8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
atiati #5682 Olvasgatom a régi hozzászólásokat és baromira érdekelne, hogy hogyan csinálja (már aki tud ilyet), hogy indít egy karaktert, ami 2-3 hét múlva lvl 50 . Én két hét után lvl 18 vagyok (leszek ma délután ), igaz, napi 2-3 órát tudok csak játszani, most ismerkedek igazából a játékkal, és csinálom a küldiket is, amikért sok xp-t nem kapok, csapatba pedig nem túl gyakran állok be (én szeretk szólózni).
Ha valaki tudna hasznos tanácsokat adni a gyors fejlődéssel kapcsolatban, azt megköszönném! -
atiati #5681 Kronosz: te most EU szerveren játszol, úgyhogy együtt nem fogjuk nyomni... Hmudának meg igaza van, kezd elölről, nyomd végig a tutorialt és szánj időt arra, hogy elolvasd, amit az ablakokban írnak. Sokkal könyebb lesz utána. Így a fórumon magyarázni ugyanis nem egyszerű...
Szerintem az Enhancement-ekről beszélsz. Klikkelj a jobb felső sarokban a Menu-re, ott az Enhancement-re. Bedob egy képernyőt. Lent vannak az Enhancement-jeid, ezekre hosszan klikkelve, megfogva őket be lehet húzni a Power-ek slot helyeibe, ahová bepasszolnak (zölden fog világítani, ha beleillik). Ekkor izmosabb lesz az adott Power. És megfelelő helyen (boltokban, kezdetben a Field Trainig-eknél) el lehet őket adni.
Szintén a Menu-re klikkelve találsz I.D. és Personal Info sorokat, itt találhatod meg a szintedet és minden mást is. -
#5680 Ha vennéd a fáradtságot és normálisan végigvinnéd a tutorialt akkor nem lenne semmi gondod. -
Kronosz #5679 mik azok a manage-k? és mi az istent kell velük csinálni mert eladni nem lehet -
Kronosz #5678 mi az a traning: Damage? nem tom mit kell vele csinálni és hol nézhetem meg hogy hányas szintű vagyok. egyébként a 14 napossal játszom az nem tom milyen -
atiati #5677 Ha van valakinek olyan karaktere, amelyikkel szívesen beszállna egy magyar SuperGroupba, azt örömmel várja a
Magyar Csapat SG!
Ketten vagyunk benne egyenlőre, én Captain Hungary-vel (az aláírásban látszik az aktuális szintje), és egy barátom, kb. lvl 37-es cold blasterrel, Szeipusz a neve.
Játszós kallereket várunk, akikkel nem annyira a fejlődés az elsődleges cél (tehát nem hardcore, szintlépés-orientált karakterek), hanem az egyéni és a csapatos szórakozás, csak úgy a játék és a fíling kedvéért (no persze a fejlődés sem elhanyagolható tényező, tápolunk néha mi is, ahogy tudunk ). De bárki jöhet, aki magyar, mindenkit szívesen fogadunk!!!
Ma jó napom volt, két magyarral is összefutottam az US Guardian szerveren, chef, mégegyszer köszi a sok infut -
atiati #5676 A dolog akkor érdekes, ha US szerveren játszol, esetleg pont a Guardianon (bár ez nem lényeg). Ha EU szerveren nyomod, akkor sajna nem tudunk most együtt játszani, bár mintha olvastam volna, hogy készül a szerverek közti vándorlás megoldása is, ha jól tudom, az issue6 patch-csel együtt kerül be a játékba (de ez nem biztos).
Szóval, ha US szerveren játszol:
Holnap délután/este játszok majd, de nem tudom megmondani, hogy mikor... Kb. 13 óra után bármikor beléphetek, kérdés, hogy mikor kelek fel az éjszakás műszak után :-) Meg el kell mennem az új monitorért is :-)
Írni fogok, ha bejelentkezek a játékba (esetleg figyeld a fórumot), aztán megbeszéljük, mik a teendők. Vagy írd meg, mi a global chat neved, és felveszlek a Friends listába: az enyém @medve. -
Kronosz #5675 kösz már sikerült játszana velem valaki? -
atiati #5674 De legegyszerűbb, ha az általam alant kétszer is vázolt verzióval megveszed/letöltöd a játékot és azonnal játszahtsz ($30, kb. 6500 HUF, 30 napi ingyen játékkal, tehát a cd kulcsot 3500HUF-ért kapod). Hidd el nekem, jó ez a játék! -
damati #5673 Tehát:
Kaptál egy levelet,amiben megtalálható a Cohupdater,amit le kell töltened:
ftp://client.coh.com/EU/CohUpdater.EU.zip
Letöltöd,kicsomagolod és elindítod,kérdezi hová töltse le a programot,majd letöltöd.
Ha megvan a letöltés(majd ugyanezzel a file-vel indítod el a játékot később)regisztrálnod kell egy accountot itt:
http://www.plaync.com/
Account menüre kattintasz,majd a Join-ra.Kitöltöd az adatokat (név,felhasználónév,jelszó stbstb..)
Ha kész az accountod,akkor az ADD GAME-menüre kattintva előjön az a beviteli mező,ahová a levélben kapott serial kulcsot kell beírnod.Itt aktiválódik majd a játék.
Röviden ennyi. -
Kronosz #5672 könyörgöm segítsen valaki mert regisztráltam az ingyenes 14 naposra és meg is kaptam de nem tudom beállítani a dolgokat segítsen már valaki -
Kronosz #5671 nem lehet valahonan ingyen letölteni a játékot? és utána elöfizetni?
vagy igy nem menne a játék? -
#5670 ha megvan a kulcs akkor valószínűleg a letöltő link is mellékelve van ... -
damati #5669 Ott csak egy kulcsot sorsolnak ki 3000 szerencsésnek,akik kipróbálhatják majd a játékot 14 napig :)
Én is várom,hátha kapok egyet:) -
Kronosz #5668 segítsen már valaki azt mondták hogy regisztráljak a 14 napos ingyen játéra ahol a nevem és az e-mail-em kell regisztráltam és most hogy tudnék vele játszani? kérem segítsen már valaki -
Kronosz #5667 igen regisztráltam a 14 napos ingyen játékra és most mit érek ezzel?
nincs is meg a játék hogy játszak? -
#5666 Tegnap kaptam egy kedves levelt az email címemre. Bevettek béta teszternek a cov-ba:) -
atiati #5665 Ehhez nem értek, de nem kell annyit vacakolni: a játék durvajó, játszanijátszanijátszani kell! Rendeld meg és azonnal letöltheted és játszahtod!
Megjegyzem, megérkezett a 6. patch! Nagyon jól nyomják a fejlesztést, azt kell mondanom
Du. 6-7 körül megyek én is, kereshet aki akar, medve a global nevem. -
Kronosz #5664 igen regisztráltam és most mit érek ezzel?
nincs is meg a játék hogy játszak? -
chefshift #5663 Hát egy időre abbamarad mert kevés az időm meg mostanába rengeteget partyzok ^^.
Meg valahogy már kicsit kiuntam, ugyhogy egy időre szünet. Az új játékosokat üdvözlöm és jó játékot :).
u.i.: Ezt már egyszer beírtam de ha kell itvan mégegyszer , ha másra nem arra jó, hogy kipróbáld mielött megveszed :
"Aki kiakarja próbálni a City of Heroes-t az itt kérhet 14napos trial-t (EU serveren)
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61183
csak egy név és e-mail cím kell hozzá." -
atiati #5662 igen jobb az usa! -
alicenorbie #5661 halli! hehe 255 új hozzászólás! na mi itt a helyzet? cefet mi van abbahagyod? :) -
Kronosz #5660 akkor mindenki azt ajánja hogy hogy USA-n játszak az a jobb -
atiati #5659 Amit én ajánlottam, ahoz jár a kulcs, megkapod email-ben. A 30 napos ingyen játék után kell majd fizetni. Tehát tulajdonképpen kb. 3500Ft a kulcs, mert a 6500-ból egy hónapot lejátszhatsz, az kb. 3000 pénz... -
Kronosz #5658 akkor ha valaki tud egy ilyen ingyenes címet szóljon már
ja és mennyi a kulcs? -
chefshift #5657 Hát letölteni lelehet ingyen csak kulcs kell hozzá azt meg venni kell ;)
CoV okt.31én jön ki -
Kronosz #5656 és azt hallotam hogy még nem jött ki a CoV (City of Villiants) az mikor fog kijönni? -
Kronosz #5655 és nem lehet ezek letölteni valahonan ingyen? -
atiati #5654 Kronosz:
Innen letölthető a játék (meg még pár másik mmorpg) USA szerveres verziója, az utolsó 3 issue-val, asszem olyan 30 dolcsiért, és ebben benne van egy 30 napos ingyenes játék.
www.direct2drive.com
Szerintem az USA verzióval jobban jársz. Én úgy hallottam, hogy az EU szervereken jóval kevesebben vannak és magyarokat az USA-n is találni A Guardian szervert ajánlom, az volt régen a nem hivatalos EU szerver, ha jól tudom (bár ez nem tuti). De tegnap előtt is rámköszönt egy srác, aki ugyan nem volt magyar, de elég jól beszélte (írta ) a nyelvet. -
#5653 Meguntad? -
chefshift #5652 Időzóna meg , hogy Amcsik vagy Europaiakal játszól.
(ha eu-t veszel , akkor a cdgalaxistól rendesz szerintem jobban jársz mint az ócska 576al)
Én egy jó időre befejeztem a CoH-t , CoV-t
Néha azért még benézek mi itt a helyzet :) -
Kronosz #5651 és melyik a jobb az USA vagy az EU? -
Kronosz #5650 köszi a segítséget megnéztem az 576-ot de ott töb csomag van ha jól értelmeztem melyik a jobb? -
#5649 remélem nem hirdetésnek minősül vagy mittudom én
Magyarországon dobozos (EU ver)
amit én ismerek ill. rendelni lehet
GalaxisNet
576Online
Külföld doboz nélkül (USA ver)
CD kulcs
de elöbb regelni kell -
Kronosz #5648 vagyis befizetni -
Kronosz #5647 hol lehet megvenni a játékot és menyi a havidíj és azt hogy kell bevizetni -
atiati #5646 Nem lehet a power-ekről valami pontosabb, számszerűbb információkat találni valahol? Érdekelne, hogy alaphelyzetben mi mennyit sebez, gyógyít, fog fel stb. -
#5645 Írd be ide a kérdéseidet, látod, hogy nem akar senki MSN-ezni. :-) -
Kronosz #5644 Na valaki keresen már fel MSN-en mert sok kérdésem van és azokra kéne válaszolni vegyen fel az aki segítene (PLEASE) MSN:[email protected] -
chefshift #5643 bocs, hogy nemválaszolok mindenkinek a kérdéseire stb. csak mostanában alig vagyok gépközelbe és most is csak 5 percem van.