8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #5642 Nekem már 1. óta van kulcsom mert régóta játszom azért kaptam, és ez addig tart amíg nincs vége a betanak. Szóval 31.-ig annyit játszok vele amennyit akarok. -
#5641 Viselkedj, mert nem leszel itt hosszúéletű, azt garantálom. -
#5640 Chef CoV?? Nemcsak fileplanet előfizetőknek ? -
Kronosz #5638 Na valaki keresen már fel MSN-en mert sok kérdésem van és azokra kéne válaszolni vegyen fel az aki segítene (PLEASE) MSN:[email protected] -
chefshift #5635 global nevem : Chefshift
de ha fentvagyok a freedom-on nyomom.(ha épp nem covozok vagy akármi) -
#5634 Én Plushun néven vagyok benn. -
#5633 Na veled meg mi van?:) Eltüntetek mint szamár a ködben.:)) -
atiati #5632 Heh, kigyűjtöttem sok nevet a fórumból, az elkövetkező napokban megpróbálom felhajtani a társaság még aktív tagjait. Ez most nem fenyegetés, csak úgy mondom -
atiati #5629 Aki meg esetleg az amcsi Guardianon nyomja, az írjon már, vagy figyeljen néha a Global chat-re, mert szoktam bele kiabálni magyarul :-) -
atiati #5628 Innen letölthető a játék (meg még pár másik mmorpg) USA szerveres verziója, az utolsó 3 issue-val, asszem olyan 30 dolcsiért, és ebben benne van egy 30 napos ingyenes játék.
www.direct2drive.com -
chefshift #5627 Aki kiakarja próbálni a City of Heroes-t az itt kérhet 14napos trial-t (EU serveren)
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61183
csak egy név és e-mail cím kell hozzá.
-
Kronosz #5626 És mikor jön ki a CoV? Menyibe kerül a játék? És havidíjas mint a WoW vagy csak meg kell vennem és kész? És menyibe kerül? -
Rasti #5625 Ezzel feketén nem fogsz játszani.
CoH-ot tudod egyenlőre megvenni még csak az jelent meg.
Amirol itt a képeket látod az a CoV lessz,de még csak a béta teszt fut ha jól látom. -
Kronosz #5624 Ja és ennek a játéknak nincs valami magyar oldala mit a WoW-nak hogy mindent elolvassak? -
Kronosz #5623 Hellosztok most láttam ezt a játékot és nagyon tetszik, de nem tudok róla szinte semmit és szeretnék játszani szóval szükségem lenne egy mentorra. Szóval aki segítene egy kezdőnek (nagyon kezdőnek) az kérem írjon ide. Minden információ érdekel. Kérlek segítsetek nagyon akarok ezzel a játékkal játszani. (KURVA JÓ JÁTÉK)Meg arra lennék kiváncsi hogy ezzel lehete ugy játszani mint a World of Warcrafttal (Feketén) vagy mindenféle képpen fizetni kell? -
#5622 Rossz voltál! Most megkapod a magadét te kis bűzbarlang!
Hú, jó mókának tűnik. Beszállhatok?
-
#5621 City of Villains stress teszt vol. 2
- Ej be szép a naplemete innen a mólóról, ugye Zombi?
- Hörgh-szörcs...
A bank biztonsági őre még utolsó mozdulatával tökönlövi barátját...
Hé Zombi...robbantsunk bankot.
Hős szöszi próbálkozik Zombival...
...nem túl sok sikerrel.
Bazz, a főnök leharapja a fejem, ha nem fejezem be ezt a jelentést.
Szeretünk Mester!
Csipet-csapat.
-
#5620 City of Villains stress teszt
-
atiati #5619 Hát, eléggé kihalt (behalt) ez a fórum... -
#5618 Sziasztok.a www.fileplanet.com on van 1 City of Villians Open Beta.zip és amikor letöltöm azt írja ki hogy 0KB és pillanatok alatt lejött.Mit tegyek hogy működjön? -
atiati #5617 Hali!
Úgy néz ki, nemsokára (nov. elején) én is benevezek erre a játékra! Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt megoldani minél kevesebb pénzbol :-) Szóval a játék megvan (az amcsi verzió, a haveromé, de én játszok vele hét közben :-) ), az már nem nagyon kellene, ha nem muszáj megvenni... Kéne egy kis segítség, mert erosen töröm az angolt :-), ti mit javasoltok, mit vásároljak?
Ilyeneket láttam:
City of Heroes Subscription Card, ami 30 dolcsi, és 60 napig lehet játszani vele, nincs hozzá cd (nekem nem is kell igazából).
City of Heroes Collector's DVD Edition, ez is 30 dolcsi, cd+egy halom cucc, és azt hiszem, hogy 30 nap ingyenes játék, de nem vagyok biztos benne...
Meg mintha volna valami 20 dolláros, 60 napos játéklehetoség is...
Szóval ha valaki volna olyan jó, és bekukkantana a CoH honlapra, és tanácsot adna, hogy miket vegyek, hogy a legjobban járjak, azt nagyon megköszönném!
Ja, meg még az is érdekelne, hogy lehet-e visa electron kártyával fizetni. Asszem nem dombornyomásos...
Meg ha esetleg ido közben született volna egy magyar CoH honlap, akkor írja fel valaki, mert az nagyon érdekelne! -
rollins #5616 Próbálkoztam egy darabig a különböző lehetőségekkel. Végül egy science blasternél kötöttem ki primary és secondary is energy. Naggyon király! Már 7. szintű. Kedvencem a Zombi irtás! :) -
chefshift #5615 remélem ma ^^ -
#5614 Sziasztok!
Mostanság mindenki eltünt. Már nem játszotok? Mikor csinálunk végre megint egy kis össznépit?:) -
chefshift #5613 _Neo : Nincs free server !!
rollins : Nagyon területre akarsz hatni akkor pl Blaster : fire / X
Tankban : X / fire
Scrapper : Spike / X
Controller : Earth / X
Defender : hát attól függ
Blaster a legjobb területre de csak akkor ha van aki védje a hátsód :)
Amiker felsoroltam nadjából azoknak van több AOEjük, de mindegyik alkalmas lehet rá, lényeg a slotolás meg hogy akarod csinálni a karaktered.
Pool powerek : STAMINA !!! Legfontosabb ! Bár abból Stamina-t csak lvl 20on tudod felveni (elötte megkell tanulnod belőle 2 powert), de ez a elgfontosabb power mert nagyon megnőveli az end - regenerácíódat. travel powerek is ott vannak a poolok között. repülés, szuper ugrás, szuper gyorsaság, teleportáció, ezeket lvl 14en lehet megtanulni de ezekből is kell 1 powert választani előtte mielött megtanulhatod valamelyiket.
hmm ha kihagytam valamit írjatok
-
#5612 Nem szeretném szétoffolni a topicot, szal sorry előre is. Ha valaki tudna nekem segíteni (honnan download és hol van free server) és lenne rá hangulata energiája ideje az keressen meg pm-ben pls! Thx előre is! -
rollins #5611 Magyarokat nem találtam egyenlőre. Pool power-ekből mi a leghasznosabb? -
rollins #5610 Milyen builddal lehet jó, területre ható támadásokat csnálni? -
chefshift #5609 :D -
#5608 dánke , commentbe mitkell írni ? azt írtam 'anyátok' -
chefshift #5607 CoV beta feliratkozás
http://eu.cityofvillains.com./news/articles/85/
-
#5606 -
chefshift #5605 interesting .... -
#5604 Manage PlayNC Account
If you wish to subscribe to a game for the first time, please click the ADD GAME link.
If you wish to change any of your PlayNC account information, please click the appropriate "EDIT" link below.
etc. -
chefshift #5603 "We invite you to apply for the City of Villains (Europe) beta test. CLICK HERE TO APPLY!"
és a " CLICL HERE TO APPLY!" van zöldel és arra kell clickelni -
chefshift #5602 ha belépsz, a zászlók alatt van 2 bekezdésel lejebb
megnéztem és a többi accnál is ott van (mi nem 12+ hónapos) -
#5601 tudom de akkor sincs nálam semmi plus link -
chefshift #5600 Itt gihihi :) -
chefshift #5599 Ja ittenen :
https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_manage.pl?game=coh -
chefshift #5598 Neked is Rollins és üdv Paragon Cityben :)