt ott más is)! ki is nyírtuk hamit rögtön egymás után kéccer! 😊 most megnéztem és kb 120an voltunk szal máskor is olyan 100 körül lehet akkor! há lehetne kevesebb is mer a végén már keyhold lag van az meg enyhén idegesítõ és nincs ennyi emberre szükség! na nem baj termett ma 1 dmg/acc meg 2 dmg/rng jó az! 😊
egyáltalán nem a controllereken múlik a dolog! nekik van egy sima meg egy aoe holdjuk! ha azt nézed ice balsternek van két sima holdja ami még jobb is! alapban is csomónak van holdja de ott vannak még az epic poolok is! még az én scrapperem is tud holdolni ráadásul sebzés nélkül! contból csak az illu a fontos a rotationhoz meg azé grav (meg ice) petje rendesen oda rakja magát holdnál!
held után meg nem árt még egy idieg a holdot tolni támadás elõtt hogy beájjon! ha meg lenn van 50% akkor jöhet a túrbózott dmg mer akkor tesz fel új mitókat (minden kari után 1et ami hiveban van) ha elenged a hold! na ilyet még nem láttam szerencsére és nem is valószínû hogy fogok igazából nem is érdekel de azér biztos odabasz! 😊
egyáltalán nem a controllereken múlik a dolog! nekik van egy sima meg egy aoe holdjuk! ha azt nézed ice balsternek van két sima holdja ami még jobb is! alapban is csomónak van holdja de ott vannak még az epic poolok is! még az én scrapperem is tud holdolni ráadásul sebzés nélkül! contból csak az illu a fontos a rotationhoz meg azé grav (meg ice) petje rendesen oda rakja magát holdnál!
held után meg nem árt még egy idieg a holdot tolni támadás elõtt hogy beájjon! ha meg lenn van 50% akkor jöhet a túrbózott dmg mer akkor tesz fel új mitókat (minden kari után 1et ami hiveban van) ha elenged a hold! na ilyet még nem láttam szerencsére és nem is valószínû hogy fogok igazából nem is érdekel de azér biztos odabasz! 😊
Nálunk a defianton volt múltkor hami raid amire 40 ember el is ment de végül nem sikerült legyõzni hamidont, mert hiába szedték le az összes mitót hamidont a controllerek nem tudták holdolni mivel csak 6 vagy 7 volt, ráadásul megsebezni alig tudták mert a resistant felment rendesen és végül a mitók újratermettek....
beagróztam kicsit hamit had osztóggyanak a mitók és ne legyen olyan könnyû a raid! 😊
remélem nem látta senki mer akkor nagyon megcsapkodnak! 😊))))

remélem nem látta senki mer akkor nagyon megcsapkodnak! 😊))))

nem montam hogy elég az illu cont csak azok targyák hamit agrózva paval szal az mindenképp kell pár! vkinek ki is kell nyírnija azé! 😊
na ná hogy ad kül csak mazohisták ölnék mint a hive giant monsterjeit! 😊
mintha a so spéci lenne mikor minden sarkon kapható! 😊))
http://boards.cityofheroes.com/showflat.php?Cat=&Number=2286557&page=&view=&sb=5&o=&fpart=1&vc=1
tessék itt le van írva az összes hami enh! elég brutálok! ami kettõre ad az 50%os ami 3ra az 30%os! (range, cone range, resistance és defense 30/20% mer az eredetileg csak 20%os a többi meg ugye 33% soban)
na ná hogy ad kül csak mazohisták ölnék mint a hive giant monsterjeit! 😊
mintha a so spéci lenne mikor minden sarkon kapható! 😊))
http://boards.cityofheroes.com/showflat.php?Cat=&Number=2286557&page=&view=&sb=5&o=&fpart=1&vc=1
tessék itt le van írva az összes hami enh! elég brutálok! ami kettõre ad az 50%os ami 3ra az 30%os! (range, cone range, resistance és defense 30/20% mer az eredetileg csak 20%os a többi meg ugye 33% soban)
Mér elég csak az illu controller???és kapot valamit ha legyõzitek hamidont???mer hallottam valami spéci enchekrõl is, és itt most nem a SO-ra gondolok
persze hogy sikerült minden nap leölik kéccer már nem lehet probléma a szokásos stratégiával! 😊 csak az egyik raid mindig akkor van amikor alszom arról mindig lemaradok! 😞
azt nem néztem hányan voltunk a raid leader úgyis tuggya mikor vagyunk elegen meg úgyis csak az illu contok a fontosak a többi már annyira nem lényeg! szokás szerint sokan az tuti azér lagzik úgy mint állat! sacc per kb olyan 50 körül lehettünk most de ahogy én tippelek lehett akár 30 és 100 között bárhol 😊
azt nem néztem hányan voltunk a raid leader úgyis tuggya mikor vagyunk elegen meg úgyis csak az illu contok a fontosak a többi már annyira nem lényeg! szokás szerint sokan az tuti azér lagzik úgy mint állat! sacc per kb olyan 50 körül lehettünk most de ahogy én tippelek lehett akár 30 és 100 között bárhol 😊
Nah és sikerült hamdiont megöltni?hányan voltatok?
na ilyen amikor hami begorombul ha az illu contok nem tuggyák tartani az agrót!
és ez csak a hullák fele mer késõn jutott eszembe print screenelni!
természetesen a graf beállítások mindegyike a minimumon van mer még így is rohattul lagzik!

és ez csak a hullák fele mer késõn jutott eszembe print screenelni!
természetesen a graf beállítások mindegyike a minimumon van mer még így is rohattul lagzik!

Végre egy kis élet 😊. Az a kép tetszik amin egy csomó mob repül ösze - vissza. Mintha a Matrixot 2 látnám (az mekkora szar volt ^^)
Most bementem a játékba pár perce de ilyenkor a CoH-osok több mint fele nem is játszik, a magasabb szintûek között is csak 4 csapatot találtam de vagy mindegyik vagy tele van vagy nincsen SK slot:-(
Én csak egy dolgot nem értem az alacsony szinteken annyira le vannak ragadva az emberek mindig 10-szer többen vannak mint a 40-en fölöttiek, pedig az elsõ 10 szintet 1 nap alatt meg lehet csinálni...
Én csak egy dolgot nem értem az alacsony szinteken annyira le vannak ragadva az emberek mindig 10-szer többen vannak mint a 40-en fölöttiek, pedig az elsõ 10 szintet 1 nap alatt meg lehet csinálni...
Jah a kraken farmolásról én is hallottam de még kell 1 szint ahoz hogy elkezdhessem....
a képek közé rakhatnál egy üres sort mer asse tom mi mihez tartozik! 😊))
ugyan már a lvl 49ek is simán bevesznek 42-46os bridgevel és ezerszer több xpt kapsz úgy! csak hogy elég szomorú ha már az elsõ kariddal ezt csinálod mer az oké hogy 2. de inkább 3. karitól már nem akarod végig vinni ugyanazokat a dolgokat még eccer hanem inkább gyorsan fel akarsz fejlõdni de így csak kimaracc egy csomó mindenbõl és sok dolgról nem fogsz tudni amirõl azér nem ártana! lvl 36on meg jön a kraken farmolás szal esélyed sem lesz ilyesmire! persze azt is ki lehet hagyni csakhogy az sokkal gyorsabb fejlõdés mint bármilyen pl szal nagy hülyeség lenne!
a francba na mégegyszer

Mondjuk én idõm nagyrészét peregrine island-on töltöm(ahoz képest hogy még csak 35-ös a karim) ráadásul nem is fölöslegesen, mert a nagyobb játékosok(LvL40-43) bevesznek a csapatukba és 44-46-os Mobokat ölünk....
costume contest muhaha! az elsõ 3 még érdekes volt aztán mindeki elkezdett rendezni! vagy napi 100 volt és kissé unalmas lett! szerencsére most már leszoktak róla de látom a sok idióta léhûtõ nálatok is az atlas szobor alatt ácsorog és pofázik naphosszat ahelyett hogy rendet teremtene paragon cityben! 😊)) a másik kedvencem amikor sok kis pöcs rádprivizik pénzér meg plér meg ilyenek azt ha nem találnak senkit akkor csak ácsorognak az egyik magasabb szintû zóna vasúttyánál de annyi eszük nincs hogy elhúzzanak peregrinre ahol mindeki embert keres és szint nem számít mer csak léccámnöveléshez meg tímbónuszhoz kellenek! 😊
ide sgre a galériába!
Ja tegnap este tartottam egy costume contestet volt egy kis tömeg

Nekem nincs idõm ide irogatni egész nap nyomom a CoH-t:-)
Valaki nem tudja hogy hova tudok képeket feltölteni?
Valaki nem tudja hogy hova tudok képeket feltölteni?
na bazzeg ti aztán tele írtátok a fórumot 8 nap alatt amíg nem voltam! 😊 ja meg kellemes karácsonyt is egyben mer addig erre uccsem jár senki! 😊
Yepyep. Sok locsolót csajok! Neked is Chef😊
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
Kellemes Húsvétot mindenkinek !